Registres trobats: 4
Títol | Communication on the sensory quality of wine: questions about sensory training and expertise |
Autor | HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp |
Descriptors | Percepcio sensorial Analisi sensorial Tast Marqueting Qualitat del vi |
Localització | C 16/76 |
Títol | Heavy wine consumption: empirical and theoretical perspectives |
Autor | GOLDSMITH, R.E. HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | British Food Journal ISSN: 0007-070X - 1998 - V: 100- N: 4, Pg: 184-190 |
Descriptors | Consum Vi Industria enologica Marqueting |
Localització | C 16/37 |
Títol | L'exposition prolongee des consommaterus a un nouveau produit permet-elle d'accroitre son adoption? |
Autor | MASSON, J. AURIER, P. HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 51-52 |
Descriptors | Consumidor Nou producte |
Títol | The mediating role of involvement and values on wine consumption frequency in France |
Autor | HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp |
Descriptors | Vi Consum Marqueting Fran?a |
Localització | C 16/80 |