Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155

Resultat de la cerca

Registres trobats: 228


Títol ?Que origina la contaminacion de los productos de pasteleria por mohos y levaduras?
Autor CARRASCO ABAD, A.   MARTINEZ FERRER, J.B.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 50-55
Descriptors Pastisseria Fongs Llevats Enterobacteris Aerobis Industria alimentaria

Títol Actividad antimicrobiana de las bacterias lacticas ( y II )
Autor CINTAS, L.M   CASAUS, P.   HERNANDEZ, P.E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 109-119
Descriptors Bacteris lactics Activitat antimicrobiana Bacteriocines Higiene Aliments

Títol Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria
Autor POMBAR, A.   GALLARDO, C.S.   RODRIGUEZ, L.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 44-49
Descriptors Adherencia bacteriana Industria alimentaria Aliments Contaminacio Bacteris Biofilm Biocapa

Títol Aguas envasadas y bebidas alcoholicas. Informe sectorial: a?o 1998
Autor JIMENEZ, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 91-97
Descriptors Aigua envasada Estadistiques 1998 Begudes alcoholiques

Títol Aguas residuales de matadero. Post-tratamiento del efluente de un digestor anaerobio en un reactor biologico aerobio de fangos activos
Autor NUNYEZ, L.A.   GONZALEZ, R.   CABEZAS, J.L.   MARTINEZ, B.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 47-52
Descriptors Escorxador Aigues residuals Reactor biologic aerobi de fangs actius Efluents

Títol Alimentos ecologicos. Legislacion y caracteristicas generales
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY CODA, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 60-63
Descriptors Aliments ecologics Legislacio Agricultura ecologica

Títol Alimentos y transmision de enfermedades viricas
Autor LINARES, M.P.   REVERT, C.   HARDISSON, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 103-108
Descriptors Transmissio de malalties viriques Malalties viriques Seguretat alimentaria Aliments Virus Infeccions alimentaries Enterovirus Epidemiologia Polivirus Adenovirus Rotavirus Norwalk Calicivirus Hepatitis Hepatovirosi A Hepatovirosi E

Títol Alteraciones y defectos de los quesos.
Autor TORNADIJO, M.E.   MARRA, A.I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 67-77
Descriptors Alteracions del formatge Defectes del formatge Formatge

Títol Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC
Autor ANTOLIN, M.   LUGAS, L  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31
Descriptors Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC
Localització C 2/31

Títol Analisis de ciclo de vida en alimentos
Autor CLEMENTE, G.   SANJUAN, N.   CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   BON, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 103-108
Descriptors Analisi Cicle de vida Aliments

Títol Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate
Autor RUBIO, E.   GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata

Títol Aplicacion de atmosferas y/o controladas a la conservacion de vegetales
Autor SANCHEZ, M.C.   CAMARA, M.   DIEZ, C.   TORIJA, M.E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 51-58
Descriptors Atmosfera modificada Atmosfera controlada Conservacio Vegetals

Títol Aplicacion de enzimas en la industria enologica
Autor RODRIGUEZ, M. I.   ACILU, M.   ALDAMIZ, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 61-64
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Enologia Vinificacio Enzims Industria vinicola

Títol Aplicacion de la nariz electronica en el control de calidad de vinos
Autor MARTI, M.P   MESTRES, M   BUSTO, O   GUASCH, J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 129-133
Descriptors Nas electronic Control de qualitat Vi Qualitat

Títol Aplicacion de la normativa legal sobre prevencion de riesgos laborales en bodegas. Seguridad en el trabajo (y II)
Autor SEPULVEDA, F.M   SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTES, M.T   MONTES.F  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 175-183
Descriptors Cellers Prevencio Riscos laborals Seguretat Treball Normativa

Títol Aplicacion de la normativa legal sobre prevencion de riesgos laborales en alzamaras. Seguridad en el trabajo
Autor NAVAS, A.   SANCHEZ, M.T.   MONTES, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 65-73
Descriptors Normativa Riscos laborals Almassera Seguretat

Títol Aplicacion de la normativa legal sobre prevencion de riesgos laborales en bodegas. Seguridad en el trabajo ( I )
Autor SEPULVEDA, FM   SANCHEZ PINEDA, M? T   MONTES, F  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - desembre 2000 - V: - N: 10, Pg: 95-105
Descriptors Normativa Aplicacio Prevencio riscos laborals Riscos laborals Seguretat en el treball Treball

Títol Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos
Autor ROSELL, J.R.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.   BARBOSA, G.V.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114
Descriptors Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva

Títol Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados. (I) Ultrasonidos de baja intensidad.
Autor CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   BON, J.   FRAU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 39-44
Descriptors Ultrasons Productes lactics Derivats

Títol Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados
Autor CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   SANJUAN, N.   SANCHEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 135-141
Descriptors Ultrasons d'alta intensitat Industria lactica Productes lactics

Títol Aplicaciones de control adaptativo predictivo (SCAP) en la industria agroalimentaria
Autor SERRANO, A.   MARTIN SANCHEZ, J.M.   MATA, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - julio/agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 103-107
Descriptors SCAP Control adaptatiu predictiu Industria agroalimentaria Oli d'oliva

Títol Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos
Autor GIL-CONEJERO, M.A.   VIUDA-MARTOS, M.   FERNANDEZ-LOPEZ, J.   SAYAS-BARBERA, M.E.   PEREZ-ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76
Descriptors Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides

Títol Aproximacion a las tablas alcoholimetricas internacionales
Autor NATTA, J.M.   CLADERA, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 55-58
Descriptors Taules alcoholimetriques Grau alcoholic

Títol Aspectos basicos de la detergencia en la industria alimentaria
Autor COLLADO, M.J.   SOBRE, L.   GONZALEZ, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 117-122
Descriptors Detergencia Industria alimentaria Higiene Neteja

Títol Aspectos enologicos de la bentonita (y II)
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   MANRIQUE DE LARA, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 65-68
Descriptors Bentonita Vi

Títol Atmosferas modificadas en la conservacion de frutas y hortalizas
Autor GUILLEN, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 105-108
Descriptors Conservacio Atmosfera modificada Fruita Hortalisses Envasat

