Registres trobats: 159
Títol | Acceso a la legislacion medioambiental agroalimentaria |
Autor | FERRER, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 30-31 |
Descriptors | Industria agroalimetaria Legislacio Medi ambient Legislacio agroambiental Legislacio alimentaria |
Títol | Aceite de oliva ecologico, subproductos y aprovechamiento |
Autor | SAYAS, B MARTIN, M.C. NAVARRO, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril/Mayo 2011 - V: - N: 259, Pg: 46-51 |
Descriptors | Oli d'oliva Residus d'oli d'oliva Industria oleicola Ecologia |
Títol | Aceite de oliva un alimento funcional, El |
Autor | SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35 |
Descriptors | Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats |
Títol | Aceitunas negras naturales de la variedad Hojiblanca. Influencia de la aireacion y otros parametros en su calidad |
Autor | MORALES ORDO?EZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 26-31 |
Descriptors | Verema 2006-2007 2007-2008 Aire Additius Fermentacio Anaerobiosi Oliva |
Títol | Aceptacion y riesgo percibido en los alimentos transgenicos |
Autor | MARTINEZ POVEDA, A. BRUGAROLAS, M. CAMPO F.J. del [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 42-45 |
Descriptors | Industria aliment?ria Tansgenic Riscos Biotecnologia agroalimentaria Biotecnologia Etiquetat Etiquetatge |
Títol | Actividad de la lipasa en la leche. Comparacion de dos metodos para la determinacion de la actividad lipasa en la leche |
Autor | MUNNICH, K. HAASMANN, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 75-78 |
Descriptors | Lipasa Llet Triglicerids Lipolisi Metodes determinacio Industria lletera |
Títol | Actualidad y futuras tendencias en lineas de confeccion de frutas y hortalizas |
Autor | GARCIA-RAMOS, F.J. BARREIRO, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 47-60 |
Descriptors | Fruita Hortalisses Postcollita Linea de confeccio Sistema de tria Sistema de classificacio Maquinaria |
Títol | Adaptacion de nuevos avances en deteccion microbiologica |
Autor | BILBAO, A. BERGANZA, J. VERDOY, D. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 56-61 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Avaluacio microbiologica Control microbiologic Industria agroalimentaria Qualitat Qualitat alimentaria |
Títol | Ahorro energetico en planta de refino de aceite mediante analisis Pinch Point |
Autor | VELAZQUEZ ALONSO, D. MORENO SOSA, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 58-62 |
Descriptors | Oli de gira-sol Analisi Pinch Point |
Títol | Alegaciones saludables en los alimentos funcionales |
Autor | LOPEZ MARCOS, M.C. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 36-39 |
Descriptors | Aliments funcionals Salut Nutricio Compostos bioactius |
Títol | Alimentos ecologicos |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 34-36 |
Descriptors | Aliments Aliments saludables Aliments ecologics Agricultura ecologica |
Títol | Analisis de la estructura de geles proteicos mediante microscopia electronica de barrido |
Autor | DAVILA, E. PARES, D. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 43-47 |
Descriptors | Gel Gel proteic Microscopia electronica |
Títol | Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava |
Autor | URPI BONELL, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23 |
Descriptors | Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet |
Títol | Analisis sensorial del queso Idiazabal |
Autor | ETAIO, I. OJEDA, M. FERNANDEZ GIL, P. ALBISU, M. SALMERON, J. PEREZ ELORTONDO, F.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 50-55 |
Descriptors | Analisi sensorial Formatge Idiazabal DO |
Títol | Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja |
Autor | PEREZ APARICIO, J. TOLEDANO MEDINA, M.A. LAFUENTE ROSALES, M.V. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60 |
Descriptors | Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja |
Títol | Analisis sensorial y calidad de los quesos |
Autor | VIOQUE, M. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi sensorial Formatge Qualitat |
Títol | Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments |
Títol | Aspectos tecnologicos de la produccion industrial de la cerveza |
Autor | ESTRANY CODA, F. OLIVER PUJOL, R. BORRAS CRISTOFOL, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 33-41 |
Descriptors | Cervesa Produccio Aspectes tecnologics |
Títol | Auditorias medioambientales: un analisis empirico |
Autor | BERGA MONGE, A.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 60-62 |
Descriptors | Auditoria mediambiental Impacte mediambiental Industria alimentaria Pymes alimentaries Sector carnic Sector lactic Alimentacio animal Sector hortofructicola Sector oli Sector del vi |
Títol | Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33 |
Descriptors | Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra |
Títol | Bebidas espirituosas |
Autor | Instituto sobre Producci?n, Industria, Distribucion y Consumo de Alimentacion en Espa?a |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 38-39 |
Descriptors | Begudes espirituoses Comer? exterior Distribucio Consum |
Títol | Calidad y seguridad de vegetales congelados (I), influencia de la materia prima |
Autor | CANET PARRE?O, W. ALVAREZ TORRES, M.D. FERNANDEZ FRAGUAS, C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 48-54 |
Descriptors | Qualitat Vegetals congelats Especies Varietats Factors tecnologics Materia primera |
Títol | Calidad y seguridad de vegetales congelados. Influencia de las operaciones preparatorias |
Autor | CANET PARRE?O, W. ALVAREZ TORRES, M?.D. FERNANDEZ FRAGUAS, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 54-57 |
Descriptors | Qualitat Seguretat Vegetals congelats |
Títol | Caracter no newtoniano de soluciones de goma de tara |
Autor | BARREDA FLORES, P. MIRANDA ZANARDI, L.F. CARDENAS MALAGA, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 78-83 |
Descriptors | Goma de tara Caesalpinea Spinosa Estabilitzant Suc fruita |
Títol | Caracteristicas de los principales grupos microbianos asociados al deterioro de los productos carnicos cocidos almacenados a refrigeracion |
Autor | ZUMALACARREGUI RODRIGUEZ, J.M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 47-50 |
Descriptors | Grups microbians Microbi Productes carnics Refrigeracio Emmagatzematge |
Títol | Caracterizacion fisiologica post-cosecha de diferentes variedades de aceituna de mesa |
Autor | ALIQUE, R. HERNANDEZ, M.T. ANCOS, D. ALONSO, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2012 - V: - N: 271, Pg: 22-26 |
Descriptors | Caracteristiques morfologiques Oliva de taula Postcollita Qualitat |
Títol | Carotenoides como colorantes alimentarios |
Autor | CALVO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 64-68 |
Descriptors | Carotenoides Colorants Aliments Legislacio |
Títol | Certificacion BRC.Productos y procesos |
Autor | GONZALEZ, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 44-47 |
Descriptors | Certificacio Gran Bretanya Seguretat alimentaria Control de qualitat |
Títol | Cerveza, La: fuente dietetica de silicio y efecto protector. Frente a la intoxicacion por aluminio |
Autor | MESEGUER, I. PE?A, A. GONZALEZ MU?OZ, J.L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 30-33 |
Descriptors | Cervesa Consum Silici Alumini Toxicitat Dieta Consum moderat |
Títol | Ciclo de vida en la alimentacion |
Autor | DOMINGUEZ, M. GARCIA, C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 56-59 |
Descriptors | Cicle de vida Alimentacio |
Títol | Codificacion y etiquetaje de envases para garantizar la trazabilidad alimentaria |
Autor | CASTILLO MALIVERN, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2011 - V: - N: 260, Pg: 46-51 |
Descriptors | Codificacio Etiquetatge Tra?abilitat Aliments |
Títol | Conservacion de alimentos mediante acidificacion |
Autor | FERNANDEZ, A. ALVAREZ ORDO?EZ, A. BERNARDO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat |
Títol | Conservacion de los alimentos mediante pulsos electricos de alto voltaje: mecanismos de inactivacion microbiana |
Autor | GARCIA, D. SOMOLINOS, M. PAGAN, R. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 48-51 |
Descriptors | Aliments Conservacio Pols electric Pols eletric d'alt voltatge Inactivacio microbiana |
Títol | Control de los vinos a traves de la resonancia magnetica nuclear (RMN) |
Autor | TARDAGUILA, J. PARDO, J. E. GOMEZ, R. BERTAMINI, M. BLANCH, A. I. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-82 |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear RMN Vinificacio Control Adulteracio Xaptalitzacio |
Títol | Control del proceso en una industria procesadora de queso crema |
Autor | OROZCO, J.L. AGUILA, G.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 34-37 |
Descriptors | Formatge Crema Proces productiu Normativa Control de processos Control de punts critics Estudi |
Títol | Controlador de humedad con efecto Peltier |
Autor | DOMINGUEZ GARCIA, M. ET AL |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 82-86 |
Descriptors | Control humitat Pastilles efecte Peltier |
Títol | Cubiertas vegetales en Rioja: efectos sobre la produccion y la calidad final del vino |
Autor | PEREZ PARMO, R. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 17-21 |
Descriptors | Cobertura vegetal Produccio Qualitat del vi Rioja Gestio del sol Sistema de reg |
Títol | Desinfeccion de aguas de todo tipo de industrias. Eficacia absoluta con el fotocatalizador UBE. |
Autor | MARINA SANCHEZ, D. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 44-46 |
Descriptors | Aigua Desinfeccio Fotocatalisi Industria Contaminacio TiO2 |
Títol | Destruccion de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo |
Autor | ELEZ MARTINEZ, P. et al. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 29-32 |
Descriptors | Destruccio llevats Pols electric d'alta intensitat Saccharomyces cerevisiae Suc de taronja Lactobacillus brevis |
Títol | Determinacion del indice de peroxidos |
Autor | ANTO?ANZAS, J.C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2007 - V: - N: 223, Pg: 62-63 |
Descriptors | Oli Peroxid Oli d'oliva |
Títol | Efectos de diversas atmosferas modificadas en la tasa respiratoria de patata minimamente procesada (cv. Monalisa) en condiciones de refrigeracion |
Autor | ANGOS, I. FERNANDEZ, T. VIRSEDA, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 70-75 |
Descriptors | Atmosfera modificada Patata Molinasa Refrigeracio Intensitat respiratoria |
Títol | El analisis integro de los vinos. I. Componentes volatiles mayoritarios |
Autor | GONZALEZ RAURICH, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1985 - V: - N: , Pg: 131-135 |
Descriptors | Analisi Vi Compostos volatils |
Localització | C 19/86 |
Títol | El analisis integro de los vinos. II. Componentes volatiles minoritarios |
Autor | GONZALEZ RAURICH, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre-Octubre 1985 - V: - N: , Pg: 87-92 |
Descriptors | Analisi Vi Compostos volatils |
Localització | C 19/87 |
Títol | El analisis integro de los vinos. III. La cromatrografia de gases en enologia |
Autor | GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 1985 - V: - N: , Pg: 65-72 |
Descriptors | Analisi Vi Cromatografia de gasos Enologia |
Localització | C 19/88 |
Títol | El analisis integro de los vinos. IV. Cromatografia de liquidos de alta eficacia |
Autor | CACERES, I. BARAHONA, F. POLO, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 1986 - V: - N: , Pg: 141-152 |
Descriptors | Vi Analisi Cromatografia de liquids d'alta eficacia |
Localització | C 24/8 |
Títol | El cacao y el chocolate, una amarga y dulce delicia del Nuevo Mundo |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. BERNEDO CORNEJO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 95-101 |
Descriptors | Cacao Xocolata Historia Preparacio Elaboracio Fermentacio |
Títol | El control de calidad en el proceso cervecero |
Autor | GARCIA GARCIA, J.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 48-52 |
Descriptors | Control de qualitat Cervesa Elaboracio de cervesa Seguretat alimentaria Envasat |
Títol | El paradigma biotecnologico en la industria alimentaria |
Autor | RUBIO, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2012 - V: - N: 271, Pg: 44-47 |
Descriptors | Industria agroalimentaria Biotecnologia agroalimentaria |
Títol | El sistema de Analisis de Peligros y Puntos de Control Criticos en las industrias cerveceras |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 48-57 |
Descriptors | APPCC Cervesa Industria |
Títol | El vigilante on line del vi?edo: proyecto MoDeM_IVM |
Autor | VALLE ARIAS, J. PALACIOS MARUGAN, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 41-45 |
Descriptors | Industria vitivinicola Noves tecnologies Viticultura intel.ligent Sensor Viticultura integrada |
Títol | Elaboracion de la cervez, La. Y los efectos beneficiosos de su consumo |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 24-26 |
Descriptors | Cervesa Cereals Malt Malta Llupol Lupulo Elaboracio de cervesa Beneficis Consum Varietats |
Títol | Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados |
Autor | FERNANDEZ, A. VEIGA, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica |
Títol | Enterococos en la industria alimentaria: ?Buenos, feos o malos? (II) Desde probioticos hasta patogenos oportunistas |
Autor | FERNANDEZ, I. et al. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 50-55 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Probiotics Patogens |
Títol | Enterococos en la industria alimentaria: ?buenos, feos o malos? (I) Aspectos taxonomicos y presencia en hospedadores sanos |
Autor | FERNANDEZ, L. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 47-51 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Taxonomia |
Títol | Envasado alimentario en papel, carton y vidrio |
Autor | PARDO, L. GIRAUDO, M. MENENDEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 60-65 |
Descriptors | Envasat Aliments Legislacio alimentaria Cartro Paper Vidre |
Títol | Envasado en atmosfera modificada. Un nuevo camino para prolongar la vida util de los productos alimentarios |
Autor | DOMNICK HUNTER |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 76-79 |
Descriptors | Atmosfera modificada Productes alimentaris |
Títol | Envase y sistenibilidad |
Autor | CASTILLO MALIVERN, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 66-72 |
Descriptors | Envas Sostenibilitat Cost Legislacio |
Títol | Envases activos e inteligentes para la comercializacion de bebidas |
Autor | FERNANDEZ ALVAREZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2011 - V: - N: 263, Pg: 58-62 |
Descriptors | Envas actiu Comercialitzacio Begudes Indicadors de temperatura Potenciador d'escuma |
Títol | Equipos aplicadores de recubrimientos en frutas |
Autor | PARRE?O, J.I. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 86-91 |
Descriptors | Fruita Recobriment Aplicadors |
Títol | Equipos frigorificos, rendimiento energetico y fluidos frigorigenos |
Autor | BILLIARD, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2005 - V: - N: 198, Pg: 48-54 |
