Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adicion de glucosa oxidas-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluacion sensorial del zumo de uva. Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice
Autor CASTELLARI, M.   MATRICARDI, L.   ARFELLI, G.   CARPI, G.   GALASSI, S.  
Revista Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional
Numero 1
Mes
Any 2000
Pàgina 17-23
Lloc Valencia
Descriptors Suc de raim   Most   Glucosa oxidasa-catalasa   Color   Polifenols  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.