Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alimentacion, Equipos y Tecnologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 159


Títol Acceso a la legislacion medioambiental agroalimentaria
Autor FERRER, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 30-31
Descriptors Industria agroalimetaria Legislacio Medi ambient Legislacio agroambiental Legislacio alimentaria

Títol Aceite de oliva ecologico, subproductos y aprovechamiento
Autor SAYAS, B   MARTIN, M.C.   NAVARRO, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril/Mayo 2011 - V: - N: 259, Pg: 46-51
Descriptors Oli d'oliva Residus d'oli d'oliva Industria oleicola Ecologia

Títol Aceite de oliva un alimento funcional, El
Autor SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35
Descriptors Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats

Títol Aceitunas negras naturales de la variedad Hojiblanca. Influencia de la aireacion y otros parametros en su calidad
Autor MORALES ORDO?EZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 26-31
Descriptors Verema 2006-2007 2007-2008 Aire Additius Fermentacio Anaerobiosi Oliva

Títol Aceptacion y riesgo percibido en los alimentos transgenicos
Autor MARTINEZ POVEDA, A.   BRUGAROLAS, M.   CAMPO F.J. del   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 42-45
Descriptors Industria aliment?ria Tansgenic Riscos Biotecnologia agroalimentaria Biotecnologia Etiquetat Etiquetatge

Títol Actividad de la lipasa en la leche. Comparacion de dos metodos para la determinacion de la actividad lipasa en la leche
Autor MUNNICH, K.   HAASMANN, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 75-78
Descriptors Lipasa Llet Triglicerids Lipolisi Metodes determinacio Industria lletera

Títol Actualidad y futuras tendencias en lineas de confeccion de frutas y hortalizas
Autor GARCIA-RAMOS, F.J.   BARREIRO, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 47-60
Descriptors Fruita Hortalisses Postcollita Linea de confeccio Sistema de tria Sistema de classificacio Maquinaria

Títol Adaptacion de nuevos avances en deteccion microbiologica
Autor BILBAO, A.   BERGANZA, J.   VERDOY, D.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 56-61
Descriptors Seguretat alimentaria Avaluacio microbiologica Control microbiologic Industria agroalimentaria Qualitat Qualitat alimentaria

Títol Ahorro energetico en planta de refino de aceite mediante analisis Pinch Point
Autor VELAZQUEZ ALONSO, D.   MORENO SOSA, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 58-62
Descriptors Oli de gira-sol Analisi Pinch Point

Títol Alegaciones saludables en los alimentos funcionales
Autor LOPEZ MARCOS, M.C.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 36-39
Descriptors Aliments funcionals Salut Nutricio Compostos bioactius

Títol Alimentos ecologicos
Autor
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 34-36
Descriptors Aliments Aliments saludables Aliments ecologics Agricultura ecologica

Títol Analisis de la estructura de geles proteicos mediante microscopia electronica de barrido
Autor DAVILA, E.   PARES, D.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 43-47
Descriptors Gel Gel proteic Microscopia electronica

Títol Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava
Autor URPI BONELL, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23
Descriptors Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet

Títol Analisis sensorial del queso Idiazabal
Autor ETAIO, I.   OJEDA, M.   FERNANDEZ GIL, P.   ALBISU, M.   SALMERON, J.   PEREZ ELORTONDO, F.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 50-55
Descriptors Analisi sensorial Formatge Idiazabal DO

Títol Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja
Autor PEREZ APARICIO, J.   TOLEDANO MEDINA, M.A.   LAFUENTE ROSALES, M.V.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60
Descriptors Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja

Títol Analisis sensorial y calidad de los quesos
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73
Descriptors Analisi sensorial Formatge Qualitat

Títol Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47
Descriptors Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments

Títol Aspectos tecnologicos de la produccion industrial de la cerveza
Autor ESTRANY CODA, F.   OLIVER PUJOL, R.   BORRAS CRISTOFOL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 33-41
Descriptors Cervesa Produccio Aspectes tecnologics

Títol Auditorias medioambientales: un analisis empirico
Autor BERGA MONGE, A.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 60-62
Descriptors Auditoria mediambiental Impacte mediambiental Industria alimentaria Pymes alimentaries Sector carnic Sector lactic Alimentacio animal Sector hortofructicola Sector oli Sector del vi

Títol Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico
Autor BOLUFER, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33
Descriptors Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra

Títol Bebidas espirituosas
Autor Instituto sobre Producci?n, Industria, Distribucion y Consumo de Alimentacion en Espa?a  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 38-39
Descriptors Begudes espirituoses Comer? exterior Distribucio Consum

Títol Calidad y seguridad de vegetales congelados (I), influencia de la materia prima
Autor CANET PARRE?O, W.   ALVAREZ TORRES, M.D.   FERNANDEZ FRAGUAS, C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 48-54
Descriptors Qualitat Vegetals congelats Especies Varietats Factors tecnologics Materia primera

Títol Calidad y seguridad de vegetales congelados. Influencia de las operaciones preparatorias
Autor CANET PARRE?O, W.   ALVAREZ TORRES, M?.D.   FERNANDEZ FRAGUAS, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 54-57
Descriptors Qualitat Seguretat Vegetals congelats

Títol Caracter no newtoniano de soluciones de goma de tara
Autor BARREDA FLORES, P.   MIRANDA ZANARDI, L.F.   CARDENAS MALAGA, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 78-83
Descriptors Goma de tara Caesalpinea Spinosa Estabilitzant Suc fruita

Títol Caracteristicas de los principales grupos microbianos asociados al deterioro de los productos carnicos cocidos almacenados a refrigeracion
Autor ZUMALACARREGUI RODRIGUEZ, J.M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 47-50
Descriptors Grups microbians Microbi Productes carnics Refrigeracio Emmagatzematge

Títol Caracterizacion fisiologica post-cosecha de diferentes variedades de aceituna de mesa
Autor ALIQUE, R.   HERNANDEZ, M.T.   ANCOS, D.   ALONSO, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2012 - V: - N: 271, Pg: 22-26
Descriptors Caracteristiques morfologiques Oliva de taula Postcollita Qualitat

Títol Carotenoides como colorantes alimentarios
Autor CALVO, M.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 64-68
Descriptors Carotenoides Colorants Aliments Legislacio

Títol Certificacion BRC.Productos y procesos
Autor GONZALEZ, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 44-47
Descriptors Certificacio Gran Bretanya Seguretat alimentaria Control de qualitat

Títol Cerveza, La: fuente dietetica de silicio y efecto protector. Frente a la intoxicacion por aluminio
Autor MESEGUER, I.   PE?A, A.   GONZALEZ MU?OZ, J.L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 30-33
Descriptors Cervesa Consum Silici Alumini Toxicitat Dieta Consum moderat

Títol Ciclo de vida en la alimentacion
Autor DOMINGUEZ, M.   GARCIA, C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 56-59
Descriptors Cicle de vida Alimentacio

Títol Codificacion y etiquetaje de envases para garantizar la trazabilidad alimentaria
Autor CASTILLO MALIVERN, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2011 - V: - N: 260, Pg: 46-51
Descriptors Codificacio Etiquetatge Tra?abilitat Aliments

Títol Conservacion de alimentos mediante acidificacion
Autor FERNANDEZ, A.   ALVAREZ ORDO?EZ, A.   BERNARDO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat

Títol Conservacion de los alimentos mediante pulsos electricos de alto voltaje: mecanismos de inactivacion microbiana
Autor GARCIA, D.   SOMOLINOS, M.   PAGAN, R.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 48-51
Descriptors Aliments Conservacio Pols electric Pols eletric d'alt voltatge Inactivacio microbiana

Títol Control de los vinos a traves de la resonancia magnetica nuclear (RMN)
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J. E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A. I.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-82
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Vinificacio Control Adulteracio Xaptalitzacio

Títol Control del proceso en una industria procesadora de queso crema
Autor OROZCO, J.L.   AGUILA, G.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 34-37
Descriptors Formatge Crema Proces productiu Normativa Control de processos Control de punts critics Estudi

Títol Controlador de humedad con efecto Peltier
Autor DOMINGUEZ GARCIA, M.   ET AL  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 82-86
Descriptors Control humitat Pastilles efecte Peltier

Títol Cubiertas vegetales en Rioja: efectos sobre la produccion y la calidad final del vino
Autor PEREZ PARMO, R.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 17-21
Descriptors Cobertura vegetal Produccio Qualitat del vi Rioja Gestio del sol Sistema de reg

Títol Desinfeccion de aguas de todo tipo de industrias. Eficacia absoluta con el fotocatalizador UBE.
Autor MARINA SANCHEZ, D.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 44-46
Descriptors Aigua Desinfeccio Fotocatalisi Industria Contaminacio TiO2

Títol Destruccion de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo
Autor ELEZ MARTINEZ, P. et al.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 29-32
Descriptors Destruccio llevats Pols electric d'alta intensitat Saccharomyces cerevisiae Suc de taronja Lactobacillus brevis

