Registres trobats: 3
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico |
Autor | PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, C. CHAFER, M. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84 |
Descriptors | Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP |
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico |
Autor | CHIRALT, A. PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, H. CHAFER, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119 |
Descriptors | Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico |
Títol | Productos lacteos con la denominacion ecologica |
Autor | CHIRALT, A. CHAFER, M. GONZALEZ-MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 67-72 |
Descriptors | Productes lactics Denominacio ecologica Productes lactics ecologics Etiquetatge |