Registres trobats: 174
Títol | 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.4 Evolucion de las t?cnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Tecniques de vinificacio Elaboracio de vi Canvi climatic Verema Maduracio Canvi climatic Desalcoholitzacio Concentracio de sucre |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | 1977-2006: 30 a?os de evolucion del sistema de distribucion comercial en Espa?a |
Autor | FERNANDEZ NOGALES, A. MARTINEZ CASTRO, E. REBOLLO AREVALO, A. |
Dades Font | Distribuci?n y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 100. N?mero especial, Pg: 175-204 |
Descriptors | Evolucio Distribucio comercial Entorn Competencies Comer? |
Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.3. Sociologia del gusto. ?Cual es la evolucion del gusto en los jovenes? |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 193-199 |
Descriptors | Vi Tendencies de consum Comercialitzacio vitivinicola Consum Consum de vi Caracteritzacio del vi Caracteristiques organoleptiques Societat Sociologia Gust |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | Acido sulfhidrico y potencia redox: participacion de la levadura en la evolucion de ambos |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 43-50 |
Descriptors | Acid sulfhidric Fermentacio Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio |
Títol | Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37 |
Descriptors | Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana |
Títol | Antocianinas en uvas y vinos (y II). II Evolucion en el vino durante crianza y almacenaje |
Autor | LLANOS COMPANY, MANUEL |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2902, Pg: 886-888 |
Descriptors | Antocianines Raim Vi Evolucio Crian?a Emmagatzematge Cabernet sauvignon Merlot |
Títol | Antocianos de variedades tintas cultivadas en la Mancha: Perfiles varietales caracteristicos de la uva y de los vinos monovarietales, y evolucion durante la maduracion de la baya |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. GARCIA ROMERO, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 127-139 |
Descriptors | Antocians Cabernet sauvignon Cencibel Diferenciacio varietal Garnatxa Garnatxa tintorera Maduresa fenolica Merlot Syrah Raim negre Vi negre Baia Garnacha Garnacha tintorera |
Títol | Antocianos diferenciadores de los vinos tintos de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon, Merlot y Mencia , y su evolucion durante la crianza |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M. GARCIA ROMERO, E. CABEZUDO IBA?EZ, M?.D. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 59-65 |
Descriptors | Varietats de ra?m Raim Ampelografia Cencibel Caberenet sauvignon Merlot Mencia Antocians Vi negre Evolucio Crian?a Vi negre |
Títol | Aplicacion del indice bioclimatico de calidad de fregoni simplificado en diversas areas vitivinicolas de Chile: proposicion de uso de su evolucion |
Autor | PSZCZOLKOWSKI, Ph. ALEMPARTE, E. CARDENAS, M.I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 27-39 |
Descriptors | Aplicacions practiques Xile Index bioclimatic de qualitat de Fregoni Regions vitivinicoles Fregoni |
Títol | Aspectos comerciales y aspectos tecnicos en la evolucion de la nocion de denominacion de origen |
Autor | MORENO GARCIA, J. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 393-395 |
Descriptors | Denominacions d'origen Comer? |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | Bases para el control preventivo de la tuberculosis del olivo. Deteccion molecular, dinamica de las poblaciones, efecto de los tratamientos quimicos y evolucion de variedades |
Autor | QUESADA, J.M. et al. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2006 - V: XIII- N: 228, Pg: 50-54 |
Descriptors | Tuberculosi Olivera Deteccio molecular Tractament quimic Varietats |
Títol | Bases reglamentarias de la higiene de los alimentos. Evolucion de los criterios microbiologicos |
Autor | OLIVIER,P. QUELQUEJEU,N. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - abril 2001 - V: - N: 2853, Pg: 1126-1134 |
Descriptors | Higiene Aliments Reglamentacio |
Títol | Beber publicidad. Analisis diacronico de la evolucion publicitaria del vino y nuevas tendencias |
Autor | LASSO DE LA VEGA GONZALEZ, C. PINEDA CACHERO, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 597-606 |
Descriptors | Publicitat Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Campanya informativa. Evolucion de la Entrega de Contraetiquetas |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen |
Dades Font | - 1997 - V: - N: , Pg: 1 full |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Contraetiqueta Etiquetatge Estadistiques Ribera del Duero DO |
Localització | DO 5 Ribera del Duero 1 |
Títol | Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40 |
Descriptors | Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell |
Títol | Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190 |
Descriptors | Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi |
Títol | Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. BAUTISTA ORTIN, A.B. MARTINEZ CUTILLAS, A. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251 |
Descriptors | Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Consumo de vino. Evolucion y tendencias |
Autor | MILLAN, A. YAGUE, M. J. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - febrer 1997 - V: - N: 32, Pg: 17-35 |
Descriptors | Vi Consum Vi de taula |
Títol | Contenido y evolucion de los antocianos en la maduracion de variedades autoctonas y foraneas |
Autor | VALLS, J. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4417-4421 |
Descriptors | Antocians Maduracio Varietats autoctones Varietats foranes Evolucio |
Títol | Crianza de vinos tintos en barricas de roble. Evolucion de parametros tradicionales y su impacto sensorial |
Autor | GONZALEZ MENDOZA, L.A. POMAR GARCIA, M. GARCIA FERNANDEZ, M.J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 67-70 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Barrica Roure Botes de roure Botes |
Títol | Denominaciones de origen la evolucion de su proteccion en la ley inglesa |
Autor | SILLS, D. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 275-285 |
Descriptors | Denominacions d'origen Legislacio Anglaterra Proteccio |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | Determinantes de la evolucion del mercado de vino en Espa?a |
Autor | CASTILLO VALERO, J.S. RODRIGUEZ AVENDA?O, M. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Diciembre 2009 - V: 19- N: 108, Pg: 70-89 |
Descriptors | Vi Espanya Oferta Demanda Mercat vinicola Sector vitivinicola Produccio de vi Exportacio 1985 2006 Dades estadistiques OCM del vi OCM Organitzacio Comu del Mercat Preu |
Títol | Dieta mediterranea. Realidad historica y evolucion actual hacia un modelo de alimentacion racional. Vino |
Autor | |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Febrero/Marzo 2000 - V: - N: 50, Pg: 45-51 |
Descriptors | Vi Consum Most Estadistiques |
Títol | Efecto de la densidad de plantacion y la altura de formacion en la evolucion de los indices de maduracion de la variedad macabeo en las vegas bajas del Guadiana |
Autor | ATALAYA TENORIO, L.L. FANDI?O EDREIRA, M.A. FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J. GUERRA SANCHEZ-SIMON, M?.T. ROBREDO SALAZAR, L.M. VIDAL-ARAGON DE OLIVES, M?.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 23-33 |
Descriptors | Index de maduracio Maduracio Densitat de plantacio Macabeu Al?ada de formacio Raim |
Títol | Efecto de las labores y de las rotaciones en produccion de cultivos herbaceos. Evolucion de parametros quimicos y bioquimicos en suelo arcilloso para experimentos de larga duracion |
Autor | LACASTA DUTOIT, C. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2005 - V: LXXIV- N: 878, Pg: 692-695 |
Descriptors | Cultiu herbaci Rotacio Produccio Parametres quimics Parametres bioquimics Sol argilos |
Títol | Eficacia de la poda en verde posterior a una granizada : evolucion segundo anyo |
Autor | HABA, M... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 24-28 |
Descriptors | Poda en verd Vinya Granissada |
Títol | Estructura y evolucion del olivar en Espanya |
Autor | VAZQUEZ HOMBRADOS, C. |
Dades Font | Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 VOL LXIX - Octubre 2000 - V: - N: 820, Pg: 726-730 |
Descriptors | Estructura Evolucio Espanya Olivicultura Olivera |
Títol | Estudio comparativo de la evolucion en botella durante cuatro a?os de un vino tinto sometido a distintos tipos de envejecimiento |
Autor | ALAMO SANZA, M. del NEVARES DOMINGUEZ, I. MARTIN LOBERA C. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 286-288 |
Descriptors | Barriques Envelliment Vi negre |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Estudio de la evolucion aromatica y de otros componentes de la uva, Var. Airen, durante la maduracion : influencia de la climatologia |
Autor | ORTEGA, A. P. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 36-43 |
Descriptors | Raim Aroma Maduracio Clima Lairen Forcallat Airen Polifenols |
Títol | Estudio de la evolucion de fermentaciones espontaneas en una bodega de La Mancha |
Autor | BRIONES PEREZ, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 47-52 |
Descriptors | Fermentacio espontania La Mancha La Manxa |
Títol | Estudio de la evolucion de la composicion aminica durante la maduracion de mostos de diferentes variedades de Vitis vinifera L |
Autor | ASENSIO , M.L VALDES, E CABELLO, F |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-febrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 44 -53 |
Descriptors | Aminoacid Clons Evolucio Maduracio Varietats de raim Most |
Títol | Estudio del efecto de practicas enologicas en la evolucion de distintas poblaciones microbianas empleando tecnicas independientes de cultivo |
Autor | ANDORRA, I. LANDI, S. ESTEVE ZARZOSO, B. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 55-57 |
Descriptors | Microbiologia Biotecnologia Cultiu Bacteris acetics Bacteris lactics Llevats Vi de qualitat PCR Electroforesi |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880 |
Descriptors | Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific |
Títol | Evolucion analitica y sensorial de los vinos de tempranillo envejecidos en barrica de roble de diferentes origenes |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BILBAO GUEREDIAGA, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 281-294 |
Descriptors | Evolucio analitica Evolucio sensorial Vi Tempranillo Envelliment del vi Barrica Roure |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion anual de plagas y enfermedades del cultivo de la vid |
Autor | PEREZ-SALAS SAGRERAS, J. A |
Dades Font | Phytoma - desembre 1991 - V: - N: 34, Pg: 23-27 |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Tractament fitosanitari Proteccio dels vegetals Lluita preventiva Prevencio Lluita quimica |
Localització | C 2/49 |
Títol | Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia |
Autor | PUIG, M. I...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65 |
Descriptors | Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol |
Títol | Evolucion de aminas en vino Chardonnay envejecido sobre lias: influencia del Batonnage |
Autor | MARCO, A. JIMENEZ, N. ANCIN C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 232-234 |
Descriptors | Envelliment Vi Chardonnay Batonnage Amines |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion de diferentes parametros fisicoquimicos en soleras de vinagre de vino |
Autor | MORALES, M.LOURDES CASAS, JOSE ALBERTO TRONCOSO, ANA M. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 417-424 |
Descriptors | Parametres fisicoquimics Vinagre de vi Evolucio Solera |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Evolucion de distintos compuestos contenidos en el roble para toneleria en funcion del clima o las practicas de curado a las que ha sido sometido (1, volatiles) |
Autor | ENORIGEN |
Dades Font | Enorigen - Septiembre - Octubre 2004 - V: - N: 3, Pg: 5-7 |
Descriptors | Roure Barriques Compostos volatils Clima Toneleria |
Títol | Evolucion de la Flavescencia dorada de la vinya en Catalunya. |
Autor | BARRIOS, G. GIRALT, LL. RAHOLA, J. REYES, J. TORRES, E. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 1998 - V: - N: 99, Pg: 18-26 |
Descriptors | Vinya Catalunya Malalties Flavescencia daurada |
Títol | Evolucion de la Viticultura Riojana en el Ultimo Decenio |
Autor | MARTINEZ DE TODA, F. SANCHA, J. C. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - desembre 1995 - V: - N: 89, Pg: 6-8 |
Descriptors | Viticultura Rioja Evolucio Tecniques viticoles Vinya |
Títol | Evolucion de la actividad enzimatica durante la crianza y el envejecimiento del vino |
Autor | ZAMUZ CASTRO, S.A. FERNANDEZ SESTELO, A.B. GONZALEZ VILLA, T. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2006 - V: - N: 106, Pg: 37-43 |
Descriptors | Activitat enzimatica Crian?a Envelliment Vi |
Títol | Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo |
Autor | FORT MARSAL, F. CIRY, D. OLIVELLA BORI, S. MORENO OLMEDO, S. GRI?O FUSTE, J. RABASCALL BESORA, G. HAHOUN, L. AROLA FERRER, LL. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 46-49 |
Descriptors | Activitat lipoxigenasa Maduracio Chardonnay Macabeu Lipoxigenasa Varietats de raim |
Títol | Evolucion de la actividad polifenoloxidasa en 11 variedades blancas cultivadas en Jerez |
Autor | CRUZ GARCIA, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 5-14 |
Descriptors | Activitat polifenoloxidasa Maduracio Most Varietats blanques Polifenoloxidasa |
Títol | Evolucion de la calidad del corcho en el periodo |
Autor | ELENA ROSELLO, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:quality assurance and product stability, Pg: 136-146 |
Descriptors | Suro Qualitat |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolucion de la composicion de uva durante el periodo de formacion de dos sistemas de conduccion sobre diferente densidad de plantacion (II) |
Autor | YUSTE, J. ROBREDO, L.M. PELAEZ, H. RUBIO, J.A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 2000 - V: - N: 67, Pg: 18-28 |
Descriptors | Densitat de plantacio Most Sistema de conduccio Conduccio Tempranillo Ull de llebre Vinya |
Títol | Evolucion de la composicion fenolica y color de vinos tintos varietales durante las primeras fases de su elaboracion |
Autor | PEREZ MAGRI?O, S. IZCARA, E. GONZALEZ SANJOSE, M.L. GONZALEZ, C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 449-464 |
Descriptors | Composicio fenolica Color Vi negre |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion de la composicion mineral (NPK) en hoja de olivo. Estado nutricional de una plantacion |
Autor | FERNANDEZ-HERNANDEZ, A. BELTRAN, G. FERNANDEZ-ESCOBAR, R. |
Dades Font | Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2009 - V: LXXVIII- N: 922, Pg: 720-722 |
Descriptors | Analisi foliar Olivera Estat nutricional Fertilitzacio Adobatge Arbequina Jaen Reg Composicio mineral Fosfor Nitrogen Potassi |
Títol | Evolucion de la composicion polifenolica de vinos monovarietales de las variedades Tempranillo, Cabernet sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra envejecidos en madera de roble espa?ol y frances |
Autor | CADAHIA, E. POVEDA, P. SANZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 309-311 |
Descriptors | Vi Vi monovarietal Envelliment Polifenols Roure espanyol Roure frances Navarra DO |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion de la composicion volatil de vinos envejecidos durante 18 meses en barricas de roble |
Autor | GARDE CERDAN, T. TORREA GO?I, D. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4515-4518 |
Descriptors | Composicio volatil Vi envellit Barrica de roure 18 mesos Envelliment |
Títol | Evolucion de la composicion volatil y caracteristicas sensoriales de vinos de Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra |
Autor | FERNANDEZ DE SIMON, B. POVEDA, P. SANZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 312-314 |
Descriptors | Navarra DO Roure frances Vi monovarietal Roure Compostos volatils |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion de la designacion de origen - Vino de Oporto |
Autor | WOODHOUSE FERREIRA, L.I. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 215-235 |
Descriptors | Designacio d'origen Oporto Vi Evolucio Historia Denominacio historica Portugal |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | Evolucion de la enfermedad fungica oidio (uncinula necator (Schw.) Burr) en diferentes variedades de la vid en Castilla-La Mancha |
Autor | LOPEZ SERNA, M.L. CABRERA DE LA COLINA, J. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2005 - V: - N: 165, Pg: 46-50 |
Descriptors | Malalties de la vinya Oidi Oidium Uncinula necator (Schw.) Burr Varietats de la vinya Castella - la Manxa Castilla la Mancha Vinya |
Títol | Evolucion de la fertilidad de un suelo bajo tecnicas conservativas. Los ensayos muestran la diferencia de fertilidad entre siembra directa y laboreo convencional |
Autor | GOMEZ, M. et al. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 32-35 |
Descriptors | Fertilitat Sol Tecniques conservacionistes Reg Rotacio |
Títol | Evolucion de la fertirrigacion localizada en los ultimos 20 a?os |
Autor | RINCON SANCHEZ, L. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 42-46 |
Descriptors | Fertirrigacio Reg Reg per goteig Reg superficial Fertilitzant Modernitzacio Estalvi d'aigua Agricultura Espanya Filtracio d'aig?es Canonades Reg subterrani Reg localitzat Perdua d'aigua |
Títol | Evolucion de la fraccion del color durante la pasificacion tradicional por soleo de la uva Pedro Ximenez |
Autor | MERIDA, J. RUIZ, M.J. SERRATOSA, M.P. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 391-392 |
Descriptors | Vi dol? Color Pedro Ximenez Assecat Raim |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion de la humedad en el suelo en parcelas de olivar. El empleo de cubiertas vegetales se presenta como un metodo eficaz para conservar el agua del suelo |
Autor | MARQUEZ, F. et al. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2006 - V: XIII- N: 236, Pg: 30-33 |
Descriptors | Humitat Olivera Cicle hidric Coberta vegetal Agricultura de conservacio |
Títol | Evolucion de la investigacion y de las nuevas tecnologias en patologia vegetal |
Autor | PALLAS, V. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 2011 - V: - N: 233, Pg: 64-66 |
Descriptors | Investigacio Noves tecnologies Patologia vegetal Fitopatologia Perspectives |
Títol | Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia |
Autor | DIAZ LOSADA, E. RIO SEGADE, S. CORTES DIEGUEZ, S. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45 |
Descriptors | Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim |
Títol | Evolucion de la madurez fenolica en uvas tintas de las variedades Cencibel (Tempranillo) y Caberbet Sauvignon |
Autor | HERMOSIN, I. BLANCO, F.J. CASTRO, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 34-47 |
Descriptors | Maduracio fenolica Raim negre Tempranillo Cencibel Cabernet sauvignon Evolucio |
Títol | Evolucion de la poblacion de Ralstonia solanacearum en aguas superficiales contaminadas. Influencia de la temperatura y de la presencia de Solanum dulcamara |
Autor | PALOMO GOMEZ, J.L. GARCIA BENAVIDES, P. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 36-41 |
Descriptors | Ralstonia Poblacio Aigua contaminada Aigua Aigua superficial Temperatura Solanum dulcamara |
Títol | Evolucion de la politica agricola comun |
Autor | EVOLUCION |
Dades Font | ISSN: 1022-8292 - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Agricultura Europa |
Localització | C 9/75 |
Títol | Evolucion de la produccion y comercializacion del vino en el Campo de Borja desde el tratado de adhesion de Espa?a a la Comunidad Economica Europea |
Autor | ESTELLA ALVAREZ, M?.C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 393-400 |
Descriptors | Produccio Comercialitzacio Campo de Borja Espanya Comunitat economica europea |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion de las aminas biogenas no volatiles en vino envejecido en barricas de roble |
Autor | JIMENEZ MORENO, N. GARDE CERDAN, T. ANCIN AZPILLICUETA, C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 48-50 |
Descriptors | Amines biogenes Evolucio Envelliment en botes Barrica Roure Vi |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion de las caracteristicas cromaticas de mezclas de vinos tintos varietales |
Autor | ESTEVE RODRIGUEZ, M.D. CAROT SIERRA, J.M. CLIMENT MORATO, M.D. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 298-300 |
Descriptors | Caracteristiques cromatiques Vi negre Varietats |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion de las caracteristicas cromaticas durante la crianza en barrica de vinos elaborados con la variedad Tempranillo |
Autor | MONAGO, E.M. MARIN, M.J. MIGUEL, C. de |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 174-176 |
Descriptors | Vi Tempranillo Color Crian?a |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion de las caracteristicas cromaticas y organolepticas de vinos tintos jovenes de la variedad Cencibel durante su almacenamiento en botella |
Autor | HERMOSIN, I. DONDARZA, M.D. GOMEZ,R. GONZALEZ VI?A, M.A. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 41-45 |
Descriptors | Caracteristiques cromatiques Caracteristiques organoleptiques Cencibel Vi negre Vi jove Embotellament |
Títol | Evolucion de las caracteristicas de la uva durante la maduracion en funcion de la produccion/cepa |
Autor | CASP VANACLOCHA, A. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 66-77 |
Descriptors | Raim Maduracio Vinya Produccio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolucion de las modernas maquinas de vendimiar |
Autor | GIL, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 28-32 |
Descriptors | Maquinaria Verema Mecanitzacio |
Títol | Evolucion de las prensas utilizadas en enologia |
Autor | ALEIXANDRE, J. L. ALVAREZ, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 51-57 |
Descriptors | Premsa Maquinaria Mecanitzacio Historia Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa de membrana Premsa continua Premsa de bandes |
Títol | Evolucion de las tecnicas de elaboracion de vinos blancos secos |
Autor | GUIMBERTEAU, G. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1995 - V: - N: 3-4, Pg: 46-51 |
Descriptors | Vi blanc sec Vinificacio |
Títol | Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 For |
Títol | Evolucion de las tendencias en los mercados de crustaceos. Analisis de las principales especies pesqueras comercializadas (y IV) |
Autor | ILLESCAS, J.L. BACHO, O FERRER, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2007 - V: 17- N: , Pg: 68-117 |
Descriptors | Crustacis Especies Mercat Pesca Comercialitzacio |
Títol | Evolucion de los acidos L-Malico y L-Lactico durante la vinificacion por maceracion carbonica de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 51-55 |
Descriptors | Monastrell Acid L-malic Vinificacio Temperatura Maceracio carbonica |
Títol | Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva |
Autor | CHIRIVELLA, C. HABA, M. PEREZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu |
Títol | Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion |
Autor | ARTES HERNANDEZ, F. ARTES CALERO, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117 |
Descriptors | Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred |
Títol | Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion |
Autor | GOMEZ, E. MARTINEZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63 |
Descriptors | Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio |
Títol | Evolucion de los alimentos funcionales. Algunos aspectos relacionados con legislacion y areas de aplicacion |
Autor | CACERES, E. GARCIA, M.L. SELGAS, M?.D. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 82-89 |
Descriptors | Aliments funcionals Evolucio Legislacio |
Títol | Evolucion de los antocianos prmenorizados en vino tinto tratado con chips y barricas de roble |
Autor | ALAMO SANZA, M. CASADO FERNANDEZ, L. MERINO GARCIA, S. NEVARES DOMINGUEZ, I. CARCEL CARCEL , L. NAVAS GRACIA, L.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 128-130 |
Descriptors | Antocians Vi Barrica Roure Botes |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion de los caracteres madurativos de las variedades tintas listan negro y negramolle |
Autor | GONZALEZ GONZALEZ, JOSE LUIS HERNANDEZ CABRERA, MIGUEL ANGEL DIAZ GONZALEZ, ELADIO DARIA MARTIN, JACINTO |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 27-36 |
Descriptors | Antocians Maduracio fenolica Raim negre Listan negre Negramolle |
Títol | Evolucion de los compuestos del aroma durante la crianza de vinos finos sometidos a aireacion periodica. |
Autor | ATANASIO, C. CORTES, M?.B. MOYANO M?.L. MORENO, J.J. ZEA, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 289-300 |
Descriptors | Compostos Aroma Aireacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion |
Autor | PARDO, F. NAVARRO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos durante el envero y la maduracion en la DO Tarragona |
Autor | VALLS, J. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10 |
Descriptors | Compostos fenolics Maduracio Tarragona DO Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay |
Autor | GONZALEZ NEVES, G. FERRER, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43 |
Descriptors | Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre |
Títol | Evolucion de los indices de maduracion en variedades cultivadas en Tierra de Barros |
Autor | FERNANDEZ CORTES, J. ALVAREZ FRANCO, M.L. CABRITA, J. VIDAL ARAGON, M.C. GUERRA, M.T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 313-326 |
Descriptors | Index de maduracio Varietats Almendralejo Maduracio Raim |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion de los parametros CIELAB en vinos de la variedad Cencibel desde el encubado hasta el embotellado |
Autor | IZQUIERDO CA?AS, P.M. GARCIA ROMERO,E. TORMO FELIU, J.A. CHACON VOZMEDIANO, J.L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 127-132 |
Descriptors | Parametres CIELAB Vi Color Fermentacio malolactica Cencibel CIELAB |
Títol | Evolucion de los parametros cromaticos durante la crianza de vinos elaborados con maceracion carbonica de las uvas |
Autor | NAVARRO, G. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 26-29 |
Descriptors | Parametres cromatics Crian?a Maceracio carbonica |
Títol | Evolucion de los sistemas de control para la automatizacion de bodegas |
Autor | LAHORGA, M. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 41-44 |
Descriptors | Sistema de control Automatitzacio Cellers Maquinaria Control de cellers Operacions Climatitzacio integral |
Títol | Evolucion de los vinos envejecidos en botella |
Autor | HABA EJARQUE, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83 |
Descriptors | Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado |
Autor | MAS, A. PUIG,J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9 |
Descriptors | Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos, cava y champagne segun diversos tipos de taponado. Funcion del Tapon de Corcho |
Autor | |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - noviembre 2000 - V: - N: 2830, Pg: 4018-4022 |
Descriptors | Tap de suro Vi tranquil Cava Xampany Institut catala del suro |
Títol | Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica |
Autor | DUBOURDIEU, D. TOMINAGA, T. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux |
Títol | Evolucion del color de vinos microoxigenados durante su envejecimiento en barrica o botella |
Autor | CANO LOPEZ, M. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 23-27 |
Descriptors | Color Vi Microoxigenacio Envelliment Barrica Ampolla |
Títol | Evolucion del color del vino durante la crianza en barricas de roble |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J.A. MARTINEZ CUTILLAS, A.B. LOPEZ ROCA, J.M.A. PARDO MINGUEZ, F.C. GOMEZ PLAZA, E.A. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Color Crian?a Barrica de roure |
Títol | Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura |
Autor | GOMEZ, M.J. GONZALEZ MIRET, M.L. HERNANZ, D. FERNANDEZ RECAMALES, M.A. VICARIO, I.M. HEREDIA, F.J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116 |
Descriptors | Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion del color en vinos tintos de las variedades Cencibel y Cabernet Sauvignon durante la crianza en diferentes tipos de robles |
Autor | GONZALEZ MARTINEZ, A. GARCIA ROMERO, E. MARTINEZ GASCUE?A, J. CHACON VOZMEDIANO, J.L. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 121-126 |
Descriptors | Color Crian?a Roure Vi negre |
Títol | Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria |
Autor | LAUREN'S &DANNY S.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86 |
Descriptors | Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Evolucion del consumo de aceites. El aceite de oliva consolida su liderazgo |
Autor | GARCIA, F. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Diciembre-Enero 1999-2000 - V: - N: 49, Pg: 89-103 |
Descriptors | Oli d'oliva Consum 1998 Espanya |
Títol | Evolucion del consumo de fitosanitarios en Catalunya en los ultimos 10 anyos |
Autor | TICO MALUQUER, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1998 - V: - N: 59 Extraordinario, Pg: 88-92 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Catalunya Consum |
Títol | Evolucion del consumo de vinos en Espanya: comparacion con el de bebidas alcoholicas |
Autor | GRACIA, A. ALBISU, L. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 4-11 |
Descriptors | Espanya Consumidor Vi Consum Mercat Marqueting Distribucio Cervesa Vi escumos Vi dol? Begudes alcoholiques Rioja DOQ Oferta Demanda |
Títol | Evolucion del consumo de vinos |
Autor | BOULET |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 12-15 |
Descriptors | Fran?a Unio Europea Vi Consum Mercat Oferta Demanda Estadistiques Consumidor |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |
Títol | Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado |
Autor | COBOS, A. DIAZ, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101 |
Descriptors | Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio |
Títol | Evolucion del contenido de los fungicidas cyprodinil y fludioxonil durante la fermentacion alcoholica de mostos sinteticos |
Autor | SAEZ HERNAEZ, A. MARTINEZ SORIA, M.T. LOPEZ ALONSO, M. SANZ ASENSIO, J. PONS JUBERA, B. FERNADEZ ZURBANO, P. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 285-287 |
Descriptors | Fungicides Ciprodinil Fludioxonil Fermentacio alcoholica Most sintetic |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion del contenido en Nitrogeno total en la uva. Durante la maduracion de la variedad Garnacha en Aragon. |
Autor | HERNANDEZ, P. CACHO, J. GUITTARD, A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44 |
Descriptors | Nitrogen Raim Arago Maduracio Aragon Garnacha Garnatxa |
Títol | Evolucion del contenido en azucares del brandy de Jerez durante el periodo de envejecimiento |
Autor | MARTINEZ MONTERO, C. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 445-458 |
Descriptors | Brandi de Xeres Sucre Envelliment Botes |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Evolucion del contenido polifenolico de los vinos de Tempranillo durante el envejecimiento en barrica de roble, y posterior crianza en botella |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 48-56 |
Descriptors | Botes Envelliment Roure america Roure frances Compostos fenolics Crian?a |
Títol | Evolucion del cultivo del moscatel en la Comunidad Valenciana |
Autor | FERRIZ, J. V. HABA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 37-44 |
Descriptors | Moscatell Varietats Comunitat valenciana Pais Valencia Cultiu |
Títol | Evolucion del desarrollo productivo y vegetal de la vid durante el periodo de formacion de dos sistemas de conduccion sobre diferente densidad de plantacion (I) |
Autor | YUSTE BOMBIN, J. ROBREDO SALAZAR, L.M. PELAEZ RIVERA, H. RUBIO CANO, J.A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1999 - V: - N: 64, Pg: 30-37 |
Descriptors | Ull de llebre Tempranillo Cep Densitat de plantacio Desenvolupament Sistema de conduccio Varietats |
Títol | Evolucion del efecto corrector de residuos calizos y yesiferos. Implicaciones sobre las diferentes formas de aluminio presentes en el suelo |
Autor | VILLA BERMEJO, E. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Febrero 2006 - V: XIII- N: 223, Pg: 84-86 |
Descriptors | Residus Alumini Sol Toxicitat Guix |
Títol | Evolucion del envasado de caramelos y chicles |
Autor | PALATINIT |
Dades Font | Alimentacion. Equipos Y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 105-107 |
Descriptors | Caramel Xiclet Envasat |
Títol | Evolucion del mercado de fertilizantes y nuevas disposiciones legislativas |
Autor | YRAVEDRA, V. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2005 - V: - N: 216, Pg: 25-27 |
Descriptors | Mercat Fertilitzant Disposicio legislativa Legislacio |
Títol | Evolucion del mercado espa?ol de fertilizantes durante el a?o 2005 |
Autor | YRAVEDRA, V. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 25-27 |
Descriptors | Fertilitzant Mercat Espanya 2005 |
Títol | Evolucion del metabolismo primario y secundario durante la maduraion de distintas variedades tintas en secano y regadio |
Autor | FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J. GUERRA SANCHEZ-SIMON, M.T. VIDAL.ARAGON DE OLIVES, M.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 23-38 |
Descriptors | CIEL*a*b* Maduracio Polifenols Raim negre |
Títol | Evolucion del perfil aromatico al final de la fermentacion alcoholica en vinos airen inoculados con una levadura seleccionada en la D.O.Mancha |
Autor | PALACIOS, A. HUERTA, T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 455-466 |
Descriptors | Perfil aromatic Fermentacio alcoholica Vi airen Vi inoculat Llevats La Mancha DO La Manxa DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del perfil aromatico del cava durante su crianza |
Autor | RIU AUMATELL, M. BOSCH FUSTE, J. TORRENS, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 258-260 |
Descriptors | Perfil aromatic Cava Crian?a |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion del potencial fenolico de uvas tintas en la D.O. Jumilla. Comparacion entre varidades Cabernet Sauvignon, Monastrell y Tempranillo |
Autor | OLIVA ORTIZ, J. BARBA NAVARRO, A. FERNANDEZ LLAMAS, M.J. RUBIO MU?OZ, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 52-57 |
Descriptors | Raim negre Compostos fenolics Jumilla DO Denominacio d'origen Evolucio Cabernet sauvignon Monastrell Tempranillo |
Títol | Evolucion del sulfuroso libre, combinado y total despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 441-454 |
Descriptors | Sulfuros lliure Sulfuros combinat Sulfuros total Embotellament Vi monovarietal Godello Varietats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del sulfuroso y pH, despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 359-375 |
Descriptors | Sulfuros pH Embotellament Vi monovarietal jove Godello |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del vino tinto envejecido en diferentes sistemas. Compuestos fenolicos y color |
Autor | ALAMO SANZA, M. CASADO, L. CASTRO, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Envelliment Compostos fenolics Color |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Evolucion economica del sector del vino en 2003 |
Autor | DEL REY, R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2004 - V: LIX- N: 3015-3016, Pg: 1764-1770 |
Descriptors | Sector vinicola Evolucio economica Dades estadistiques Estadistiques 2003 Espanya Exportacio Consum |
Títol | Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica |
Autor | DIAZ PLAZA, E.M. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409 |
Descriptors | Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello |
Autor | RODRIGUEZ, B. GARCIA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24 |
Descriptors | Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu |
Títol | Evolucion estacional en la nutricion mineral de la variedad "Cabernet Sauvignon". |
Autor | PAREJO PINYON, Joaquin |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1995 - V: - N: 41 (Nutri-Fitos'95), Pg: 78-86 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Estacional Nutricio Peciolar Vinya |
Títol | Evolucion historica de las materias activas fungicidas de postcosecha |
Autor | GOMEZ HERNANDEZ, E. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Agosto-Septiembre 2008 - V: - N: 201, Pg: 57-64 |
Descriptors | Fungicides Postcollita Malalties Evolucio historica Materia activa Fisiopaties Ortofenilfenol Benzimidazole Imidazols Pirimetanil Fludioxonil Azoxistrobina |
Títol | Evolucion historica de las tecnologias del prensado |
Autor | ESTEVE, J. |
Dades Font | La prensa del Rioja - octubre 1996 - V: - N: 95, Pg: 19-21 |
Descriptors | Premsatge Premsa Raim |
Títol | Evolucion historica y actualidad del vino en Australia |
Autor | RIQUELME, M.T. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juliol 2010 - V: - N: 3317, Pg: 1416-1418 |
Descriptors | Evolucio historica Australia Vins Mercat vitivinicola Produccio de vi |
Títol | Evolucion mundial de los cultivos modificados geneticamente |
Autor | VIDA RURAL |
Dades Font | Vida Rural - Diciembre 2005 - V: 10 a?os de biotecnologia Suplemento a Vida Rural n?221- N: 20, Pg: 3-5 |
Descriptors | Cultiu modificat geneticament Evolucio Europa Estats Units d'America Brasil Argentina |
Títol | Evolucion y desarrollo de la agricultura ecologica en la UE |
Autor | GONZALVEZ, V. |
Dades Font | Vida Rural:el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Julio 2008 - V: - N: 273, Pg: 17-20 |
Descriptors | Desenvolupament Agricultura ecologica Unio Europea Aliments ecologics Elaboracio d'aliments Transport Produccio ecologica Dades estadistiques |
Títol | Evolucion y futuro de las moleculas de productos fitosanitarios |
Autor | |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Marzo 2008 - V: - N: 197, Pg: 45-49 |
Descriptors | Fitosanitaris Seguretat alimentaria Toxines Evolucio Molecules Historia Control fitosanitari |
Títol | Evolucion y perspectivas de la agricultura ecologica en Espa?a |
Autor | GONZALVEZ, V. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 febrer 2005 - V: - N: 203, Pg: 23-26 |
Descriptors | Agricultura ecologica Evolucio Cultiu ecologics Mercat Consum Agroindustria ecologica |
Títol | Evolucion y tendencias en los mercados de frutas y hortalizas (I). Analisis de las principales variedades. |
Autor | ILLESCAS, J.L. BACHO, O. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2005 - V: 15- N: 54, Pg: 65-142 |
Descriptors | Mercat Consum Fruita Espanya Varietats Albercoc Cicera Pruna Maduixa Kiwi Llimona Mandarina Poma Pressec Melo Taronja Pera Pinya Platan Pomelo Sindria Raim |
Títol | Extraccion y evolucion de color en la variedad Tinto Fino en la Denominacion de Origen Vinos de Madrid. Incidencia del uso de enzimas pectoliticos |
Autor | CABELLOS, J.M. AROYO, T. MARTIN, A. PRIETO, B. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 373-383 |
Descriptors | Extraccio Color Varietats de ra?m Tinto fino Madrid DO Enzims pectolitics |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Feromonas, una herramienta de la naturaleza para el control de plagas. Origen, evolucion y posibilidades de uso en la agricultura actual |
Autor | JONES, O. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 2006 - V: - N: 183, Pg: 20-21 |
Descriptors | Feromones Control de plagues Origen Evolucio Agricultura |
Títol | Importancia del sistema de envejecimiento en la evolucion fenolica del vino tinto durante su permanencia en contacto con la madera |
Autor | ALAMO SANZA, M. GARCIA CARRANZA, J. VILLAMUZA MANSO, B. NEVARES DOMINGUEZ, I. CARCEL CARCEL, L. NAVAS GRACIA, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 74-76 |
Descriptors | Envelliment Evolucio fenolica Vi negre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de distintos tratamientos vitivinicolas en la evolucion de levaduras durante la vinificacion (2?parte y ultima). |
Autor | QUESADA, M. P. MARTINEZ, A. LOPEZ, J. M. MARIN, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 35 extraordinario, Pg: 77-86 |
Descriptors | Llevats Maceracio carbonica Taxonomia Vinificacio Tractament fitosanitari |
Títol | Influencia de la filtracion a vacio en el contenido de cationes de un mosto de la variedad Viura y en su evolucion durante la fermentacion y conservacion del vino |
Autor | ZUFIA LOPEZ, L. GARCIA SOTRO, A. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 311-317 |
Descriptors | Vi Most Viura Viura Clarificacio Filtracio Cations |
Títol | Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell |
Autor | HERNANDEZ JIMENEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43 |
Descriptors | Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi |
Títol | Influencia de las condiciones de vinificacion sobre el contenido y evolucion de los compuestos de caracter tanino y del color en los vinos de Jerez |
Autor | CELA, R. BUITRAGO, J. PEREZ-BUSTAMANTE, J.A. |
Dades Font | Anal. Bromatol. - 1982 - V: XXXIV- N: 1, Pg: 39-51 |
Descriptors | Vinificacio Compostos Tanins Color Vi Jerez Analisi del vi Analisi de tanins Analisi de compostos polifenolics |
Localització | C 19/63 |
Títol | Influencia del contenido del fungicida pirimetanil en la evolucion de la fermentacion alcoholica en un mosto sintetico |
Autor | VAQUERO FERNANDEZ, L. MARTINEZ SORIA, M.T. FERNANDEZ ZURBANO, P. PONS JUBERA, B. LOPEZ ALONSO, M. SANZ ASENSIO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 111-113 |
Descriptors | Fungicides Pirimetanil Fermentacio alcoholica Most sintetic |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia del desfangado en la calidad del vino. Evolucion de la fermentacion alcoholica. |
Autor | LOPEZ, R. SANTAMARIA, M. P. GUTIERREZ, A. R. INYIGUEZ CRESPO, M. GONYI, M |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 50-56 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vi Desfangament Qualitat Most Clarificacio |
Títol | Influencia del grado alcoholico en la evolucion de compuestos volatiles durante el envejecimiento del vino |
Autor | GARDE CERDAN, T. JIMENEZ MORENO, N. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 223-224 |
Descriptors | Grau alcoholic Compostos volatils Evolucio Vi Envelliment |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia del sistema de envejecimiento del vino tinto sobre la evolucion del potencial redox |
Autor | ALAMO SANZA, M. NEVARES DOMINGUEZ, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Envelliment Vi Vi negre Potencial redox |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Informe de la Comision de Agricultura, Pesca y Desarrollo Rural sobre la comunicacion de la Comision al Consejo sobre la evolucion y futuro de la politica vitivinicola. |
Autor | SIERRA BARJADI, M. |
Dades Font | Parlamento Europeo. Documentos de la sesion. Edicion en lengua espanyola. - febrer 1994 - V: - N: , Pg: 15 p. |
Descriptors | Begudes alcoholiques Politica agraria Politica vitivinicola Vi Legislacio Reglament Unio Europea Normes Europa |
Localització | C 4/49 |
Títol | Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion. |
Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, M. [ET AL.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46 |
Descriptors | Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Títol | La Evolucion de las tecnicas de produccion y los costes en viticultura : valoracion de la vendimia mecanica |
Autor | MIGUEL, M. D. de CABALLERO, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 47-52 |
Descriptors | Verema Maquinaria Produccio Cost |
Títol | La Organizacion comun del mercado vitivinicola : su evolucion historica y tendencias actuales |
Autor | MESTRES, R CASADO, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 35-38 |
Descriptors | Legislacio comunitaria |
Títol | La Produccion integrada : control y evolucion de residuos |
Autor | GARCIA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1991 - V: - N: 17 (Nutri-Fitos'91), Pg: 88-92 |
Descriptors | Residus Lluita integrada Produccio integrada |
Títol | La evolucion de la nocion Denominacion de Origen en los paises productores tradicionales. Las nociones concurrentes de la denominacion de origen (marcas, designaciones genericas, etc) |
Autor | UHLEN, R. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 141-148 |
Descriptors | Denominacio d'origen Historia Nocio Paisos productors Marques Designacions generiques Evolucio |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | La evolucion de la nocion de denominacion de origen en Francia |
Autor | MARQUET, P. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 175-185 |
