Registres trobats: 27
Títol | Aplicacion de la extraccion con fluido supercitrico al estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico |
Autor | RIMON, M.L. TEJEDA, J.F. VENTANAS, J. GARCIA, C |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 121-126 |
Descriptors | Estraccio amb fluid supercitric Compostos aromatics Pernil iberic Aroma |
Localització | C 15/129 |
Títol | Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) en la linea de elaboracion de jamon iberico |
Autor | PARDO, J.E. PE?A, J.M. ANDRES, M. ALVARRUIZ, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 81-93 |
Descriptors | APPCC Analisi de perills i punts critics de control Pernil iberic |
Títol | Calidad microbiologica del jamon iberico Dehesa de Extremadura D.O. |
Autor | SANABRIA, C. SABIO, E. FALLOLA, A. VIDAL, M?.C. CARRASCOSA.A.V. RODRIGUEZ, M. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1995 - V: - N: , Pg: 27-28 |
Descriptors | Qualitat microbiologica Pernil iberic Dehesa de Extremadura DO Extremadura Analisi microbiologic |
Localització | C 15/128 |
Títol | Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico |
Autor | SABIO, E. VIDAL-ARAGON, M.C. FALLOLA, A. SANABRIA, C. CARRASCOSA, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46 |
Descriptors | Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones |
Localització | C 15/126 |
Títol | Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico |
Autor | ANDRADE, M?.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio |
Títol | Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon |
Autor | VENTANAS BARROSO, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59 |
Descriptors | Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat |
Localització | C 15/130 |
Títol | Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC |
Autor | SOSA, A, CARRAPISO, A.I. BENITO, C. GARCIA, C. CORDOBA |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
Localització | C 15/121 |
Títol | Control de la calidad del jamon iberico (II) Aseguramiento de la calidad sensorial |
Autor | CARRAPISO, A.I. ALONSO, M. MURIEL, M.E. CORDOBA, J.J. GARCIA, C. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Noviembre 2000 - V: - N: 91, Pg: 43-49 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat sensorial |
Localització | C 15/123 |
Títol | El arte de cortar jamon |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 24-25 |
Descriptors | Pernil iberic |
Títol | El jamon iberico tendra nueva regulacion para evitar enganos |
Autor | |
Dades Font | La Vanguardia - 29 Enero 2013 - V: - N: , Pg: 25 |
Descriptors | Pernil iberic Regulacio Etiquetatge Normativa |
Localització | C 24/349 |
Títol | En busca de sinergias entre aceites, ibericos y vinos |
Autor | MARONDA, O. |
Dades Font | La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 10 |
Descriptors | Oli d'oliva Pernil iberic Pernil Vi Sinergies Comercialitzacio Fires |
Localització | C 25/14 |
Títol | Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama |
Autor | TIMON, M.L. CAVA, R. VENTANAS, J. GARCIA, C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140 |
Descriptors | Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Localització | C 15/131 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II) |
Autor | CAVA, R. PRETON, M.J. ANDRES, A.I. CARRAPISO, A. VENTANAS, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa |
Localització | C 15/20 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I) |
Autor | CAVA, R. ANDRES, A.I. PRETON, M.J. CARRAPISO, A.I. RUIZ, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids |
Localització | C 15/122 |
Títol | Factores que determinan las atribuciones de calidad del jamon iberico |
Autor | VENTANAS, J. ANDRES, A.I. PETRON, M.J. GARCIA,C. RUIZ, J. |
Dades Font | XX Symposium de Anaporc - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 151-161 |
Descriptors | Pernil iberic Qualitat Qualitat organoleptica Factors determinants Proces d'elaboracio |
Localització | C 16/1 |
Títol | Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat |
Títol | Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico |
Autor | TIMON, M.L. CARRAPISO, A.I. CAVA, R. RUIZ, J. VENTANAS, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70 |
Descriptors | Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils |
Localització | C 15/127 |
Títol | Innovacion en el mundo del iberico |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2010 - V: 7- N: 56, Pg: 28-29 |
Descriptors | Innovacio Pernil iberic |
Títol | Jam?n curado. Esencia espa?ola |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 22-26 |
Descriptors | Pernil iberic Normativa Industria carnica Porc |
Títol | Jamon iberico |
Autor | LOBO, M. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32 |
Descriptors | Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis |
Títol | La estirpe del manchao de jabugo |
Autor | HUIDOBRO, F. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 51-53 |
Descriptors | Productes carnics Pernil iberic Huelva Manchao de jabugo |
Títol | Las vinos que se consumen con los mejores jamones ibericos |
Autor | AVILA, J. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3080, Pg: 2920-2926 |
Descriptors | Vi Pernil iberic Maridatge |
Títol | Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion |
Autor | LEON CRESPO, F. PENEDO PADRON, J.C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50 |
Descriptors | Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat |
Localització | C 15/125 |
Títol | Nueva norma de calidad del iberico |
Autor | SANTOS CARRETERO, M. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2008 - V: 18- N: 101, Pg: 46-49 |
Descriptors | Espanya Porc Pernil iberic 2001 Normes de qualitat Control Cadena alimentaria |
Títol | Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35 |
Descriptors | DOP Pernil iberic Pernil de gla |
Títol | Sierra Norte de Sevilla. Paraiso del cerdo Iberico |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 26-29 |
Descriptors | Sevilla Pernil iberic Pernil de gla Andalucia Andalusia Regio vinicola Vi Aiguardent Gastronomia |
Títol | Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli |