Registres trobats: 10
Títol | Caracterizacion de diferentes maderas para uso en toneleria. Parte 1: compuestos volatiles |
Autor | ESTERUELAS, E. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3253, Pg: 326-333 |
Descriptors | Fusta Boteria Fermentacio Envelliment del vi Roure Barriques Composicio quimica Compostos volatils Torrat Fusta de roure |
Títol | Comparacion entre dos tecnicas de tostado de barricas de roble frances para Chardonnay |
Autor | GARCIA-BERRO MONTILLA, J . et al. |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas, efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 97-106 |
Descriptors | Torrat Barriques Roure frances Chardonnay Botes |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Efecto del empleo de chips de roble y del tipo de tostado sobre la composicion polifenolica y las caracteristicas cromaticas y organolepticas de vinos cv. Merlot |
Autor | CASASSA, F. SARI, S. AVAGNINA, S. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 22-35 |
Descriptors | Chips Estelles de fusta Torrat Roure Crian?a Caracteristiques cromatiques Sistema Cie-Lab Analisi sensorial Merlot |
Títol | Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80 |
Descriptors | Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio |
Títol | Influencia del envejecimiento en barricas de distinto origen, tostado y volumen en el perfil aromatico de vinos tintos de Monastrell |
Autor | RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P. RABION, P. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 292-293 |
Descriptors | Vi negre Compostos aromatics Envelliment Torrat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del origen de la madera y el nivel de tostado sobre los compuestos aromaticos extraibles de virutas de roble |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. MOYA GAKVEZ, M. LOPEZ ROCA, M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | Enologos. - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 14-18 |
Descriptors | Fusta Roure Virutes Aroma Torrat |
Títol | Pretratamiento de datos en analisis sensorial |
Autor | FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces : causas, efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 107-113 |
Descriptors | Analisi sensorial Dades Torrat Torrat tipus Burdeos Torrat tipus Borgonya Tipus de torrat |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 3. Consideraciones finales |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticulture/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2006 - V: - N: 106, Pg: 27-36 |
Descriptors | Analisi sensorial Fusta Roure Torrat Vi Toneleria Botes de roure |
Títol | Tostado de la barrica y el aroma del vino, El |
Autor | Industria auxiliar |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre-novembre 2000 - V: - N: 124, Pg: 18 |
Descriptors | Barrica Aroma Vi Torrat |
Títol | Tostado rotativo horizontal. Nuevo sistema de tostado de barricas para crianza de vinos |
Autor | ECHEPARE FERNANDEZ, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 103, Pg: 15-34 |
Descriptors | Barrica Caracteristiques organoleptiques Torrat Vi Crian?a |