Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ISO

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol Adequacio de la norma ISO 9001:1994 a la norma ISO 9001:2000 a la Cooperativa de Fruita Seca Sorex
Autor BA?ON ARNEDO, I  
Dades Font - Juny 2002 - V: - N: , Pg: 1 carpeta amb 3 dossiers
Descriptors Norma ISO 9001:1994 Norma ISO 9001:2000 Cooperativa de Fruita Seca Sorex TFC Treball final de carrera Sorex Fruita seca Fruits secs Produccio Avellana esclofollada Ametlla esclofollada
Localització TFC - BA?ON ARNEDO

Títol Applicaiton de la Norme ISO 14001 aux caves
Autor ROCHARD, J.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations - N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 198-208
Descriptors ISO 14001 Cava
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Beneficios y diferencias de las certificaciones agroalimentarias: BRC, IFS o ISO 22000. Que certificacion escojo?
Autor GOMEZ ESCALADA, R.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 116-117
Descriptors Certificacio Aliments ISO 22000 Qualitat alimentaria

Títol ISO 14001 and the Living Wine Group
Autor RIDDIFORD, R.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 181-183
Descriptors ISO 14001 Vi Enologia Medi ambient
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol ISO 22000, une norme pour la securite des aliments. Principes et applications
Autor HALLOPEAU, M.   BOUTOU, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 50-52
Descriptors Normes ISO Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Metode HACCP

Títol ISO 8586-2. International Standard. Sensory analysis- General guidance for the selection, training and monitoring of assessors. Part 2: Experts
Autor INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION  
Dades Font International Standard - 1994 - V: - N: , Pg: 10pp
Descriptors Analisi sensorial Norma ISO 8586-2 ISO 8586-2
Localització C 6/113

Títol ISO 8589 International Standard. Sensory analysis- General guidance for the design of test rooms
Autor INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION  
Dades Font International Standard - 1988 - V: - N: , Pg: 9pp
Descriptors Analisi sensorial Norma ISO 8589 Sala de tast Disseny ISO 8589 Tast
Localització C 6/114

Títol Implantacion de normas de calidad en laboratorios enologicos
Autor GIL MU?OZ, R. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 64-67
Descriptors Laboratori Laboratori enologic Normes de qualitat ISO ISO 17025

Títol Jornada ISO 9001/2 al sector dels vins i caves
Autor Det Norske Veritas   Universitat Rovira i Virgili  
Dades Font - - V: - N: , Pg: Dossier
Descriptors Qualitat Normalitzacio ISO 9001/2 Certificacio Certificacio ISO 9001/2 Sector viticola Vi Cava Sistema de qualitat
Localització C 12/131

Títol La aplicacion de las normas ISO 9000 en empresas del sector alimentario espa?ol. Resultados relativos a los procesos de implantacion, certificacion y mantenimiento del sistema de calidad
Autor MAZA RUBIO, M?.T.   RAMIREZ ARIAS, V.   BERGA MONGE, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 70-76
Descriptors ISO 9000 Sector alimentari Qualitat

Títol La cooperativa agricola de Cambrils rep la ISO 9001
Autor
Dades Font Diari de Tarragona - 15 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 41
Descriptors Cooperatives Cambrils ISO 9001 Oli d'oliva verge extra Qualitat de l'oli
Localització C 25/63

Títol La normalitzacio del producte suro. Normes catalanes (NCS), normes espanyoles (UNE), normes internacionals (ISO).
Autor LLADO, N.  
Dades Font - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg:
Descriptors Normativa Normalitzacio Suro Normes catalanes Normes espanyoles Normes internacionals
Localització C 24/1

Títol Normalizacion en seguridad alimentaria
Autor BERGA MONGE, A. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 67-73
Descriptors Seguretat alimentaria Normalitzacio Normes ISO ISO

Títol Normalizacion y normas ISO 9000 en las industrias agroalimentarias
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.   ORTIZ GRINDA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 107-112
Descriptors Normativa Norma ISO 9000 Industria agroalimentaria Normalitzacio

Títol Nuevo estandard mundial de seguridad alimentaria. Introduccion a la Norma ISO 22000- Sistemas de gestion de Seguridad Alimentaria
Autor PALU GARCIA, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2005 - V: XXIV- N: 206, Pg: 71-75
Descriptors Normes ISO ISO 22000 Seguretat alimentaria Legislacio

Títol Pratique de l'analyse sensorielle des vins sous assurance qualite (norme ISO 17025). Application a la reconnaissance de defauts
Autor SALAGOITY, M.H.   LAGREZE, C.   GAYE, J.   DOMEC, A.   MEDINA, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 48-50
Descriptors Analisi sensorial ISO 17025 Qualitat sensorial del vi Degustacio

Títol Principios de la gestion medioambiental en la empresa agroalimentaria
Autor MAZZUZ, C  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 VOL XV - novembre-desembre 2000 - V: - N: 15, Pg: 6-14
Descriptors Empreses agroalimentaries Gestio mediambiental ISO Qualitat Industria agroalimentaria

Títol QS e ISO 22000, nuevos esquemas de seguridad alimentaria. Fundamentos de ambos estandares de calidad y aspectos clave de su aplicacion
Autor LOPEZ, D.   PALU, E.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 230, Pg: 32-36
Descriptors ISO 22000 Seguretat alimentaria

Títol Sistemas de aseguramiento de la inocuidad de los alimentos: documento orientativo de especificaciones de su sistema de autocontrol (D.O.E.S.A.) VS ISO 22000
Autor JIMENEZ MARTINEZ, B.   JIMENEZ MARTINEZ, S.   CARACUEL GARCIA, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 52-65
Descriptors Seguretat alimentaria ISO 9001:2000 Punts critics ISO 22000:2005 Legislacio comunitaria Sistema de gestio de la qualitat Estudi comparatiu

Títol Sistemas de gestion de la inocuidad de los alimentos. ISO 22000:2005
Autor ORDOZGOITI, E.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 41-44
Descriptors ISO 22000:2005 Inocuitat Aliments Sistema de gestio