Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
EVOLUCION

Resultat de la cerca

Registres trobats: 174


Títol 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.4 Evolucion de las t?cnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Tecniques de vinificacio Elaboracio de vi Canvi climatic Verema Maduracio Canvi climatic Desalcoholitzacio Concentracio de sucre
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol 1977-2006: 30 a?os de evolucion del sistema de distribucion comercial en Espa?a
Autor FERNANDEZ NOGALES, A.   MARTINEZ CASTRO, E.   REBOLLO AREVALO, A.  
Dades Font Distribuci?n y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 100. N?mero especial, Pg: 175-204
Descriptors Evolucio Distribucio comercial Entorn Competencies Comer?

Títol 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.3. Sociologia del gusto. ?Cual es la evolucion del gusto en los jovenes?
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 193-199
Descriptors Vi Tendencies de consum Comercialitzacio vitivinicola Consum Consum de vi Caracteritzacio del vi Caracteristiques organoleptiques Societat Sociologia Gust
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol Acido sulfhidrico y potencia redox: participacion de la levadura en la evolucion de ambos
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 43-50
Descriptors Acid sulfhidric Fermentacio Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio

Títol Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37
Descriptors Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana

Títol Antocianinas en uvas y vinos (y II). II Evolucion en el vino durante crianza y almacenaje
Autor LLANOS COMPANY, MANUEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2902, Pg: 886-888
Descriptors Antocianines Raim Vi Evolucio Crian?a Emmagatzematge Cabernet sauvignon Merlot

Títol Antocianos de variedades tintas cultivadas en la Mancha: Perfiles varietales caracteristicos de la uva y de los vinos monovarietales, y evolucion durante la maduracion de la baya
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 127-139
Descriptors Antocians Cabernet sauvignon Cencibel Diferenciacio varietal Garnatxa Garnatxa tintorera Maduresa fenolica Merlot Syrah Raim negre Vi negre Baia Garnacha Garnacha tintorera

Títol Antocianos diferenciadores de los vinos tintos de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon, Merlot y Mencia , y su evolucion durante la crianza
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M.   GARCIA ROMERO, E.   CABEZUDO IBA?EZ, M?.D.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 59-65
Descriptors Varietats de ra?m Raim Ampelografia Cencibel Caberenet sauvignon Merlot Mencia Antocians Vi negre Evolucio Crian?a Vi negre

Títol Aplicacion del indice bioclimatico de calidad de fregoni simplificado en diversas areas vitivinicolas de Chile: proposicion de uso de su evolucion
Autor PSZCZOLKOWSKI, Ph.   ALEMPARTE, E.   CARDENAS, M.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 27-39
Descriptors Aplicacions practiques Xile Index bioclimatic de qualitat de Fregoni Regions vitivinicoles Fregoni

Títol Aspectos comerciales y aspectos tecnicos en la evolucion de la nocion de denominacion de origen
Autor MORENO GARCIA, J.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 393-395
Descriptors Denominacions d'origen Comer?
Localització 663.21 SYM

Títol Bases para el control preventivo de la tuberculosis del olivo. Deteccion molecular, dinamica de las poblaciones, efecto de los tratamientos quimicos y evolucion de variedades
Autor QUESADA, J.M. et al.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2006 - V: XIII- N: 228, Pg: 50-54
Descriptors Tuberculosi Olivera Deteccio molecular Tractament quimic Varietats

Títol Bases reglamentarias de la higiene de los alimentos. Evolucion de los criterios microbiologicos
Autor OLIVIER,P.   QUELQUEJEU,N.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - abril 2001 - V: - N: 2853, Pg: 1126-1134
Descriptors Higiene Aliments Reglamentacio

Títol Beber publicidad. Analisis diacronico de la evolucion publicitaria del vino y nuevas tendencias
Autor LASSO DE LA VEGA GONZALEZ, C.   PINEDA CACHERO, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 597-606
Descriptors Publicitat Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Campanya informativa. Evolucion de la Entrega de Contraetiquetas
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen  
Dades Font - 1997 - V: - N: , Pg: 1 full
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Contraetiqueta Etiquetatge Estadistiques Ribera del Duero DO
Localització DO 5 Ribera del Duero 1

Títol Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion
Autor CACHO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40
Descriptors Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J.   BAUTISTA ORTIN, A.B.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla
Localització 663.2 JOR

Títol Consumo de vino. Evolucion y tendencias
Autor MILLAN, A.   YAGUE, M. J.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - febrer 1997 - V: - N: 32, Pg: 17-35
Descriptors Vi Consum Vi de taula

Títol Contenido y evolucion de los antocianos en la maduracion de variedades autoctonas y foraneas
Autor VALLS, J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4417-4421
Descriptors Antocians Maduracio Varietats autoctones Varietats foranes Evolucio

Títol Crianza de vinos tintos en barricas de roble. Evolucion de parametros tradicionales y su impacto sensorial
Autor GONZALEZ MENDOZA, L.A.   POMAR GARCIA, M.   GARCIA FERNANDEZ, M.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 67-70
Descriptors Crian?a Vi negre Barrica Roure Botes de roure Botes

Títol Denominaciones de origen la evolucion de su proteccion en la ley inglesa
Autor SILLS, D.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 275-285
Descriptors Denominacions d'origen Legislacio Anglaterra Proteccio
Localització 663.21 SYM

Títol Determinantes de la evolucion del mercado de vino en Espa?a
Autor CASTILLO VALERO, J.S.   RODRIGUEZ AVENDA?O, M.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Diciembre 2009 - V: 19- N: 108, Pg: 70-89
Descriptors Vi Espanya Oferta Demanda Mercat vinicola Sector vitivinicola Produccio de vi Exportacio 1985 2006 Dades estadistiques OCM del vi OCM Organitzacio Comu del Mercat Preu

Títol Dieta mediterranea. Realidad historica y evolucion actual hacia un modelo de alimentacion racional. Vino
Autor
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Febrero/Marzo 2000 - V: - N: 50, Pg: 45-51
Descriptors Vi Consum Most Estadistiques

Títol Efecto de la densidad de plantacion y la altura de formacion en la evolucion de los indices de maduracion de la variedad macabeo en las vegas bajas del Guadiana
Autor ATALAYA TENORIO, L.L.   FANDI?O EDREIRA, M.A.   FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J.   GUERRA SANCHEZ-SIMON, M?.T.   ROBREDO SALAZAR, L.M.   VIDAL-ARAGON DE OLIVES, M?.C.  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 23-33
Descriptors Index de maduracio Maduracio Densitat de plantacio Macabeu Al?ada de formacio Raim

Títol Efecto de las labores y de las rotaciones en produccion de cultivos herbaceos. Evolucion de parametros quimicos y bioquimicos en suelo arcilloso para experimentos de larga duracion
Autor LACASTA DUTOIT, C.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2005 - V: LXXIV- N: 878, Pg: 692-695
Descriptors Cultiu herbaci Rotacio Produccio Parametres quimics Parametres bioquimics Sol argilos

Títol Eficacia de la poda en verde posterior a una granizada : evolucion segundo anyo
Autor HABA, M... [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 24-28
Descriptors Poda en verd Vinya Granissada

Títol Estructura y evolucion del olivar en Espanya
Autor VAZQUEZ HOMBRADOS, C.  
Dades Font Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 VOL LXIX - Octubre 2000 - V: - N: 820, Pg: 726-730
Descriptors Estructura Evolucio Espanya Olivicultura Olivera

Títol Estudio comparativo de la evolucion en botella durante cuatro a?os de un vino tinto sometido a distintos tipos de envejecimiento
Autor ALAMO SANZA, M. del   NEVARES DOMINGUEZ, I.   MARTIN LOBERA C.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 286-288
Descriptors Barriques Envelliment Vi negre
Localització 663.2(063) Con

Títol Estudio de la evolucion aromatica y de otros componentes de la uva, Var. Airen, durante la maduracion : influencia de la climatologia
Autor ORTEGA, A. P. [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 36-43
Descriptors Raim Aroma Maduracio Clima Lairen Forcallat Airen Polifenols

Títol Estudio de la evolucion de fermentaciones espontaneas en una bodega de La Mancha
Autor BRIONES PEREZ, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 47-52
Descriptors Fermentacio espontania La Mancha La Manxa

Títol Estudio de la evolucion de la composicion aminica durante la maduracion de mostos de diferentes variedades de Vitis vinifera L
Autor ASENSIO , M.L   VALDES, E   CABELLO, F  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-febrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 44 -53
Descriptors Aminoacid Clons Evolucio Maduracio Varietats de raim Most

Títol Estudio del efecto de practicas enologicas en la evolucion de distintas poblaciones microbianas empleando tecnicas independientes de cultivo
Autor ANDORRA, I.   LANDI, S.   ESTEVE ZARZOSO, B.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 55-57
Descriptors Microbiologia Biotecnologia Cultiu Bacteris acetics Bacteris lactics Llevats Vi de qualitat PCR Electroforesi
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880
Descriptors Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific

Títol Evolucion analitica y sensorial de los vinos de tempranillo envejecidos en barrica de roble de diferentes origenes
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BILBAO GUEREDIAGA, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 281-294
Descriptors Evolucio analitica Evolucio sensorial Vi Tempranillo Envelliment del vi Barrica Roure
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion anual de plagas y enfermedades del cultivo de la vid
Autor PEREZ-SALAS SAGRERAS, J. A  
Dades Font Phytoma - desembre 1991 - V: - N: 34, Pg: 23-27
Descriptors Vinya Malalties de la vinya Tractament fitosanitari Proteccio dels vegetals Lluita preventiva Prevencio Lluita quimica
Localització C 2/49

Títol Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia
Autor PUIG, M. I...[et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65
Descriptors Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol

Títol Evolucion de aminas en vino Chardonnay envejecido sobre lias: influencia del Batonnage
Autor MARCO, A.   JIMENEZ, N.   ANCIN C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 232-234
Descriptors Envelliment Vi Chardonnay Batonnage Amines
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de diferentes parametros fisicoquimicos en soleras de vinagre de vino
Autor MORALES, M.LOURDES   CASAS, JOSE ALBERTO   TRONCOSO, ANA M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 417-424
Descriptors Parametres fisicoquimics Vinagre de vi Evolucio Solera
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Evolucion de distintos compuestos contenidos en el roble para toneleria en funcion del clima o las practicas de curado a las que ha sido sometido (1, volatiles)
Autor ENORIGEN  
Dades Font Enorigen - Septiembre - Octubre 2004 - V: - N: 3, Pg: 5-7
Descriptors Roure Barriques Compostos volatils Clima Toneleria

Títol Evolucion de la Flavescencia dorada de la vinya en Catalunya.
Autor BARRIOS, G.   GIRALT, LL.   RAHOLA, J.   REYES, J.   TORRES, E.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 1998 - V: - N: 99, Pg: 18-26
Descriptors Vinya Catalunya Malalties Flavescencia daurada

Títol Evolucion de la Viticultura Riojana en el Ultimo Decenio
Autor MARTINEZ DE TODA, F.   SANCHA, J. C.  
Dades Font La Prensa del Rioja - desembre 1995 - V: - N: 89, Pg: 6-8
Descriptors Viticultura Rioja Evolucio Tecniques viticoles Vinya

Títol Evolucion de la actividad enzimatica durante la crianza y el envejecimiento del vino
Autor ZAMUZ CASTRO, S.A.   FERNANDEZ SESTELO, A.B.   GONZALEZ VILLA, T.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2006 - V: - N: 106, Pg: 37-43
Descriptors Activitat enzimatica Crian?a Envelliment Vi

Títol Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo
Autor FORT MARSAL, F.   CIRY, D.   OLIVELLA BORI, S.   MORENO OLMEDO, S.   GRI?O FUSTE, J.   RABASCALL BESORA, G.   HAHOUN, L.   AROLA FERRER, LL.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 46-49
Descriptors Activitat lipoxigenasa Maduracio Chardonnay Macabeu Lipoxigenasa Varietats de raim

Títol Evolucion de la actividad polifenoloxidasa en 11 variedades blancas cultivadas en Jerez
Autor CRUZ GARCIA, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 5-14
Descriptors Activitat polifenoloxidasa Maduracio Most Varietats blanques Polifenoloxidasa

Títol Evolucion de la calidad del corcho en el periodo
Autor ELENA ROSELLO, M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:quality assurance and product stability, Pg: 136-146
Descriptors Suro Qualitat
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evolucion de la composicion de uva durante el periodo de formacion de dos sistemas de conduccion sobre diferente densidad de plantacion (II)
Autor YUSTE, J.   ROBREDO, L.M.   PELAEZ, H.   RUBIO, J.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 18-28
Descriptors Densitat de plantacio Most Sistema de conduccio Conduccio Tempranillo Ull de llebre Vinya

Títol Evolucion de la composicion fenolica y color de vinos tintos varietales durante las primeras fases de su elaboracion
Autor PEREZ MAGRI?O, S.   IZCARA, E.   GONZALEZ SANJOSE, M.L.   GONZALEZ, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 449-464
Descriptors Composicio fenolica Color Vi negre
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de la composicion mineral (NPK) en hoja de olivo. Estado nutricional de una plantacion
Autor FERNANDEZ-HERNANDEZ, A.   BELTRAN, G.   FERNANDEZ-ESCOBAR, R.  
Dades Font Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2009 - V: LXXVIII- N: 922, Pg: 720-722
Descriptors Analisi foliar Olivera Estat nutricional Fertilitzacio Adobatge Arbequina Jaen Reg Composicio mineral Fosfor Nitrogen Potassi

Títol Evolucion de la composicion polifenolica de vinos monovarietales de las variedades Tempranillo, Cabernet sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra envejecidos en madera de roble espa?ol y frances
Autor CADAHIA, E.   POVEDA, P.   SANZ, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 309-311
Descriptors Vi Vi monovarietal Envelliment Polifenols Roure espanyol Roure frances Navarra DO
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de la composicion volatil de vinos envejecidos durante 18 meses en barricas de roble
Autor GARDE CERDAN, T.   TORREA GO?I, D.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4515-4518
Descriptors Composicio volatil Vi envellit Barrica de roure 18 mesos Envelliment

Títol Evolucion de la composicion volatil y caracteristicas sensoriales de vinos de Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra
Autor FERNANDEZ DE SIMON, B.   POVEDA, P.   SANZ, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 312-314
Descriptors Navarra DO Roure frances Vi monovarietal Roure Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de la designacion de origen - Vino de Oporto
Autor WOODHOUSE FERREIRA, L.I.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 215-235
Descriptors Designacio d'origen Oporto Vi Evolucio Historia Denominacio historica Portugal
Localització 663.21 SYM

Títol Evolucion de la enfermedad fungica oidio (uncinula necator (Schw.) Burr) en diferentes variedades de la vid en Castilla-La Mancha
Autor LOPEZ SERNA, M.L.   CABRERA DE LA COLINA, J.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2005 - V: - N: 165, Pg: 46-50
Descriptors Malalties de la vinya Oidi Oidium Uncinula necator (Schw.) Burr Varietats de la vinya Castella - la Manxa Castilla la Mancha Vinya

Títol Evolucion de la fertilidad de un suelo bajo tecnicas conservativas. Los ensayos muestran la diferencia de fertilidad entre siembra directa y laboreo convencional
Autor GOMEZ, M. et al.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 32-35
Descriptors Fertilitat Sol Tecniques conservacionistes Reg Rotacio

Títol Evolucion de la fertirrigacion localizada en los ultimos 20 a?os
Autor RINCON SANCHEZ, L.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 42-46
Descriptors Fertirrigacio Reg Reg per goteig Reg superficial Fertilitzant Modernitzacio Estalvi d'aigua Agricultura Espanya Filtracio d'aig?es Canonades Reg subterrani Reg localitzat Perdua d'aigua

Títol Evolucion de la fraccion del color durante la pasificacion tradicional por soleo de la uva Pedro Ximenez
Autor MERIDA, J.   RUIZ, M.J.   SERRATOSA, M.P.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 391-392
Descriptors Vi dol? Color Pedro Ximenez Assecat Raim
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de la humedad en el suelo en parcelas de olivar. El empleo de cubiertas vegetales se presenta como un metodo eficaz para conservar el agua del suelo
Autor MARQUEZ, F. et al.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2006 - V: XIII- N: 236, Pg: 30-33
Descriptors Humitat Olivera Cicle hidric Coberta vegetal Agricultura de conservacio

Títol Evolucion de la investigacion y de las nuevas tecnologias en patologia vegetal
Autor PALLAS, V.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 2011 - V: - N: 233, Pg: 64-66
Descriptors Investigacio Noves tecnologies Patologia vegetal Fitopatologia Perspectives

Títol Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia
Autor DIAZ LOSADA, E.   RIO SEGADE, S.   CORTES DIEGUEZ, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45
Descriptors Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim

Títol Evolucion de la madurez fenolica en uvas tintas de las variedades Cencibel (Tempranillo) y Caberbet Sauvignon
Autor HERMOSIN, I.   BLANCO, F.J.   CASTRO, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 34-47
Descriptors Maduracio fenolica Raim negre Tempranillo Cencibel Cabernet sauvignon Evolucio

Títol Evolucion de la poblacion de Ralstonia solanacearum en aguas superficiales contaminadas. Influencia de la temperatura y de la presencia de Solanum dulcamara
Autor PALOMO GOMEZ, J.L.   GARCIA BENAVIDES, P.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 36-41
Descriptors Ralstonia Poblacio Aigua contaminada Aigua Aigua superficial Temperatura Solanum dulcamara

Títol Evolucion de la politica agricola comun
Autor EVOLUCION  
Dades Font ISSN: 1022-8292 - - V: - N: , Pg:
Descriptors Agricultura Europa
Localització C 9/75

Títol Evolucion de la produccion y comercializacion del vino en el Campo de Borja desde el tratado de adhesion de Espa?a a la Comunidad Economica Europea
Autor ESTELLA ALVAREZ, M?.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 393-400
Descriptors Produccio Comercialitzacio Campo de Borja Espanya Comunitat economica europea
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de las aminas biogenas no volatiles en vino envejecido en barricas de roble
Autor JIMENEZ MORENO, N.   GARDE CERDAN, T.   ANCIN AZPILLICUETA, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 48-50
Descriptors Amines biogenes Evolucio Envelliment en botes Barrica Roure Vi
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de las caracteristicas cromaticas de mezclas de vinos tintos varietales
Autor ESTEVE RODRIGUEZ, M.D.   CAROT SIERRA, J.M.   CLIMENT MORATO, M.D.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 298-300
Descriptors Caracteristiques cromatiques Vi negre Varietats
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de las caracteristicas cromaticas durante la crianza en barrica de vinos elaborados con la variedad Tempranillo
Autor MONAGO, E.M.   MARIN, M.J.   MIGUEL, C. de  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 174-176
Descriptors Vi Tempranillo Color Crian?a
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de las caracteristicas cromaticas y organolepticas de vinos tintos jovenes de la variedad Cencibel durante su almacenamiento en botella
Autor HERMOSIN, I.   DONDARZA, M.D.   GOMEZ,R.   GONZALEZ VI?A, M.A.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 41-45
Descriptors Caracteristiques cromatiques Caracteristiques organoleptiques Cencibel Vi negre Vi jove Embotellament

Títol Evolucion de las caracteristicas de la uva durante la maduracion en funcion de la produccion/cepa
Autor CASP VANACLOCHA, A.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 66-77
Descriptors Raim Maduracio Vinya Produccio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evolucion de las modernas maquinas de vendimiar
Autor GIL, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 28-32
Descriptors Maquinaria Verema Mecanitzacio

Títol Evolucion de las prensas utilizadas en enologia
Autor ALEIXANDRE, J. L.   ALVAREZ, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 51-57
Descriptors Premsa Maquinaria Mecanitzacio Historia Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa de membrana Premsa continua Premsa de bandes

Títol Evolucion de las tecnicas de elaboracion de vinos blancos secos
Autor GUIMBERTEAU, G.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1995 - V: - N: 3-4, Pg: 46-51
Descriptors Vi blanc sec Vinificacio

Títol Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 For

Títol Evolucion de las tendencias en los mercados de crustaceos. Analisis de las principales especies pesqueras comercializadas (y IV)
Autor ILLESCAS, J.L.   BACHO, O   FERRER, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2007 - V: 17- N: , Pg: 68-117
Descriptors Crustacis Especies Mercat Pesca Comercialitzacio

Títol Evolucion de los acidos L-Malico y L-Lactico durante la vinificacion por maceracion carbonica de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G... [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 51-55
Descriptors Monastrell Acid L-malic Vinificacio Temperatura Maceracio carbonica

Títol Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva
Autor CHIRIVELLA, C.   HABA, M.   PEREZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55
Descriptors Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu

Títol Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion
Autor ARTES HERNANDEZ, F.   ARTES CALERO, F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117
Descriptors Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred

Títol Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion
Autor GOMEZ, E.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63
Descriptors Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio

Títol Evolucion de los alimentos funcionales. Algunos aspectos relacionados con legislacion y areas de aplicacion
Autor CACERES, E.   GARCIA, M.L.   SELGAS, M?.D.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 82-89
Descriptors Aliments funcionals Evolucio Legislacio

Títol Evolucion de los antocianos prmenorizados en vino tinto tratado con chips y barricas de roble
Autor ALAMO SANZA, M.   CASADO FERNANDEZ, L.   MERINO GARCIA, S.   NEVARES DOMINGUEZ, I.   CARCEL CARCEL , L.   NAVAS GRACIA, L.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 128-130
Descriptors Antocians Vi Barrica Roure Botes
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de los caracteres madurativos de las variedades tintas listan negro y negramolle
Autor GONZALEZ GONZALEZ, JOSE LUIS   HERNANDEZ CABRERA, MIGUEL ANGEL   DIAZ GONZALEZ, ELADIO   DARIA MARTIN, JACINTO  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 27-36
Descriptors Antocians Maduracio fenolica Raim negre Listan negre Negramolle

Títol Evolucion de los compuestos del aroma durante la crianza de vinos finos sometidos a aireacion periodica.
Autor ATANASIO, C.   CORTES, M?.B.   MOYANO M?.L.   MORENO, J.J.   ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 289-300
Descriptors Compostos Aroma Aireacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion
Autor PARDO, F.   NAVARRO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59
Descriptors Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos durante el envero y la maduracion en la DO Tarragona
Autor VALLS, J. et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10
Descriptors Compostos fenolics Maduracio Tarragona DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay
Autor GONZALEZ NEVES, G.   FERRER, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43
Descriptors Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre

Títol Evolucion de los indices de maduracion en variedades cultivadas en Tierra de Barros
Autor FERNANDEZ CORTES, J.   ALVAREZ FRANCO, M.L.   CABRITA, J.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 313-326
Descriptors Index de maduracio Varietats Almendralejo Maduracio Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de los parametros CIELAB en vinos de la variedad Cencibel desde el encubado hasta el embotellado
Autor IZQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO,E.   TORMO FELIU, J.A.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 127-132
Descriptors Parametres CIELAB Vi Color Fermentacio malolactica Cencibel CIELAB

Títol Evolucion de los parametros cromaticos durante la crianza de vinos elaborados con maceracion carbonica de las uvas
Autor NAVARRO, G. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 26-29
Descriptors Parametres cromatics Crian?a Maceracio carbonica