Títol Bebidas alcoholicas. Informe 1998
Autor JIMENEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 63-69
Descriptors Begudes alcoholiques Produccio 1996 Importacio Exportacio Estadistiques 1995

Títol Biofiltro anaerobio para el tratamiento de las aguas residuales. En fabricas de cerveza e industrias de alimentacion y bebidas
Autor VOGEL, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 69-74
Descriptors Biofiltre anaerobi Aigues residuals

Títol Calidad en aceite de oliva ( y III )
Autor GARRIDO, A.   COBO, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 165-170
Descriptors Qualitat Oli d'oliva Espectroscopia NIRS Analisi

Títol Calidad en aceite de oliva (y II). Factores determinantes y automatizacion del analisis
Autor GARRIDO VARO, A.   SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.   COBO GONZALEZ, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2000 - V: - N: 6, Pg: 135-142
Descriptors Oli d'oliva Qualitat Automatitzacio d'analisi Analisi FIA Injeccio en flux

Títol Calidad en aceite de oliva. Concepto y parametros analiticos y sensoriales de calidad
Autor SANCHEZ PINEDA, M.T.   GARRIDO, A   COBO, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 63-69
Descriptors Oli d'oliva Qualitat Parametres analitics Parametres sensorials Analisi sensorial

Títol Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo
Autor PEREZ-COELLO, M.S.   GONZALEZ-VINYAS, M.A.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129
Descriptors Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid

Títol Caracteristicas quimicas de los vinos tintos. Variedades Cencibel, Tempranillo y Cabernet Sauvignon
Autor BRAVO, E.   GARCIA, E.   PEREZ, M.S.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 51-57
Descriptors Vi negre Caracteristiques quimiques Varietats Cencibel Tempranillo Cabernet sauvignon

Títol Caracterizacion de bentonitas enologicas (I)
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   CABELLO, M.   TRANCON, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 59-62
Descriptors Bentonita Enologia Vi

Títol Caracterizacion de bentonitas enologicas (y II)
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   CABELLO, M.   TRANCON, R. >  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 165-171
Descriptors Caracteritzacio Bentonita Enologia Vi

Títol Caracterizacion quimica de la horchata de chufa natural en las comarcas de l?Alcoia y el Comtat (Alicante)
Autor BENEYTO, H.   VARO, P.   GUILLEM, C.   MURILLO, A.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 99-101
Descriptors Caracteritzacio quimica Orxata Alacant Comunitat Valenciana

Títol Caracterizacion quimica y sensorial de la pasa moscatel de Malaga
Autor CANALEJO, J.E.   SANCHEZ, M.T.   LOPEZ, M.J.   LOPEZ INFANTE, M.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 143-147
Descriptors Panses Moscatell Malaga Caracteritzacio quimica Caracteritzacio sensorial

Títol Caracterizacion y diferenciacion de vinos en Espanya
Autor ALEIXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 73-77
Descriptors Caracteritzacio Vi d'Espanya Diferenciacio

Títol Caseinatos. Su importancia tecnologica en la industria
Autor DESCALZO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 147-149
Descriptors Caseinats Vinificacio Caseina acida Caseina enzimatica

Títol Coadyuvantes en la higienizacion de la industria alimentaria, Los
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   CABELLO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 16 - juliol-agost 1997 - V: - N: 6, Pg: 97-100
Descriptors Desinfeccio Higiene Industria alimentaria

Títol Como se disenya un almacen de alimentacion
Autor GARRIDO, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 49-55
Descriptors Magatzem Disseny Alimentacio Projecte

Títol Comparacion de la composicion aromatica de seis vinos tintos monovarietales
Autor REYERO, J.R.   GARIJO, J.   DIAZ-PLAZA, E.   CUARTERO, H.   SALINAS, M.R.   PARDO, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 101-110
Descriptors Comparacio Composicio aromatica Vi negre monovarietal

Títol Comparacion entre los parametros fisico-quimicos de los vinos sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado y los de vinos olorosos comerciales
Autor MONERO, L   OLALLA, M   GIMENEZ, R   VILLALON, M   LOPEZ, H   LOPEZ, M.C  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 117-125
Descriptors Parametres fisicoquimics Vi Envelliment accelerat Vi oloros

Títol Comportamiento in vitro de cepas enologicas de Saccharomyces cerevisiae frente a distintos fungicidas empleados en viticultura
Autor UBEDA, J.   BRIONES, A.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 117-120
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fungicides Viticultura Cep

Títol Composicion fenolica en vinos blancos de la variedad "Pardillo". Influencia de la polivinilpirrolidona (PVPP)
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   CABELLO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 111-114
Descriptors Vi blanc Polivinilpirrolidona Pardillo Compostos fenolics

Títol Composicion mineral de postres lacteos tipo cremas
Autor GORDILLO-OTERO, M.J.   SANCHEZ-SEGARRA, P.J.   GARCIA-MARTINEZ, M.   AMARO-LOPEZ, M.A.   MORENO-ROJAS, R.   ZURERA-COSANO, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 111-114
Descriptors Reposteria Composicio mineral Crema Postres lactics

Títol Composicion nutricional basica de la horchata de chufa natural
Autor VARO GALVANY, P.   COMPANYY BENITO, R.   GUILLEM SEMPERE, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 107-110
Descriptors Orxata Composicio nutricional

Títol Congelacion criogenica con nitrogeno liquido como garantia de calidad
Autor GOMEZ-PASTRANA, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 65-68
Descriptors Congelacio criogenica Nitrogen liquid Criogenica

Títol Conservacion de frutas. Elaboracion de confituras y mermeladas
Autor CAMACHO SALAS, E.   DIEZ MARQUES, C.   CAMARA HURTADO, M.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 51-56
Descriptors Conservacio Fruita Melmelada Elaboracio

Títol Contribucion a la mejora del proceso de acetificacion para la produccion industrial de vinagre de vino
Autor RUBIO-FERNANDEZ, H.   SALVADOR, M.D.   FREGAPANE, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 209-214
Descriptors Vinagre de vi Acetificacio Produccio industrial Millora del proces

Títol Control automatico de almazaras
Autor ORTEGA,A   MATA,J,E   PALOMAR,J,M  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnolog?a ISSN: 0212-1689 - abril 2001 - V: XX- N: 157, Pg: 83-91
Descriptors Almassera Oli d'oliva Control automatic

