Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FARRIS, G.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Fenhexamid residues in grapes and wine
Autor CABRAS, P.   ANGIONI, A.   GARAU, V.L.   PIRISI, F.   CABITZA, F.   PALA, M.   FARRIS, G.A.  
Dades Font Food Additives and Contaminants ISSN: 0265-203X - 2001 - V: 18- N: 7, Pg: 625-629
Descriptors Fenhexamida Residus Raim Vi Fermentacio
Localització C 15/139

Títol Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content.
Autor FATICHENTI, F.   FARRIS, G.A.   DEIANA, P.   CECCARELLI, S.   SERRA, M  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica
Localització C 8/83