Registres trobats: 178
Títol | Accion de distintos agentes clarificantes sobre la eliminacion de fungicidas en vino tinto |
Autor | FERNANDEZ, M?J. OLIVA,J. CAMARA, M.A. BARBA,A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 53-56 |
Descriptors | Agents clarificants Eliminacio Fungicides Vi negre Tractament fitosanitari Fludioxonil Ciprodinil Pirimetanil |
Títol | Aceites de oliva de segunda centrifugacion |
Autor | MORENO ROMERO, M?.V. ESPINOLA LOZANO, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 65-68 |
Descriptors | Oli d'oliva Centrifugacio Segona centrifugacio |
Títol | Actualizacion de la reglamentacion europea en materia de higiene alimentaria |
Autor | QUINTELA, J.C. PICO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 105-110 |
Descriptors | Higiene alimentaria Europa Reglament Codex alimetarius Legislacio Aliments |
Títol | Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa |
Autor | SELMA, M.V. VALERO, M. FERNDANDEZ, P.S. SALMERON, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89 |
Descriptors | ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Adquisicion de temperaturas y generacion de informes en la industria carnica |
Autor | ARXE, J. PRIMS, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 97-98 |
Descriptors | Industria carnica Temperatura Informe Carn Generacio d'informes |
Títol | Alteracion de embutidos por levaduras productoras de gas |
Autor | MARTINEZ, J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 72-78 |
Descriptors | Embotit Llevats Industria carnica Osmotolerancia Bacteris lactics |
Títol | Alternativas e implicaciones medioambientales de la gestion de residuos en la industria carnica |
Autor | LACA, A. LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 92-100 |
Descriptors | Medi ambient Residus Industria carnica Gestio de residus |
Títol | Analisis de peligros y puntos criticos de control (APPCC) y trazabilidad. Descripcion y marco legal |
Autor | CARCEDO, M.G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 44-46 |
Descriptors | APPCC Legislacio Analisi de perills i punts critics de control Tra?abilitat |
Títol | Analisis juridico de la biotecnologia agroalimentaria |
Autor | RODRIGUEZ, M? A. BLANCA, R.M? LOPEZ, M?C |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 79-85 |
Descriptors | Legislacio Biotecnologia agroalimentaria Llibre blanc Llibre verd |
Títol | Analisis sensorial de turron de Jijona: apariencia |
Autor | CARBONELL BARRACHINA, A.A. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 101-106 |
Descriptors | Analisi sensorial Turro de Xixona |
Títol | Antocianos diferenciadores de los vinos tintos de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon, Merlot y Mencia , y su evolucion durante la crianza |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M. GARCIA ROMERO, E. CABEZUDO IBA?EZ, M?.D. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 59-65 |
Descriptors | Varietats de ra?m Raim Ampelografia Cencibel Caberenet sauvignon Merlot Mencia Antocians Vi negre Evolucio Crian?a Vi negre |
Títol | Aplicacion del dise?o de control multiobjetivo y multivariable, con algoritmos geneticos, al proceso de la fermentacion de la cerveza |
Autor | ANDRES TORO, B. GIRON SIERRA, J.M. BESADA PORTAS, E. FERNANDEZ BLANCO, P. LOPEZ OROZCO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 49-57 |
Descriptors | Control de multiobjectius Control de multivariables Algoritmes genetics Cervesa Fermentacio |
Títol | Aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) en la linea de elaboracion de jamon iberico |
Autor | PARDO, J.E. PE?A, J.M. ANDRES, M. ALVARRUIZ, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 81-93 |
Descriptors | APPCC Analisi de perills i punts critics de control Pernil iberic |
Títol | Aplicaciones de la termografia infrarroja en la medicina y en la industria alimentaria |
Autor | ALKASSIR ABDULLA, A. AL-KASSER, M.A. ALI, L.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 89-93 |
Descriptors | Termografia infraroja Medicina Industria alimentaria |
Títol | Bacalao salado: historia y procesado |
Autor | MARTINEZ ALVAREZ, O. BORDERIAS, A.J. GOMEZ GUILLEN, M.C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 70-80 |
Descriptors | Bacalla salat Historia Tractament Industria pesquera Assecat |
Títol | Bifidobacterias y productos lacteos probioticos |
Autor | MAYO, B. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 62-66 |
Descriptors | Bifidobacteris Productes lactics probiotics |
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico |
Autor | PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, C. CHAFER, M. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84 |
Descriptors | Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP |
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico |
Autor | CHIRALT, A. PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, H. CHAFER, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119 |
Descriptors | Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico |
Títol | Calidad microbiologica de canales procedentes de animales de abasto sacrificados en mataderos de Castilla y Le?n |
Autor | GONZALEZ, S. ZUMALACARREGUI, J.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 81-83 |
Descriptors | Microbiologia Productes carnics Qualitat microbiologica Industria carnica Castilla y Leon Castella i Lleo |
Títol | Calidad total en las industrias agroalimentarias |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?T ORTIZ GRINDA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 93-97 |
Descriptors | Industria agroalimentaria Qualitat Gestio de la qualitat total Costos |
