Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SIMON, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Comportamiento durante la segunda fermentacion en botella y capacidad espumante de cepas de Saccharomyces cerevisiae en la elaboracion de vinos espumosos
Autor FAJARDO, M.C.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   SIMON, B.   LUNA, N.   HIDALGO, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 207-220
Descriptors Segona fermentacio Fermentacio Capacitat escumosa Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Comportamiento y evaluacion de levaduras preseleccionadas autoctonas de la D.O. Vinos de Madrid en bodega experimental, para vinificacion en blanco
Autor FERNANDEZ, K.   PUEYO, E.   SIMON, B.   HIDALGO, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 229-242
Descriptors Llevats autoctons Vinos de Madrid DO Bodega experimental Vinificacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio ecologico y caracterizacion de la capacidad floculante de cepas de levadura de la denominacion de origen vinos de Madrid
Autor FAJARDO, C.M.   SIMON, B.   LUNA, P.   HIDALGO, P.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 99-105
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Floculacio Ecologia Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen

Títol Evaluacion enologica de cepas de saccharomyces cerevisiae durante la toma de espuma en botella de un vino base para espumosos
Autor SIMON, B.   PUEYO, E.   FAJARDO, M.C.   LUNA, N.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   HIDALGO, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 213-215
Descriptors Avaluacio enologica Vinya Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats
Localització 663.2 JOR