Registres trobats: 4
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | El queso en la restauracion. El afinador, una figura todavia incipiente en Espa?a |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 24-27 |
Descriptors | Afinador Formatge Restauracio |
Títol | La revolucion del queso aresano |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 24-26 |
Descriptors | Formatge Formatge artesa |
Títol | Quesos de nuestras ovejas, Los. El caracter de la tierra |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen:la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge d'ovella Denominacio d'origen Formatge Espanya Marques comercials Varietats Historia |