Registres trobats: 31
Títol | Aditivos alimentarios. Los grandes desconocidos |
Autor | GARCIA JIMENEZ, J. L. ALANDI PALANCA, M. BERGLITER GARCIA, D. HERNANDEZ DE LUJAN, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2008 - V: - N: 102, Pg: 80-86 |
Descriptors | Additius alimentaris Toxicitat Classificacio Identificacio Etiquetatge |
Títol | Analisis de distintos tipos de vid Palomino. Basado en multiples estrategias de agregacion. |
Autor | SERRANO, Jeronimo |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 73-76 |
Descriptors | Palomino Raim Vinya Varietats Analisi Historia Classificacio Clons Caracteristiques fisiques Ampelografia Identificacio |
Títol | Application de la methodologie de l?olfaction en parfumerie pour une nouvelle classification des odeurs du vin |
Autor | PFISTER, R. GUYOT, C. ANDRE, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 12-16 |
Descriptors | Vi Aroma Neurofisiologia olfactiva Classificacio Entrenament |
Títol | Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods |
Autor | VERNIN, G. BONIFACE, C. METZGER, J. FRAISSE, D. DOAN, D. ALAMERCERY, S. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685 |
Descriptors | Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Clasificacion de aceites de oliva. Componente de dieta mediterranea |
Autor | SEVI |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3302, Pg: 533-535 |
Descriptors | Oli d'oliva Varietats comercials Tipificacio Classificacio |
Títol | Clasificacion de cepas de Saccharomyces mediante tecnicas tradicionales y de electroforesis en campo pulsante |
Autor | ARROYO, T PEDREGOSA, A.M MINGUEZ, J.M CABELLOS, JM GIL, M LABORDA, F |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 2001 - V: - N: 319, Pg: 19-25 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats de flor Electroforesi Identificacio Classificacio |
Títol | Clasificacion de levaduras vinicas |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitvinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2916, Pg: 2150-2154 |
Descriptors | Classificacio Llevats vinics Temperatura de fermentacio Vi |
Títol | Clasificacion de variedades de olivo por precocidad de entrada en produccion. Relacion con el vigor de la planta |
Autor | DEL RIO, C. GARCIA-FERNANDEZ, M?D. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - 2001 - V: XVI- N: 120 Especial olivicultura III, Pg: 61-65 |
Descriptors | Olivera Classificacio Germoplasma Seleccio Variabilitat Produccio |
Títol | Clasificacion de variedades de uva de vinificacion |
Autor | ALONSO, E. REVILLA, E. BOURZEIX, M. KOVAC, V. |
Dades Font | VitiVinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1995 - V: - N: 9-10, Pg: 54-58 |
Descriptors | Raim Varietats Classificacio |
Títol | Clasificacion y criterio de eleccion de los suelos aperos para trabajo de suelo |
Autor | DIEZMA IGLESIAS, B. GARCIA RAMOS, F.J. BONE GARASA, A. |
Dades Font | MAQ Maquinaria Agricola (Suplemento Vida Rural) ISSN: 1133-8938 - Julio 2006 - V: XIII- N: 232, Pg: 26-34 |
Descriptors | Maquinaria Classificacio Sol Seleccio |
Títol | Clasificacion y valoracion de la uva a la entrada en bodega. Criterios de calidad para diversos tipos de vino |
Autor | RUIZ HERNADEZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 7 pp. |
Descriptors | Classificacio Raim Entrada en celler Qualitat Varietats de vi Consumidor Qualitat Vi |
Títol | Classification de vins par analyse spectroscopique moyen infra rouge a transmission de leur extrait sec |
Autor | PICQUE, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 481-482 |
Descriptors | Analisi espectroscopic Infraroig Classificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Classification of the monoterpenoid compostion of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P.J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 230-235 |
Descriptors | Monoterpens Moscatell d'Alexandria Moscatell Classificacio |
Localització | C 3/69 |
Títol | Differentiation of Spanish brandies according to their metal content |
Autor | CAMEAN, A.M. MORENO, I. LOPEZ-ARTIGUEZ, M. REPETTO, M. GONZALEZ, A.G. |
Dades Font | Talanta ISSN: 0039-9140 - 2001 - V: - N: 54, Pg: 53-59 |
Descriptors | Brandi Espanya Contingut metal?lic Diferenciacio Classificacio Metall |
Localització | C 16/2 |
Títol | Differentiation parameters of Ribera del Duero Wines from other spanish denomination of origin |
Autor | PEREZ-MAGARI?O, S. GONZALEZ-SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - June 2001 - V: 7- N: 3, Pg: 237-244 |
Descriptors | Vi Denominacio d'origen Ribera del Duero DO Analisi Classificacio |
Títol | El concepto de grano en toneleria. Un criterio para clasificar el roble |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 24-28 |
Descriptors | Toneleria Concepte de gra Roure Classificacio Botes |
Títol | Enciclopedia de los alimentos: frutas |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2003 - V: 13- N: 69, Pg: 115-133 |
Descriptors | Fruita Classificacio Maduresa Composicio Citrics Suc Cultiu Espanya |
Títol | Jerez-Xeres-Sherry |
Autor | CONSEJO REGULADOR DE LAS DENOMINACIONES DE ORIGEN JEREZ-XERES-SHERRY, MANZANILLA-SANLUCAR DE BARRAMEDA Y VINAGRE DE JEREZ |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 32pp |
Descriptors | Xeres DO Jerez-Xeres-Sherry Consell regulador Historia Dnominacio d'origen Vins Viticultura Clima Sol Varietats Cultiu Verema Fermentacio Classificacio Crian?a Cellers Gastronomia |
Localització | DO 2 Jerez 1 |
Títol | Las bacteriocinas de las bacterias lacticas. 1. Identificacion, clasificacion, caracterizacion y metodos de deteccion |
Autor | MARTINEZ MAGRO, M. I. MARTINEZ CORBACHO, J.M. HERRANZ SORRIBES, C. SUAREZ GEA, A.M. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 59-66 |
Descriptors | Bacteriocines Bacteris lactics Definicio Classificacio Caracteritzacio |
Títol | Los esteroles vegetales |
Autor | ALONSO, E. VARELA, G. |
Dades Font | Yogur Vivo - Oto?o 2005 - V: II- N: 21, Pg: 14-15 |
Descriptors | Esterol vegetal Absorcio Metabolisme Toxicitat Classificacio |
Títol | Los vinos de Francia. Descripcion de sus clasificaciones y zonas de produccion. |
Autor | |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 24-32 |
Descriptors | Vi Vins Fran?a Classificacio Vinya Regions viticoles Champagne Alsacia Borgonya Cotes-du-Rhone Val-de-Loire Beaujolais Proven?a Languedoc-Roussillon Llenguadoc-Rossello Bordeus Bordeaux Bourgogne |
Títol | Modification of a standardized system of wine aroma terminology |
Autor | NOBLE, A. C. ... (et al) |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 116-118 |
Descriptors | Vi Terminologia Roda d'aromes Aroma Classificacio Composicio Identificacio |
Títol | Principis basics per a embotellar un vi |
Autor | CANYOS, A. |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Vi Embotellament Classificacio Estabilitzacio Higiene Neteja Filtracio Tap Suro |
Títol | Reglamento (CE) NQ 3255/94 de la Comision, de 19 de Diciembre de 1994, por el que se modifica el Reglamento CCEE) NQ 3800/81 por el que se establece la clasificacion de las variedades de vid |
Autor | Comision de las Comunidades Europeas |
Dades Font | Diario Oficial de las Comunidades Europeas ISSN: 1012-9200 - desembre 1994 - V: - N: L 346, Pg: 32-56 |
Descriptors | Vinya Raim Varietats Legislacio vitivinicola Cultiu Europa Espanya Classificacio Italia Gran Bretanya Portugal Alemanya Grecia Fran?a Politica vitivinicola Unio Europea Alemania |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Suelos de pagos viticolas de Andalucia Occidental sobre albarizas. II Clasificacion, componentes y propiedades |
Autor | PANEQUE, G. ESPINO, C. OSTA, P. PANEQUE, P. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 41-56 |
Descriptors | Sol Andalusia Classificacio Components Propietats Andalucia |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Tipos de suelo. |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | Los suelos de la vid en Espanya. - 1986 - V: - N: , Pg: 8-80 |
Descriptors | Espanya Sol Vinya Cep Raim Classificacio |
Localització | C 22/14 |
Títol | Tipos de tapon de corcho y su adecuacion en enologia |
Autor | MARTINEZ CANYAS, M.A. |
Dades Font | Semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3162, Pg: 814-822 |
Descriptors | Tap Tap de suro Enologia Classificacio |
Títol | Uso de colorantes en el campo de la alimentacion |
Autor | CALVO, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 79-88 |
Descriptors | Colorants Alimentacio Classificacio |
Títol | Variacion en la clasificacion de los productos fitosanitarios tras la reclasificacion |
Autor | |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 58-60 |
Descriptors | Classificacio Productes fitosanitaris Reclassificacio |
Títol | Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols. |
Autor | ETIEVANT, P. SCHLICH, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41 |
Descriptors | Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a |
Localització | C 6/123 |
Títol | Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 23 P. |
Descriptors | Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler |
Localització | DO F |