Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Evaluacion enologica de cepas de saccharomyces cerevisiae durante la toma de espuma en botella de un vino base para espumosos
Autor SIMON, B.   PUEYO, E.   FAJARDO, M.C.   LUNA, N.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   HIDALGO, P.  
Revista VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica
Numero 15
Mes Mayo
Any 2003
Pàgina 213-215
Lloc Logro?o
Descriptors Avaluacio enologica   Vinya   Saccharomyces cerevisiae   Vi escumos   Llevats  
Localització 663.2 JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.