Títol Determinacion del indice de peroxidos
Autor ANTO?ANZAS, J.C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2007 - V: - N: 223, Pg: 62-63
Descriptors Oli Peroxid Oli d'oliva

Títol Efectos de diversas atmosferas modificadas en la tasa respiratoria de patata minimamente procesada (cv. Monalisa) en condiciones de refrigeracion
Autor ANGOS, I.   FERNANDEZ, T.   VIRSEDA, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 70-75
Descriptors Atmosfera modificada Patata Molinasa Refrigeracio Intensitat respiratoria

Títol El analisis integro de los vinos. I. Componentes volatiles mayoritarios
Autor GONZALEZ RAURICH, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1985 - V: - N: , Pg: 131-135
Descriptors Analisi Vi Compostos volatils
Localització C 19/86

Títol El analisis integro de los vinos. II. Componentes volatiles minoritarios
Autor GONZALEZ RAURICH, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre-Octubre 1985 - V: - N: , Pg: 87-92
Descriptors Analisi Vi Compostos volatils
Localització C 19/87

Títol El analisis integro de los vinos. III. La cromatrografia de gases en enologia
Autor GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 1985 - V: - N: , Pg: 65-72
Descriptors Analisi Vi Cromatografia de gasos Enologia
Localització C 19/88

Títol El analisis integro de los vinos. IV. Cromatografia de liquidos de alta eficacia
Autor CACERES, I.   BARAHONA, F.   POLO, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 1986 - V: - N: , Pg: 141-152
Descriptors Vi Analisi Cromatografia de liquids d'alta eficacia
Localització C 24/8

Títol El cacao y el chocolate, una amarga y dulce delicia del Nuevo Mundo
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   BERNEDO CORNEJO, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 95-101
Descriptors Cacao Xocolata Historia Preparacio Elaboracio Fermentacio

Títol El control de calidad en el proceso cervecero
Autor GARCIA GARCIA, J.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 48-52
Descriptors Control de qualitat Cervesa Elaboracio de cervesa Seguretat alimentaria Envasat

Títol El paradigma biotecnologico en la industria alimentaria
Autor RUBIO, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2012 - V: - N: 271, Pg: 44-47
Descriptors Industria agroalimentaria Biotecnologia agroalimentaria

Títol El sistema de Analisis de Peligros y Puntos de Control Criticos en las industrias cerveceras
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 48-57
Descriptors APPCC Cervesa Industria

Títol El vigilante on line del vi?edo: proyecto MoDeM_IVM
Autor VALLE ARIAS, J.   PALACIOS MARUGAN, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 41-45
Descriptors Industria vitivinicola Noves tecnologies Viticultura intel.ligent Sensor Viticultura integrada

Títol Elaboracion de la cervez, La. Y los efectos beneficiosos de su consumo
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 24-26
Descriptors Cervesa Cereals Malt Malta Llupol Lupulo Elaboracio de cervesa Beneficis Consum Varietats

Títol Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados
Autor FERNANDEZ, A.   VEIGA, M.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41
Descriptors Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica

Títol Enterococos en la industria alimentaria: ?Buenos, feos o malos? (II) Desde probioticos hasta patogenos oportunistas
Autor FERNANDEZ, I. et al.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 50-55
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Probiotics Patogens

Títol Enterococos en la industria alimentaria: ?buenos, feos o malos? (I) Aspectos taxonomicos y presencia en hospedadores sanos
Autor FERNANDEZ, L. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 47-51
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Taxonomia

Títol Envasado alimentario en papel, carton y vidrio
Autor PARDO, L.   GIRAUDO, M.   MENENDEZ, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 60-65
Descriptors Envasat Aliments Legislacio alimentaria Cartro Paper Vidre

Títol Envasado en atmosfera modificada. Un nuevo camino para prolongar la vida util de los productos alimentarios
Autor DOMNICK HUNTER  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 76-79
Descriptors Atmosfera modificada Productes alimentaris

Títol Envase y sistenibilidad
Autor CASTILLO MALIVERN, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 66-72
Descriptors Envas Sostenibilitat Cost Legislacio

Títol Envases activos e inteligentes para la comercializacion de bebidas
Autor FERNANDEZ ALVAREZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2011 - V: - N: 263, Pg: 58-62
Descriptors Envas actiu Comercialitzacio Begudes Indicadors de temperatura Potenciador d'escuma

Títol Equipos aplicadores de recubrimientos en frutas
Autor PARRE?O, J.I. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 86-91
Descriptors Fruita Recobriment Aplicadors

