Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MARTIN, J.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol El queso en la restauracion. El afinador, una figura todavia incipiente en Espa?a
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 24-27
Descriptors Afinador Formatge Restauracio

Títol La revolucion del queso aresano
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 24-26
Descriptors Formatge Formatge artesa

Títol Quesos de nuestras ovejas, Los. El caracter de la tierra
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen:la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 38-41
Descriptors Formatge d'ovella Denominacio d'origen Formatge Espanya Marques comercials Varietats Historia