Títol Evolucion de los sistemas de control agroalimentario
Autor GAMON VILA, M.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 26-29
Descriptors Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Espanya Intoxicacio Control de qualitat Unio Europea Europa Laboratori de referencia Tecniques analitiques Contaminants Residus fitosanitaris Legislacio alimentaria Additius alimentaris Conservant Vi Oli Panel de degustacio Decret 227/2008

Títol Evolucion de los sistemas de control para la automatizacion de bodegas
Autor LAHORGA, M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 41-44
Descriptors Sistema de control Automatitzacio Cellers Maquinaria Control de cellers Operacions Climatitzacio integral

Títol Evolucion de los vinos envejecidos en botella
Autor HABA EJARQUE, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83
Descriptors Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado
Autor MAS, A.   PUIG,J.   LLADO, N.   ZAMORA, F.  
Dades Font Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9
Descriptors Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula

Títol Evolucion de vinos tranquilos, cava y champagne segun diversos tipos de taponado. Funcion del Tapon de Corcho
Autor
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - noviembre 2000 - V: - N: 2830, Pg: 4018-4022
Descriptors Tap de suro Vi tranquil Cava Xampany Institut catala del suro

Títol Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica
Autor DUBOURDIEU, D.   TOMINAGA, T.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59
Descriptors Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux

Títol Evolucion del color de vinos microoxigenados durante su envejecimiento en barrica o botella
Autor CANO LOPEZ, M. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 23-27
Descriptors Color Vi Microoxigenacio Envelliment Barrica Ampolla

Títol Evolucion del color del vino durante la crianza en barricas de roble
Autor PEREZ PRIETO, L.J.A.   MARTINEZ CUTILLAS, A.B.   LOPEZ ROCA, J.M.A.   PARDO MINGUEZ, F.C.   GOMEZ PLAZA, E.A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 40-45
Descriptors Vi Color Crian?a Barrica de roure

Títol Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura
Autor GOMEZ, M.J.   GONZALEZ MIRET, M.L.   HERNANZ, D.   FERNANDEZ RECAMALES, M.A.   VICARIO, I.M.   HEREDIA, F.J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116
Descriptors Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion del color en vinos tintos de las variedades Cencibel y Cabernet Sauvignon durante la crianza en diferentes tipos de robles
Autor GONZALEZ MARTINEZ, A.   GARCIA ROMERO, E.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 121-126
Descriptors Color Crian?a Roure Vi negre

Títol Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria
Autor LAUREN'S &DANNY S.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86
Descriptors Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Evolucion del consumo de aceites. El aceite de oliva consolida su liderazgo
Autor GARCIA, F.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Diciembre-Enero 1999-2000 - V: - N: 49, Pg: 89-103
Descriptors Oli d'oliva Consum 1998 Espanya

Títol Evolucion del consumo de fitosanitarios en Catalunya en los ultimos 10 anyos
Autor TICO MALUQUER, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1998 - V: - N: 59 Extraordinario, Pg: 88-92
Descriptors Productes fitosanitaris Catalunya Consum

Títol Evolucion del consumo de vinos en Espanya: comparacion con el de bebidas alcoholicas
Autor GRACIA, A.   ALBISU, L. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 4-11
Descriptors Espanya Consumidor Vi Consum Mercat Marqueting Distribucio Cervesa Vi escumos Vi dol? Begudes alcoholiques Rioja DOQ Oferta Demanda

Títol Evolucion del consumo de vinos
Autor BOULET  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 12-15
Descriptors Fran?a Unio Europea Vi Consum Mercat Oferta Demanda Estadistiques Consumidor

Títol Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava
Autor GUILLEN, M. T.   LUGAR, L.   MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia
Localització C 4/110

Títol Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101
Descriptors Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio

Títol Evolucion del contenido de los fungicidas cyprodinil y fludioxonil durante la fermentacion alcoholica de mostos sinteticos
Autor SAEZ HERNAEZ, A.   MARTINEZ SORIA, M.T.   LOPEZ ALONSO, M.   SANZ ASENSIO, J.   PONS JUBERA, B.   FERNADEZ ZURBANO, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 285-287
Descriptors Fungicides Ciprodinil Fludioxonil Fermentacio alcoholica Most sintetic
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion del contenido en Nitrogeno total en la uva. Durante la maduracion de la variedad Garnacha en Aragon.
Autor HERNANDEZ, P.   CACHO, J.   GUITTARD, A.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44
Descriptors Nitrogen Raim Arago Maduracio Aragon Garnacha Garnatxa

Títol Evolucion del contenido en azucares del brandy de Jerez durante el periodo de envejecimiento
Autor MARTINEZ MONTERO, C. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 445-458
Descriptors Brandi de Xeres Sucre Envelliment Botes
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Evolucion del contenido polifenolico de los vinos de Tempranillo durante el envejecimiento en barrica de roble, y posterior crianza en botella
Autor MARTINEZ GARCIA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 48-56
Descriptors Botes Envelliment Roure america Roure frances Compostos fenolics Crian?a

Títol Evolucion del cultivo del moscatel en la Comunidad Valenciana
Autor FERRIZ, J. V.   HABA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 37-44
Descriptors Moscatell Varietats Comunitat valenciana Pais Valencia Cultiu

Títol Evolucion del desarrollo productivo y vegetal de la vid durante el periodo de formacion de dos sistemas de conduccion sobre diferente densidad de plantacion (I)
Autor YUSTE BOMBIN, J.   ROBREDO SALAZAR, L.M.   PELAEZ RIVERA, H.   RUBIO CANO, J.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1999 - V: - N: 64, Pg: 30-37
Descriptors Ull de llebre Tempranillo Cep Densitat de plantacio Desenvolupament Sistema de conduccio Varietats

Títol Evolucion del efecto corrector de residuos calizos y yesiferos. Implicaciones sobre las diferentes formas de aluminio presentes en el suelo
Autor VILLA BERMEJO, E.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Febrero 2006 - V: XIII- N: 223, Pg: 84-86
Descriptors Residus Alumini Sol Toxicitat Guix

