Registres trobats: 4
Títol | Biochimie appliquee. Etudee d?une fraction caracteristique de l?arome du raisin de la variete Cabernet-Sauvignon; mise en evidence de la 2-methoxy-3-isobutylpyrazine |
Autor | BAYONOVE, C. CORDONNIER, R. DUBOIS, P. |
Dades Font | C. R. Acad. Sc. Paris - Juillet 1975 - V: - N: 281, Pg: 75-78 |
Descriptors | Bioquimica Aroma Raim Cabernet sauvignon |
Localització | C 19/3 |
Títol | Dosage de la betaine dans les vins. |
Autor | DUBOIS, P. SIMAND, P. |
Dades Font | FV - novembre 1975 - V: - N: 581, Pg: 6 p. |
Descriptors | Betaina Vi Xaptalitzacio Sucre Determinacio |
Localització | FV 581 |
Títol | Etude des phenols volatils de deux vins rouges |
Autor | DUBOIS, P. BRULE, G. ILIC, M. |
Dades Font | Annales de technologie agricole - 1971 - V: - N: 2, Pg: 131-139 |
Descriptors | Components volatils Fenols Vi negre Analisi Aroma |
Localització | C 3/5 |
Títol | Quelques resultats recents concernant les constituants volatils des vins |
Autor | DUBOIS, P. |
Dades Font | IIe. Symposium International de l'Analyse Sensorielle des Vins - novembre 1983 - V: - N: , Pg: 59-63 |
Descriptors | Vi Constituents volatils Aroma Fenols |
Localització | C 2/5 |