Títol Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen
Autor BARCENAS, P.   PEREZ-ELORTONDO, F. J.   SALMERON J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50
Descriptors Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut

Títol Control de microorganismos en sistemas de calentamiento/refrigeracion
Autor ALDAMIZ-ECHEBARRIA ZULUETA, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 107-113
Descriptors Sistema d'escalfament Sistema de refrigeracio Escalfament Refrigeracio Aliments Begudes

Títol Control de plagas en la industria alimentaria (I)
Autor RODRIGUEZ GOMEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 99-103
Descriptors Industria alimentaria Control de plagues Plagues Control Aliments Infectants

Títol Control de plagas en la industria alimentaria (y II)
Autor RODRIGUEZ GOMEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 123-127
Descriptors Industria alimentaria Control de plagues Plagues

Títol Control de proceso y producto en la elaboracion de productos de panaderia congelados
Autor ALBERDI, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 157-165
Descriptors Panificacio Control de processos Elaboracio Congelats Pa Brioixeria

Títol Control practico de bacteriofagos en produccion de queso
Autor ELSBORG, K.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 107-109
Descriptors Bacteriofags Produccio de formatge Formatge Control

Títol Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos.
Autor MORENO-ARRIBAS, M. V.   PUEYO, E.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127
Descriptors Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Defectos olfativos a "moho" o "a tapon" en vinos embotellados
Autor SUAREZ LEPE, J. A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 67-72
Descriptors Olor de tap Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi

Títol Depuracion de aguas residuales lacteas en su propio canal de evacuacion
Autor CARTA, F.   ALVAREZ, P.   DURAN   M.M.   ROMERO, F.   PEREDA, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 157-162
Descriptors Depuracio d'aigues lactiques Industria lactica Tractament d'aigues

Títol Depuracion de alpechin mediante una secuencia de tratamientos biologico y quimico II
Autor BELTRAN DE HEREDIA, J.   TORREGOSA, J.   GARCIA, J.   DOMINGUEZ. J.R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - abril 2001 - V: XX- N: 157, Pg: 6964
Descriptors Depuracio Alpechin Tractament biologic Tractament quimic Aig?es residuals Almassera

Títol Desarrollo de metodos de ensayo para la evalucion practica de la facilidad de limpieza de la maquinaria de eleboracion de alimentos
Autor HOLAH, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 99-104
Descriptors Elaboracio d'aliments Neteja Maquinaria Salut Higiene

Títol Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. (y II) Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su batido
Autor HERNANDO, I.   PEREZ-MUNUERA, I.   LLUCH, M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 59-63
Descriptors Coagulacio enzimatica Llet Pectina Quall Productes lactics

Títol Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. I. Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su trituracion
Autor HERNANDO, I.   PEREZ-MUNNUERA, I.   LLUCH, M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 59-64
Descriptors Productes lactics Coagulacio enzimatica Llet Caseum Quall Llet presa Pectina Trituracio Quallada

Títol Deteccion de Brettanomyces/Dekkera en instalaciones de vendimia mediante PCR
Autor ALGUACIL, M.   FIDALGO, M.   JIMENEZ, J.   LOZANO, J.I.   NEVA, M.A.   PERDIGONES, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 81-85
Descriptors PCR Brettanomyces/Dekkera Llevats Instal.lacions verema

Títol Deteccion de cuerpos extra?os en productos alimentarios mediante rayos X. Fundamento y aplicaciones
Autor MONSO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 83-87
Descriptors Rajos X Salut Qualitat Deteccio de cossos estranys Productes alimentaris

Títol Deteccion de leche de cabra en oveja. tecnica de PCR en tiempo real
Autor LOPEZ CALLEJA, I.   GONZALEZ, I.   FAJARDO, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 38-42
Descriptors Llet Llet de cabra PCR Deteccio ADN

Títol Determinacion espectrofotometrica de acidos sorbico y benzoico en bebidas refrescantes
Autor HARDISSON, A.   GONZALEZ PADRON, A.   FRIAS, I.   de BONIS, A.   REGUERA, J.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 113-116
Descriptors Determinacio espectrofotometrica Acid sorbic Acid benzoic Begudes refrescants Espectrofotometria

Títol Diferenciacion de los vinos de la D.O. Montilla-Moriles sometidos a crianzas biologica y oxidativa
Autor MOYANO, L.   CORTES, M?.B.   MORENO, J.   ZEA, I.   MEDINA, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 131-137
Descriptors Crian?a biologica Crian?a oxidativa Vi Montilla-Moriles DO Diferenciacio

Títol Diversas soluciones para la manutencion automatizada de un almacen
Autor DE PAULA ARDOY, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 16 - juliol-agost 1997 - V: - N: 6, Pg: 113-118
Descriptors Maninpulacio d'aliments Manutencio automatitzada

Títol Eficencia energetica en el sector industrial de fabricacion de pan (y II)
Autor IADE  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 121-135
Descriptors Fabricacio Pa Eficiencia energetica Panificacio Automatitzacio d'equips i processos Equips Maquinaria

Títol Eficiencia energetica en el sector industrial de fabricacion de pan
Autor MARTIN MANZANARES, L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 83-95
Descriptors Eficiencia energetica Fabricacio Pa

Títol Efluentes en industrias lacteas. Caracterizacion y tratamientos.
Autor NAVARRO HIDOBRO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 137-141
Descriptors Efluents Industria lactia Tractament Caracteritzacio

Títol El almacen automatizado de gran altura
Autor LEMBERT, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 129-132
Descriptors Magatzem automatitzat

Títol El analisis integro de los vinos. v. la fraccion nitrogenada
Autor CACERES, I.   POLO, M.C.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1987 - V: - N: , Pg: 123-128
Descriptors Analisi Vi Fraccio nitrogenada
Localització C 15/8

Títol El aroma de los vinos espumosos (y II). Factores que influyen en la composicion aromatica de los vinos espumosos
Autor POZO-BAYON, M.A.   PUEYO, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 167-171
Descriptors Aroma Vi escumos Composicio aromatica

Títol El aroma de los vinos espumosos. (I) Compuestos responsables del aroma en vinos espumosos
Autor POZO, M.A.   PUEYO, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 65-70
Descriptors Aroma Vi escumos Compostos aromatics