Títol Evolucion del envasado de caramelos y chicles
Autor PALATINIT  
Dades Font Alimentacion. Equipos Y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 105-107
Descriptors Caramel Xiclet Envasat

Títol Evolucion del mercado de fertilizantes y nuevas disposiciones legislativas
Autor YRAVEDRA, V.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2005 - V: - N: 216, Pg: 25-27
Descriptors Mercat Fertilitzant Disposicio legislativa Legislacio

Títol Evolucion del mercado espa?ol de fertilizantes durante el a?o 2005
Autor YRAVEDRA, V.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 25-27
Descriptors Fertilitzant Mercat Espanya 2005

Títol Evolucion del metabolismo primario y secundario durante la maduraion de distintas variedades tintas en secano y regadio
Autor FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J.   GUERRA SANCHEZ-SIMON, M.T.   VIDAL.ARAGON DE OLIVES, M.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 23-38
Descriptors CIEL*a*b* Maduracio Polifenols Raim negre

Títol Evolucion del perfil aromatico al final de la fermentacion alcoholica en vinos airen inoculados con una levadura seleccionada en la D.O.Mancha
Autor PALACIOS, A.   HUERTA, T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 455-466
Descriptors Perfil aromatic Fermentacio alcoholica Vi airen Vi inoculat Llevats La Mancha DO La Manxa DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del perfil aromatico del cava durante su crianza
Autor RIU AUMATELL, M.   BOSCH FUSTE, J.   TORRENS, J.   LOPEZ TAMAMES, E.   BUXADERAS, S.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 258-260
Descriptors Perfil aromatic Cava Crian?a
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion del potencial fenolico de uvas tintas en la D.O. Jumilla. Comparacion entre varidades Cabernet Sauvignon, Monastrell y Tempranillo
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   FERNANDEZ LLAMAS, M.J.   RUBIO MU?OZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 52-57
Descriptors Raim negre Compostos fenolics Jumilla DO Denominacio d'origen Evolucio Cabernet sauvignon Monastrell Tempranillo

Títol Evolucion del sulfuroso libre, combinado y total despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello
Autor LOSADA, M.M.   LOPEZ, J.   VICARIA, M  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 441-454
Descriptors Sulfuros lliure Sulfuros combinat Sulfuros total Embotellament Vi monovarietal Godello Varietats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del sulfuroso y pH, despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello
Autor LOSADA, M.M.   LOPEZ, J.   VICARIA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 359-375
Descriptors Sulfuros pH Embotellament Vi monovarietal jove Godello
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del vino tinto envejecido en diferentes sistemas. Compuestos fenolicos y color
Autor ALAMO SANZA, M.   CASADO, L.   CASTRO, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Envelliment Compostos fenolics Color
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Evolucion economica del sector del vino en 2003
Autor DEL REY, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2004 - V: LIX- N: 3015-3016, Pg: 1764-1770
Descriptors Sector vinicola Evolucio economica Dades estadistiques Estadistiques 2003 Espanya Exportacio Consum

Títol Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica
Autor DIAZ PLAZA, E.M. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409
Descriptors Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello
Autor RODRIGUEZ, B.   GARCIA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24
Descriptors Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu

Títol Evolucion estacional en la nutricion mineral de la variedad "Cabernet Sauvignon".
Autor PAREJO PINYON, Joaquin  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1995 - V: - N: 41 (Nutri-Fitos'95), Pg: 78-86
Descriptors Cabernet sauvignon Estacional Nutricio Peciolar Vinya

Títol Evolucion historica de las materias activas fungicidas de postcosecha
Autor GOMEZ HERNANDEZ, E.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Agosto-Septiembre 2008 - V: - N: 201, Pg: 57-64
Descriptors Fungicides Postcollita Malalties Evolucio historica Materia activa Fisiopaties Ortofenilfenol Benzimidazole Imidazols Pirimetanil Fludioxonil Azoxistrobina

Títol Evolucion historica de las tecnologias del prensado
Autor ESTEVE, J.  
Dades Font La prensa del Rioja - octubre 1996 - V: - N: 95, Pg: 19-21
Descriptors Premsatge Premsa Raim

Títol Evolucion historica y actualidad del vino en Australia
Autor RIQUELME, M.T.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juliol 2010 - V: - N: 3317, Pg: 1416-1418
Descriptors Evolucio historica Australia Vins Mercat vitivinicola Produccio de vi

Títol Evolucion mundial de los cultivos modificados geneticamente
Autor VIDA RURAL  
Dades Font Vida Rural - Diciembre 2005 - V: 10 a?os de biotecnologia Suplemento a Vida Rural n?221- N: 20, Pg: 3-5
Descriptors Cultiu modificat geneticament Evolucio Europa Estats Units d'America Brasil Argentina

Títol Evolucion y desarrollo de la agricultura ecologica en la UE
Autor GONZALVEZ, V.  
Dades Font Vida Rural:el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Julio 2008 - V: - N: 273, Pg: 17-20
Descriptors Desenvolupament Agricultura ecologica Unio Europea Aliments ecologics Elaboracio d'aliments Transport Produccio ecologica Dades estadistiques

Títol Evolucion y futuro de las moleculas de productos fitosanitarios
Autor
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Marzo 2008 - V: - N: 197, Pg: 45-49
Descriptors Fitosanitaris Seguretat alimentaria Toxines Evolucio Molecules Historia Control fitosanitari

Títol Evolucion y perspectivas de la agricultura ecologica en Espa?a
Autor GONZALVEZ, V.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 febrer 2005 - V: - N: 203, Pg: 23-26
Descriptors Agricultura ecologica Evolucio Cultiu ecologics Mercat Consum Agroindustria ecologica

Títol Evolucion y tendencias en los mercados de frutas y hortalizas (I). Analisis de las principales variedades.
Autor ILLESCAS, J.L.   BACHO, O.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2005 - V: 15- N: 54, Pg: 65-142
Descriptors Mercat Consum Fruita Espanya Varietats Albercoc Cicera Pruna Maduixa Kiwi Llimona Mandarina Poma Pressec Melo Taronja Pera Pinya Platan Pomelo Sindria Raim