Descriptors | Frigorigens Energia Aillament Fred domestic Fred industrial Comercial Transport frigorific |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (III). Aplicacion en el sector l?cteo |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 133-136 |
Descriptors | Minimitzacio Vessaments Sector lactic Sector agroalimentari Medi ambient Impacte ambiental |
Títol | Estudio comparativo de ocho variedades tintas de la denominacion de origen Ribeiro |
Autor | SOTO VAZQUEZ, E. , RIO SEGADE, S. REGO MARTINEZ, F. DIAZ LOSADA, E. QUEIMADELOS DIAZ, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 30-35 |
Descriptors | Estudi comparatiu Varietats negres Ribeiro DO |
Títol | Estudio de calidad del efluente generado en depuracion biologica S.B.R. y posterior tratamiento mediante ultrafiltracion |
Autor | ARNAIZ ALZATE, A. LORENZO EIBAR, J. YABEN OYARZUN, B. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 76-81 |
Descriptors | Efluents Depuracio biologica Ultrafiltracio |
Títol | Etiquetas autoadhesivas, un enfoque creativo en el sector de las bebidas |
Autor | FINAT |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2011 - V: - N: 260, Pg: 38-43 |
Descriptors | Etiqueta adhesiva Begudes Valor afegit Sostenibilitat |
Títol | Evolucion de los alimentos funcionales. Algunos aspectos relacionados con legislacion y areas de aplicacion |
Autor | CACERES, E. GARCIA, M.L. SELGAS, M?.D. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 82-89 |
Descriptors | Aliments funcionals Evolucio Legislacio |
Títol | Extractos vegetales como ingredientes alimentarios con propiedades funcionales y de prevencion de riesgo de una enfermedad |
Autor | SANTATOS, I. QUINELA, J.C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 72-75 |
Descriptors | Extracte vegetal Ingredients Alimentacio Propietats funcionals Malalties Prevencio |
Títol | Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos |
Autor | HERRERO, M. DE LA ROZA, C. GARCIA, L. A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Frutas y hortalizas minimamente procesadas |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 69-74 |
Descriptors | Fruita Verdura Hortofruticultura |
Títol | Frutas y hortalizas. Las exportaciones aumentan un 3 |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 30-33 |
Descriptors | Fruita Hortalisses Exportacio Exportacio espanyola Espanya Dades economiques Importacio |
Títol | Gases en la industria alimentaria, Los |
Autor | ROMERO, L. CALVO, J.L. GARCIA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47 |
Descriptors | Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes |
Títol | Gestion integral de flotantes separados durante el tratamiento de aguas residuales de la industria lactea |
Autor | GARCIA-SANDA, E. OMIL, J.M. OMIL, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 70-75 |
Descriptors | Industria lactica Tractament d'aigues residuals |
Títol | Higiene en la industria alimentaria: cuestion de principio |
Autor | Departamento de Comunicacion IRTA |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 34-38 |
Descriptors | Industria alimentaria Higiene Seguretat alimentaria |
Títol | IPPC en industrias agoalimentarias. La industria agroalimentaria en el marco de la Ley 16/2002 |
Autor | BECERRA VILLANUEVA, M?.C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 61-63 |
Descriptors | IPPC Industria agroalimentaria |
Títol | Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas |
Autor | CONTRERAS MONZON, C. MARTIN ESPARZA, E. CHIRALT BOIX, A. MARTINEZ NAVARRETE, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio |
Títol | Implantacion de sistema APPCC en la industria de envasado de aceite de oliva virgen |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 37-42 |
Descriptors | APPCC Oli d'oliva verge |
Títol | Importancia del control de calidad en el envasado de alimentos |
Autor | PASCUAL, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2011 - V: - N: 258, Pg: 54-57 |
Descriptors | Control de qualitat Envasat Aliments Seguretat alimentaria |
Títol | Industrias alimentarias y su compromiso con el medio ambiente |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 69-74 |
Descriptors | Medi ambient Estudi Impacte ambiental Industria alimentaria Emissions |
Títol | Industrias de elaboracion de bebidas |
Autor | Federacion Espa?ola de Industrias de la Alimentacion y Bebidas |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 42-44 |
Descriptors | Industria alimentaria Begudes Begudes alcoholiques Vi Aigua mineral |
Títol | Influencia de la graduacion alcoholica en la fermentacion malolactica |
Autor | CARBO, R. GARCIA, C. SANCHO, J. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 71-74 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Graduacio alcoholica Vinificacio |
Títol | Influencia del PH y la "flor" en los destilados obtenidos de vinos de jerez |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. CASAS ASIN, J.A., PINEDO CONTRERAS, J.M., TRILLO GUTIERREZ, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 24-29 |
