Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Enologos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 217


Títol Los gases y la refrigeracion en la enologia. Los principales actores son el nitrogeno y el dioxido de carbono.
Autor MAGRINYA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 26-27
Descriptors Enologia Gasos Refrigeracio Nitrogen Dioxid de carboni Verema

Títol ?Son los tapones sinteticos una alternativa al tapon de corcho?
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 42-45
Descriptors Tap sintetic Tap de suro

Títol ?Son los tapones sinteticos una alternativa al tapon de corcho?
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 58-62
Descriptors Tap sintetic Tap de suro Alternatives

Títol A debate. La divulgacion de vinos ?responsabilidad del enologo o del sumiller?
Autor Redaccion  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 46-47
Descriptors Vi Sumiller Enoleg-ologa

Títol Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos
Autor VAL VILLA, P.   FERRER SOLER, S.   PARDO CUBILLOS, I.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42
Descriptors Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic

Títol Acumulacion de aminas biogenas durante el envejecimiento de vinos con diferente turbidez
Autor JIMENEZ MORENO, N.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 16957296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 50-54
Descriptors Vins Amines biogenes Envelliment Vi negre Merlot Enterboliment

Títol Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color
Autor LLODRA, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47
Descriptors Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines

Títol Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en corcho
Autor BERBEGAL, M. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 64-67
Descriptors Fongs Aillament Idetificacio Taca groga Suro

Títol Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en el corcho
Autor BERBEGAL, M.   ARMENGOL, J.   GARCIA-JIMENEZ, J.   ROSELLO, J.   MATAS, C.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 52-58
Descriptors Tricloroanisol Penicillium Trichoderma Gust de suro Fongs

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Analisis de metodos rapidos de extraccion para seguir la maduracion fenolica de la uva
Autor IZCARA, E.   GONZALEZ-SANJOSE, M.L.  
Dades Font Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 14-18
Descriptors Metodes d'extraccio Maduracio fenolica Color Vi Analisi Extraccio Raim

Títol Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia
Autor ANFIQUIMICA  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics

Títol Aplicacion de diferentes enzimas de extraccion de color en uvas tintas de Navarra. Estudio del rendimiento y de la componente analitica y organoleptica de los vinos
Autor SUBERVIOLA RIPA, J.   JIMENO MENDOZA, K.   IZURIAGA, C.   [Et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 30-40
Descriptors Transformacio raim/vi Enzims Raim negre Navarra Component analitic Component organoleptic

Títol Aplicacion de diferentes tecnicas enologicas para mejorar el color de los vinos de Monastrell
Autor BAUTISTA-ORTIN, A.B.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 40-45
Descriptors Tecniques enologiques Color Vi Monastrell

Títol Aptitud enologica de una cepa de levadura autoctona aislada en Castilla La Mancha para la elaboracion de vinos tintos jovenes cencibel y garnacha. Nueva levadura VN
Autor IZQUIERDO CA?AS, P.M. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 28-34
Descriptors Aptitut enologica Castilla la Mancha Castella - la Manxa Vi negre jove Cencibel Garnacha Garnatxa Llevats

Títol Argentina, un mundo vitivinicola diferente. El gran pais de hispanoamericano se situa entre el viejo y el nuevo mundo
Autor SANZ DE ALVARO, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 18-21
Descriptors Argentina Viticultura

Títol Aromatizacion del vino con virutas de roble
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 28-32
Descriptors Vi Aroma Roure

Títol Australia, los vinos del paraiso
Autor MURCIA, J.L  
Dades Font Enologos - novembre-desembre 2000 - V: - N: 8, Pg: 50-55
Descriptors Australia Vi Viticultura Enologia

Títol Barricas de roble espa?ol ?una realidad?
Autor FERNANDEZ DE SIMON, B.   CADAHIA, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 40-42
Descriptors Botes Roure espanyol Crian?a

Títol Biocombustible, ?una salida posible para los excedentes?
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 58-59
Descriptors Biocombustible Excedent Destil?lacio

Títol Bodegas Murviedro, el CSIC y Lallemand se unen para desarrollar una levadura monovarietal unica de Bobal
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 24-26
Descriptors Elaboracio de vi Noves metodologies Llevats monovarietals Bobal

Títol Bulgaria, la gran perla balcanica del vino
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 64-66
Descriptors Bulgaria Denominacio d'origen Regions vitivinicoles Europa

Títol CRDO Binissalem-Mallorca, el esfuerzo balear
Autor S.G.M.  
Dades Font Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 22-24
Descriptors Vi balear Binissalem DO Denominacio d'origen Mallorca Vi

Títol CRDO Monterrei, en datos, El
Autor MENDEZ, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 66-68
Descriptors Monterrei DO