Títol El etiquetado y la determinacion de aditivos en productos alimentarios
Autor ARADILLA ZAPATA, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 63-66
Descriptors Etiquetatge Additius Aliments Envas Etiqueta

Títol El papel potencial de los biosensores en la industria alimentaria
Autor ALFARO,B   PEREZ-VILLARREAL,B  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnolog?a ISSN: 0212-1689 - octubre 2000 - V: - N: 8, Pg: 89-91
Descriptors Biosensor Industria alimentaria

Títol El queso de gruyere: un producto con denominacion de origen
Autor ARADILLA ZAPATA, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 77-80
Descriptors Formatge gruyere Productes Denominacio d'origen Gruyere

Títol El sector cerevecero. Informe 1998
Autor ARDOY, F. P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54
Descriptors Cervesa 1998 Economia

Títol El sector de los helados en 1998
Autor
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 93-96
Descriptors Gelats 1997 Consum Exportacio

Títol El sistema ARCPC como medida de aseguramiento de la calidad alimentaria
Autor DE GUIA CORDOBA, M.   JORDANO, R.   CORDOBA,. J.J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 127-139
Descriptors ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics Industria alimentaria Qualitat Control de qualitat

Títol El tratamiento de aguas por radiacion ultravioleta en la industria de bebidas
Autor NATTA, J.M   FRONTERA, F  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 105-107
Descriptors Tractament d'aigues Aigua Radiacio ultraviolada Begudes Higiene Neteja

Títol El vinagre y sus efectos sobre la salud
Autor COSTABEBER, I.   IBANYEZ, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 81-82
Descriptors Vinagre Salut

Títol El vino, un componente de la dieta mediterranea
Autor SALVADO, M.J.   CASCON, E.   ROIG, R.   BRUNET, M.J.   AROLA, L.   BLADE, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 181-189
Descriptors Vi Dieta mediterrania Salut

Títol Elaboracion de vinos en bodega con levaduras autoctonas seleccionadas. Analisis de los parametros fisico-quimicos generales y volatiles mayoritarios
Autor REGODON, J.A.   PEREZ, F.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 139-145
Descriptors Vinificacio Celler Llevats autoctons Parametres fisicoquimics Analisi Vi

Títol Eliminacion de aguas residuales almazareras por combustion de biomasa
Autor PIZARRO CAMACHO, D.   SOCA OLAZABAL, N.   LINYAN VEGANZONES, M.J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 143-147
Descriptors Eliminacio Aigues residuals Combustio de biomassa Almassera

Títol Empleo de lecitina sin aceite en panaderia y bolleria
Autor BONEKAMP, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 105-107
Descriptors Lecitina Forn Brioixeria Fleca

Títol Empleo de procesos de extrusion en la extraccion de aceites vegetales
Autor SINEIRO, J.   FRANCO, D.   NUNYEZ, M. J.   DOMINGUEZ, H.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 55-62
Descriptors Extrusio Extraccio d'oli Oli vegetal Elaboracio d'oli Premsatge Assecatge Neteja Condicionament termic Condicionament mecanic

Títol Enfriamiento criogenico
Autor GOMEZ-PASTRANA, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 137-142
Descriptors Criogenia Fred Aliments

Títol Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos
Autor FERNANDEZ, L.   ARROYO, R.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics

Títol Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P.
Autor RODRIGUEZ GIRO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92
Descriptors Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora

Títol Envasado de alimentos. Aspectos tecnicos del envasado al vacio y bajo atmosfera protectora
Autor GOBANTES,I   GOMEZ,R.   CHOUBERT,G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 75-80
Descriptors Envasat Aliments Envasat al buit Envasat sota atmosfera protectora

Títol Equipos para acondicionar productos precocidos de panaderia, en atmosferas protectoras
Autor COLOME, E.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 97-103
Descriptors Atmosfera protectora Equips Forn Fleca

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (II). Sistemas de autocontrol medioambiental.La propuesta de la Asociacion Espa?ola para la calidad
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 99-106
Descriptors Sector agroalimentari Avocaments Minimitzacio Sistema d'autocontrol mediambiental

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (IV). Aplicacion en mataderos y productos carnicos
Autor BERGA, A.M.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 67-72
Descriptors Minimitzacio Vessaments liquids Sector agroalimentari Escorxador Productes carnics

Títol Etiquetas y codificacion
Autor Departamento Comercial deVicman  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 109-114
Descriptors Reglament Legislacio Etiquetatge Embotellament Codificacio

Títol Evaluacion de riesgos laborales en las industrias agroalimentarias
Autor NAVAS QUESADA, A.   SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.   MONTES TUBIO, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 181-185
Descriptors Riscos laborals Industria agroalimentaria

Títol Evaporadores en la industria de zumos de frutas
Autor GARZA, S.   ARANTEGUI, J.   IBARZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 97-104
Descriptors Evaporador Suc de fruita

Títol Evolucion del envasado de caramelos y chicles
Autor PALATINIT  
Dades Font Alimentacion. Equipos Y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 105-107
Descriptors Caramel Xiclet Envasat

Títol Extraccion dinamica del espacio de cabeza-extraccion en fase solida
Autor GONZALEZ, L. M.   GONZALEZ, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 61-63
Descriptors Vi Aroma Analisi Extraccio en fase solida

Títol Factores que afectan a los niveles de resveratrol en el vino
Autor MARTINEZ, M?.V.   GARCIA, M?.C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Nivell de resveratrol Resveratrol Vi Antioxidant

Títol Fenomenos bioquimicos durante la maduracion del queso
Autor MENENDEZ, S.   GODINEZ, R.   RODRIGUEZ-OTERO, J.L.   CENTENO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 97-105
Descriptors Maduracio del formatge Formatge Fenomens bioquimics Lactosa Citrat Proteolisi Lipolisi

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes
Autor LLAURADO, J.   CONSTANTI, M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio

Títol Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales (y II) Influencia de las condiciones de operacion
Autor CLEMENTE, G.   BENEDITO, J.   CARCEL, J.A.   SANJUAN, N.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 147-152
Descriptors Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Oli vegetal

Títol Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales. (I). Consideraciones cineticas y nutricionales
Autor CLEMENTE, G.   BENEDITO, J.   CARCEL, J.A.   BERNA, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 81-88
Descriptors Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Formacio

Títol Garantizar el control de calidad
Autor HERZOG, J.P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 83-86
Descriptors Control de qualitat Qualitat Proces industrial Automatitzacio i control de processos

Títol Gestion de la higiene en la industria alimentaria
Autor GALLEGO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 89-93
Descriptors Higiene alimentaria Gestio Industria alimentaria Proces

Títol Gestion de los residuos industriales agroalimentarios
Autor NORIEGA DOMINGUEZ, M?J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 141-146
Descriptors Gestio Residus industrials Residus agroalimentaris

Títol Gestion de residuos en la industria cervecera
Autor PEREDA, I.   MORAL, M.E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 79-83
Descriptors Gestio Residus Cervesa

Títol HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido
Autor ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.   BERTO   E.   SERRA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96
Descriptors HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC

Títol HACCP y lubricacion de maquinaria en la industria de elaboracion de alimentos
Autor ESPANYA, S  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 95-103
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics HACCP Industria alimentaria Lubricacio Maquinaria

Títol Higiene en plantas de helados
Autor PUZO CREUS, J.M?.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 81-83
Descriptors Higiene Planta de fabricacio de gelats Gelats Higienitzacio

Títol Homogeneizacion de la leche y productos lacteos, La
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 31-36
Descriptors Homogeneitzacio Llet Productes lactics

Títol Homogeneizacion de las caracteristicas del vino
Autor AGUIAR, J. A.   CABARCOS, M.   DOMINGUEZ, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 33-35
Descriptors Homogeneitzacio Vi Homogeneitat

Títol Importacion de las bacterias psicrotrofas en la leche y en los productos lacteos
Autor JASPE RODRIGUEZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 39
Descriptors Llet Productes lactics Bacteris

Títol Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza
Autor VALLS, J.   LAMPREAVE, M.   NADAL, M.-   AROLA, L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124
Descriptors Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi

Títol Inactivacion microbiana por ultrasonidos. Aplicacion en la conservacion de alimentos
Autor PAGAN, R   VIRTO, R   ALVAREZ, I   RASO, J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 77-83
Descriptors Inactivacio microbiana per ultrasons Aliments Industria alimentaria Conservacio

Títol Industria de alcoholes, aguardientes y licores. Importancia de las funciones termodin?micas de exceso en las mezclas etanol-agua
Autor NATTA, J.   GARI, M   CAMPINS, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 46-50
Descriptors Licors Industria Funcions metaboliques Termodinamica

Títol Influencia de aditivos e ingredientes menores en las propiedades panarias de la harina de trigo
Autor DE LA ROSA, M?.P.   PRIEGO, R.   HUERTA, R.   TOLEDANO, A.M?   MEDINA, L.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 137-146
Descriptors Additius Influencia Panificacio Farina de blat

Títol Influencia de la adicion de levaduras autoctonas en los parametros fisico-quimicos y compuestos volatiles de un mosto.
Autor DEL PINO, M.   CARDENAL, E.   DIAZ, M. E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 55-58
Descriptors Llevats autoctons Most Components volatils Saccharomyces

Títol Influencia de la composicion en acidos grasos de un mosto clarificado en la utilizacion de aminoacidos durante la fermentacion
Autor TORREA, D.   ANCIN, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 73-78
Descriptors Acids grassos Most clarificat Aminoacid Fermentacio

Títol Influencia de la temperatura y el grado alcoholico sobre el velo desarrollado por distintas levaduras de flor
Autor MARTIN-ROJAS, V.   LOZANO ROMERO, J. I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 95-98
Descriptors Bodegas Osborne Flor Xeres Fino

Títol Influencia de los residuos de plaguicidas en la fermentacion alcoholica
Autor OLIVA, J.   NAVARRO, G.   BARBA, A.   NAVARRO, S.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-156
Descriptors Fermentacio alcoholica Influencia Residus Plaguicides Enologia

Títol Influencia del tiempo de conservacion en la calidad microbiologica de la horchata de chufa natural
Autor MONERRIS, C.   MUNTO, S.   CAMARA, M.D.   RAMON, J.H.   GARCIA ABAD, M.T.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 127-130
Descriptors Influencia Temps de conservacio Qualitat microbiologica Orxata

Títol Integracion de sistemas de cogeneracion en la fabricacion de cerveza
Autor MARTINEZ, M. P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54
Descriptors Cervesa Elaboracio de cervesa Cogeneracio

Títol La acreditacion en el sector agroalimentario
Autor ENAC  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 105-107
Descriptors Acreditacio Sector agroalimentari Industria agroalimentaria ENAC Entidad Nacional de Acreditacion

Títol La alternativa natural: el procesado de la lecitina
Autor BONEKAMP, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 107-110
Descriptors Lecitina

Títol La autolisis de las levaduras en enologia
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A. J.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 37-40
Descriptors Autolisi Llevats Vi Enologia Vinicultura

Títol La comercializacion de alimentos transgenicos
Autor CORRAL GONZALEZ, I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 157-163
Descriptors Comercialitzacio Aliments transgenics

Títol La conservacion de los alimentos por metodos combinados . (I) Aspectos generales y alimentos tradicionales
Autor DIAZ, O.   COBOS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 141-146
Descriptors Conservacio Aliments Metodes combinats

Títol La depuracion de aguas residuales: un beneficio economico?
Autor PENYALBA VILADOMS, M   MUNTE BORRULL, M  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 89-94
Descriptors Depuracio Aigues residuals

Títol La desinfeccion como concepto integral en la industria
Autor PLANAS, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 73-79
Descriptors Desinfeccio Higiene Industria alimentaria

Títol La desinfeccion de superficies por via aerea en la industria alimentaria
Autor COLLADO, M.J.   SOBRE, L.   GONZALEZ, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 81-83
Descriptors Higiene Desinfeccio Industria alimentaria Desinfeccio via aerea

Títol La estabilizacion del vino tinto mediante la tecnica de la electrodialisis
Autor OCHOA, J.R.   VALLE, B.   HILERA, R.   BELAUSTEGI, Y.   ELEJALDE, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 65-69
Descriptors Estabilitzacio Vi negre Electrodialisi

Títol La estabilizacion tartarica de los vinos de Jerez mediante electrodialisis
Autor SZEKELY GOROSTIAGA, P.   GOMEZ BENITEZ, J.   VEAS LOPEZ, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 79-80
Descriptors Estabilitzacio tartarica Vi de Xeres Electrodialisi

Títol La esterilizacion en continuo en la industria alimentaria
Autor MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J.   RUS MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - abril 1996 - V: - N: 3, Pg: 125-131
Descriptors Esterilitzacio continua Industria alimentaria

Títol La fisiologia de los microorganismo y su papel en la industria alimentaria
Autor MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J.   RUS MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 153-156
Descriptors Fisiologia Microorganismes Industria alimentaria

Títol La harina y el laboratorio
Autor ALONSO ORTIZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 167-172
Descriptors Farina Laboratori Varietats Composicio

Títol La higiene en la industria carnica
Autor DOMINGUEZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 85-88
Descriptors Higiene Industria carnica

Títol La higiene en la industria enologica
Autor BARRIO FERNANDEZ, M?.C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 147-151
Descriptors Higiene Industria enologica Enologia

Títol La higiene en las industrias lacteas
Autor ANDUEZA, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 87-93
Descriptors Higiene Industria lactica Salut Desinfeccio

Títol La instalacion de llenado de PET en linea. Modelo y practica
Autor ACHHAMMER, K.-H.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 89-93
Descriptors Embotellament Maquinaria Etiquetatge Ampolla PET Envas PET

Títol La necesidad de conservar los alimentos
Autor CINTAS IZARRA, L.M.   CASAUS LARA, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 89-95
Descriptors Tecniques de conservacio d'aliments Conservacio d'aliments Aliments Bioconservacio

Títol La oxidacion de la grasa en la carne y los productos carnicos
Autor ZUMALACARREGUI, J.M?.   DOMINGUEZ, C.   MATEO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 67-71
Descriptors Carn Oxidacio del greix Greix

Títol La pasa moscatel en la comarca de la Axarquia
Autor CANALEJO RAYA, J.E.   SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.   LOPEZ SANFELIU, M?.J.   LOPEZ INFANTE, M?.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 95-100
Descriptors Panses Panses moscatell Malaga Pasa Moscatel

Títol La presencia de aminas biogenas en los alimentos. Su significado toxicologico
Autor LUIS, G.   RUBIO, C.   GUTIERREZ, A.   HARDISSON, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 58-62
Descriptors Amines biogenes Alimentacio Toxicitat

Títol La reglamentacion tecnico-sanitaria de helados
Autor JIMENEZ AYCIDE, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 87-90
Descriptors Gelats Reglamentacio tecnicosanitaria Normativa

Títol La replicacion de los acidos desoxirribonucleicos y su importancia en la sintesis de proteinas
Autor MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J.   RUS MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 125-128
Descriptors Replicacio Acid desoxirribonucleic Sintesi de proteines

Títol La trigeneracion aplicada a la fabricacion de gelatina
Autor CRUZATE, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 155-159
Descriptors Gelatina Fabricacio Elaboracio Trigeneracio

Títol Lactobacilos en queseria
Autor MENENDEZ, S.   RODRIGUEZ-OTERO, J.L.   CENTENO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 45-50
Descriptors Lactobacil Formatgeria Activitat enzimatica Formatge

Títol Las aguas residuales en la industria agroalimentaria (I)
Autor PIZARRO CAMACHO, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 149-155
Descriptors Aigues residuals Industria agroalimentaria Tractament d'aigues

Títol Las aportaciones de la detergencia al desarrollo sostenible en la industria lactea. Tecnologias de pase unico.
Autor ANDUEZA, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 01212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 57-59
Descriptors Llet Detergencia Higiene Efluents Residus

Títol Las membranas liquidas de emulsion como alternativa en la recuperacion de productos alimentarios. Aplicacion a la extraccion de acido citrico obtenido en procesos fermentativos
Autor BODALO, A.   GOMEZ, E.   LEON, G.   GUZMAN   M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 157-163
Descriptors Membrana liquida Emulsio Productes alimentaris Extraccio Acid citric Fermentacio

Títol Las practicas enologicas en el sector vitivinicola. Puntos de coincidencia y desacuerdo
Autor MINGUEZ, S.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 53-58
Descriptors Enologia Practiques enologiques Reglament

Títol Latas de bebidas. Perspectivas de un sector en crecimiento
Autor ABALLE, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 85-88
Descriptors Llaunes de begudes Begudes Envas Consum

Títol Legislacion de etiquetado de alimentos. Requisitos y modo de satisfacerlos
Autor CONESA, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 101-103
Descriptors Reglament Legislacio Etiquetatge Aliments

Títol Levaduras y enzimas en enologia
Autor FERNANDEZ, M.   ESPINOSA, J.C.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 81-85
Descriptors Llevats Enzims Enologia

Títol Listeri monocytogenes y carne de pollo
Autor CAPITA, R.   ALONSO-CALLEJA, C.   GARCIA-LINARES, M?.C.   MORENO, B.   GARCIA-FERNANDEZ, M?.C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 73-80
Descriptors Listeria monocytogenes Carn de pollastre Pollastre

Títol Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados
Autor GARRIDO MARTIN, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78
Descriptors Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats

Títol Los coadyuvantes en la higienizacion de la industria alimentaria
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   CABELLO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 81-85
Descriptors Coadjuvant Higienitzacio Indutria alimentaria Higiene

Títol Los colorantes
Autor BUENO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 101-111
Descriptors Colorants naturals Colorants artificials

Títol Los espesantes en la alimentacion
Autor MENCION, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 85-87
Descriptors Espessidors Alimentacio

Títol Los metodos modernos como alternativa a los clasicos para el analisis microbiologico de los alimentos
Autor ROSA, M. P. de la   MEDINA, L. M.   JORDANO, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 107-113
Descriptors Analisi microbiologica Aliments Metodologia

Títol Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico
Autor URDIALES, R.   FRANCO, I.   PRIETO, B.   FRESNO, J.M.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94
Descriptors Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats

Títol Magnesio: un elemento clave para la salud
Autor STEINMETZ, T.   FORTMANN-MOLLING, B.   WENISCH, S.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 119-121
Descriptors Magnesi Salut