Descriptors | pH Destil?lat Vi de jerez Crian?a biologica Saccharomyces Fermentacio |
Títol | Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI) |
Autor | GARDE CERDAN, T. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56 |
Descriptors | SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 45-50 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi |
Títol | Informe 2004 de comercio exterior de maquinaria destinada a las industrias alimentarias (I). Produccion e importacion. |
Autor | JIMENEZ, J.M?. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 65-69 |
Descriptors | Comer? exterior Maquinaria 2004 Industria agroalimentaria |
Títol | Informe 2004 sobre maquinaria de envase y embalaje: produccion y comercio exterior |
Autor | JIMENEZ JIMARBA, J.M?. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 62-68 |
Descriptors | Maquinaria Envas Embalatge Produccio Comer? exterior |
Títol | Innovadora gestion de la trazabiliadd de envases de bebidas |
Autor | SOLER PLA, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 54-56 |
Descriptors | Tra?abilitat Gestio Envas Identificadors Codificacio Etiquetatge |
Títol | Innovadora gestion de la trazabilidad de envases de bebidas. Tecnologia RFID para la industria cervecera |
Autor | SOLER PLA, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2009 - V: - N: 244, Pg: 26-29 |
Descriptors | Gestio Envas Begudes Tra?abilitat Industria cervesera Identificacio Vista Etiqueta Tecnologia RFID Identificacio |
Títol | L-carnitina, opcion para alimentos funcionales |
Autor | HELD, U. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 78-80 |
Descriptors | L-carnitina Aliments funcionals |
Títol | La Descompresion Instantanea Controlada (DIC). Una tecnologia versatil de procesado de alimentos |
Autor | RODRIGUEZ, R. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 50-54 |
Descriptors | Industria alimentaria Investigacio i desenvolupament Proces industrial Tecnologia alimentaria Descompressio Instantania Controlada (DIC) |
Títol | La biotecnologia y los laboratorios de control de calidad |
Autor | DORADO, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2011 - V: - N: 263, Pg: 26-31 |
Descriptors | Biotecnologia agroalimentaria Laboratori de control de qualitat Contaminants Seguretat alimentaria Organismes modificats geneticament |
Títol | La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control |
Autor | VAZQUEZ-ARAUJO, L. ALLES PINZON, A. CARBONELL-BARRICHINA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48 |
Descriptors | Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat |
Títol | La figura del tecnologo de alimentos en la industria alimentaria |
Autor | SAMANIEGO VAESKEN, L. ASENSIO GIL, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 119-122 |
Descriptors | Tecnoleg-ologa Aliments Industria alimentaria |
Títol | La irridiacion de los alimentos. Innovacion tecnologica en la industria |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY CODA, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 34-38 |
Descriptors | Industria alimentaria Industria carnica Irradiacio Conservacio d'aliments Radiacio ionitzant |
Títol | La soja una legumbre con multiples aplicaciones |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 109-116 |
Descriptors | Soja Soia Llegum Consum Germinat Fermentat Llet de soja Llet de soia Oli de soia Oli de soja Isoflavones Lecitina |
Títol | La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68 |
Descriptors | Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio |
Títol | Laboratorio submarino de envejecimiento de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 27-29 |
Descriptors | Envelliment del vi Laboratori Polifenols |
Títol | Limpieza criogenica, La. Aplicada a la industria alimentaria |
Autor | PEREZ DOMINGUEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 38-40 |
Descriptors | Neteja Criogenica Industria alimentaria Aplicacions Manega Maquines Gel CO2 |
Títol | Los alimentos saludables. Una nueva rama cientifica interdisciplinar |
Autor | BELLO GUTIERREZ, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 71-80 |
Descriptors | Alimentacio Salut Aliments saludables |
Títol | Los lubricantes de grado alimentario: armas contra el riesgo de contaminacion |
Autor | AKEROYD, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 59-60 |
Descriptors | Lubricant Alimentacio Riscos Contaminacio |
Títol | Los vinos cordobeses del marco Montilla-Moriles: una perspectiva historico-tecnica |
Autor | MORENO VEGA, A. LOPEZ GALVEZ, M.Y. JIMENEZ ALVAREZ, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 22-26 |
Descriptors | Vins Cordova Montilla-Moriles DO Viticultura Tradicio vitivinicola |
Títol | Mantener la frescura de los productos organicos y la integridad de la marca |
Autor | SOLOMON, J.F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1698 - Febrero 2007 - V: - N: 220, Pg: 48-51 |
Descriptors | Productes agroalimentaris Estrategia comercial |
Títol | Mayor envenenamiento de la historia, El |
