Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Assecatge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Cuantificacion de los requirimientos energeticos para el secado de uva variedad Pedro Ximenez
Autor LOPEZ, A...[et al.]  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 49, Pg: 50-55
Descriptors Quantificacio Energia solar Pedro Ximenez Assecatge Raim
Localització C 1/39

Títol Efecto de las condiciones de secado sobre la composicion quimica de la madera de roble
Autor MARTINEZ, J.   OJEDA, S.   RUBIO, P.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 283-285
Descriptors Polifenols Fusta de roure Crian?a en fusta Assecatge
Localització 663.2(063) Con

Títol Empleo de procesos de extrusion en la extraccion de aceites vegetales
Autor SINEIRO, J.   FRANCO, D.   NUNYEZ, M. J.   DOMINGUEZ, H.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 55-62
Descriptors Extrusio Extraccio d'oli Oli vegetal Elaboracio d'oli Premsatge Assecatge Neteja Condicionament termic Condicionament mecanic

Títol Fenomenos ligados a la maduracion de la madera de roble durante su secado
Autor VIVAS, N.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 95-109
Descriptors Roure Fusta Botes Assecatge Maduracio Envelliment
Localització 663.253.5 Cur

Títol Implantacion de un sistema de control y supervision de secado y almacenamiento
Autor CALVO MARTINEZ, O.F. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 138-142
Descriptors Control Supervisio Assecatge Emmagatzematge Gra Automatitzacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol Las Pasas en la Argentina
Autor RODRIGUEZ, M. D.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 34-41
Descriptors Varietats apirenes Vi de taula Panses Pansificacio Argentina Assecatge Comercialitzacio Consum

Títol Obtaining oils and fats from source materials
Autor
Dades Font Bailey's industrial oil and fat materials VOL 4 - 1996 - V: - N: , Pg: 61-155
Descriptors Oli d'oliva Oli de palma Oli Elaboracio d'oli Greix Obtencio de greix Obtencio d'oli Material acid Pretractament mecanic Pretractament calent Premsatge Premsa continua Extraccio Dissolucio Dissolvent Reproduccio de materies animals Assecatge Extrusio
Localització C 9/138

Títol Sistema de secado de madera de roble para toneleria
Autor NIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50
Descriptors Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge