Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LATRASSE, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Le methoxy-4 methyl-2 butanethiol-2, un constituant majeur de l?arome du bourgeon de cassis
Autor RIGAUD, J.   ETIEVANT, P.   HENRY, R.   LATRASSE, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 213-220
Descriptors Aroma Ribes nigrum L
Localització C 13/27

Títol Production d?aromes par les microorganismes
Autor LATRASSE, A.   DEGORCE-DUMAS, J.R.   LEVEAU, J.Y.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 1-26
Descriptors Aroma Produccio Microorganismes
Localització C 19/96