Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteristiques enologiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura
Autor LOSADA, M. M.   PARIENTE, M. V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998
Descriptors Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o

Títol Caracteristicas enologicas y cromaticas de vinos tintos monovarietales de variedades tintas cultivadas en Asturias
Autor SUAREZ, B. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 21-28
Descriptors Vi negre Varietats regionals Caracteristiques enologiques Caracteristiques cromatiques Asturies Asturias Composicio del vi Color

Títol Estabilizacion del color de los vinos tintos utilizando la micro-oxigenacion conjuntamente con taninos enologicos y virutas de roble. Una alternativa a la crianza en barricas
Autor BAUTISTA ORTIN, A. B.   INIESTA ORTIZ, J. A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 38-41
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Tanins Tanins elagics Virutes

Títol Estudio de diferentes cultivares tintos en Montilla-Moriles
Autor PEREZ-JUAN, P. M.   MORALES, J.   TORRE, M. J. de la   JIMENEZ, F. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 4-15
Descriptors Caracteristiques agronomiques Caracteristiques enologiques Montilla-Moriles DO

Títol Interets des lies de levures industriels et de leurs derives lors de l'elevage des vins. Importance du choix de la souche de levure pour la production de derives de levures partiellement lyses (DLPL) et de leurs procedes de fabrication
Autor VIVAS, N.   NEDJMA, M.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 9-15
Descriptors Llevats Tractament del vi Caracteristiques enologiques Soques de llevat

Títol Microoxigenacion en la evolucion de los polifenoles, el color y las caracteristicas sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboracion
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUBERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 42-45
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Fenols Analisi organoleptica

Títol Objetivos de produccion viticola y fertirrigacion
Autor YA?EZ BARRAU, F.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2010 - V: 79- N: 934, Pg: 812-818
Descriptors Produccio viticola Fertirrigacio Qualitat del vi Fenologia Rendiment Reg Maduracio de la vinya Caracteristiques enologiques

Títol Pinot Noir (7). Mas Borras
Autor
Dades Font Vanguardia, La - 2008 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Pinot noir Bodegas Torres Caracteristiques enologiques Vi catala
Localització C 24/108

Títol Resumen de las caracteristicas sanitarias, agronomicas y enologicas de la vid silvestre, Vitis Vinifera L subesp. sylvestris (Gmelin, Hegi) como aval para la conservacion de sus poblaciones
Autor OCETE, R.   RIVERO, S.   VACA, R.   LOPEZ, M.A.   MENDIOLA, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 41-50
Descriptors Caracteristiques sanitaries Caracteristiques agronomiques Caracteristiques enologiques Vinya silvestre Vitis vinifera L.
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Seleccion de levaduras
Autor MAS, A.   TORIJA, M.J.   BELTRAN, M.   NOVO, M.   HIERRO, N.   BOPLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 39-44
Descriptors Seleccio Llevats Caracteristiques enologiques Estudi ecologic Fermentacio

Títol Variedades blancas minoritarias y tradicionales: una alternativa para la diferenciacion de los vinos blancos de la DOCS Rioja
Autor MARTINEZ, J.   CHAVARRI, J.B.   RUNIO, P.   BAROJA, E.   GARCIA-ESCUDERO, E.  
Dades Font La Prensa del Rioja - Septiembre 2012 - V: - N: 200, Pg: 20-23
Descriptors Varietats blanques Varietats tradicionals Rioja DOCa Vi blanc Caracteristiques agronomiques Caracteristiques enologiques