Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Comportamiento durante la segunda fermentacion en botella y capacidad espumante de cepas de Saccharomyces cerevisiae en la elaboracion de vinos espumosos
Autor FAJARDO, M.C.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   SIMON, B.   LUNA, N.   HIDALGO, P.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2002
Pàgina 207-220
Lloc Almendralejo
Descriptors Segona fermentacio   Fermentacio   Capacitat escumosa   Saccharomyces cerevisiae   Vi escumos   Llevats  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.