Registres trobats: 2
Títol | Dioxines versus acids omega-3 en el salmo. Un exemple de les complexitats del triangle salut.-alimentaco-quimica i d'intoxicacions mediatiques tan letals com els contaminants |
Autor | CANICIO, J.A. |
Dades Font | TECA. Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 36-40 |
Descriptors | Dioxines Salmo Quimica Alimentacio Salut Acid omega-3 |
Títol | Los polifenoles, los acidos omega-3, el resveratrol, la quercitina y los osteoblastos |
Autor | FIVIN. Federaci?n Internacional del Vino |
Dades Font | IBERICA: actualidad tecnologica ISSN: 0211-0776 - Enero 2004 - V: 85- N: 470, Pg: 3-6 |
Descriptors | Polifenols Acid omega-3 Resveratrol Quercitina Osteoblasts |