Registres trobats: 2
Títol | Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins |
Autor | FORNAIRON, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Oxigen |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation |
Autor | SALMON, J.M. FORNAIRON, C. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163 |
Descriptors | Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica |
Localització | C 17/38 |