Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Assecat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Bacalao salado: historia y procesado
Autor MARTINEZ ALVAREZ, O.   BORDERIAS, A.J.   GOMEZ GUILLEN, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 70-80
Descriptors Bacalla salat Historia Tractament Industria pesquera Assecat

Títol Estudio comparativo de distintos sistemas de secado de uva para vinos dulces
Autor MARQUEZ, R.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 399-401
Descriptors Vi dol? Assecat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de la fraccion del color durante la pasificacion tradicional por soleo de la uva Pedro Ximenez
Autor MERIDA, J.   RUIZ, M.J.   SERRATOSA, M.P.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 391-392
Descriptors Vi dol? Color Pedro Ximenez Assecat Raim
Localització 663.2 (063) Con

Títol Preparacion de orujos previa al secado y al proceso de extraccion con disolventes
Autor ORTEGA, A.   PALOMAR, J.M.   CRUZ, F.   MATA, J.E.   MONTORO, V.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 95-107
Descriptors Extraccio Dissolvent Fermentacio Pinyolada Oliva Assecat

Títol Procedimiento de medida del "agotamiento del chip" de roble para la determinacion de su potencial enologico
Autor MARTIN, C.   DOMINGUEZ, V.   MAYORAL, G.   GALLEGO, L.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 355-357
Descriptors Vi negre Chips Roure Assecat
Localització 663.2 (063) Con