Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
P

Resultat de la cerca

Registres trobats: 31


Títol Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate
Autor RUBIO, E.   GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata

Títol Analisis por H.P.L.C. de aldehidos furanicos y compuestos fenolicos de bajo peso molecular. Aplicacion en vinos de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BARUA GONZALEZ, M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 228-230
Descriptors HPLC Analisi Aldehids furanics Compostos fenolics Vi Crian?a Rioja DOQ Barrica Botes Roure
Localització 663.2 JOR

Títol Comercio Exterior V.C.P.R.D. espa?oles. Distribucion por tipos de vio. Campa?a 2004/2005
Autor
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2006 - V: LXI- N: 3119, Pg: 1531
Descriptors Vi Comer? exterior Distribucio Denominacions d'origen Espanya Campanya 2004-2005

Títol Comercio exterior (HI.) de los V.C.P.R.D. Espa?oles. Distribucin por tipos de envase. Campa?a 2000/2001
Autor SUBDIRECCION GENERAL DE DENOMINACIONES  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1540
Descriptors Estadistiques Vins Comer? exterior vi Espanya Vi embotellat

Títol D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad
Autor Comercio Extremadura  
Dades Font Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45
Descriptors Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura

Títol Detection and expression of the 70 KDA heat shock protein SSB1P at different temperatures in Saccharomyces cerevisiae
Autor IWAHASHI, H.   WU, Y.   TANGUAY, R. M.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 213 - agost 1995 - V: - N: 2, Pg: 484-489
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Proteines Aminoacid
Localització C 11/62

Títol Determination spectrophotometrique du furfural et du p-Hydroxymethylfurfural.
Autor CUHNA, M. da   GUEDES, L.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 360, Pg: 5 p.
Descriptors Espectrofotometria Vi Determinacio Furfural Hidroximetilfurfural
Localització FV 360

Títol Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance).
Autor DOUMERGUE, H.   DOUMERGUE, J.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents
Localització FV 785

Títol Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C.
Autor TRICARD   CAZABEIL, J.M.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p.
Descriptors Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina
Localització FV 850

Títol Dosage du glycerol dans le vin par C.P.V.
Autor CASTEL, A.   GRACIA, S.  
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 590, Pg: 1 p.
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització FV 590

Títol Eficaz control deplagas en la D.O.P. Cari?ena, Un
Autor NAVASCUES, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - A?o LXVIII 2013 - V: A?o LXVIII- N: 3398, Pg: 3398
Descriptors Control de plagues Cuc del ra?m Confusio sexual

Títol Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P.
Autor RODRIGUEZ GIRO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92
Descriptors Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora

Títol Estudio estadistico de los resultados de los quesos de la D.O.P de Ibores
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   DELGADO, F.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 96-98
Descriptors Ibores DOP Formatge Analisi estadistica Composicio fisicoquimica

Títol Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello
Autor RODRIGUEZ, B.   GARCIA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24
Descriptors Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu

Títol Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters
Autor BADOUD, R.   PRATZ, G.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters
Localització C 19/138

Títol Incidencia de la fertilizacion foliar de quelatos de hierro y micronutrientes en los niveles de N, P, K, Ca, Mg en hojas de "Vitis vinifera" cv. Aledo
Autor NAVARRO, J. ...(et al.)  
Dades Font Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 1 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 127-138
Descriptors Espanya Alacant Vinya Varietats Aledo Nutricio Micronutrients Fertilitzacio foliar Raim de taula Quelat Nitrogen Fosfor Potassi Magnesi Sodi Calci

Títol Introduccion a los metodos de analisis del C.P.I.V.
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2719, Pg: 3326-3331
Descriptors Analisi de vinagre Vinagre Determinacio Acidesa total Acid acetic Alcohol residual Solids solubles Cendra

Títol Isomerizacion cis-trans de antocianos p-cumarilicos en vinos y uvas de Vitis Vinifera L.
Autor NU?EZ, V.   MONAGAS, M.   SUBERVIOLA, J.   BARTOLOME, B.   GOMEZ CORDOBES, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 152-154
Descriptors Isomeritzacio Antocians Vitis vinifera
Localització 663.2 JOR

Títol Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine
Autor CHAN, L.   OUGH, C. S.   WEAVER, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207
Descriptors Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze
Localització C 1/53

Títol N, P and K fertilisation of table and raisin grapes
Autor SAAYMAN, D  
Dades Font Vori leaflet series - 1984 - V: - N: 118, Pg:
Descriptors Raim Fertilitzacio Fosfor Potassi Nitrogen

Títol Orden AYG/1611/2004 de 21 de octubre , por la que se reconoce el v.c.p.r.d. Vino de Calidad del Arlanza y se aprueba su reglamento
Autor CONSEJERIA DE AGRICULTURA Y GANADERIA  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 8pp
Descriptors Vino de calidad del Arlanza Reglament
Localització DO 7 Vino de calidad del Arlanza 1

Títol Papel del fosforo (P) en la vid : ficha nutricional
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 10-11
Descriptors Fosfor Nutricio Substancies nutritives Sol Vinya

Títol Purification and Characterization of a unique Isozyme of Cytochrome P-450 from Liver Microsomes of Ethanol-treated Rabbits
Autor KOOP, D. R.   MORGAN, E. T.   TARR, G. E.   COON, M. J.  
Dades Font Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 257 - juliol 1982 - V: - N: 14, Pg: 8472-8480
Descriptors Isoenzims Etanol Citocroma P-450 Purificacio Caracteritzacio Microsoma
Localització C 7/33

Títol Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits
Autor WURDIG, G  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 220

Títol Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35
Descriptors DOP Pernil iberic Pernil de gla

Títol SCEA Raymond (Gironde). Un bouchon en verre pour un "P?tit coin de paradis"
Autor Viti de la vigne au vin  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2006 - V: 30- N: 315, Pg: 38-40
Descriptors Suro Tap de suro Gust de suro

Títol Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p.
Descriptors Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 352

Títol Table de correspondance entre les graduations arbitraires du refractometre differentiel O.P.L 2312. Les indices de refraction a 20QC et les degres alcooliques a 15QC et a 20QC des melanges hydroalcooliques purs et des distillats.
Autor
Dades Font FV - - V: - N: 427. Complement., Pg: 5 p.
Descriptors Refractometria Graduacio Grau alcoholic Alcohol Determinacio
Localització FV 427. Complement

Títol Tables donnant la teneur en sucres des mouts de raisins d?apres leurs densites 15/15, 20/20, leur masse volumique p20 ou leur indice de refraction n D 20
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 209, Pg: 7 p.
Descriptors Sucre Most Raim Fran?a Densitat
Localització FV 209

Títol Use of 31P nuclear magnetic resonance spectroscopy and 14C fluorography in studies of glycolysis and regulation o pyruvate kinase in Streptococcus lactis
Autor THOMPSON, J.   TORCHIA, D. A.  
Dades Font Journal of bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 158 - juny 1984 - V: - N: 3, Pg: 791-800
Descriptors Fluorografia Espectroscopia Ressonancia magnetica nuclear Steptococcus lactis Glicolisi
Localització C 8/13

Títol Volumen de vino de la vendimia 1998. Distribucion y comercializacion de los V.C.P.R.D. espanyoles
Autor MAPA  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 20/27Mayo 2000 - V: - N: 2806-07, Pg: 1643-1663
Descriptors Verema 1998 Vi qualificat Superficie Estadistiques