Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Journal of applied bacteriology VOL 70

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production
Autor MARIETTE, I.   SCHWARTZ, E.   VOGEL, R. F.   HAMMES, W. P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138
Descriptors Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre
Localització C 10/145

Títol Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos"
Autor BRITZ, T.J.   TRACEY, R.P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH
Localització C 7/71

Títol Continuous cultivation of Saccharomyces cerevisiae at different biotin concentration in nutrien media
Autor PEJIN, D.   RAZMOVSKI, R.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 80, Pg: 53-55
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Biotina
Localització C 8/46

Títol Determination of sulphite reductase activity and its response to assimilable nitrogen status in commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeast
Autor JIRANEK, V.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 329-336
Descriptors Sulfit reductasa Nitrogen Llevats Proteliosi Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 12/42

Títol Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481
Descriptors Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil
Localització C 9/133

Títol Electrotransformation of meat lactobacilli. Effect of several parameters on their efficiency of transformation.
Autor AYMERICH, M.T.   HUGAS, M.   GARRIGA, M.   VOGEL, R.F.   MONFORT, J.M.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 75 - 1993 - V: - N: , Pg: 320-325
Descriptors Electrotransformacio Lactobacil Bacteris
Localització C 6/127

Títol Evaluation of selective media for enumeration of yeasts during wine fermentation
Autor HEARD, G.M.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1986 - V: - N: 60, Pg: 477-481
Descriptors Llevats Fermentacio Vi
Localització C 8/71

Títol Factors affecting the induction of malolactic fermentation in red wines with Leuconostoc oenos
Autor WIBOWO, D.   FLEET, G.H.   LEE, T.H.   ESCHENBRUCH, R.E.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1988 - V: - N: 64, Pg: 421-428
Descriptors Fermentacio malolactica Vi negre Leuconostoc oenos
Localització C 8/70

Títol Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH.
Autor SERPA, M.   SILVA, M. H.   CORTES, I.   MENDES, A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48
Descriptors Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH
Localització C 7/128

Títol Interaction between isolation source, cellular fatty acid composition and stress tolerance in Saccharomyces cerevisiae and its subspecies
Autor GUERZONI, M. E.   SINIGAGLIA, M.   GARDINI, F.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1993 - V: - N: 75, Pg: 588-594
Descriptors Acids grassos Aillament Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/102

Títol Malolactic fermentation of wine: study of the influence of some physico-chemical factors by experimental design assays
Autor VAILLANT, H.   FORMISYN, P.   GERBAUX, V.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1995 - V: - N: 79, Pg: 640-650
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Factors fisicoquimics
Localització C 8/61

Títol Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine.
Autor SAGUIR, F.M.   MANCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397
Descriptors Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic
Localització C 12/92

Títol Polymer production by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
Autor GARCIA, M.   MARSHALL, V. M. E.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 70 - 1991 - V: - N: , Pg: 325-328
Descriptors Bacteris Fermentacio Llet
Localització C 7/123

Títol Purification and properties of a beta-glucosidase of Hanseniaspora vineae Van der Walt and Tscheuschner with the view to its utilization in fruit aroma liberation
Autor VASSEROT, Y.   CHRISTIAENS, H.   CHEMARDIN, P.   ARNAUD, A.   GALZY, P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 66 - 1989 - V: - N: , Pg: 271-279
Descriptors Hanseniaspora vineae Alliberament Aroma Fruita Beta-glucosidasa Propietats
Localització C 12/68

Títol Response of Leuconostoc oenos to environmental changes
Autor GARBAY, S.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 6 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 619-625
Descriptors Leuconostoc oenos Vi Canvis
Localització C 12/72

Títol Specific enumeration of lactic bacteria in fermenting grape must and wine by colony hybridization with non-isotopic DNA probes
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   LEDOUX, O  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 71 - 1991 - V: - N: , Pg: 501-508
Descriptors Leuconostoc oenos Bacteris acidolactics Vi Fermentacio Most
Localització C 7/94

Títol The Toxicity of Sulphur Dioxide towards Certain Lactic Acid Bacteria from Fermented Apple Juice
Autor CARR, J.G.   DAVIES, P. A.   SPARKS, A.H  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 40 - 1976 - V: - N: , Pg: 201-212
Descriptors Bacteris acidolactics Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio
Localització C 7/66

Títol The plasma membrane of Streptococcus cremoris: isolation and partial characterization
Autor RIMPL   NISKASAARI, K.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 60 - 1986 - V: - N: , Pg: 389-394
Descriptors Esporulacio Streptococcus cremoris Membrana plasmatica Composicio quimica
Localització C 12/148

Títol Use of the polymerase chain reaction for direct detection of Listeria monocaitogenes in soft cheese
Autor WERNARS, K.   HEUVELMAN, C. J.   CHAKRABORTY, T.   NOTERMANS, S. H. W.  
Dades Font Journal of applied bacteriology VOL 70 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 121-126
Descriptors Listeria monocaitogenes Formatge Reaccio en cadena polimerasa
Localització C 10/27

Títol Value of Plasmid Profiles for Strain identification in Lactic Streptococci and the Relationship between Streptoccocus lactis 712, ML3 and C2.
Autor DAVIES, F.L.   UNDERWOOD, H.M.   GASSON, M.J.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 51 - 1981 - V: - N: , Pg: 325-337
Descriptors ADN plasmid DNA plasmid Streptoccocus lactic Identificacio Bacteris
Localització C 7/130