Descriptors | Denominacio d'origen Nocio Fran?a Historia |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | La evolucion de las funciones empresariales en las empresas enologicas |
Autor | DE ANDRES FERRANDO, J.M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 515-528 |
Descriptors | Evolucio Empreses enologiques |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | La evolucion en los equipamientos para la mejora de la eficacia del riego |
Autor | ASOCIACION DE FABRICANTES DE RIEGO ESPA?OLES |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938217 - Octubre 2005 - V: XII- N: 217, Pg: 32-33 |
Descriptors | Regadiu Equipament Reg Eficacia Evolucio Automatitzacio |
Títol | La presion legislativa, los intereses de los productores y las exigencias de los consumidores marcan la evolucion tecnologica de los envases y embalajes |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2011 - V: - N: 422, Pg: 32-48 |
Descriptors | Envasat Material Legislacio Sostenibilitat Tecnologia |
Títol | La profesion de enologo en Espa?a: evolucion de una especialidad |
Autor | BLAZQUEZ PEREZ, J. M. |
Dades Font | La Semana vitivinicola ISSN: 0037-184x - Diciembre 2006 - V: LXI- N: 3148, Pg: 4123-4130 |
Descriptors | Professio Enoleg-ologa Espanya Enologia Estudi Carrera |
Títol | Los aromas del vino: origen y evolucion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686 |
Descriptors | Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio |
Títol | Los tractores y la maquinaria para vi?a en continua evolucion |
Autor | GIL, J. |
Dades Font | Vida rural ISSN: 1133-8938 VOL V - gener 1998 - V: - N: 1, Pg: 70-73 |
Descriptors | Viticultura Vinya Conreu Tractor Maquinaria |
Títol | Maceracion y evolucion de color en vions de la variedad Cencibel en Sacedon (D.O. Mondejar) |
Autor | CABELLOS, J.M. ALCANTARILLA, A. ARROYO, T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 413-426 |
Descriptors | Maceracio Color del vi Varietats Cencibel Mondejar DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Mercado espa?ol de quelatos ferricos sinteticos: evolucion de su calidad |
Autor | GARCIA-MARCO, S. LUCENA, J. J. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: La revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Enero 2009 - V: - N: 205, Pg: 32-36 |
Descriptors | Mercat espanyol Quelat de ferro sintetic Clorosi ferrica Espanya Reglamentacio Qualitat Fertilitzant |
Títol | Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato. |
Autor | GUILLEN JIMENEZ, E. ALVAREZ MATEOS, P. ROMERO GUZMAN, F. PEREDA MARIN, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54 |
Descriptors | Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics |
Títol | Modulacion genetica por los alimentos: evolucion de conceptos de nutricion |
Autor | CAYUELA SANCHEZ, J.A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2012 - V: - N: 435, Pg: 50-58 |
Descriptors | Biotecnologia agroalimentaria Nutrigenomica Genetica Salut Alimentacio |
Títol | Origen y evolucion del vino |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 108-120 |
Descriptors | Morfologia de la vinya Vinya Varietats de raim Vinificacio Vi rosat Vi negre Vi blanc Escumos Fermentacio Denominacionsd'origen Evolucio Consum |
Títol | Practicas enologicas en la evolucion del contenido fenolico, Las. Vinos tintos |
Autor | GARCIA-MARINO, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3248, Pg: 6-14 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Practiques enologiques Extraccio de components fenolics Vi negre Vitis vinifera Rioja DO Tempranillo Garnacha Garnatxa Graciano 2004 Vinificacio |
Títol | Problematica de la resistencia a fitosanitarios. Evolucion y perspectivas de futuro |
Autor | ESPINOSA JIMENEZ, P.J. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Marzo 2008 - V: - N: 197, Pg: 32-35 |
Descriptors | Fitosanitaris Seguretat mediambiental Seguretat alimentaria Toxines Residus fitosanitaris Residus fungicides Evolucio historica Futur |
Títol | Sintomas externos y perdidas por el hongo "Eutypa lata" Tul. & C. Tul : Evolucion de dos vi?as de "Tierra de Barros" |
Autor | ARIAS, A. BUENO, M. SEMEDO, A. GALLEGO, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 32-34 |
Descriptors | Eutypalata Vinya Fongs Eutipiosi Eutipa Parasits Malalties de la vinya |
Títol | Situacion actual y evolucion de la produccion y comercializacion de vino de las Denominaciones de origen valencianas |
Autor | BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M. MARTINEZ CARRASCO MARTINEZ, L. MARTINEZ POVEDA, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 613-620 |
Descriptors | Comercialitzacio Produccio Evolucio Denominacions d'origen valencianes |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Situacion et evolucion de l?utilisation des alternatives dans le monde |
Autor | CHATONNET, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 15-19 |
Descriptors | Bodegues Barriques Enologia Boscos Fusta |
Títol | Situacion varietal del peral y evolucion a nivel nacional y comunitario. Se estima que en 2005 la superficie de Conferencia supero a la de Limonera y Blanquilla |
Autor | IGLESIAS, I. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 235, Pg: 42-44 |
Descriptors | Pera Situacio varietal Espanya Unio Europea |
Títol | Situacion y evolucion del vi?edo en la Denominacion de Origen Ribera del Duero durante 2010 |
Autor | ORTEGA LOPEZ, V. SAEZ SAIZ, L. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Febrero 2011 - V: 18- N: 323, Pg: 20-24 |
Descriptors | Ribera del Duero DO Climatologia Fenologia Rendiment Plagues de la vinya 2010 |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 1. Evolucion de elagitaninos y polifenoles de bajo peso molecular en madera de robles americanos y europeos de distintas procedencias |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 34-42 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils |
Títol | Sociologia del gusto. Cual es la evolucion del gusto en los jovenes? |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 193-199 |
Descriptors | Gust Sociologia Evolucio sensorial Evolucio 2006 Vi |
Localització | 663.2 For |
Títol | Vinificacion ecologica industrial : Influencia de tratamientos postfermentativos de vinos varietales en la evolucion del color |
Autor | INYIGO LEAL, B. BRAVO ABAD, F. GONZALES, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juny 1992 - V: - N: 6, Pg: 52-57 |
Descriptors | Vinificacio Vi Postfermentacio Color Vi ecologic Vinificacio ecologica Rueda DO Analisi |