Registres trobats: 31
Títol | Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate |
Autor | RUBIO, E. GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143 |
Descriptors | Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata |
Títol | Analisis por H.P.L.C. de aldehidos furanicos y compuestos fenolicos de bajo peso molecular. Aplicacion en vinos de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 228-230 |
Descriptors | HPLC Analisi Aldehids furanics Compostos fenolics Vi Crian?a Rioja DOQ Barrica Botes Roure |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Comercio Exterior V.C.P.R.D. espa?oles. Distribucion por tipos de vio. Campa?a 2004/2005 |
Autor | |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2006 - V: LXI- N: 3119, Pg: 1531 |
Descriptors | Vi Comer? exterior Distribucio Denominacions d'origen Espanya Campanya 2004-2005 |
Títol | Comercio exterior (HI.) de los V.C.P.R.D. Espa?oles. Distribucin por tipos de envase. Campa?a 2000/2001 |
Autor | SUBDIRECCION GENERAL DE DENOMINACIONES |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1540 |
Descriptors | Estadistiques Vins Comer? exterior vi Espanya Vi embotellat |
Títol | D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad |
Autor | Comercio Extremadura |
Dades Font | Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45 |
Descriptors | Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura |
Títol | Detection and expression of the 70 KDA heat shock protein SSB1P at different temperatures in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | IWAHASHI, H. WU, Y. TANGUAY, R. M. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 213 - agost 1995 - V: - N: 2, Pg: 484-489 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Proteines Aminoacid |
Localització | C 11/62 |
Títol | Determination spectrophotometrique du furfural et du p-Hydroxymethylfurfural. |
Autor | CUHNA, M. da GUEDES, L. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 360, Pg: 5 p. |
Descriptors | Espectrofotometria Vi Determinacio Furfural Hidroximetilfurfural |
Localització | FV 360 |
Títol | Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance). |
Autor | DOUMERGUE, H. DOUMERGUE, J. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents |
Localització | FV 785 |
Títol | Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C. |
Autor | TRICARD CAZABEIL, J.M. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina |
Localització | FV 850 |
Títol | Dosage du glycerol dans le vin par C.P.V. |
Autor | CASTEL, A. GRACIA, S. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 590, Pg: 1 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio |
Localització | FV 590 |
Títol | Eficaz control deplagas en la D.O.P. Cari?ena, Un |
Autor | NAVASCUES, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - A?o LXVIII 2013 - V: A?o LXVIII- N: 3398, Pg: 3398 |
Descriptors | Control de plagues Cuc del ra?m Confusio sexual |
Títol | Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92 |
Descriptors | Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora |
Títol | Estudio estadistico de los resultados de los quesos de la D.O.P de Ibores |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. DELGADO, F.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 96-98 |
Descriptors | Ibores DOP Formatge Analisi estadistica Composicio fisicoquimica |
Títol | Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello |
Autor | RODRIGUEZ, B. GARCIA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24 |
Descriptors | Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu |
Títol | Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters |
Autor | BADOUD, R. PRATZ, G. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters |
Localització | C 19/138 |
Títol | Incidencia de la fertilizacion foliar de quelatos de hierro y micronutrientes en los niveles de N, P, K, Ca, Mg en hojas de "Vitis vinifera" cv. Aledo |
Autor | NAVARRO, J. ...(et al.) |
Dades Font | Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 1 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 127-138 |
Descriptors | Espanya Alacant Vinya Varietats Aledo Nutricio Micronutrients Fertilitzacio foliar Raim de taula Quelat Nitrogen Fosfor Potassi Magnesi Sodi Calci |
Títol | Introduccion a los metodos de analisis del C.P.I.V. |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2719, Pg: 3326-3331 |
Descriptors | Analisi de vinagre Vinagre Determinacio Acidesa total Acid acetic Alcohol residual Solids solubles Cendra |
Títol | Isomerizacion cis-trans de antocianos p-cumarilicos en vinos y uvas de Vitis Vinifera L. |
Autor | NU?EZ, V. MONAGAS, M. SUBERVIOLA, J. BARTOLOME, B. GOMEZ CORDOBES, C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 152-154 |
Descriptors | Isomeritzacio Antocians Vitis vinifera |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine |
Autor | CHAN, L. OUGH, C. S. WEAVER, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze |
Localització | C 1/53 |
Títol | N, P and K fertilisation of table and raisin grapes |
Autor | SAAYMAN, D |
Dades Font | Vori leaflet series - 1984 - V: - N: 118, Pg: |
Descriptors | Raim Fertilitzacio Fosfor Potassi Nitrogen |
Títol | Orden AYG/1611/2004 de 21 de octubre , por la que se reconoce el v.c.p.r.d. Vino de Calidad del Arlanza y se aprueba su reglamento |
Autor | CONSEJERIA DE AGRICULTURA Y GANADERIA |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 8pp |
Descriptors | Vino de calidad del Arlanza Reglament |
Localització | DO 7 Vino de calidad del Arlanza 1 |
Títol | Papel del fosforo (P) en la vid : ficha nutricional |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 10-11 |
Descriptors | Fosfor Nutricio Substancies nutritives Sol Vinya |
Títol | Purification and Characterization of a unique Isozyme of Cytochrome P-450 from Liver Microsomes of Ethanol-treated Rabbits |
Autor | KOOP, D. R. MORGAN, E. T. TARR, G. E. COON, M. J. |
Dades Font | Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 257 - juliol 1982 - V: - N: 14, Pg: 8472-8480 |
Descriptors | Isoenzims Etanol Citocroma P-450 Purificacio Caracteritzacio Microsoma |
Localització | C 7/33 |
Títol | Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits |
Autor | WURDIG, G |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 220 |
Títol | Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35 |
Descriptors | DOP Pernil iberic Pernil de gla |
Títol | SCEA Raymond (Gironde). Un bouchon en verre pour un "P?tit coin de paradis" |
Autor | Viti de la vigne au vin |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2006 - V: 30- N: 315, Pg: 38-40 |
Descriptors | Suro Tap de suro Gust de suro |
Títol | Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 352 |
Títol | Table de correspondance entre les graduations arbitraires du refractometre differentiel O.P.L 2312. Les indices de refraction a 20QC et les degres alcooliques a 15QC et a 20QC des melanges hydroalcooliques purs et des distillats. |
Autor | |
Dades Font | FV - - V: - N: 427. Complement., Pg: 5 p. |
Descriptors | Refractometria Graduacio Grau alcoholic Alcohol Determinacio |
Localització | FV 427. Complement |
Títol | Tables donnant la teneur en sucres des mouts de raisins d?apres leurs densites 15/15, 20/20, leur masse volumique p20 ou leur indice de refraction n D 20 |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 209, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sucre Most Raim Fran?a Densitat |
Localització | FV 209 |
Títol | Use of 31P nuclear magnetic resonance spectroscopy and 14C fluorography in studies of glycolysis and regulation o pyruvate kinase in Streptococcus lactis |
Autor | THOMPSON, J. TORCHIA, D. A. |
Dades Font | Journal of bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 158 - juny 1984 - V: - N: 3, Pg: 791-800 |
Descriptors | Fluorografia Espectroscopia Ressonancia magnetica nuclear Steptococcus lactis Glicolisi |
Localització | C 8/13 |
Títol | Volumen de vino de la vendimia 1998. Distribucion y comercializacion de los V.C.P.R.D. espanyoles |
Autor | MAPA |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 20/27Mayo 2000 - V: - N: 2806-07, Pg: 1643-1663 |
Descriptors | Verema 1998 Vi qualificat Superficie Estadistiques |