Títol Extraccion y evolucion de color en la variedad Tinto Fino en la Denominacion de Origen Vinos de Madrid. Incidencia del uso de enzimas pectoliticos
Autor CABELLOS, J.M.   AROYO, T.   MARTIN, A.   PRIETO, B.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 373-383
Descriptors Extraccio Color Varietats de ra?m Tinto fino Madrid DO Enzims pectolitics
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Feromonas, una herramienta de la naturaleza para el control de plagas. Origen, evolucion y posibilidades de uso en la agricultura actual
Autor JONES, O.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 2006 - V: - N: 183, Pg: 20-21
Descriptors Feromones Control de plagues Origen Evolucio Agricultura

Títol Importancia del sistema de envejecimiento en la evolucion fenolica del vino tinto durante su permanencia en contacto con la madera
Autor ALAMO SANZA, M.   GARCIA CARRANZA, J.   VILLAMUZA MANSO, B.   NEVARES DOMINGUEZ, I.   CARCEL CARCEL, L.   NAVAS GRACIA, M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 74-76
Descriptors Envelliment Evolucio fenolica Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia de distintos tratamientos vitivinicolas en la evolucion de levaduras durante la vinificacion (2?parte y ultima).
Autor QUESADA, M. P.   MARTINEZ, A.   LOPEZ, J. M.   MARIN, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 35 extraordinario, Pg: 77-86
Descriptors Llevats Maceracio carbonica Taxonomia Vinificacio Tractament fitosanitari

Títol Influencia de la filtracion a vacio en el contenido de cationes de un mosto de la variedad Viura y en su evolucion durante la fermentacion y conservacion del vino
Autor ZUFIA LOPEZ, L.   GARCIA SOTRO, A.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 311-317
Descriptors Vi Most Viura Viura Clarificacio Filtracio Cations

Títol Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell
Autor HERNANDEZ JIMENEZ, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43
Descriptors Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi

Títol Influencia de las condiciones de vinificacion sobre el contenido y evolucion de los compuestos de caracter tanino y del color en los vinos de Jerez
Autor CELA, R.   BUITRAGO, J.   PEREZ-BUSTAMANTE, J.A.  
Dades Font Anal. Bromatol. - 1982 - V: XXXIV- N: 1, Pg: 39-51
Descriptors Vinificacio Compostos Tanins Color Vi Jerez Analisi del vi Analisi de tanins Analisi de compostos polifenolics
Localització C 19/63

Títol Influencia del contenido del fungicida pirimetanil en la evolucion de la fermentacion alcoholica en un mosto sintetico
Autor VAQUERO FERNANDEZ, L.   MARTINEZ SORIA, M.T.   FERNANDEZ ZURBANO, P.   PONS JUBERA, B.   LOPEZ ALONSO, M.   SANZ ASENSIO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 111-113
Descriptors Fungicides Pirimetanil Fermentacio alcoholica Most sintetic
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia del desfangado en la calidad del vino. Evolucion de la fermentacion alcoholica.
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, M. P.   GUTIERREZ, A. R.   INYIGUEZ CRESPO, M.   GONYI, M  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 50-56
Descriptors Fermentacio alcoholica Vi Desfangament Qualitat Most Clarificacio

Títol Influencia del grado alcoholico en la evolucion de compuestos volatiles durante el envejecimiento del vino
Autor GARDE CERDAN, T.   JIMENEZ MORENO, N.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 223-224
Descriptors Grau alcoholic Compostos volatils Evolucio Vi Envelliment
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia del sistema de envejecimiento del vino tinto sobre la evolucion del potencial redox
Autor ALAMO SANZA, M.   NEVARES DOMINGUEZ, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Envelliment Vi Vi negre Potencial redox
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Informe de la Comision de Agricultura, Pesca y Desarrollo Rural sobre la comunicacion de la Comision al Consejo sobre la evolucion y futuro de la politica vitivinicola.
Autor SIERRA BARJADI, M.  
Dades Font Parlamento Europeo. Documentos de la sesion. Edicion en lengua espanyola. - febrer 1994 - V: - N: , Pg: 15 p.
Descriptors Begudes alcoholiques Politica agraria Politica vitivinicola Vi Legislacio Reglament Unio Europea Normes Europa
Localització C 4/49

Títol Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion.
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, M.   [ET AL.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46
Descriptors Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol La Evolucion de las tecnicas de produccion y los costes en viticultura : valoracion de la vendimia mecanica
Autor MIGUEL, M. D. de   CABALLERO, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 47-52
Descriptors Verema Maquinaria Produccio Cost

Títol La Organizacion comun del mercado vitivinicola : su evolucion historica y tendencias actuales
Autor MESTRES, R   CASADO, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 35-38
Descriptors Legislacio comunitaria

Títol La Produccion integrada : control y evolucion de residuos
Autor GARCIA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1991 - V: - N: 17 (Nutri-Fitos'91), Pg: 88-92
Descriptors Residus Lluita integrada Produccio integrada

Títol La evolucion de la nocion Denominacion de Origen en los paises productores tradicionales. Las nociones concurrentes de la denominacion de origen (marcas, designaciones genericas, etc)
Autor UHLEN, R.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 141-148
Descriptors Denominacio d'origen Historia Nocio Paisos productors Marques Designacions generiques Evolucio
Localització 663.21 SYM

Títol La evolucion de la nocion de denominacion de origen en Francia
Autor MARQUET, P.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 175-185
Descriptors Denominacio d'origen Nocio Fran?a Historia
Localització 663.21 SYM

Títol La evolucion de las funciones empresariales en las empresas enologicas
Autor DE ANDRES FERRANDO, J.M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 515-528
Descriptors Evolucio Empreses enologiques
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol La evolucion en los equipamientos para la mejora de la eficacia del riego
Autor ASOCIACION DE FABRICANTES DE RIEGO ESPA?OLES  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938217 - Octubre 2005 - V: XII- N: 217, Pg: 32-33
Descriptors Regadiu Equipament Reg Eficacia Evolucio Automatitzacio