Autor | SIGNES PASTOR, A. J. BURLO, F. CARBONELL BARRACHINA, A. A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 50-54 |
Descriptors | Enverinament Arsenic India Aigua Historia |
Títol | Metodos para la determinacion de la actividad antioxidante |
Autor | VIUDA MARTOS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 40-43 |
Descriptors | Activitat antioxidant Seguretat alimentaria Control de qualitat |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |
Títol | Nanotecnologia en la industria alimentaria. Realidades y futuro |
Autor | URIARTE, M. BALD, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 50-54 |
Descriptors | Desenvolupament Industria alimentaria Control de qualitat Envasat Seguretat alimentaria Aplicacions Legislacio |
Títol | Nueva tecnologia para la higiene en la industria alimentaria |
Autor | SERRAT BERTRAN, J. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2006 - V: XXV- N: 216, Pg: 76-78 |
Descriptors | Tecnologia Industria alimentaria Higiene |
Títol | Nuevas estrategias para el control microbiologico en la industria alimentaria |
Autor | NORIEGA, E. LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 16-23 |
Descriptors | Control microbiologic Seguretat alimentaria Industria alimentaria Listeriosi Riscos microbiologics |
Títol | Nuevas tecnologias de congelacion: congelaciones electromagneticas |
Autor | ROCA, S. MONTES, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 51-53 |
Descriptors | Noves tecnologies Congelacio Congelacio electromagnetica Qualitat alimentaria Alta frequencia Descongelacio |
Títol | Nuevas tecnologias para el desarrollo y control de fermentacion malolactica |
Autor | PARDO, I. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 51-58 |
Descriptors | Desenvolupament Fermentacion malolactica Tecnologia |
Títol | Nuevo sistema olfativo artificial para la clasificacion sensorial de aceites de oliva virgenes |
Autor | ESCUDEROS, M.E. SANCHEZ, S. JIMNEZ, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 44-48 |
Descriptors | Sistema olfactiu artificial Classificacio sensorial Oli d'oliva verge Sensor Sensor de quarz Aroma |
Títol | Nuevos alimentos funcionales a partir de microalgas |
Autor | VILLA CARVAJAL, M. SOLBAS, A. GARCIA-REVERTER, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 53-58 |
Descriptors | Aliments funcionals Microalga Biotecnologia |
Títol | Obtencion de aceite de oliva virgen de calidad. Estudio mediante metodologia de superficie de respuesta |
Autor | MOYA VILAR, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 31-35 |
Descriptors | Oli d'oliva verge Qualitat |
Títol | Obtencion de peptidos bioactivos a partir de proteinas lacteas |
Autor | FERNANDEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 24-29 |
Descriptors | Proteines lactiques Peptid bioactiu |
Títol | Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol |
Autor | GUERRERO HIDALGO, R. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16 |
Descriptors | Resveratrol Llum ultravioleta Caracteristiques organoleptiques Propietats saludables |
Títol | Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol |
Autor | GUERRERO HIDALGO, R.F. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16 |
Descriptors | Enriquiment Vins Resveratrol Propietats saludables Caracteristiques organoleptiques Induccio Vinificacio |
Títol | Oleosig: sistema de informacion geografica para la mejora de la gestion y calidad del aceite de oliva |
Autor | ARAQUE IBA?EZ, A. GARCIA CAZALLA, A.B. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 26-30 |
Descriptors | Informacio geografica Gestio agraria Qualitat de l'oli Oli d'oliva Sistema de gestio |
Títol | Opiniones de los consumidores sobre los alimentos funcionales |
Autor | BRUGAROLAS, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 71-74 |
Descriptors | Aliments funcionals Consum Beneficis Inconvenients |
Títol | Ozono para la recuperacion de barricas de roble |
Autor | GARCIA SANCHEZ, M.A. LLINARES PINEL, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 36-40 |
Descriptors | Ozo Barrica Roure |
Títol | Papel del calcio en el procesado de frutas y hortalizas |
Autor | PASTOR, C. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 103-106 |
Descriptors | Calci Fruita Hortalisses Aliments d'origen vegetal |
Títol | Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques |
Títol | Plan de control de plagas. Mantenimiento de la seguridad alimentaria |
Autor | FERNANDEZ BAZ, A. VEIGA GONZALEZ, M. J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 22-23 |
Descriptors | Control de plagues Seguretat alimentaria Analisi de perills i punts critics de control Sector alimentari APPCC Legislacio |
Títol | Plan de mantenimiento de instalaciones, locales y equipos. Pre-requisito APPCC en la industria alimentaria |
Autor | FERNANDEZ BAZ, A. VEIGA GONZALEZ, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2009 - V: - N: 241, Pg: 46-51 |
Descriptors | Industria alimentaria Seguretat alimentaria APPCC Analisi del perill Punts critics Prerequisits Manteniment |
Títol | Preferencias y habitos de consumo de la miel. Estudio realizado en Castilla-La Mancha |
Autor | CASTRO VAZQUEZ, L. SANCHEZ PALOMO, E. GONZALEZ VI?AS, M.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 50-54 |
Descriptors | Mel Habits alimentaris Habits de consum Castella - la Manxa Castilla la Mancha Apicultura |
Títol | Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca |
Autor | ARQUE CLEMENS, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel |
Títol | Produccion de biogas por co-digestion de residuos organicos |
Autor | ALVAREZ RODRIGUEZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 58-61 |
Descriptors | Biogas Digestio anaerobia Residus organics |
Títol | Propuesta de secadero solar hibrido para residuos de la industria del sector de aceite de oliva |
Autor | MONTERO PUERTAS, I. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 64-68 |
Descriptors | Oli d'oliva Assecatge solar hibrid Residus industrials |
Títol | Pros y contras de los alimentos funcionales |
Autor | FUENTES ZARAGOZA, E. [et.al] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 49-52 |
Descriptors | Aliments funcionals Avantatges Inconvenients Salut publica Propietats nutritives |
Títol | Quimica del aceite de oliva: trazabilidad y desarrollo sostenible |
Autor | MARINAS, A. [et.al] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 39-43 |
Descriptors | Quimica Oli d'oliva Tra?abilitat Desenvolupament sostenible Espectrometria de masses d'isotops estables SIRMS |
Títol | REPRO: reduccion, aprovechamiento y revalorizacion de subproductos agroalimentarios |
Autor | GUIJARRO URIZAR, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 65-68 |
Descriptors | Subproductes agroalimentaris |
Títol | Radiacion infrarroja aplicada a la deshidratacion, La |
Autor | IGUAZ GAINZA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 105-108 |
Descriptors | Deshidratacio Radiacio infrarroja Equipament Energia electromagnetica Aliments |
Títol | Radiofrecuencias en la industria alimentaria: descongelacion rapida e higienica de materias primas |
Autor | PERMANYER, M. GREBOL, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 42-45 |
Descriptors | Industria alimentaria Radiofrequencia Microones Materia primera Descongelacio Seguretat alimentaria Higiene alimentaria Alta frequencia |
Títol | Recuentos de bacterias probioticas en leches fermentadas comercializadas en Espana |
Autor | SENDRA, E.[et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 14-17 |
Descriptors | Llet fermentada Bacteris probiotics Bacteris lactics Espana |
Títol | Reducir las emisiones de CO2 en el sector del vino, una apuesta por el medio ambiente y por la competitividad |
Autor | UNAMUNZAGA, O. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril-Mayo 2012 - V: - N: 267, Pg: 36-39 |
Descriptors | Emissions CO2 Medi ambient Competitivitat Sostenibilitat Analisi del cicle de la vida Sector vitivinicola |
Títol | Refrigeracion y congelacion criogenica |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. DIAZ, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33 |
Descriptors | Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial |
Títol | Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos |
Autor | PEIRO-MENA, R MARTINEZ-NAVARRETE, N. BARAT, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71 |
Descriptors | Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes |
Títol | Revision legislativa del etiquetado y comercio de pan |
Autor | CARRASCO, A. MARTINEZ FERRER, J.B. HERNANDEZ LLUCH, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 220, Pg: 64-68 |
Descriptors | Pa Legislacio alimentaria Legislacio nacional |
Títol | Secado termico a baja temperatura del alperujo |
Autor | RUIZ CELMA, A. ROJAS RODRIGUEZ, S |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 76-80 |
Descriptors | Secatge termic Subproductes Alperujo Extraccio d'oli d'oliva |
Títol | Sector congelados. Sanos y rapidos de preparar |
Autor | ALIMENTACION, EQUIPOS Y TECNOLOGIA |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 40-43 |
Descriptors | Congelats Aliments |
Títol | Seis consejos claves para reducir el coste total de la propiedad de maquinaria para el procesamiento de alimentos y bebidas |
Autor | AKEROYD, C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 57-59 |
Descriptors | Maquinaria Processament Aliments Begudes |
Títol | Sistema de gestion mediambiental aplicado a las bodegas de vino de Jerez |
Autor | BOTO, M. SOCA, N. PIZARRO, D. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 53-58 |
Descriptors | Gestio mediambiental Politica mediambiental Gestio de l'aigua Efluents viticoles Celler Vinificacio Medi ambient Xeres SGMA Marqueting Auditoria |
Títol | Sistemas de gestion de la inocuidad de los alimentos. ISO 22000:2005 |
Autor | ORDOZGOITI, E. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 41-44 |
Descriptors | ISO 22000:2005 Inocuitat Aliments Sistema de gestio |
Títol | Sistemas de produccion de quesos tradicionales |
