Registres trobats: 2
Títol | Fenhexamid residues in grapes and wine |
Autor | CABRAS, P. ANGIONI, A. GARAU, V.L. PIRISI, F. CABITZA, F. PALA, M. FARRIS, G.A. |
Dades Font | Food Additives and Contaminants ISSN: 0265-203X - 2001 - V: 18- N: 7, Pg: 625-629 |
Descriptors | Fenhexamida Residus Raim Vi Fermentacio |
Localització | C 15/139 |
Títol | Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content. |
Autor | FATICHENTI, F. FARRIS, G.A. DEIANA, P. CECCARELLI, S. SERRA, M |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/83 |