Títol La presion legislativa, los intereses de los productores y las exigencias de los consumidores marcan la evolucion tecnologica de los envases y embalajes
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2011 - V: - N: 422, Pg: 32-48
Descriptors Envasat Material Legislacio Sostenibilitat Tecnologia

Títol La profesion de enologo en Espa?a: evolucion de una especialidad
Autor BLAZQUEZ PEREZ, J. M.  
Dades Font La Semana vitivinicola ISSN: 0037-184x - Diciembre 2006 - V: LXI- N: 3148, Pg: 4123-4130
Descriptors Professio Enoleg-ologa Espanya Enologia Estudi Carrera

Títol Los aromas del vino: origen y evolucion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686
Descriptors Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio

Títol Los tractores y la maquinaria para vi?a en continua evolucion
Autor GIL, J.  
Dades Font Vida rural ISSN: 1133-8938 VOL V - gener 1998 - V: - N: 1, Pg: 70-73
Descriptors Viticultura Vinya Conreu Tractor Maquinaria

Títol Maceracion y evolucion de color en vions de la variedad Cencibel en Sacedon (D.O. Mondejar)
Autor CABELLOS, J.M.   ALCANTARILLA, A.   ARROYO, T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 413-426
Descriptors Maceracio Color del vi Varietats Cencibel Mondejar DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Mercado espa?ol de quelatos ferricos sinteticos: evolucion de su calidad
Autor GARCIA-MARCO, S.   LUCENA, J. J.  
Dades Font Phytoma Espa?a: La revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Enero 2009 - V: - N: 205, Pg: 32-36
Descriptors Mercat espanyol Quelat de ferro sintetic Clorosi ferrica Espanya Reglamentacio Qualitat Fertilitzant

Títol Microoxigenacion en la evolucion de los polifenoles, el color y las caracteristicas sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboracion
Autor PINO, C.   BARTOLOME, B.   SUBERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 42-45
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Fenols Analisi organoleptica

Títol Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato.
Autor GUILLEN JIMENEZ, E.   ALVAREZ MATEOS, P.   ROMERO GUZMAN, F.   PEREDA MARIN, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54
Descriptors Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics

Títol Modulacion genetica por los alimentos: evolucion de conceptos de nutricion
Autor CAYUELA SANCHEZ, J.A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2012 - V: - N: 435, Pg: 50-58
Descriptors Biotecnologia agroalimentaria Nutrigenomica Genetica Salut Alimentacio

Títol Origen y evolucion del vino
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 108-120
Descriptors Morfologia de la vinya Vinya Varietats de raim Vinificacio Vi rosat Vi negre Vi blanc Escumos Fermentacio Denominacionsd'origen Evolucio Consum

Títol Practicas enologicas en la evolucion del contenido fenolico, Las. Vinos tintos
Autor GARCIA-MARINO, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3248, Pg: 6-14
Descriptors Vi Compostos fenolics Practiques enologiques Extraccio de components fenolics Vi negre Vitis vinifera Rioja DO Tempranillo Garnacha Garnatxa Graciano 2004 Vinificacio

Títol Problematica de la resistencia a fitosanitarios. Evolucion y perspectivas de futuro
Autor ESPINOSA JIMENEZ, P.J.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Marzo 2008 - V: - N: 197, Pg: 32-35
Descriptors Fitosanitaris Seguretat mediambiental Seguretat alimentaria Toxines Residus fitosanitaris Residus fungicides Evolucio historica Futur

Títol Sintomas externos y perdidas por el hongo "Eutypa lata" Tul. & C. Tul : Evolucion de dos vi?as de "Tierra de Barros"
Autor ARIAS, A.   BUENO, M.   SEMEDO, A.   GALLEGO, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 32-34
Descriptors Eutypalata Vinya Fongs Eutipiosi Eutipa Parasits Malalties de la vinya

Títol Situacion actual y evolucion de la produccion y comercializacion de vino de las Denominaciones de origen valencianas
Autor BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M.   MARTINEZ CARRASCO MARTINEZ, L.   MARTINEZ POVEDA, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 613-620
Descriptors Comercialitzacio Produccio Evolucio Denominacions d'origen valencianes
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Situacion et evolucion de l?utilisation des alternatives dans le monde
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 15-19
Descriptors Bodegues Barriques Enologia Boscos Fusta

Títol Situacion varietal del peral y evolucion a nivel nacional y comunitario. Se estima que en 2005 la superficie de Conferencia supero a la de Limonera y Blanquilla
Autor IGLESIAS, I.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 235, Pg: 42-44
Descriptors Pera Situacio varietal Espanya Unio Europea

Títol Situacion y evolucion del vi?edo en la Denominacion de Origen Ribera del Duero durante 2010
Autor ORTEGA LOPEZ, V.   SAEZ SAIZ, L.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Febrero 2011 - V: 18- N: 323, Pg: 20-24
Descriptors Ribera del Duero DO Climatologia Fenologia Rendiment Plagues de la vinya 2010

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 1. Evolucion de elagitaninos y polifenoles de bajo peso molecular en madera de robles americanos y europeos de distintas procedencias
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 34-42
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils

Títol Sociologia del gusto. Cual es la evolucion del gusto en los jovenes?
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 193-199
Descriptors Gust Sociologia Evolucio sensorial Evolucio 2006 Vi
Localització 663.2 For

Títol Vinificacion ecologica industrial : Influencia de tratamientos postfermentativos de vinos varietales en la evolucion del color
Autor INYIGO LEAL, B.   BRAVO ABAD, F.   GONZALES, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juny 1992 - V: - N: 6, Pg: 52-57
Descriptors Vinificacio Vi Postfermentacio Color Vi ecologic Vinificacio ecologica Rueda DO Analisi