Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tecnologia enologica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 24


Títol Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia
Autor ANFIQUIMICA  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics

Títol Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin
Autor GIORDANENGO, T.   MICHEL, J.   GAUTHIER, P.   CHARPENTIER, J.P.   JOURDES, M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24
Descriptors Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials

Títol Apports d'oxygene au cours du conditionnement des vins tranquilles et impact sur le fruite
Autor VIDAL, J-L.   MOUTOUNET, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 24-26
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Espai de cap

Títol Control de la polilla del racimo por medio de la tecnica de confusion sexual
Autor LUCAS ESPADAS, A.  
Dades Font Vida rural: la revista del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2007 - V: - N: 244, Pg: 38-41
Descriptors Tecnologia enologica Control de plagues Arna del raim Confusio sexual

Títol Dossier fltration: vertueuse cellulose. La filtration vire au vert. Moins gourmands au nettoyage.
Autor DESSEIGNE, J.P.   FAVRE, s.   CAUCHY, A.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2013 - V: - N: 392, Pg: 20-27
Descriptors Medi ambient Filtracio Filtracio tangencial Filtracio per plaques Tecnologia enologica

Títol Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique
Autor CASALTA, E.   CERVI, M.F.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15
Descriptors Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc

Títol Estudian un sistema de riego que ahorrara un 20 de agua
Autor PALOMARES, R.  
Dades Font Indicador de economia, El: primer peri?dico econ?mico de las comarcas de Tarragona - Mar? 2008 - V: - N: 85, Pg: 40
Descriptors Reg Internet Estalvi d'aigua Tecnologia enologica I+D Innovacio Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio
Localització C 24/99

Títol Fouloir dynamique Pellenc: un nouvel outil innovant, Le
Autor ARNAUD, C.   NIERO, R.   SAMSON, A.   CAILLE, S.   DUCCASSE, M.H.   BES, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 2-8
Descriptors Verema Innovacio Tecnologia enologica Extraccio de components fenolics

Títol Importance de la permeabilite des obturateurs a l'oxygene dans le vieillissement des vins en bouteilles
Autor LOPES, P.   SAUCIER, C.   TEISSEDRE, P-L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 19-23
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Metode enzimatic

Títol L'oxygene negatif. Une technologie ters positive. Partie 1/2: Application directe dans les chais
Autor MICHEL,G.   TOUREL, A.L.   MONTEL, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 40-42
Descriptors Celler Tecnologia enologica Oxigen negatiu Microbiologia enologica Contaminacio bacteriana Contaminacio organoleptica Brettanomyces

Títol Mesure des gaz dissous dans le vin
Autor THOMAS, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 16-17
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Tecnologia enologica Metode enzimatic

Títol Metodo Ganimede, El. Elaboracion de vinos
Autor PEDRAJO PEREZ, A.   ACHUTEGUI DOMINGUEZ, J.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 52-60
Descriptors Sector vitivinicola Tecnologia Tecnologia enologica Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Metode Ganimede Diposit de fermentacio Fermentacio del most Elaboracio de vi Bodegues Vinificacio Fermentacio alcoholica Extraccio Eficiencia energetica Eficiencia

Títol Monografico: Soluciones enologicas y productos de laboratorio. Laboratorios y productos enologicos, la cocina del vino
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 57-59
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Llevats Tecnologia enologica

Títol Mostkonzentration und andere neue oenologische Verfahren weltweit- die rechtliche Lage (OIV)
Autor CHRISTMANN, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 665-671
Descriptors Concentracio Most Tecnologia enologica Situacio legal Legislacio
Localització 663.2 SYM

Títol Permeabilite a l'oxygene du bouchage a vis oenologique
Autor BARIOZ, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 33-34
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Permeabilitat Tecnologia enologica Tractament del vi Tap Tap de suro Membrana semipermeable

Títol Preserver le potentiel de votre vin
Autor CHATELET, B.   BEAUJOLAIS,S.   BERGER, J-L.   [et al.]  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 17-32
Descriptors Vi Produccio de vi Embotellament Envasat Botella Tap Envasatge Embotelladora Tapar Tecnologia enologica Tecniques de millora

Títol Quand industrie et vin font bon menage.
Autor HULOT, M.  
Dades Font Revue vinicole internationale, La ISSN: 0035-4368 - Mars 2008 - V: - N: 3856, Pg: 12-13
Descriptors Produccio de vi Industria vitivinicola Industria vin?cola Explotacio viticola Gestio Gestio tecnica Tecnologia enologica

Títol R+D+VI El parc tecnologic del vi multiplica la recerca per fer mes competitiu el producte
Autor MARGALEF, O  
Dades Font La Vanguardia (especial) - 12 Juliol 2012 - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors R+D Investigacio vitivinicola Innovacio Parc tecnologic del Vi Falset Sostenibilitat Tecnologia enologica Reg Tap de suro
Localització C 25/66 - Enologia recull ENO 173

Títol Residui antibotritici e tecnologie enologiche
Autor FLORI, P.   ZIRONI, R.  
Dades Font Vitivinicoltura - 1983 - V: 17- N: , Pg: 55-61
Descriptors Residus Antibrotritic Tecnologia enologica
Localització C 20/81

Títol Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee
Autor GERLAND, C.   VIDAL, S.   LURTON, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio

Títol Sensitive Filling Technology for Premium Still and Sparkling Wines
Autor GRIMM, L.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 439-455
Descriptors Vi Vi escumos Tecnologia enologica

Títol Suivre la transpiration de la vigne en temps reel: une nouvelle technique pour piloter l'irrigation au vignoble
Autor SCHOLASCH, T.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 356-363
Descriptors Reg Irrigacio Humidificacio Transpiracio Vinya Tecnologia enologica

Títol Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas
Autor MINGUEZ, S.   [et.al]  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113
Descriptors Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa
Localització 663.2 For

Títol Web del Sistema de Asistencia al Regante de Andalucia, una apuesta firme en tecnologias de la informacion, La
Autor RUIZ BAENA, N.   GAVILAN ZAFRA, P.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 264, Pg: 62-68
Descriptors Reg Tecnologia enologica Tecnologia de la informacio Internet Andalucia Andalusia Webs