Títol Equipos frigorificos, rendimiento energetico y fluidos frigorigenos
Autor BILLIARD, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2005 - V: - N: 198, Pg: 48-54
Descriptors Frigorigens Energia Aillament Fred domestic Fred industrial Comercial Transport frigorific

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (III). Aplicacion en el sector l?cteo
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 133-136
Descriptors Minimitzacio Vessaments Sector lactic Sector agroalimentari Medi ambient Impacte ambiental

Títol Estudio comparativo de ocho variedades tintas de la denominacion de origen Ribeiro
Autor SOTO VAZQUEZ, E.   , RIO SEGADE, S.   REGO MARTINEZ, F.   DIAZ LOSADA, E.   QUEIMADELOS DIAZ, L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 30-35
Descriptors Estudi comparatiu Varietats negres Ribeiro DO

Títol Estudio de calidad del efluente generado en depuracion biologica S.B.R. y posterior tratamiento mediante ultrafiltracion
Autor ARNAIZ ALZATE, A.   LORENZO EIBAR, J.   YABEN OYARZUN, B.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 76-81
Descriptors Efluents Depuracio biologica Ultrafiltracio

Títol Etiquetas autoadhesivas, un enfoque creativo en el sector de las bebidas
Autor FINAT  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2011 - V: - N: 260, Pg: 38-43
Descriptors Etiqueta adhesiva Begudes Valor afegit Sostenibilitat

Títol Evolucion de los alimentos funcionales. Algunos aspectos relacionados con legislacion y areas de aplicacion
Autor CACERES, E.   GARCIA, M.L.   SELGAS, M?.D.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 82-89
Descriptors Aliments funcionals Evolucio Legislacio

Títol Extractos vegetales como ingredientes alimentarios con propiedades funcionales y de prevencion de riesgo de una enfermedad
Autor SANTATOS, I.   QUINELA, J.C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 72-75
Descriptors Extracte vegetal Ingredients Alimentacio Propietats funcionals Malalties Prevencio

Títol Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos
Autor HERRERO, M.   DE LA ROZA, C.   GARCIA, L. A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae

Títol Frutas y hortalizas minimamente procesadas
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 69-74
Descriptors Fruita Verdura Hortofruticultura

Títol Frutas y hortalizas. Las exportaciones aumentan un 3
Autor
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 30-33
Descriptors Fruita Hortalisses Exportacio Exportacio espanyola Espanya Dades economiques Importacio

Títol Gases en la industria alimentaria, Los
Autor ROMERO, L.   CALVO, J.L.   GARCIA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47
Descriptors Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes

Títol Gestion integral de flotantes separados durante el tratamiento de aguas residuales de la industria lactea
Autor GARCIA-SANDA, E.   OMIL, J.M.   OMIL, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 70-75
Descriptors Industria lactica Tractament d'aigues residuals

Títol Higiene en la industria alimentaria: cuestion de principio
Autor Departamento de Comunicacion IRTA  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 34-38
Descriptors Industria alimentaria Higiene Seguretat alimentaria

Títol IPPC en industrias agoalimentarias. La industria agroalimentaria en el marco de la Ley 16/2002
Autor BECERRA VILLANUEVA, M?.C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 61-63
Descriptors IPPC Industria agroalimentaria

Títol Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas
Autor CONTRERAS MONZON, C.   MARTIN ESPARZA, E.   CHIRALT BOIX, A.   MARTINEZ NAVARRETE, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63
Descriptors Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio

Títol Implantacion de sistema APPCC en la industria de envasado de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 37-42
Descriptors APPCC Oli d'oliva verge

Títol Importancia del control de calidad en el envasado de alimentos
Autor PASCUAL, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2011 - V: - N: 258, Pg: 54-57
Descriptors Control de qualitat Envasat Aliments Seguretat alimentaria

Títol Industrias alimentarias y su compromiso con el medio ambiente
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 69-74
Descriptors Medi ambient Estudi Impacte ambiental Industria alimentaria Emissions

Títol Industrias de elaboracion de bebidas
Autor Federacion Espa?ola de Industrias de la Alimentacion y Bebidas  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 42-44
Descriptors Industria alimentaria Begudes Begudes alcoholiques Vi Aigua mineral

Títol Influencia de la graduacion alcoholica en la fermentacion malolactica
Autor CARBO, R.   GARCIA, C.   SANCHO, J.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 71-74
Descriptors Fermentacio malolactica Graduacio alcoholica Vinificacio

Títol Influencia del PH y la "flor" en los destilados obtenidos de vinos de jerez
Autor LOPEZ ROMASANTA, F.   CASAS ASIN, J.A.,   PINEDO CONTRERAS, J.M.,   TRILLO GUTIERREZ, L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 24-29
Descriptors pH Destil?lat Vi de jerez Crian?a biologica Saccharomyces Fermentacio

Títol Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI)
Autor GARDE CERDAN, T.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56
Descriptors SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI

Títol Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 45-50
Descriptors pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi

Títol Informe 2004 de comercio exterior de maquinaria destinada a las industrias alimentarias (I). Produccion e importacion.
Autor JIMENEZ, J.M?.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 65-69
Descriptors Comer? exterior Maquinaria 2004 Industria agroalimentaria

Títol Informe 2004 sobre maquinaria de envase y embalaje: produccion y comercio exterior
Autor JIMENEZ JIMARBA, J.M?.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 62-68
Descriptors Maquinaria Envas Embalatge Produccio Comer? exterior

Títol Innovadora gestion de la trazabiliadd de envases de bebidas
Autor SOLER PLA, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 54-56
Descriptors Tra?abilitat Gestio Envas Identificadors Codificacio Etiquetatge

Títol Innovadora gestion de la trazabilidad de envases de bebidas. Tecnologia RFID para la industria cervecera
Autor SOLER PLA, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 26-29
Descriptors Gestio Envas Begudes Tra?abilitat Industria cervesera Identificacio Vista Etiqueta Tecnologia RFID Identificacio

Títol L-carnitina, opcion para alimentos funcionales
Autor HELD, U.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 78-80
Descriptors L-carnitina Aliments funcionals

Títol La Descompresion Instantanea Controlada (DIC). Una tecnologia versatil de procesado de alimentos
Autor RODRIGUEZ, R. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 50-54
Descriptors Industria alimentaria Investigacio i desenvolupament Proces industrial Tecnologia alimentaria Descompressio Instantania Controlada (DIC)

Títol La biotecnologia y los laboratorios de control de calidad
Autor DORADO, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2011 - V: - N: 263, Pg: 26-31
Descriptors Biotecnologia agroalimentaria Laboratori de control de qualitat Contaminants Seguretat alimentaria Organismes modificats geneticament

Títol La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control
Autor VAZQUEZ-ARAUJO, L.   ALLES PINZON, A.   CARBONELL-BARRICHINA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48
Descriptors Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat

Títol La figura del tecnologo de alimentos en la industria alimentaria
Autor SAMANIEGO VAESKEN, L.   ASENSIO GIL, L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 119-122
Descriptors Tecnoleg-ologa Aliments Industria alimentaria

Títol La irridiacion de los alimentos. Innovacion tecnologica en la industria
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY CODA, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 34-38
Descriptors Industria alimentaria Industria carnica Irradiacio Conservacio d'aliments Radiacio ionitzant

Títol La soja una legumbre con multiples aplicaciones
Autor MARTINEZ PONS, J.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 109-116
Descriptors Soja Soia Llegum Consum Germinat Fermentat Llet de soja Llet de soia Oli de soia Oli de soja Isoflavones Lecitina

Títol La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68
Descriptors Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio

Títol Laboratorio submarino de envejecimiento de bebidas
Autor
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 27-29
Descriptors Envelliment del vi Laboratori Polifenols

Títol Limpieza criogenica, La. Aplicada a la industria alimentaria
Autor PEREZ DOMINGUEZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 38-40
Descriptors Neteja Criogenica Industria alimentaria Aplicacions Manega Maquines Gel CO2

Títol Los alimentos saludables. Una nueva rama cientifica interdisciplinar
Autor BELLO GUTIERREZ, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 71-80
Descriptors Alimentacio Salut Aliments saludables

Títol Los lubricantes de grado alimentario: armas contra el riesgo de contaminacion
Autor AKEROYD, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 59-60
Descriptors Lubricant Alimentacio Riscos Contaminacio

Títol Los vinos cordobeses del marco Montilla-Moriles: una perspectiva historico-tecnica
Autor MORENO VEGA, A.   LOPEZ GALVEZ, M.Y.   JIMENEZ ALVAREZ, L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 22-26
Descriptors Vins Cordova Montilla-Moriles DO Viticultura Tradicio vitivinicola

Títol Mantener la frescura de los productos organicos y la integridad de la marca
Autor SOLOMON, J.F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1698 - Febrero 2007 - V: - N: 220, Pg: 48-51
Descriptors Productes agroalimentaris Estrategia comercial