Títol | Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble |
Autor | MONEDERO, L. OLALLA, M. GIMENEZ, R. VILLALON, M. LOPEZ, H. LOPEZ, M.C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54 |
Descriptors | Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Color Vi Merlot |
Títol | Caracteristicas fenolicas y de color de vinos de la variedad Merlot |
Autor | GOMEZ CORDOVES, C. SUAREZ, R. BARTOLOME, B. SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 71-75 |
Descriptors | Caracteristiques fenoliques Vi Merlot Color |
Títol | Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico |
Autor | ANDRADE, M?.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio |
Títol | Caracterizacion genetica de levaduras sidreras por PCR de intron splice site |
Autor | PANDO BEDRI?ANA, R. SUAREZ VALLES, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 50-54 |
Descriptors | Llevats Sidra PCR Intron splice site Caracteritzacio genetica Begudes alcoholiques |
Títol | Caseinmacropeptido: peptido bioactivo y potencial aditivo alimentario |
Autor | FONTECHA ALONSO, J. MARTIN, A.B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 81-86 |
Descriptors | Caseinmacropeptid Peptid bioactiu Potencial additiu alimentari Llet CMP Coagulacio Derivats lactics Industria lletera |
Títol | Certificacion y acreditacion en industrias agroalimentarias ( y IV) |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. ORTIZ GRINDA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 47-50 |
Descriptors | Certificacio Acreditacio Industries agroalimentaries |
Títol | Coagulacion de la leche. Cuajos y coagulantes vegetales de cardo del genero Cynara L. |
Autor | FERNANDEZ SALGUERO, J. PINO, A. PRADOS, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 77-82 |
Descriptors | Coagulacio enzimatica Llet Cynara L Coagulants vegetals |
Títol | Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades |
Autor | VIOQUE, M. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55 |
Descriptors | Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats |
Títol | Coeficiente de dilatacion cubica de mezclas etanol-agua. Control de mermas en la fabricacion de aguardientes compuestos |
Autor | NATTA, J.M?. GARI, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 43-48 |
Descriptors | Dilatacio cubica Etanol Aigua Begudes alcoholiques Quoficient de dilatacio cubica Aiguardent Fabricacio d'aiguardent Vinificacio |
Títol | Colorantes funcionales |
Autor | CALVO, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 87-92 |
Descriptors | Colorants funcionals Aliments Antocians Riboflavina Curcumina |
Títol | Comparacion entre tecnicas tradicionales y rapidas en la evaluacion de la contaminacion de superficies y en la deteccion de Salmonella |
Autor | RODRIGUEZ JEREZ, J.J. GALAN ALEJO, L.C. FUSTER VALLS, N. MARIN DE MATEO, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 115-118 |
Descriptors | Tecniques d'avaluacio Superficie Contaminacio Salmonella Avaluacio Seguretat alimentaria Aliments |
Títol | Composicion quimica del subproducto de tomate |
Autor | DEL VALLE, M. CAMARA, M. TORIJA, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70 |
Descriptors | Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves |
Títol | Concentracion de soluciones de azucar mediante procesos de separacion por membranas. Pervaporacion y osmosis directa |
Autor | WARCZOK, J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 74-78 |
Descriptors | Concentracio de solucions de sucre Separacio per membranes Pervaporacio Osmosi directa Osmosi inversa Destil?lacio osmotica |
Títol | Conservacion de queso fresco con fibra de subproductos citricos |
Autor | LARIO, Y. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 83-87 |
Descriptors | Formatge fresc Conservacio Fibra Citrics Industria lletera Lactics Subproductes citrics |
Títol | Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas |
Autor | PARDO, J.E. CRUZ, A. CUESTA, M.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85 |
Descriptors | APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Contribucion de los metodos isotopicos(2H-NMR y 13C-MS) a la industria de bebidas alcoholicas para confirmar la autenticidad de los aguardientes |
Autor | NATTA, J.M? GARI, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 47-53 |
Descriptors | Metodes isotopics Begudes alcoholiques Aiguardent |
Títol | Control automatico de extractoras |
Autor | ORTEGA, A. PALOMAR, J.M. MATA, J.E. CRUZ, F. MONTORO, V. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 139-149 |
Descriptors | Oli Extraccio extractor |
Títol | Control de cambiadores de calor con aplicacion en la industria alimentaria |
Autor | ECHEVARRIA, L. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 88-92 |
Descriptors | Canviador de calor Control Industria alimentaria Vinificacio Productes lactics |
Títol | Convertidores de frecuencia en la industria alimentaria |
Autor | VILLAZON TRABANCO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 86-91 |
Descriptors | Frequencia Convertidors Industria alimentaria |
Títol | Crece la proporcion de bebidas que se consume en lata |
Autor | ABALLE, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 114-117 |
Descriptors | Begudes Llaunes Consum |
Títol | Denominaciones de Calidad |
Autor | GONZALEZ GARCIA, S. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 153-158 |
Descriptors | Denominacions d'origen Qualitat Denominacio d'origen protegida Indicacio geografica Especialitat tradicional garantida Legislacio |
Títol | Depuracion de alpechin mediante una secuencia de tratamientos biologicos y quimico (II) |
Autor | BELTRAN, J. TORREGROSA, J. GARCIA, J. DOMINGUEZ,J.R. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 105-111 |
Descriptors | Depuracio Alpechin Tractament biologic Tractament quimic |
Títol | Desarrollo de un sistema de analisis de riesgos, identificacion y control de puntos criticos (ARICPC)para frutas secas |
Autor | VAZQUEZ, A. VAZQUEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 67-74 |
Descriptors | Sistema ARCPC Fruits secs Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Digestion anaerobia de aguas residuales con alta carga organica |
Autor | BELTRAN DE HEREDIA ALONSO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 87-92 |
Descriptors | Digestio anaerobia Aigues residuals Carrega organica Aigues residuals Destil?leria Vi |
Títol | Dise?o de un laboratorio de analisis y control de calidad para una empresa de alimentacion |
Autor | BERNI, A. ESTRANY, F OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 67-73 |
Descriptors | Disseny Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Control de qualitat Qualitat alimentaria Empreses d'alimentacio Residus |
Títol | Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes |
Autor | SEVILLANO MORALES, J.S. AMARO LOPEZ, M.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80 |
Descriptors | APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Dise?o higienico en la construccion de edificios y equipos. Importancia en el control de la contaminacin en la industria alimentaria |
Autor | AZUARA, P. RONDA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 65-70 |
Descriptors | Disseny higienic Higiene Construccio d'edificis Construccio d'equips Contaminacio Industria alimentaria |
Títol | Dise?o y construccion de una instalacion experimental para el estudio de la cinetica de secado combinado por aire caliente y microondas |
Autor | MARTIN, M?.E. MARTINEZ NVARRETE, A. CHIRALT, A. FITO, P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 101-107 |
Descriptors | Disseny Construccio Planta experimental Cinetica Secatge Aire calent Microones Automatitzacio |
Títol | Distribucion de levaduras vinicas en dos bodegas de la D.O. Valdepe?as que usan diferentes procedimientos de elaboracion |
Autor | BRIONES PEREZ, A.I. FERNANDEZ GONZALEZ, M. HERNANDEZ GOMEZ, L.F. UBEDA IRANZO, J.F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 67-70 |
Descriptors | Llevats vinics Valdepe?as DO Valdepenyas DO Proces d'elaboracio Fermentacio Evolucio Denominacio d'origen Enologia |
Títol | Duo vino-madera |
Autor | SIMO, A. VALLE, B. LOPEZ DE ARMENTIA, I. ELEJALDE, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 76-80 |
Descriptors | Vi Fusta Roure Fusta de roure Composicio Enologia Fenols Lactones Tanins elagics |
Títol | Efecto de la adicion de suero de leche en polvo en la calidad fisicoquimica y sensorial del yogurt |
Autor | GONZALEZ MARTINEZ, C. et al |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 57-62 |
Descriptors | Suero de llet en pols Qualitat fisicoquimica Qualitat sensorial Iogurt |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (I) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 53-59 |
Descriptors | Cervesa Flavor Malta Malt Antioxidant Equips Sistema d'ebullicio per microones de Huppmann |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105 |
Descriptors | Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio |
Títol | El aceite de girasol. Su extraccion |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 41-45 |
Descriptors | Oli de gira-sol Elaboracio Consum Extraccio d'oli Gira-sol Oli Greix |
Títol | El color del zumo de naranja ( y II ) Aspectos fisicos |
Autor | MELENDEZ, A.J. VICARIO, I.M. HEREDIA,F.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 103-106 |
Descriptors | Suc de taronja Color Aspectes fisics Mesures del color |
Títol | El color del zumo de naranja (I): aspectos quimicos |
Autor | HEREDIA, F.J. MELENDEZ, A.J. VICARIO, I.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 55-59 |
Descriptors | Suc de taronja Color Aspectes quimics Carotenoides |
Títol | El control en la bodega |
Autor | LAORGA SZ-MINTEGUIAGA, M |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 113-118 |
Descriptors | Control Cellers Automatitzacio |
Títol | El nitrogeno liquido en la industria del helado |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 39-43 |
Descriptors | Nitrogen liquid Industria Gelats Fabricacio de gelats Congelacio Congelacio criogenica Cadena del fred |
Títol | El orujo de aceitunas y sus posibles aprovechamientos |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: - N: 162, Pg: 109-112 |
Descriptors | Pinyolada Tractament Aprofitament Residus Oliva |
Títol | El pescado: tratamiento y maquinaria |
Autor | GALAN GARCIA, D. OLIVER PUJOL, R. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 63-67 |
Descriptors | Peix Tractament Maquinaria Industria pesquera |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84 |
Descriptors | Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80 |
Descriptors | Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic |
Títol | El secado de las frutas, una antigua y moderna forma de conservacion |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 97-104 |
Descriptors | Fruita Assecament Conservacio Tractament previ |
Títol | El sistema de depuracion S.B.R. aplicado a diversos vertidos del sector conservero. Eficacia en eliminacion de DQO, DBO5, SST, NKT y fosforo total |
Autor | ARNAIZ ALZATE, A. YABEN OYARZUN, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 116-120 |
Descriptors | Depuracio SBR Sector conserver DQO DBO5 SST NKT Fosfor total Conserves Aigues residuals Tractament biologic |
Títol | El vinagre de vino: compuestos volatiles |