Títol Maquinaria de envase y embalaje para 1994
Autor JIMENEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 73-78
Descriptors Maquinaria Envasatge Embalatge Embalall

Títol Maquinaria de envase y embalaje. Informe 1998
Autor JIMEMEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 79-86
Descriptors Importacio Exportacio Maquinaria Envas Embalatge

Títol Maquinaria de envase y embalaje
Autor JIMENEZ, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 121-127
Descriptors Maquinaria Instal.lacions Envasatge Embalatge Exportacio Importacio Qualitat

Títol Maquinaria destinada a las industrias alimentarias en 1992
Autor JIMENEZ AYCIDE, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 87-97
Descriptors Maquinaria Industria alimentaria

Títol Maquinaria destinada a las industrias alimentarias. Informe 1997
Autor ARDOY, F. de P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - novembre 1997 - V: - N: 9, Pg: 41-49
Descriptors Maquinaria Tecnologia Industria alimentaria Estadistiques Comercialitzacio

Títol Mercado Comun del vino. Resumen de su normativa
Autor MILLO CASAS, Lorenzo  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 101-108
Descriptors Vi Legislacio Mercat Comu del Vi Unio Europea

Títol Metales pesados en el vino
Autor SANCHEZ-PINEDA, M.T.   MARTIN, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 43-47
Descriptors Metall pesant Vi Metall

Títol Metales pesados en el vino
Autor SANCHEZ-PINEDA, M. T.   MARTIN, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 16 - abril 1997 - V: - N: 3, Pg: 111-115
Descriptors Metall pesant Vi

Títol Metodo de transferencia de calor en la refrigeracion y congelacion de alimentos
Autor VIRSEDA, P.   PINAZO, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 161-167
Descriptors Transferencia de calor Tractament d'aliments Refrigeracio Congelacio

Títol Metodos de eliminacion de colesterol en la grasa lactea
Autor ALONSO, L.   PARDO, I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 69-75
Descriptors Metodes d'eliminacio Colesterol Materia grassa lactia Llet

Títol Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato.
Autor GUILLEN JIMENEZ, E.   ALVAREZ MATEOS, P.   ROMERO GUZMAN, F.   PEREDA MARIN, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54
Descriptors Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics

Títol Minimizacion de vertidos en un matadero
Autor MATEOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65
Descriptors Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents

Títol Modelizacion y control de la fermentacion industrial de la cerveza. Estudio experimental
Autor de ANDRES Y TORO, B.   GIRON SIERRA, J.M.   TORIJA ISASA, M.E.   CAMARA HURTADO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 93-106
Descriptors Control Fermentacio industrial Cervesa Modelitzacio

Títol Modificadores del color de los vinos tintos
Autor GOMEZ, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80
Descriptors Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell

Títol Monitorizacion de la limpieza y desinfeccion en industrias alimentarias
Autor ORIHUEL, E.   BERTO, R.   CANET, J.J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 91-95
Descriptors Neteja Higiene Industria alimentaria Monitoritzacio Desinfeccio

Títol N.nitrosaminas en los alimentos y riesgo para la salud
Autor MARTINEZ, A.   HAZA, A.I.   MORALES, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 153-158
Descriptors Aliments Riscos Salut N-nitrosaminas Control de qualitat Industria alimentaria

Títol N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico
Autor PRAXAIR ESPA?A S.L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77
Descriptors Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics

Títol Necesidades de iluminacion en almazaras
Autor CELMA, A.R.   ROMERA, E.G.   LLERENA, J.L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 75-80
Descriptors Almassera Il.luminacio

Títol Normalizacion en seguridad alimentaria
Autor BERGA MONGE, A. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 67-73
Descriptors Seguretat alimentaria Normalitzacio Normes ISO ISO

Títol Normativa de envases de hojalata, papel y carton en la industria alimentaria
Autor MILLO AINIA, Lorenzo  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1996 - V: - N: 10, Pg: 37-41
Descriptors Industria alimentaria Normativa Envas Paper Cartro Normalitzacio

Títol Normativa sobre prevencion de riesgos laborales en almazaras. Higiene industrial.
Autor NAVAS, A.   SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.   MONTES TUBIO, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 65-73
Descriptors Almassera Normativa Prevencio riscos laborals Higiene industrial

Títol Nuevas formulaciones desinfectantes para la industria alimentaria
Autor NONZIOLI, A.   GIRAUDO, M.   FOMICZ, S.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 54-58
Descriptors Industria alimentaria Desinfectants Biodegradable Cloramina T Tricloromelamina (TCM)

Títol Nuevas tecnologias de calentamiento de liquidos y secadero en la industria agroalimentaria
Autor POCURULL, R.   GRACIA, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 151-154
Descriptors Escalfament de liquids Industria agroalimentaria

Títol Nuevos desarrollos en la cadena del frio alimentaria a escala mundial
Autor BILLIARD, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 123-133
Descriptors Cadena del fred Industria alimentaria Fred

Títol Nuevos mercados para el poliester dentro del sector agroalimentario
Autor ALVAREZ, M.   AINIA  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 69-74
Descriptors Poliester PET Polietile-tereftalat Ensavatge

Títol Operacion y puesta a punto de un acetificador semi-industrial de maximo rendimiento
Autor ORY, I. de   ROMERO, L. E.   CANTERO, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 175-178
Descriptors Aliments Balan? de costos Acetificador

Títol Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real
Autor GARCIA MESA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62
Descriptors Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio

Títol Optimizacion de los procesos de limpieza y desinfeccion en la industria alimentaria
Autor PLANES, J.   SERRA, M.M.   LATORRE, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 205-210
Descriptors Neteja Higiene Industria alimentaria

Títol Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes
Autor CACHO, J. F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93
Descriptors Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color

Títol Patogenos emergentes productores de toxiinfecciones alimentarias: factores de emergencia y caracteristicas generales
Autor RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 97-101
Descriptors Patogens emergents Toxiinfeccions alimentaries Salut

Títol Posibles soluciones para la depuracion de los efluentes vinicolas
Autor FERNANDEZ-GARCIA, T.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 107-110
Descriptors Ecologia Vi Elaboracio de vi Efluents viticoles

Títol Principales problemas que plantea la esterilizacion de la leche
Autor LOPEZ FERNANDEZ, M.   BERNARDO, A.   MARTIN SARMIENTO, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 65-72
Descriptors Esterilitzacio Llet UHT

Títol Procedimientos de higiene en bodega considerando la proteccion medioambiental
Autor CERDAN, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 99-105
Descriptors Higiene Embotellament Medi ambient Ecologia Proteccio mediambiental

Títol Procesos de degradacion de pesticidas en aguas de la cadena alimentaria
Autor BARANDA, A.   MARTINEZ DE MARA?ON, I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 70-73
Descriptors Pesticides Eliminacio Aigua

Títol Propiedades funcionales de la goma de garrofin y sus aplicaciones en la industria de alimentos
Autor CAMACHO, M.M.   MARTINEZ-NAVARRETE, N.   CHIRALT, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 103-110
Descriptors Goma de garrofi Industria alimentaria Propietats

Títol Propiedades termodinamicas y termofisicas de algunas sustancias agroalimentarias para su aplicacion en los procesos de optimizacion energetica. (I) Galletas y bizcochos
Autor LOMAS ESTEBAN, M.C.   LOPEZ GONZALEZ, L.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 59-65
Descriptors Propietats termodinamiques Propietats termofisiques Substancies agroalimentaries Proces d'optimitzacio energetica Galeta

Títol Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales
Autor DIAZ, M.   RENDUELES, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118
Descriptors Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio

Títol Recuperacion de aromas de zumos de fruta por pervaporacion. Parametros que determinan sus posibilidades de aplicacion
Autor BODALO, A.   GOMEZ, E.   LEON, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 119-126
Descriptors Aroma Recuperacio Suc de fruita Pervaporacio Separacio per membranes

Títol Requeson y otras formas de aprovechar el suero de los quesos
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   ALVAREZ RABANAL, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 48-52
Descriptors Formatge Mato Serum Residus alimentaris Lactics

Títol SA El aguila
Autor
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 39-43
Descriptors Cervesa Elaboracio de cervesa El Aguila

Títol Salas blancas en la industria de la alimentacion
Autor COLOME, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 65-69
Descriptors Industria alimentaria Higiene

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi

Títol Sensores inteligantes. Aplicaciones industriales de sensores olfativos
Autor GUTIERREZ, F.J.   HORRILLO, M.C.   SAYAGO, I.   ARES, L.   FERNANDEZ, M.J.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 175-178
Descriptors Sensor intel.ligent Sensor olfactiu Nas electronic

Títol Separacion en columnas por cromatografia de intercambio ionico en la industria alimentaria. Equilibrio, cinetica y bases de disenyo
Autor DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 125-132
Descriptors Separacio en columna Industria alimentaria Cromatografia d'intercanvi ionic

Títol Sistemas de gestion y envasado con control informatico
Autor CATALAN, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - novembre 1997 - V: - N: 9, Pg: 51-54
Descriptors Sistema de gestio Envasatge Coopertives Informatica Hortofructicultura

Títol Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol
Autor MADRILLEY, C.   JIMENEZ, T.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97
Descriptors Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol Tecnica de filtracion tangencial y su aplicacion en la ingenieria enologica
Autor SANCHEZ-PINEDA, M. T.   ALCAIN, F. J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1996 - V: - N: 10, Pg: 105-109
Descriptors Filtracio tangencial Enginyeria enologica

Títol Tecnologia de envasado en atmosfera modificada
Autor COLOME, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 95-99
Descriptors Tecnologia Envasat Atmosfera modificada Envasat atmosfera modificada Aliments

Títol Tecnologia de separacion por cormatografia de intercambio ionico aplicada a la industria alimentaria. (II) Equipo y operacion
Autor RENDUELES, M.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 125-131
Descriptors Cromatografia d'intercanvi ionic Industria alimentaria

Títol Tecnologia del envasado de alimentos perecederos en atmosferas modificadas
Autor COLOME, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 109-113
Descriptors Envasat Aliments Atmosfera modificada

Títol Tipos de cerveza
Autor CASTANYE SITJAS, F.X.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 87-91
Descriptors Cervesa Tipus Varietats

Títol Tratamiento estadistico de datos sensoriales. Algunas aplicaciones en el estudio de distintas variedades de queso
Autor BARCENAS, P.   PEREZ, F.J.   SALMERON, J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2000 - V: - N: 6, Pg: 59-65
Descriptors Estadistiques Formatge Tecniques estadistiques Analisi sensorial

Títol Uso de colorantes en el campo de la alimentacion
Autor CALVO, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 79-88
Descriptors Colorants Alimentacio Classificacio

Títol Utilizacion de agentes de carga en alimentacion
Autor GOMEZ PALLARES, M.   CABALLERO CALVO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 81-87
Descriptors Agents de carrega Alimentacio Poliol Sorbitol Mannitol Xilitol Maltitol Eritritol Isomaltosa

Títol Utilizacion de edulcorantes intensivos en alimentacion
Autor GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 149-154
Descriptors Edulcorant Alimentacio

Títol Utilizacion de lipidos como sustitutos de grasa en la industria alimentaria
Autor MENDOZA, E.   GARCIA, M.L.   CASAS, C.   FERNANDEZ, M.F.   SELGAS, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 117-122
Descriptors Lipids Substitut del greix Industria alimentaria Greix

Títol Utilizacion de tecnicas rapidas para el control de patogenos en un laboratorio de referencia
Autor ZAMORANO, M.   LUNA, R de   GARCIA, M?.A.   REX, M?.J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 133-139
Descriptors Aliments Industria alimentaria Patogens Control Laboratori de referencia Analisi Control de qualitat

Títol Valorizacion de efluentes de bodegas
Autor URKIAGA, A.   FUENTES, DE LA, L.   ACILU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 171-177
Descriptors Efluents vinicoles Celler Aprofitament Subproductes Efluents vitivinicoles

Títol Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido
Autor GOMEZ, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172
Descriptors Congelacio Aliments Nitrogen liquid

Títol Vinos de Madrid
Autor Consejo Regulador D.O. Vinos de Madrid  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 71-78
Descriptors Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen Consell regulador Madrid Mercat Viticultura Infoden