Registres trobats: 7
Títol | Caracterizacion ampelografica de la variedad syrah, cultivada en Mendoza (Argentina), segun el metodo de la O.I.V. |
Autor | MATUS, M.S. RODRIGUEZ, J.G. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 14 Agosto 1999 - V: - N: 2766, Pg: 2814-2819 |
Descriptors | Varietats Syrah Mendoza Argentina Vinya Ampelografia Descripcio Aptitud |
Títol | Carmenere, un varietal que renace en Chile |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Vinum - Abril 2002 - V: - N: 29, Pg: 26-29 |
Descriptors | Varietats de ra?m Xile Carmenere Descripcio Viticultura |
Títol | Descripcion, comportamiento y metodos de control de la polilla del racimo |
Autor | ORTEGA LOPEZ, V. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Julio 2009 - V: XVI- N: 293, Pg: 16-20 |
Descriptors | Descripcio Comportament Metode de control Lobesia botrana Cuc del raim |
Títol | Determinacio i descripcio de l'oli del gra de diferentes varietats d'avellana |
Autor | SOLIVA, M. SERENA, C, GARCIA, M.D. RIERA, M. |
Dades Font | Congres Internacional sobre l'Avellaner - Octubre 1983 - V: - N: 24, Pg: 10pp |
Descriptors | Oli Avellana Avellaner Varietats Descripcio varietal |
Localització | C 16/103 |
Títol | Estudio de los terminos descriptivos empleados por catadores para descripcion de vinos de crianza |
Autor | AZNAR, M. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3107, Pg: 566-569 |
Descriptors | Descripcio Termes descriptius Cata Vi Crian?a |
Títol | Molecules d'importancia sensorial |
Autor | CACHO, J.F FERREIRA, V LOPEZ, R |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 6-12 |
Descriptors | Aroma Descripcio Mesures Vi negre Odorants Substancies odoriferes |
Títol | The wine sector in France: A tentative economic system description |
Autor | COUDERC, J.P. REMAUD, H. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 21 pp. |
Descriptors | Fran?a Mercat vitivinicola Descripcio Sector vinicola |
Localització | C 16/65 |