Autor | MORALES, M.L. TRONCOSO, A.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 73-78 |
Descriptors | Vinagre de vi Compostos volatils Cromatografia de gasos |
Títol | Elaboracion de Aguardiente de Melon |
Autor | BRIONES, A.I. HERNANDEZ, L.F. UBEDA, J.F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: xxi- N: 171, Pg: 47-51 |
Descriptors | Aiguardent de melo Elaboracio Fermentacio Destil?lacio Analisi de sucs |
Títol | Energia solar termica en un queseria |
Autor | VALERIO, L. GUTIERREZ, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 176-178 |
Descriptors | Energia solar termica Formatgeria Rendibilitzacio Industria lletera |
Títol | Enfriamiento rapido de alimentos: ?deseo o realidad? |
Autor | JAMES, S.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 92-100 |
Descriptors | Refredament rapid Refrigeracio Aliments Cadena del fred |
Títol | Envasado de carne y productos carnicos en atmosferas modificadas |
Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 74-79 |
Descriptors | Carn Productes carnics Envasat Atmosfera modificada Industria carnica |
Títol | Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias |
Autor | LOPEZ ALONSO, R. TORRES ZAPATA, T. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Envasat Aliments |
Títol | Envase activo e inteligente |
Autor | TORRES ZAPATA, C.T. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 56-64 |
Descriptors | Envas actiu Envas intel.ligent Aliments Embalatge Envas |
Títol | Envases alternativos para el vino: el envase de carton |
Autor | MATA CABRERA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 61-65 |
Descriptors | Vi Envas de cartro Cartro Tetra brik |
Títol | Envases y embalajes. Caracteristicas de diferenciacion |
Autor | PARDO, L. GIRAUDO, M. MENENDEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 70-77 |
Descriptors | Envas Embalatge Aliments Seguretat alimentaria Cadena alimentaria Material Mecanismes Ergonomia Resistencia |
Títol | Equipos de secado en la industria alimentaria (I) |
Autor | RAVENTOS, M. SANCHO DOMENC, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 113-117 |
Descriptors | Equips d'assecat Industria alimentaria Aliments |
Títol | Equipos de secado en la industria alimentaria (y II) |
Autor | SANCHO DOMENC, J. RAVENTOS SANTAMARIA, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 101-112 |
Descriptors | Equips d'assecatge Industria alimentaria Aliments |
Títol | Espectrofotometros para la industria agroalimentaria. Avances en el sector hortofructicola. |
Autor | BARREIRO, P. RUIZ-ALTISENT, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 53-58 |
Descriptors | Espectroscopia VIS-NIR FTIR Hortofruticultura Industria agroalimentaria Espectrofotometre |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (y V). Aplicacion en productos almentarios diversos |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 117-119 |
Descriptors | Minimitzacio Residus agroalimentaris |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 95-102 |
Descriptors | Sector agroalimentari Minimitzacio Abocaments |
Títol | Estudio de la tecnologia quesera en la isla de Tenerife |
Autor | DARIAS, J. PELAEZ, P. FRESNO, M? DIAZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 78-81 |
Descriptors | Tecnologia Formatge Tenerife |
Títol | Estudio de los vertidos generados en el procesado de hortalizas |
Autor | URE?A LEAL, A. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 48-52 |
Descriptors | Residus Hortalisses |
Títol | Evaluacion del impacto ambiental en industrias agrarias |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 77-81 |
Descriptors | Impacte mediambiental Industria agraria Avaluacio |
Títol | Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria |
Autor | LAUREN'S &DANNY S.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86 |
Descriptors | Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Fibra de algarroba: mucho mas que fibra alimentaria |
Autor | HABER, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 95-99 |
Descriptors | Fibra de garrofer Alimentacio Garrofer Garrofes Salut Aliments |
Títol | Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80 |
Descriptors | Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio |
Títol | Fundamentos del analisis microbiologico de alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 58-63 |
Descriptors | Analisi microbiologica Aliments |
Títol | Guia orientativa para la instalacion de un sistema APPCC en una envasadora de miel |
Autor | LAGUNA BLANCA, A. ORTIZ VALBUENA, A. HIGES PASCUAL, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 57-66 |
Descriptors | APPCC Envasadora Mel Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Higienizacion y limpieza en las industrias agroalimentarias |
Autor | SANCHEZ-PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 73-78 |
Descriptors | Higiene Neteja Industria agroalimentaria Ventilacio Il?luminacio Esterilitzacio |
Títol | Ideas actuales para la gestion de la seguridad de los alimentos |
Autor | MORENO GARCIA, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 100-107 |
Descriptors | Seguretat dels aliments Gestio Aliments Control de qualitat |
Títol | Identificacion de bacterias lacticas aisladas de embutidos de cerdo iberico mediante perfil de proteinas intracelulares |
Autor | SERRADILLA, M.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 62-64 |
Descriptors | Bacteris lactis Embotit Porc Proteines intracel?lulars Industria carnica |
Títol | Impacto ambiental de la industria vinicola (I) Industria de elaboracion y envasado de vinos |
Autor | PRODANOV, M. COBO REUTERS, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 97-100 |
Descriptors | Impacte ambiental Industria vinicola Elaboracio Impacte mediambiental Vi Envasat |
Títol | Impacto ambiental del a industria vinicola. Destilerias de alcohol vinico |
Autor | PRODANOV, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 91-102 |
Descriptors | Impacte ambiental Industria vinicola Destil?leria Alcohol vinic |
Títol | Impacto ambiental: su evaluacion y gestion |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 89-92 |
Descriptors | Impacte ambiental Avaluacio Gestio |
Títol | Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96 |
Descriptors | Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Implantacion de un sistema de control y supervision de secado y almacenamiento |
Autor | CALVO MARTINEZ, O.F. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 138-142 |
Descriptors | Control Supervisio Assecatge Emmagatzematge Gra Automatitzacio |
Títol | Implantacion de un sistema de gestion medioambiental en fabricas de cerveza y malta |
Autor | PEREDA, I. MORAL, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 63-67 |
Descriptors | Cervesa Malta Malt Gestio mediambiental Normes UNE-EN-ISO 14001 |
Títol | Implatacion del modelo Seis Sigma para la mejora de la calidad y de la productividad en procesos de envasado en la industria alimentaria |
Autor | GARCIA DIAZ, J.C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 55-58 |
Descriptors | Seis Sigma Qualitat Productivitat Industria alimentaria Envasat |
Títol | Incremento del aroma del aguardiente de melon mediante maceracion |
Autor | HERNANDEZ GOMEZ, L.F. UBEDA, J. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 106-110 |
Descriptors | Aroma Aiguardent de melo Melo Maceracio |
Títol | Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura |
Autor | INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87 |
Descriptors | Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred |
Títol | Influencia de la etapa de deshidratacion sobre el contenido de inulina en Cichorium Intybus L. |
Autor | MANRIQUE DOMINGO, M. LEON MANSO, O. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 145-150 |
Descriptors | Deshidratacio Inulina Cichorum Intybus L. |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | Informe 2001 del sector cervecero |
Autor | JIMENEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 71-78 |
Descriptors | Informe 2001 Cervesa Sector cervesa |
Títol | Instalacion de una almazara para el procesado de 2.000.000 kg de aceituna |
Autor | GOMEZ,N. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 85-93 |
Descriptors | Oli d'oliva Envasatge Instal?lacions Almassera Instal.lacio Maquinaria |
Títol | Introduccion al zumo de naranja: tipos de zumo y composicion quimica |
Autor | MELENDEZ, A.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 49-31 |
Descriptors | Suc de taronja Composicio quimica |
Títol | Irradiacion de carne |
Autor | FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. PEREZ ALVAREZ, J.A.A |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 53-56 |
Descriptors | Irradiacio Carn Seguretat i higiene Alimentacio Legislacio |
Títol | Jamon: Denominaciones de origen |
Autor | RUBIO LOPEZ, G. VENEGAS MORENTE, E.C. GALVEZ GALVEZ, A. PLANELLS DEL POZO, E.M? ARANDA RAMIREZ, P. LLOPIS GONZALEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 71-76 |
Descriptors | Pernil Denominacio d'origen Proces bioquimic Analisi sensorial Pernil de Terol Pernil de Guijuelo Pernil de la Dehesa d'Extremadura Reglament |
Títol | La almazara: industria productora de aceite de oliva en la provincia de Cordoba |
Autor | SANCHEZ, M.T. DE TORO, M.D. MONTES, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 55-58 |
Descriptors | Industria oleicola Oli d'oliva Almassera Cordova Proces Cordoba |
Títol | La aplicacion de las normas ISO 9000 en empresas del sector alimentario espa?ol. Resultados relativos a los procesos de implantacion, certificacion y mantenimiento del sistema de calidad |
Autor | MAZA RUBIO, M?.T. RAMIREZ ARIAS, V. BERGA MONGE, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 70-76 |
Descriptors | ISO 9000 Sector alimentari Qualitat |
Títol | La certificacion de personas en el ambito alimentario. Una respuesta a la seguridad alimentaria |
Autor | V.V.A.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 81-87 |
Descriptors | Certificacio Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Higiene Normativa |
Títol | La certificacion de sistemas de calidad en la industria alimentaria: principales resultados |
Autor | GOMEZ, M?.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 77-79 |
Descriptors | Sistema de qualitat Industria alimentaria Certificacio |
Títol | La cerveza |
Autor | GALAN GARCIA, D. OLIVER PUJOL, R. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 47-50 |
Descriptors | Cervesa Fermentacio Consum Produccio Espanya |
Títol | La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa |
Autor | DOMINGUEZ ALONSO, M. GARCIA RODRIGUEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48 |
Descriptors | Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments |
Títol | La evaluacion de impacto ambiental en los proyectos agroindustriales |
Autor | PIZARRO CAMACHO, D. SOCA OLAZABAL, N. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 118-122 |
Descriptors | Impacte Avaluacio Projecte agroindustrial |
Títol | La fibra dietetica en la alimentacion |
Autor | ALESON CARBONELL, I. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J.M. SAYAS BARBERA, M.E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques |
Títol | La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor |
Autor | FERRER TOMAS, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78 |
Descriptors | Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador |
Títol | La lubricacion en una planta embotelladora de bebidas carbonatadas |
Autor | MAILLO ROMERO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 75-83 |
Descriptors | Lubricacio Begudes carbonatades Manteniment Planta embotelladora |
Títol | La prevencion y control integrado de la contaminacion (IPPC). Exigencia ambiental para industrias agroalimentarias y explotaciones ganaderas |
Autor | PIZARRO CAMACHO, D. SOCA OLAZABAL, N. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 83-86 |
Descriptors | Prevencio i control integrat de contaminacio IPPC Industria agroalimentaria Contaminacio Impacte mediambiental |
Títol | La trazabilidad como estandar de produccion |
Autor | BERGA MONGE, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 65-69 |
Descriptors | Tra?abilitat Produccio |
Títol | Las bacterias lacticas como microorganismos probioticos (y II). Seguridad de las bacterias lacticas probioticas |
Autor | MARTIN, R. ZABALA, A. LANGA, S. FERNANDEZ, A. REVIRIEGO, C. MARIN, M.L. FERNANDEZ, L. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 88-94 |
Descriptors | Bacteris lactics Microorganismes probiotics Activitat metabolica Transferencia genetica Enterococcus |
Títol | Las narices electronicas en el ambito de la industria agroalimentaria |
Autor | CORREA, E.C. BARREIRO, P. RUIZ ALTISENT, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2005 - V: XXIV- N: 206, Pg: 90-97 |
Descriptors | Nas electronic Industria agroalimentaria Sensor |
Títol | Legionelosis: problematica actual y exigencias legales para su prevencion y control |
Autor | JAUREGUI, B. PEREZ, J. ASENSIO, J. JAUREGUI, J.L. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 73-79 |
Descriptors | Legionel?losi Prevencio Control Legislacio Legionel.la Higiene Industria alimentaria Aliments |
Títol | Limitaciones del analisis microbiologico de los alimentos |
Autor | RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 61-65 |
Descriptors | Analisi microbiologica Limitacio Aliments Seguretat alimentaria |
Títol | Los almacenes en la cadena del frio |
Autor | DOMINGUEZ, M. GARCIA, C. ARIAS, J.M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 43-46 |
Descriptors | Magatzem Cadena del fred Fred Cambra frigorifica |
Títol | Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario |
Autor | MARTINEZ, S. LOPEZ, M. BERNARDO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116 |
Descriptors | Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics |
Títol | Los vertidos de aguas residuales agroindustriales. Condicionantes legales y administrativos |
Autor | PIZARRO , D. SOCA, N. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 99-103 |
Descriptors | Aigues residuals Legislacio Tractament Depuracio Vessaments |
Títol | Medida sensorial del color |
Autor | CALVO, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 93-99 |
Descriptors | Assaig discriminatori Assaig descriptiu Il luminacio Sistema Ostwald Sistema DIN Colorimetres additius Colorimetres sustractius Legislacio Color |
Títol | Mesa de dialogo sobre etiquetado de alimentos modificados geneticamente |
Autor | ESPINOSA, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 91-95 |
Descriptors | Etiquetatge Aliments modificats geneticament Codificacio Etiqueta |
Títol | Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra |
Autor | CALVO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79 |
Descriptors | Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera |
Títol | Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos |
Autor | MAYO, B. ALVAREZ, P. FLOREZ, A.B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55 |
Descriptors | Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes |
Títol | Normalizacion y normas ISO 9000 en las industrias agroalimentarias |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. ORTIZ GRINDA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 107-112 |
Descriptors | Normativa Norma ISO 9000 Industria agroalimentaria Normalitzacio |
Títol | Nueva tecnica revolucionaria para procesar congelados |
Autor | IRIS (INNOVACIO I RECERCA INDUSTRIAL I SOSTENIBLE) |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 46-47 |
Descriptors | Ultrasons d'alta intensitat Sector alimentari Congelats Consum Energia |
Títol | Nuevas tecnologias en la trazabilidad |
Autor | MARTINEZ, D. PINAZO, J. M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 66-69 |
Descriptors | Tra?abilitat Seguretat alimentaria Cadena de produccio Noves tecnologies Cadena alimentaria |
Títol | Nuevas tecnologias para la cadena de frio. Los acumuladores de calor, los super aislantes termicos y la termoelectricidad |
Autor | DOMINGUEZ, M. GARCIA, C. PINILLOS, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 77-81 |
Descriptors | Cadena del fred Tecnologia Acumuladors de calor Aillants termics Termoelectricitat Fred Logistica Distribucio Calor |
Títol | Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne |
Autor | PAREDES, B. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53 |
Descriptors | Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio |
Títol | Nuevas tendencias en el consumo de productos agroalimentarios |
Autor | MARTINEZ-CARRASCO, L. BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M. MARTINEZ POVEDA, A. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 88-92 |
Descriptors | Consum Productes agroalimentaris Aliments Tendencies |
Títol | Nuevas tendencias en la extraccion y el refinado de aceites vegetales comestibles |
Autor | GARCIA, A. RIERA, F. ALVAREZ, R. COCA, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 84-92 |
