Registres trobats: 10
Títol | Aptitud enologica de las variedades locales de Baleares Giro y Gorgollasa |
Autor | ESCALONA LORENZO, J.M. LUNA PROHENS, J.M. MARTORELL NICOLAU, A. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: XI- N: 62, Pg: 24-28 |
Descriptors | Varietats autoctones Vinya Ampelografia Aptitud enologica Caracteristiques agronomiques Balears |
Títol | Aptitud enologica de una cepa de levadura autoctona aislada en Castilla La Mancha para la elaboracion de vinos tintos jovenes cencibel y garnacha. Nueva levadura VN |
Autor | IZQUIERDO CA?AS, P.M. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 28-34 |
Descriptors | Aptitut enologica Castilla la Mancha Castella - la Manxa Vi negre jove Cencibel Garnacha Garnatxa Llevats |
Títol | Aptitud viticola de los suelos del sur del Urugay |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 125-132 |
Descriptors | Qualitat viticola Sol Uruguai Sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Caracterizacion ampelografica de la variedad syrah, cultivada en Mendoza (Argentina), segun el metodo de la O.I.V. |
Autor | MATUS, M.S. RODRIGUEZ, J.G. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 14 Agosto 1999 - V: - N: 2766, Pg: 2814-2819 |
Descriptors | Varietats Syrah Mendoza Argentina Vinya Ampelografia Descripcio Aptitud |
Títol | Caracterizacion y aptitud de variedades minoritarias en la Comunitat Valenciana |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2006 - V: LXI- N: 3145, Pg: 3878-3883 |
Descriptors | Caracteritzacio Varietats minoritaries Comunitat valenciana Recuperacio varietal |
Títol | Efecto del riego en la calidad de los vinos tintos y su aptitud para la crianza en barrica. Experiencia en la D.O.Ca. Rioja |
Autor | GARCIA ESCUDER, E. MARTINEZ, H. ZABALLA, O. GONZALEZ, G. VILLAR, M?.T. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Sistema de reg Vi negre Qualitat del vi Crian?a Barrica Rioja DOQ Reg |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Estudio comparativo de la aptitud para maceracion carbonica de las viniferas de Rioja |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 41 - 1986 - V: - N: 2067, Pg: 981-983 |
Descriptors | Rioja Maceracio carbonica Vi |
Localització | C 4/139 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II) |
Autor | CAVA, R. PRETON, M.J. ANDRES, A.I. CARRAPISO, A. VENTANAS, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa |
Localització | C 15/20 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I) |
Autor | CAVA, R. ANDRES, A.I. PRETON, M.J. CARRAPISO, A.I. RUIZ, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids |
Localització | C 15/122 |