Registres trobats: 4
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Science des aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 4- N: 8, Pg: 479-488 |
Descriptors | Components volatils Fenols Cromatografia en fase gasosa Analisi quantitativa |
Localització | C 16/108 |
Títol | Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos) |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. SAN ROMAO, V. JOYEUX, A. CHAUVET, S. |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274 |
Descriptors | Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim |
Localització | C 15/57 |
Títol | Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. PONS, MONIQUE |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587 |
Descriptors | Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma |
Localització | C 12/60 |
Títol | Essai de mise en evidence de groupes d'activite Killer parmi 55 souches de Saccharomyces isolees des vins |
Autor | BARRE, P. BIRON, M. J. |
Dades Font | Science des Aliments - 1982 - V: - N: 2, Pg: 125-130 |
Descriptors | Toxina Killer Saccharomyces cerevisiae Evidenciament Llevats |
Localització | C 11/71 |