Títol Mayor envenenamiento de la historia, El
Autor SIGNES PASTOR, A. J.   BURLO, F.   CARBONELL BARRACHINA, A. A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 50-54
Descriptors Enverinament Arsenic India Aigua Historia

Títol Metodos para la determinacion de la actividad antioxidante
Autor VIUDA MARTOS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 40-43
Descriptors Activitat antioxidant Seguretat alimentaria Control de qualitat

Títol Miel y sus propiedades funcionales, La
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39
Descriptors Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties

Títol Nanotecnologia en la industria alimentaria. Realidades y futuro
Autor URIARTE, M.   BALD, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 50-54
Descriptors Desenvolupament Industria alimentaria Control de qualitat Envasat Seguretat alimentaria Aplicacions Legislacio

Títol Nueva tecnologia para la higiene en la industria alimentaria
Autor SERRAT BERTRAN, J.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 76-78
Descriptors Tecnologia Industria alimentaria Higiene

Títol Nuevas estrategias para el control microbiologico en la industria alimentaria
Autor NORIEGA, E.   LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 16-23
Descriptors Control microbiologic Seguretat alimentaria Industria alimentaria Listeriosi Riscos microbiologics

Títol Nuevas tecnologias de congelacion: congelaciones electromagneticas
Autor ROCA, S.   MONTES, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 51-53
Descriptors Noves tecnologies Congelacio Congelacio electromagnetica Qualitat alimentaria Alta frequencia Descongelacio

Títol Nuevas tecnologias para el desarrollo y control de fermentacion malolactica
Autor PARDO, I. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 51-58
Descriptors Desenvolupament Fermentacion malolactica Tecnologia

Títol Nuevo sistema olfativo artificial para la clasificacion sensorial de aceites de oliva virgenes
Autor ESCUDEROS, M.E.   SANCHEZ, S.   JIMNEZ, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 44-48
Descriptors Sistema olfactiu artificial Classificacio sensorial Oli d'oliva verge Sensor Sensor de quarz Aroma

Títol Nuevos alimentos funcionales a partir de microalgas
Autor VILLA CARVAJAL, M.   SOLBAS, A.   GARCIA-REVERTER, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 53-58
Descriptors Aliments funcionals Microalga Biotecnologia

Títol Obtencion de aceite de oliva virgen de calidad. Estudio mediante metodologia de superficie de respuesta
Autor MOYA VILAR, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 31-35
Descriptors Oli d'oliva verge Qualitat

Títol Obtencion de peptidos bioactivos a partir de proteinas lacteas
Autor FERNANDEZ, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 24-29
Descriptors Proteines lactiques Peptid bioactiu

Títol Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol
Autor GUERRERO HIDALGO, R.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16
Descriptors Resveratrol Llum ultravioleta Caracteristiques organoleptiques Propietats saludables

Títol Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol
Autor GUERRERO HIDALGO, R.F.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16
Descriptors Enriquiment Vins Resveratrol Propietats saludables Caracteristiques organoleptiques Induccio Vinificacio

Títol Oleosig: sistema de informacion geografica para la mejora de la gestion y calidad del aceite de oliva
Autor ARAQUE IBA?EZ, A.   GARCIA CAZALLA, A.B.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 26-30
Descriptors Informacio geografica Gestio agraria Qualitat de l'oli Oli d'oliva Sistema de gestio

Títol Opiniones de los consumidores sobre los alimentos funcionales
Autor BRUGAROLAS, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 71-74
Descriptors Aliments funcionals Consum Beneficis Inconvenients

Títol Ozono para la recuperacion de barricas de roble
Autor GARCIA SANCHEZ, M.A.   LLINARES PINEL, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 36-40
Descriptors Ozo Barrica Roure

Títol Papel del calcio en el procesado de frutas y hortalizas
Autor PASTOR, C. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 103-106
Descriptors Calci Fruita Hortalisses Aliments d'origen vegetal

Títol Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38
Descriptors Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques

Títol Plan de control de plagas. Mantenimiento de la seguridad alimentaria
Autor FERNANDEZ BAZ, A.   VEIGA GONZALEZ, M. J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 22-23
Descriptors Control de plagues Seguretat alimentaria Analisi de perills i punts critics de control Sector alimentari APPCC Legislacio

Títol Plan de mantenimiento de instalaciones, locales y equipos. Pre-requisito APPCC en la industria alimentaria
Autor FERNANDEZ BAZ, A.   VEIGA GONZALEZ, M.J.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2009 - V: - N: 241, Pg: 46-51
Descriptors Industria alimentaria Seguretat alimentaria APPCC Analisi del perill Punts critics Prerequisits Manteniment

Títol Preferencias y habitos de consumo de la miel. Estudio realizado en Castilla-La Mancha
Autor CASTRO VAZQUEZ, L.   SANCHEZ PALOMO, E.   GONZALEZ VI?AS, M.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 50-54
Descriptors Mel Habits alimentaris Habits de consum Castella - la Manxa Castilla la Mancha Apicultura

Títol Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca
Autor ARQUE CLEMENS, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43
Descriptors Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel

Títol Produccion de biogas por co-digestion de residuos organicos
Autor ALVAREZ RODRIGUEZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 58-61
Descriptors Biogas Digestio anaerobia Residus organics

Títol Propuesta de secadero solar hibrido para residuos de la industria del sector de aceite de oliva
Autor MONTERO PUERTAS, I. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 64-68
Descriptors Oli d'oliva Assecatge solar hibrid Residus industrials

Títol Pros y contras de los alimentos funcionales
Autor FUENTES ZARAGOZA, E.   [et.al]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 49-52
Descriptors Aliments funcionals Avantatges Inconvenients Salut publica Propietats nutritives

Títol Quimica del aceite de oliva: trazabilidad y desarrollo sostenible
Autor MARINAS, A.   [et.al]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 39-43
Descriptors Quimica Oli d'oliva Tra?abilitat Desenvolupament sostenible Espectrometria de masses d'isotops estables SIRMS

Títol REPRO: reduccion, aprovechamiento y revalorizacion de subproductos agroalimentarios
Autor GUIJARRO URIZAR, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 65-68
Descriptors Subproductes agroalimentaris

Títol Radiacion infrarroja aplicada a la deshidratacion, La
Autor IGUAZ GAINZA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 105-108
Descriptors Deshidratacio Radiacio infrarroja Equipament Energia electromagnetica Aliments

Títol Radiofrecuencias en la industria alimentaria: descongelacion rapida e higienica de materias primas
Autor PERMANYER, M.   GREBOL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 42-45
Descriptors Industria alimentaria Radiofrequencia Microones Materia primera Descongelacio Seguretat alimentaria Higiene alimentaria Alta frequencia

Títol Recuentos de bacterias probioticas en leches fermentadas comercializadas en Espana
Autor SENDRA, E.[et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 14-17
Descriptors Llet fermentada Bacteris probiotics Bacteris lactics Espana

Títol Reducir las emisiones de CO2 en el sector del vino, una apuesta por el medio ambiente y por la competitividad
Autor UNAMUNZAGA, O.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril-Mayo 2012 - V: - N: 267, Pg: 36-39
Descriptors Emissions CO2 Medi ambient Competitivitat Sostenibilitat Analisi del cicle de la vida Sector vitivinicola

Títol Refrigeracion y congelacion criogenica
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.   DIAZ, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33
Descriptors Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial

Títol Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos
Autor PEIRO-MENA, R   MARTINEZ-NAVARRETE, N.   BARAT, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71
Descriptors Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes

Títol Revision legislativa del etiquetado y comercio de pan
Autor CARRASCO, A.   MARTINEZ FERRER, J.B.   HERNANDEZ LLUCH, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 220, Pg: 64-68
Descriptors Pa Legislacio alimentaria Legislacio nacional

Títol Secado termico a baja temperatura del alperujo
Autor RUIZ CELMA, A.   ROJAS RODRIGUEZ, S  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 76-80
Descriptors Secatge termic Subproductes Alperujo Extraccio d'oli d'oliva

Títol Sector congelados. Sanos y rapidos de preparar
Autor ALIMENTACION, EQUIPOS Y TECNOLOGIA  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 40-43
Descriptors Congelats Aliments

Títol Seis consejos claves para reducir el coste total de la propiedad de maquinaria para el procesamiento de alimentos y bebidas
Autor AKEROYD, C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 57-59
Descriptors Maquinaria Processament Aliments Begudes

Títol Sistema de gestion mediambiental aplicado a las bodegas de vino de Jerez
Autor BOTO, M.   SOCA, N.   PIZARRO, D.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 53-58
Descriptors Gestio mediambiental Politica mediambiental Gestio de l'aigua Efluents viticoles Celler Vinificacio Medi ambient Xeres SGMA Marqueting Auditoria

Títol Sistemas de gestion de la inocuidad de los alimentos. ISO 22000:2005
Autor ORDOZGOITI, E.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 41-44
Descriptors ISO 22000:2005 Inocuitat Aliments Sistema de gestio

Títol Sistemas de produccion de quesos tradicionales
Autor ARES CEA, J.L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 42-48
Descriptors Produccio de formatge Formatges artesanals Elaboracio artesanal Formatgeria

Títol Sustitutos de la sal
Autor BALD, C.   PICAZA, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Feber 2005 - V: - N: 198, Pg: 75-77
Descriptors Sal Substitutiu Additius Clorur sodic

Títol Tecnicas rapidas para la deteccion de listeria monocytogenes en alimentos
Autor AYMERICH, T.   MARTIN, B.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 40-47
Descriptors Listeria monocaitogenes Listeriosi Aliments Analisi microbiologica Seguretat alimentaria Criteris microbiologics

Títol Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado
Autor PEREZ APARICIO, J.   PEDRO SAINZ, E. de   TOLEDANO MEDINA, M.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47
Descriptors Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments

Títol Tecnologia del procesado del lactosuero
Autor GINER, O.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89
Descriptors Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio

Títol Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad
Autor GILES, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36
Descriptors Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria

Títol Traceback, sistema global de trazabilidad en Europa
Autor VIDAL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 56
Descriptors Tra?abilitat Europa Projecte de millora Projecte Sensor Sector agroalimentari Cadena alimentaria Tomaquet Innovacio

Títol Tratamiento anaerobico de aguas residuales de la industria cervecera
Autor SANZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 54-57
Descriptors Tractament anaerobic Aigues residuals Industria cervesera Energia Biogas

Títol Tratamiento de las aguas residuales de destilerias de vino mediante un proceso combinado de lodos activos y oxidacion quimica
Autor BELTRAN de HEREDIA ALONSO, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 55-59
Descriptors Aigues residuals Destil.leria Vi Fenton Aerobic Oxidacio quimica Llot actiu Fang

Títol Tratamiento de las aguas residuales de la almazara mediante el reactivo de Fenton
Autor BELTRA, J.   GARCIA, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 46-49
Descriptors Almassera Estudi cinetic Oli d'oliva Extraccio Alpechin Aigues residuals Prectractament Coagulacio Floculacio Demanda quimica d'oxigen DQO

Títol Tratamiento de las aguas residuales del aderezo de aceituna de mesa mediante un proceso de coagulacion con cloruro ferrico
Autor BELTRAN DE HEREDIA ALONSO, J.   TIERNO DE DIOS, J.C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 82-86
Descriptors Tractament d'aigues residuals Oliva Coagulacio Clorur ferric

Títol Tratamiento terciario de aguas residuales
Autor CIRUELA GARCIA, S.   ESTRANY CODA, F.   OLIVER PUJOL, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 63-68
Descriptors Aigues residuals Tractament terciari Besos Tractament Fang Aigua

Títol Trazabilidad en los alimentos
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2008 - V: - N: 232, Pg: 68-72
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Qualitat alimentaria Qualitat Control de qualitat Tra?abilitat Normativa Etiquetat Etiquetatge

Títol Ultima tecnologia aplicada a la depuracion de aguas residuales. Sector Agroalimentario. Reutilizacion
Autor MARTINEZ FRAILE, L.C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 60-63
Descriptors Aigues residuals Tecnologia Depuracio

Títol Utilizacion de levaduras seleccionadas en la crianza sobre lias de vinos tintos. Nuevo metodo de crianza sobre lias
Autor SUAREZ-LEPE, J.A. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 39-43
Descriptors Llevats Crian?a Vi negre

Títol Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados
Autor TORRES, C.de   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41
Descriptors Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica

Títol Vinificacion en "La Axarquia" (Malaga). Tecnicas enologicas y tecnologia de las bodegas
Autor GOMEZ, M. D.   LOPEZ, M. J.   LOPEZ, M. I.   SANCHEZ, M. T.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 87-89
Descriptors La Axarquia Vinificacio Comercialitzacio Celler Economia

Títol Vision espectral aplicada al control de calidad en la industria agroalimentaria
Autor DIAZ, R.   CERVERA, L.   FENOLLOSA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2011 - V: - N: 262, Pg: 56-59
Descriptors Industria agroalimentaria Visio espectral Control de qualitat Espectroscopia

Títol Vitamina E y Vitamina C acopladas como sistema antioxidante lipidico natural
Autor ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Dicimebre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 40-43
Descriptors Vitamina E Vitamina C Antioxidant Antioxidant lipidic natural Antioxidant lipidic