Títol CRDO Ribera del Jucar. La ultima denominacion, princesa de los tintos modernos
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 16-17
Descriptors Denominacio d'origen Ribera del Jucar CDRO Ribera del Jucar Infoden

Títol Cabo Verde: un oasis vitivinicola en el Africa negra
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 50-51
Descriptors Cabo Verde Africa Regio vitivinicola Vitivinicultura

Títol Calidad microbiologica y esterilidad en tapones de corcho
Autor BEORLEGUI MENDIVE, J.J.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Noviembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 22-23
Descriptors Tap de suro Tap Qualitat microbiologica Esterilitat

Títol Capacidad de hongos aislados del corcho y de Botrytis cinerea para transformar 2,4,6-triclorofenol en 2,4,6-tricloroanisol
Autor MAGGI, L.   MAZZOLENI, V.   FUMIL, M. D.   ET AL.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 38-41
Descriptors Botrytis cinerea Fongs Enologia Suro TCA TCP

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio

Títol Caracterizacion de mostos y vinos. Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3183, Pg: 2662-2668
Descriptors Vi Most Enologia Caracteritzacio

Títol Caracterizacion del potencial aromatico del vino de marmajuelo por microextraccion en fase solida: comparacion entre fibras
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 46-52
Descriptors Fibra Microextraccio Microextraccio en fase solida Analisi qualitatitiva Vi Marmajuelo

Títol Caracterizaciones moleculares en cepas levaduriformes
Autor GARCIA MU?OZ-SECA, M.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 32-39
Descriptors Vinya Vinya llevaduriforme Caracteritzacio microbiologica Caracteritzacio molecular

Títol Cata del enologo, La. Cooperativa Jesus del perdon: Jorge Martinez, el epilogo de un gran Yuntero
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 90-93
Descriptors Enoleg-ologa Cata Castilla la Mancha Vi Castella - la Manxa Vi ecologic

Títol Cata del enologo, La. Jose Alberto Casas, el enologo que embotella el sol de Andalucia
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 74-77
Descriptors Cata Enoleg-ologa Andalusia

Títol Cata del enologo: Manuel Lozano, el mas generoso
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: , Pg: 58-61
Descriptors Enoleg-ologa Cata

Títol Catadores. Cantabria tambien existe
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 59-62
Descriptors Vitivinicultura Cantabria Mildiu

Títol Catadores. FEAE sigue en silencio ane el cierre de la Enologica de Alcazar y el desmantelamineto del Ivicam
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 77-85
Descriptors Estacio enologica Investigacio enologica Innovacio Castilla la Mancha Gestio

Títol Chile: eden de la vid y el vino
Autor MURCIA, JOSE LUIS  
Dades Font Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 42-45
Descriptors Xile Comer? Vi Viticultura Enologia Vi Varietats de vi

Títol Comparacion del potencial fenolico de uvas en el momento optimo de vendimia y caracteristicas de sus vinos
Autor REYERO, J.R. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-41
Descriptors Potencial fenolic Raim Verema Caracteristiques Vi Vi negre

Títol Comparacion entre destilaciones en alambique charentais y en columna de platos para la obtencion de aguardientes de vino destinados a la elaboracion de brandy de Jerez
Autor TRILLO, L.M. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 26-28
Descriptors Destil?lacio Alambi Columna de plats Aiguardent Vi Brandi de Xeres

Títol Comparacion entre modos de ionizacion para seleccionar el mas sensible para la determinacion de compuestos volatiles minoritarios presentes en vinos empleando HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2012 - V: Suplement Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 78, Pg: 24-28
Descriptors Ionitzacio Compostos volatils minoritaris HS-SPME

Títol Compuestos fenolicos y del aroma diferenciadores de vinos generosos tipo fino y oloroso
Autor MAYEN, M.   ET AL  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 30-33
Descriptors Aroma Compostos fenolics Fino Vi oloros Vi generos Color Envelliment

Títol Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco
Autor ROZES, NICOLAS  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24
Descriptors Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats

Títol Contribucion al estudio para la zonificacion de la Denominacion de Origen Valdepe?as: analisis de la uva de la vendimia del 2004
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 58-66
Descriptors Valdepe?as DO Valdepenyas DO Zonificacio Verema 2004 Raim Analisi

Títol Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas
Autor GARDE CERDAN, T.   ARIAS GIL, M.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36
Descriptors Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior

Títol Crianza sobre lias, chips y microoxigenacion, utilizacion conjunta en el envejecimiento de vinos tintos. Ventajas del uso de levaduras seleccionadas
Autor MORATA, A.   et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 52-56
Descriptors Crian?a Lies Microoxigenacio Llevats Envelliment Vi negre Botes Crian?a sobre lies

Títol DO Alella, tierra de vi?edos urbanos. Siete bodegas integran el Consejo Regulador que acoge 315 hectareas
Autor MONROY, S.G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 16
Descriptors Alella DO

Títol DRDO Tarragona, de origen romano. Se extiende por 73 municipios de las comarcas del Camp de Tarragona y Ribera d'Ebre
Autor MONROY, S.G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 18-19
Descriptors Consell regulador Tarragona DO

Títol Desalcoholizacion parcial de vinos durante la fermentacion alcoholica mediante osmosis inversa
Autor FRANCO, E.   BALLESTEROS, F.   FELIPE, E.   HERNANDO, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 82, Pg: 48-56
Descriptors Desalcoholitzacio Fermentacio alcoholica Osmosi inversa Cinetica fermentativa Concentracio d'alcohol

Títol Desarrollo de un nuevo metodo de elaboracion de vinos tintos dulces a partir de uvas deshidratadas en camara
Autor MARQUEZ, A.   SERRATOSA, M.P.   MERIDA, J  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 42-49
Descriptors Enologia Produccio de vi Vi negre dol? Raim deshidratat Nou metode d'elaboracio

Títol Determinacion de azucares residuales en vinos mediante el empleo de un biosensor amperometrico. Comparacion con los metodos mas usuales: metodo de Fehling y metodo enzimatico
Autor GIL, M.   KONTOUDAKIS, N.   CAMPS, J.   [Et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 44-53
Descriptors Vi Determinacio de sucre residual Biosensor amperometric Metode de Fehling Metode enzimatic

Títol Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas.
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37
Descriptors Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica

Títol Divulgacion. Pieralisi
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 34-35
Descriptors Innovacio Equipament Centrifugacio Industria enologica

Títol Efecto de la adicion de serrin y esencia de roble sobre los aromas de un vino tinto monastrell. Resultados preliminares. IV Congreso nacional de enologos. Valladolid, 24, 25 y 26 de abril de 1998
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ALONSO, G.L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 1998 - V: - N: 2727, Pg: 4060-4067
Descriptors Essencia de roure Serradures Aroma Vi negre monastrell

Títol Efecto del roble americano frances en la calidad y el aroma de vinos de crianza
Autor DIAZ PLAZA, E.M. et al  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 40-43
Descriptors Roure america Roure frances Qualitat del vi Aroma Vi de crian?a

Títol Efecto del uso de las barricas de roble en la composicion volatil del vino. Optimizacion del tiempo de envejecimiento
Autor GARDE CERDAN, T.   ARIAS GIL, M.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 38-41
Descriptors Barrica Roure Compostos volatils Envelliment Vi

Títol Efectos de la micro-oxigeracion en vinos tintos de Monastrell. Influencia de la composicion polifenolica del vino y del momento de aplicacion
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 44-52
Descriptors Produccio de vi Vins negres Monastrell Microoxigenacio Composicio polifenolica

Títol Efectos de la microoxigenacion en vino tinto
Autor CANO LOPEZ, M.   et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 46-50
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Oxigen

Títol Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas
Autor PEREZ OLIVERO, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38
Descriptors Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi

Títol El anhidrido sulfuroso; algunas reflexiones sobre este aditivo
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 28-31
Descriptors Anhidrid sulfuros Additius

Títol El cambio climatico; una amenaza para nuestra vitivinicultura
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VOOO- N: 39, Pg: 28-31
Descriptors Canvi climatic Viticultura

Títol El caracter vegetal del vino a nivel sensorial
Autor PALACIOS, A.T.   McKAY, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 26-33
Descriptors Caracter vegetal Pirazina Vinificacio Cata Analisi sensorial Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Series aromatiques Compostos quimics

Títol El concepto de grano en toneleria. Un criterio para clasificar el roble
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 24-28
Descriptors Toneleria Concepte de gra Roure Classificacio Botes

Títol El control del vi?edo europeo no detiene los excedentes
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 42-45
Descriptors Control de la vinya Excedent Europa Vinya Plantacio

Títol El delestage, una tecnica muy util para la elaboracion de vinos tintos
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-31
Descriptors Delestage Extraccio del color Extraccio de components fenolics Vi negre Vinificacio

Títol El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30
Descriptors Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals

Títol El hierro: los vinos que surgieron de la erupcion
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 60-62
Descriptors El Hierro Vi Illes Canaries Varietats de ra?m

Títol El roble espa?ol: una alternativa para la crianza de vinos de calidad
Autor MARTINEZ, J. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 46-49
Descriptors Roure espanyol Vins Crian?a en barrica Crian?a Vi negre Vi negre

