Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Efervescencia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Effervescence in sparkling wines: the sequel
Autor CASEY, J.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker - 1995 - V: - N: 378a, Pg: 37-47
Descriptors Vi escumos Efervescencia Gas
Localització C 16/3

Títol Estudio cientifico de la efervescencia del champan, innegable parte de su atractivo
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Investigacion y ciencia ISSN: 0210-136X - Marzo 2003 - V: - N: , Pg: 78-83
Descriptors Cava Efervescencia Estudi cientific Bombolles Xampany Cicle de vida
Localització C 16/97

Títol Flower-shaped structures around bubbles collapsing in a bubble monolayer
Autor LIGER-BELAIR, G.   ROBILLANRD,B.   VIGNES-ADLER,M.   JEANDET,P.  
Dades Font Comptes Rendus de l'Academie des sciences de Paris. Serie IV Physique-Astrophisique - 2001 - V: 2- N: 5, Pg: 775-780
Descriptors Efervescencia Champagne Bombolles Xampany
Localització C 15/119

Títol Gerbage des vins effervescents, Le
Autor LIGER-BELARI, G.   BARBIER, J.E.   POLIDORI, G.   CHAUDRUC, D.   ROBILLARD, B  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 47-52
Descriptors Vi efervescent Efervescencia Bombolles Estabilitzacio Apilament

Títol Incidence de la standardisation de l'effervescence sur le profil sensoriel des vins. Aspects visuels
Autor MARCHAL, R.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 29-34
Descriptors Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats sensorials Efervescencia Vi efervescent Percepcio sensorial

Títol L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36
Descriptors Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava

Títol La bulle en pleine effervescence
Autor GUELLER, Th.  
Dades Font Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 50-56
Descriptors Efervescencia Bombolles Cava Embotellament Emmagatzematge Etiquetatge

Títol Le petillement du champagne decrypte
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18
Descriptors Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma

Títol Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui
Autor DUTEURTRE, B.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19
Descriptors Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava

Títol Mise au point d'un verre permettant la maitrise de l'effervescence. Vers une expression ideale de la mousse
Autor MARCHAL, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 39-42
Descriptors Efervescencia

Títol Mise au point d?un verre pour la standardisation de l?effervescence.
Autor MARCHAL, R.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 61-64
Descriptors Vi Caracteristiques sensorials Efervescencia