Registres trobats: 20
Títol | Adequacio de la norma ISO 9001:1994 a la norma ISO 9001:2000 a la Cooperativa de Fruita Seca Sorex |
Autor | BA?ON ARNEDO, I |
Dades Font | - Juny 2002 - V: - N: , Pg: 1 carpeta amb 3 dossiers |
Descriptors | Norma ISO 9001:1994 Norma ISO 9001:2000 Cooperativa de Fruita Seca Sorex TFC Treball final de carrera Sorex Fruita seca Fruits secs Produccio Avellana esclofollada Ametlla esclofollada |
Localització | TFC - BA?ON ARNEDO |
Títol | Applicaiton de la Norme ISO 14001 aux caves |
Autor | ROCHARD, J. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations - N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 198-208 |
Descriptors | ISO 14001 Cava |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Beneficios y diferencias de las certificaciones agroalimentarias: BRC, IFS o ISO 22000. Que certificacion escojo? |
Autor | GOMEZ ESCALADA, R. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 116-117 |
Descriptors | Certificacio Aliments ISO 22000 Qualitat alimentaria |
Títol | ISO 14001 and the Living Wine Group |
Autor | RIDDIFORD, R. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 181-183 |
Descriptors | ISO 14001 Vi Enologia Medi ambient |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | ISO 22000, une norme pour la securite des aliments. Principes et applications |
Autor | HALLOPEAU, M. BOUTOU, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 50-52 |
Descriptors | Normes ISO Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Metode HACCP |
Títol | ISO 8586-2. International Standard. Sensory analysis- General guidance for the selection, training and monitoring of assessors. Part 2: Experts |
Autor | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION |
Dades Font | International Standard - 1994 - V: - N: , Pg: 10pp |
Descriptors | Analisi sensorial Norma ISO 8586-2 ISO 8586-2 |
Localització | C 6/113 |
Títol | ISO 8589 International Standard. Sensory analysis- General guidance for the design of test rooms |
Autor | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION |
Dades Font | International Standard - 1988 - V: - N: , Pg: 9pp |
Descriptors | Analisi sensorial Norma ISO 8589 Sala de tast Disseny ISO 8589 Tast |
Localització | C 6/114 |
Títol | Implantacion de normas de calidad en laboratorios enologicos |
Autor | GIL MU?OZ, R. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 64-67 |
Descriptors | Laboratori Laboratori enologic Normes de qualitat ISO ISO 17025 |
Títol | Jornada ISO 9001/2 al sector dels vins i caves |
Autor | Det Norske Veritas Universitat Rovira i Virgili |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: Dossier |
Descriptors | Qualitat Normalitzacio ISO 9001/2 Certificacio Certificacio ISO 9001/2 Sector viticola Vi Cava Sistema de qualitat |
Localització | C 12/131 |
Títol | La aplicacion de las normas ISO 9000 en empresas del sector alimentario espa?ol. Resultados relativos a los procesos de implantacion, certificacion y mantenimiento del sistema de calidad |
Autor | MAZA RUBIO, M?.T. RAMIREZ ARIAS, V. BERGA MONGE, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 70-76 |
Descriptors | ISO 9000 Sector alimentari Qualitat |
Títol | La cooperativa agricola de Cambrils rep la ISO 9001 |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 15 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 41 |
Descriptors | Cooperatives Cambrils ISO 9001 Oli d'oliva verge extra Qualitat de l'oli |
Localització | C 25/63 |
Títol | La normalitzacio del producte suro. Normes catalanes (NCS), normes espanyoles (UNE), normes internacionals (ISO). |
Autor | LLADO, N. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Normativa Normalitzacio Suro Normes catalanes Normes espanyoles Normes internacionals |
Localització | C 24/1 |
Títol | Normalizacion en seguridad alimentaria |
Autor | BERGA MONGE, A. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 67-73 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Normalitzacio Normes ISO ISO |
Títol | Normalizacion y normas ISO 9000 en las industrias agroalimentarias |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. ORTIZ GRINDA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 107-112 |
Descriptors | Normativa Norma ISO 9000 Industria agroalimentaria Normalitzacio |
Títol | Nuevo estandard mundial de seguridad alimentaria. Introduccion a la Norma ISO 22000- Sistemas de gestion de Seguridad Alimentaria |
Autor | PALU GARCIA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2005 - V: XXIV- N: 206, Pg: 71-75 |
Descriptors | Normes ISO ISO 22000 Seguretat alimentaria Legislacio |
Títol | Pratique de l'analyse sensorielle des vins sous assurance qualite (norme ISO 17025). Application a la reconnaissance de defauts |
Autor | SALAGOITY, M.H. LAGREZE, C. GAYE, J. DOMEC, A. MEDINA, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 48-50 |
Descriptors | Analisi sensorial ISO 17025 Qualitat sensorial del vi Degustacio |
Títol | Principios de la gestion medioambiental en la empresa agroalimentaria |
Autor | MAZZUZ, C |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 VOL XV - novembre-desembre 2000 - V: - N: 15, Pg: 6-14 |
Descriptors | Empreses agroalimentaries Gestio mediambiental ISO Qualitat Industria agroalimentaria |
Títol | QS e ISO 22000, nuevos esquemas de seguridad alimentaria. Fundamentos de ambos estandares de calidad y aspectos clave de su aplicacion |
Autor | LOPEZ, D. PALU, E. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 230, Pg: 32-36 |
Descriptors | ISO 22000 Seguretat alimentaria |
Títol | Sistemas de aseguramiento de la inocuidad de los alimentos: documento orientativo de especificaciones de su sistema de autocontrol (D.O.E.S.A.) VS ISO 22000 |
Autor | JIMENEZ MARTINEZ, B. JIMENEZ MARTINEZ, S. CARACUEL GARCIA, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 52-65 |
Descriptors | Seguretat alimentaria ISO 9001:2000 Punts critics ISO 22000:2005 Legislacio comunitaria Sistema de gestio de la qualitat Estudi comparatiu |
Títol | Sistemas de gestion de la inocuidad de los alimentos. ISO 22000:2005 |
Autor | ORDOZGOITI, E. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 41-44 |
Descriptors | ISO 22000:2005 Inocuitat Aliments Sistema de gestio |