Descriptors | Oli vegetal Extraccio Refinament Dioxid de carboni supercritic Dissolvent alternatiu Tecnologia de membrana Membrana Decoloracio |
Títol | Nuevas tendencias en la produccion de alimentos |
Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 107-112 |
Descriptors | Produccio alimentaria Tendencies Legislacio Aliments funcionals Tra?abilitat |
Títol | Nuevo estandard mundial de seguridad alimentaria. Introduccion a la Norma ISO 22000- Sistemas de gestion de Seguridad Alimentaria |
Autor | PALU GARCIA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2005 - V: XXIV- N: 206, Pg: 71-75 |
Descriptors | Normes ISO ISO 22000 Seguretat alimentaria Legislacio |
Títol | Nuevos requisitos medioambientales en el sector alimentario |
Autor | BERGA MONGE, A.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 95-99 |
Descriptors | Medi ambient Sector alimentari Impacte mediambiental Aliments |
Títol | Obtencion de mohos productores de peptidos antifungicos para su utilizacion en productos carnicos madurados |
Autor | ACOSTA, R. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 79-80 |
Descriptors | Peptid Antifungics Productes carnics Fongs Industria carnica |
Títol | Optimizacion del rendimiento y seguridad de las plantas de productos alimenticios |
Autor | RAAB, M.J. LESINSKI, D.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 77-80 |
Descriptors | Rendiment Seguretat Productes alimentaris Lubricant sintetic |
Títol | Organizacion de la seguridad alimentaria en la industria agroalimentaria. El referencial SAL "Sistema para la Seguridad Alimentaria" |
Autor | MOLINA VILLANUEVA, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 54-56 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria SAL Sistema per a la seguretat alimentaria |
Títol | Papel de la membrana celular durante la deshidratacion osmotica de tejido vegetal. Efecto protector de la trealosa |
Autor | GONZALEZ MARTINEZ, G. CHIRALT, A. ATARES, L. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 87-90 |
Descriptors | Membrana cel?lular Deshidratacio Deshidratacio osmotica Teixit vegetal Trealosa |
Títol | Pasos basicos para la implementacion de un sistema de gestion de la trazabilidad |
Autor | LORENZO BARREIRO, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 82-87 |
Descriptors | Tra?abilitat Sistema de gestio de la tra?abilitat |
Títol | Posibilidades de aprovechamiento de subproductos vegetales como fuente de obtencion de productos nutraceuticos. Licopeno a partir de subproductos de tomate |
Autor | BERGANZA, J. GUIJARRO, J. GARAY, I. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 63-67 |
Descriptors | Subproductes vegetals Productes nutraceutics Tomaquet |
Títol | Preparacion de orujos previa al secado y al proceso de extraccion con disolventes |
Autor | ORTEGA, A. PALOMAR, J.M. CRUZ, F. MATA, J.E. MONTORO, V. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 95-107 |
Descriptors | Extraccio Dissolvent Fermentacio Pinyolada Oliva Assecat |
Títol | Prevencion de riesgos laborales en bodegas. Ergonomia y psicosociologia aplicada y medicina del trabajo |
Autor | SEPULVEDA, F.M. SANCHEZ, M?.T. MONTES, F. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 153-158 |
Descriptors | Enologia Prevencio de riscos laborals Cellers Seguretat Ergonomia Psicosociologia aplicada |
Títol | Problemas actuales y tendencias en la cadena del frio |
Autor | DOMINGUEZ, M. PINILLOS, J?.M. GARCIA, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 85-91 |
Descriptors | Cadena del fred Problemes Transport Conservacio |
Títol | Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide |
Autor | MARTINEZ, S. LOPEZ, M. BERNARDO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85 |
Descriptors | Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics |
Títol | Proceso de obtencion y primera depuracion de la miel en continuo |
Autor | SALVACHUA GALLEGO, J.C. ROBLES PORTELA, E.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 69-78 |
Descriptors | Depuracio Mel Procediment Sucre Elaboracio Produccio |
Títol | Produccion de extracto proteico a partir de lias de la fabricacion de sidra para uso como aditivo en el sector |
Autor | QUIROS, C. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 108-113 |
Descriptors | Extracte proteic Sidra Additius |
Títol | Produccion de mosto cervecero |
Autor | NOVELL, J. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 53-60 |
Descriptors | Most cervecer Produccio Begudes Moli de Malta |
Títol | Produccion de vino ecologico en Italia, region de la Emilia Roma?a: aspectos vitivinicolas, tecnologicos y economicos |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - 1995 - V: 14- N: 8, Pg: 73-79 |
Descriptors | Vi ecologic comercialitzacio Italia |
Títol | Productos lacteos con la denominacion ecologica |
Autor | CHIRALT, A. CHAFER, M. GONZALEZ-MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 67-72 |
Descriptors | Productes lactics Denominacio ecologica Productes lactics ecologics Etiquetatge |
Títol | Propiedades nutritivas y funcionales de la cerveza |
Autor | CARBONELL, J.V. SENDRA, J.M?. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 55-61 |
Descriptors | Cervesa Propietats nutritives Propietats funcionals |
Títol | Recoleccion, obtencion y procesado artesanal de la miel |
Autor | SALVACHUA GALLEGO, J.C. ROBLES PORTELA, E.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 93-100 |
Descriptors | Recol?leccio Obtencio Processament Mel |
Títol | Recubrimientos comestibles:aplicacion a frutas y hortalizas |
Autor | PASTOR, C. VARGAS, C. GONZALEZ MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 130-135 |
