Registres trobats: 2
Títol | Analisis sensorial. Guia general y metodo para la evaluacion del color de los alimentos. UNE 87026:2000 |
Autor | ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION |
Dades Font | - Diciembre 2000 - V: - N: , Pg: 13 pp |
Descriptors | Analisi sensorial Codi de colors Color Aliments Comparacio Condicions d'observacions Assaig a la llum artificial Assaig a la llum del dia Avaluacio Il?luminacio Patrons de color |
Localització | C 6/118 |
Títol | Norma espa?ola. Requisitos generales relativos a la competencia de los laboratorios de ensayo y calibracion |
Autor | ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION |
Dades Font | - Julio 2000 - V: - N: , Pg: 32pp |
Descriptors | UNE-EN ISO/IEC 17025 Laboratori d'assaig Normes Laboratori de calibracio Competencies normatives |
Localització | C 1/73 |