Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Diferenciacion analitica y sensorial de vinos tipicos de Montilla-Moriles mediante compuestos mayoritarios del aroma
Autor MORENO, J.A.   ZEA, L.   MOYANO, L   CORTES, M.B.   MU?OZ., D.   PEINADO, R.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2001
Pàgina 377-386
Lloc Almendralejo
Descriptors Diferenciacio analitica   Diferenciacio sensorial   Vi   Montilla-Moriles DO   Compostos de l'aroma  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.