Descriptors | Recobriment comestible Hortalisses Fruita Film |
Títol | Resultados del funcionamiento de una biocolumna y comparacion con sistemas convencionales de tratamiento del agua residual |
Autor | DALMAU, J. GARCIA CUDINACH, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 81-87 |
Descriptors | Tractament aigues Aigues residuals Biocolumna |
Títol | Revision: cinetica de los procesos de deterioro de los alimentos |
Autor | ROS, G. PALAZON, M.Z. ABELLAN, P. VIDAL, M.L. ROMERO, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 61-68 |
Descriptors | Cinetica Deteriorament dels aliments Aliments Equaci? d'Arrhenius Arrhenius |
Títol | Secadero de concentracion de alpechin |
Autor | RUIZ CELMA, A. RAHMAN AL-KASSIR, A. ROJAS MORENO, S. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 99-104 |
Descriptors | Secatge Alpechin Impacte mediambiental Almassera |
Títol | Secado solar de residuos industriales de la aceituna |
Autor | RUIZ CELMA, A. MONTERO PUERTAS, I. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 122-126 |
Descriptors | Residus industrials Oliva Assecatge solar |
Títol | Seguridad alimentaria en el desarrollo de patogenos (y II) |
Autor | DIAZ, M. LACA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 88-93 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Patogens Aliments |
Títol | Seguridad alimentaria y desarrollo de patogenos (i) |
Autor | LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 109-114 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Patogens Aliments |
Títol | Seis tacticas para mejorar la productividad en la industria cervecera |
Autor | ROVIRA FARRE, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 68-74 |
Descriptors | Industria cervesera Millora de la productivitat Gestio Cervesa Productivitat |
Títol | Sistemas de calidad en las industrias agroalimentarias (II) |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. ORTIZ GRINDA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 93-96 |
Descriptors | Sistema de qualitat Industria agroalimentaria Qualitat |
Títol | Supervision y control en ingenieria de procesos agroalimentarios |
Autor | BARREIRO, P. NAVAS, L.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 90-94 |
Descriptors | Supervisio Control Procesos agroalimentaris Enginyeria de processos agroalimentaris Industria agroalimentaria Mecanitzacio Control |
Títol | Tecnicas de hibridacion de ADN para la identificacion de especies de pescado: chips de ADN |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 82-87 |
Descriptors | Hibridacio ADN Peix Especies Dot Blot Souther Blot |
Títol | Tecnologia de recuperacion y ahorro energetico en la industria cervecera |
Autor | OLIVER PUJOL, R. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 62-67 |
Descriptors | Industria cervesera Estalvi energetic Tecnologia Cervesa Energia |
Títol | Tecnologias para el embotellado del vino |
Autor | MATA CABRERA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 75-78 |
Descriptors | Embotellament Vi Tecnologia Rentat Tap Etiquetatge Enologia |
Títol | Tenedencias en el envasado de productos alimentarios. Un sector en continua transformacion |
Autor | RIESCO, S. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 78-85 |
Descriptors | Envasat Envas Industria alimentaria Sostenibilitat Noves tecnologies Tendencies de consum Innovacio Desenvolupament tecnologic |
Títol | Tratamiento SBR: reactor biologico secuenciado aplicado a una industria aceitera |
Autor | OLIVER PUJOL, R. REDONDO MOLINERO, M. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 55-59 |
Descriptors | SBR Tractament Reactor biologic sequenciat Industria Oli |
Títol | Tratamiento de residuos de la industria del aceite de oliva. Comportamiento del alpechin en torre evaporativa |
Autor | RAHMAN AL-KASSIR, A. RUIZ, A. BENITEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 71-78 |
Descriptors | Residus Industria Oli d'oliva Torre evaporativa Industria oleicola Depuracio d'aigues |
Títol | Tratamiento de vertidos del sector alimentario segun la IPPC |
Autor | GIMENEZ, I. ARRIETA, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 110-115 |
Descriptors | Residus Industria alimentaria IPPC Aigua Tractament d'aigues Tractament Reactor anaerobic |
Títol | Tratamientos de irradiacion y su aplicacion en carne y productos carnicos |
Autor | FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 61-64 |
Descriptors | Tractament d'aliments Irradiacio Carn Industria alimentaria Productes carnics |
Títol | Ultimas tendencias en el etiquetado de productos de alimentacion y bebidas |
Autor | SANVISENS M?D. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 91-94 |
Descriptors | Etiquetatge Seguretat Alimentacio Begudes |
Títol | Usos electricos de residuos de la industria del aceite de oliva |
Autor | RUIZ CELMA, A. ROJAS RODRIGUEZ, S. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2004 - V: XXIII- N: 190, Pg: 95-99 |
Descriptors | Residus Industria Oli d'oliva Planta termoelectrica |
Títol | Utilizacion de patrones deuterados en la cuantificacion de componentes volatiles en vinos |
Autor | PEREZ, L.J. MOYA, M. DE LA HERA, M.L. LOPEZ, J.M. GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 57-62 |
Descriptors | Patrons Components volatils Quantificacio Vi |
Títol | Vertidos de industrias lacteas.Composicion y capacidad de degradacion biologica de la materia organica e inorganica |
Autor | ALVAREZ, P. CARTA, F. PEREDA, J. ROMERO, F. DURAN, M.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 79-85 |
Descriptors | Industria lletera Residus Composicio Degradacio biologica Materia organica Materia inorganica |