Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pernil iberic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol Aplicacion de la extraccion con fluido supercitrico al estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico
Autor RIMON, M.L.   TEJEDA, J.F.   VENTANAS, J.   GARCIA, C  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 121-126
Descriptors Estraccio amb fluid supercitric Compostos aromatics Pernil iberic Aroma
Localització C 15/129

Títol Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) en la linea de elaboracion de jamon iberico
Autor PARDO, J.E.   PE?A, J.M.   ANDRES, M.   ALVARRUIZ, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 81-93
Descriptors APPCC Analisi de perills i punts critics de control Pernil iberic

Títol Calidad microbiologica del jamon iberico Dehesa de Extremadura D.O.
Autor SANABRIA, C.   SABIO, E.   FALLOLA, A.   VIDAL, M?.C.   CARRASCOSA.A.V.   RODRIGUEZ, M.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1995 - V: - N: , Pg: 27-28
Descriptors Qualitat microbiologica Pernil iberic Dehesa de Extremadura DO Extremadura Analisi microbiologic
Localització C 15/128

Títol Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico
Autor SABIO, E.   VIDAL-ARAGON, M.C.   FALLOLA, A.   SANABRIA, C.   CARRASCOSA, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones
Localització C 15/126

Títol Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico
Autor ANDRADE, M?.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio

Títol Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon
Autor VENTANAS BARROSO, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59
Descriptors Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat
Localització C 15/130

Títol Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC
Autor SOSA, A,   CARRAPISO, A.I.   BENITO, C.   GARCIA, C.   CORDOBA  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics
Localització C 15/121

Títol Control de la calidad del jamon iberico (II) Aseguramiento de la calidad sensorial
Autor CARRAPISO, A.I.   ALONSO, M.   MURIEL, M.E.   CORDOBA, J.J.   GARCIA, C.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Noviembre 2000 - V: - N: 91, Pg: 43-49
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat sensorial
Localització C 15/123

Títol El arte de cortar jamon
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 24-25
Descriptors Pernil iberic

Títol El jamon iberico tendra nueva regulacion para evitar enganos
Autor
Dades Font La Vanguardia - 29 Enero 2013 - V: - N: , Pg: 25
Descriptors Pernil iberic Regulacio Etiquetatge Normativa
Localització C 24/349

Títol En busca de sinergias entre aceites, ibericos y vinos
Autor MARONDA, O.  
Dades Font La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 10
Descriptors Oli d'oliva Pernil iberic Pernil Vi Sinergies Comercialitzacio Fires
Localització C 25/14

Títol Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama
Autor TIMON, M.L.   CAVA, R.   VENTANAS, J.   GARCIA, C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140
Descriptors Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama
Localització C 15/131

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II)
Autor CAVA, R.   PRETON, M.J.   ANDRES, A.I.   CARRAPISO, A.   VENTANAS, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa
Localització C 15/20

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I)
Autor CAVA, R.   ANDRES, A.I.   PRETON, M.J.   CARRAPISO, A.I.   RUIZ, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids
Localització C 15/122

Títol Factores que determinan las atribuciones de calidad del jamon iberico
Autor VENTANAS, J.   ANDRES, A.I.   PETRON, M.J.   GARCIA,C.   RUIZ, J.  
Dades Font XX Symposium de Anaporc - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 151-161
Descriptors Pernil iberic Qualitat Qualitat organoleptica Factors determinants Proces d'elaboracio
Localització C 16/1

Títol Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6
Descriptors Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat

Títol Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico
Autor TIMON, M.L.   CARRAPISO, A.I.   CAVA, R.   RUIZ, J.   VENTANAS, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70
Descriptors Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils
Localització C 15/127

Títol Innovacion en el mundo del iberico
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2010 - V: 7- N: 56, Pg: 28-29
Descriptors Innovacio Pernil iberic

Títol Jam?n curado. Esencia espa?ola
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 22-26
Descriptors Pernil iberic Normativa Industria carnica Porc

Títol Jamon iberico
Autor LOBO, M.  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32
Descriptors Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis

Títol La estirpe del manchao de jabugo
Autor HUIDOBRO, F.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 51-53
Descriptors Productes carnics Pernil iberic Huelva Manchao de jabugo

Títol Las vinos que se consumen con los mejores jamones ibericos
Autor AVILA, J.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3080, Pg: 2920-2926
Descriptors Vi Pernil iberic Maridatge

Títol Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion
Autor LEON CRESPO, F.   PENEDO PADRON, J.C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50
Descriptors Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat
Localització C 15/125

Títol Nueva norma de calidad del iberico
Autor SANTOS CARRETERO, M.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2008 - V: 18- N: 101, Pg: 46-49
Descriptors Espanya Porc Pernil iberic 2001 Normes de qualitat Control Cadena alimentaria

Títol Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35
Descriptors DOP Pernil iberic Pernil de gla

Títol Sierra Norte de Sevilla. Paraiso del cerdo Iberico
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 26-29
Descriptors Sevilla Pernil iberic Pernil de gla Andalucia Andalusia Regio vinicola Vi Aiguardent Gastronomia

Títol Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39
Descriptors Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli