Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Science des aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Science des aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 4- N: 8, Pg: 479-488
Descriptors Components volatils Fenols Cromatografia en fase gasosa Analisi quantitativa
Localització C 16/108

Títol Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos)
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   SAN ROMAO, V.   JOYEUX, A.   CHAUVET, S.  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274
Descriptors Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim
Localització C 15/57

Títol Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.   PONS, MONIQUE  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587
Descriptors Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma
Localització C 12/60

Títol Essai de mise en evidence de groupes d'activite Killer parmi 55 souches de Saccharomyces isolees des vins
Autor BARRE, P.   BIRON, M. J.  
Dades Font Science des Aliments - 1982 - V: - N: 2, Pg: 125-130
Descriptors Toxina Killer Saccharomyces cerevisiae Evidenciament Llevats
Localització C 11/71