Autor | ARES CEA, J.L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 42-48 |
Descriptors | Produccio de formatge Formatges artesanals Elaboracio artesanal Formatgeria |
Títol | Sustitutos de la sal |
Autor | BALD, C. PICAZA, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Feber 2005 - V: - N: 198, Pg: 75-77 |
Descriptors | Sal Substitutiu Additius Clorur sodic |
Títol | Tecnicas rapidas para la deteccion de listeria monocytogenes en alimentos |
Autor | AYMERICH, T. MARTIN, B. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 40-47 |
Descriptors | Listeria monocaitogenes Listeriosi Aliments Analisi microbiologica Seguretat alimentaria Criteris microbiologics |
Títol | Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado |
Autor | PEREZ APARICIO, J. PEDRO SAINZ, E. de TOLEDANO MEDINA, M.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47 |
Descriptors | Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments |
Títol | Tecnologia del procesado del lactosuero |
Autor | GINER, O. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89 |
Descriptors | Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio |
Títol | Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad |
Autor | GILES, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36 |
Descriptors | Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria |
Títol | Traceback, sistema global de trazabilidad en Europa |
Autor | VIDAL, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 56 |
Descriptors | Tra?abilitat Europa Projecte de millora Projecte Sensor Sector agroalimentari Cadena alimentaria Tomaquet Innovacio |
Títol | Tratamiento anaerobico de aguas residuales de la industria cervecera |
Autor | SANZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 54-57 |
Descriptors | Tractament anaerobic Aigues residuals Industria cervesera Energia Biogas |
Títol | Tratamiento de las aguas residuales de destilerias de vino mediante un proceso combinado de lodos activos y oxidacion quimica |
Autor | BELTRAN de HEREDIA ALONSO, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 55-59 |
Descriptors | Aigues residuals Destil.leria Vi Fenton Aerobic Oxidacio quimica Llot actiu Fang |
Títol | Tratamiento de las aguas residuales de la almazara mediante el reactivo de Fenton |
Autor | BELTRA, J. GARCIA, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 46-49 |
Descriptors | Almassera Estudi cinetic Oli d'oliva Extraccio Alpechin Aigues residuals Prectractament Coagulacio Floculacio Demanda quimica d'oxigen DQO |
Títol | Tratamiento de las aguas residuales del aderezo de aceituna de mesa mediante un proceso de coagulacion con cloruro ferrico |
Autor | BELTRAN DE HEREDIA ALONSO, J. TIERNO DE DIOS, J.C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 82-86 |
Descriptors | Tractament d'aigues residuals Oliva Coagulacio Clorur ferric |
Títol | Tratamiento terciario de aguas residuales |
Autor | CIRUELA GARCIA, S. ESTRANY CODA, F. OLIVER PUJOL, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 63-68 |
Descriptors | Aigues residuals Tractament terciari Besos Tractament Fang Aigua |
Títol | Trazabilidad en los alimentos |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2008 - V: - N: 232, Pg: 68-72 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Qualitat alimentaria Qualitat Control de qualitat Tra?abilitat Normativa Etiquetat Etiquetatge |
Títol | Ultima tecnologia aplicada a la depuracion de aguas residuales. Sector Agroalimentario. Reutilizacion |
Autor | MARTINEZ FRAILE, L.C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 60-63 |
Descriptors | Aigues residuals Tecnologia Depuracio |
Títol | Utilizacion de levaduras seleccionadas en la crianza sobre lias de vinos tintos. Nuevo metodo de crianza sobre lias |
Autor | SUAREZ-LEPE, J.A. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 39-43 |
Descriptors | Llevats Crian?a Vi negre |
Títol | Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados |
Autor | TORRES, C.de [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41 |
Descriptors | Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica |
Títol | Vinificacion en "La Axarquia" (Malaga). Tecnicas enologicas y tecnologia de las bodegas |
Autor | GOMEZ, M. D. LOPEZ, M. J. LOPEZ, M. I. SANCHEZ, M. T. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 87-89 |
Descriptors | La Axarquia Vinificacio Comercialitzacio Celler Economia |
Títol | Vision espectral aplicada al control de calidad en la industria agroalimentaria |
Autor | DIAZ, R. CERVERA, L. FENOLLOSA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2011 - V: - N: 262, Pg: 56-59 |
Descriptors | Industria agroalimentaria Visio espectral Control de qualitat Espectroscopia |
Títol | Vitamina E y Vitamina C acopladas como sistema antioxidante lipidico natural |
Autor | ZEA, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Dicimebre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 40-43 |
Descriptors | Vitamina E Vitamina C Antioxidant Antioxidant lipidic natural Antioxidant lipidic |