Títol El sector vitivinicola en China
Autor LI, Z.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 20-21
Descriptors Xina Sector vitivinicola Importacio Exportacio Evolucio

Títol El tanino enologico en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 26-30
Descriptors Tanins Vinificacio Vi negre

Títol El vino de Israel biblia y negocio
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos - Mayo-Junio 2001 - V: 3- N: 11, Pg: 50-53
Descriptors Vi Israel Vi Kosher

Títol El vino sudafricano inunda la Union Europea
Autor MURCIA, J.L  
Dades Font Enologos - marzo-abril 2001 - V: - N: 10, Pg: 54-57
Descriptors Vi Sud Africa Varietats de ra?m Sector vitivinicola Africa del sud

Títol Empresa: Seda Solutions
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 32-33
Descriptors Entrevista Enoleg/ologa Gestio integral Bodegues Optimitzacio de recursos

Títol Enologa consagrada. Maruja Casaus Marcellan, el prestigio de Cari?ena
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 24
Descriptors Enoleg-ologa Carinyena Carinyena DO Cari?ena Cari?ena DO

Títol Enologa joven. Pilar Larumbe, la garnacha como se?a de identidad
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 26
Descriptors Enoleg-ologa

Títol Enologos consagrados. maruja Casaus Marcellan, el prestigio de Cari?ena
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: , Pg: 24
Descriptors Carinyena Cari?ena Enoleg-ologa Cari?ena DO Carinyena DO

Títol Enologos del siglo XXI. Tom?s Mesa, et reto vitivinicola al limite
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 20
Descriptors Enoleg-ologa Entrevista Condicions climatiques Cultiu de la vinya

Títol Enologos del siglo XXI: Jorge Martinez Bruyel, la cencibel como bandera
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 22
Descriptors Enoleg-ologa Entrevista Vi ecologic Produccio de vi

Títol Entrevista: Angelina Mondavi, cuando el "vino se lleva en la sangre".
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 24-26
Descriptors Entrevista Enoleg-ologa Bodegues Bodegues Mondavi

Títol Entrevista: Miguel Ruescas Lozano.
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 28-30
Descriptors Entrevista Enoleg/ologa Castella - la Manxa Col?legi d'Enolegs

Títol Estudio comparativo de las distintas Denominaciones de Origen (DD.OO.)
Autor GARCIA MUNOZ-SECA, M.J.   FLORES LUQUE, V.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 24-34
Descriptors Vitis vinifera Denominacio d'origen Consells reguladors de denominacions d'origen Denominacions d'origen Condado de Huelva DO Jerez-Xeres-Sherry DO Manzanilla San Lucar de Barrameda DO Montilla-Moriles DO Malaga DO Sierras de Malaga DO Pasas de Malaga DO

Títol Estudio de la aplicacion de la norma UNE 56930:2005 para la determinacion del 2, 4, 6-tricloroanisol (TCA) transferible
Autor RUSELL, R. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 30-33
Descriptors Norma UNE 56930:2005 UNE 56930:2005 Determinacio 2,4,6-tricloroanisol transferible TCA

Títol Estudio de la vinificacion en Argentina a partir de los aminoacidos libres en la produccion de vino tinto (Merlot) y blanco (Torrontes) utilizando diferentes levaduras (nativa y cultivadas)
Autor GIRAUDO, M. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 24-29
Descriptors Argentina Vinificacio Aminoacid lliure Produccio Vi negre Merlot Vi blanc Torrontese Llevats nadius Llevats cultivats

Títol Estudio de las denominaciones de origen vitivinicolas en Andalucia
Autor GARCIA MU?OZ-SECA, M.J.   FLORES LUQUE, V.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 24-31
Descriptors Vitivinicultura Andalusia Denominacio d'origen Segells de qualitat Vitis vinifera Consell regulador

Títol Etiquetado, mallaje codificacion y capsulado
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: 13- N: 69, Pg: 42-48
Descriptors Etiquetatge Codificacio Imatge Capsula Malla Precintes

Títol Etiquetas, capsulas y mallas: Elementos que ensalzan la belleza. Grupo Argaf, SA. Badalona PAC. Rivercap SA.
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 63-68
Descriptors Etiqueta Etiquetat Etiquetatge Botelles Marqueting vinicola Imatge de marca Malla Qualitat Innovacio

Títol Evaluacion del comportamiento agronomico de Vitis vinifera variedad Malbec en Mendoza, Argentina en las campa?as 2004/05 y 2005/06
Autor BARONI, A.   FERNANDEZ, C.   GIL, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 40-44
Descriptors Viticultura Variables enologiques Malbec

Títol Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo
Autor FORT MARSAL, F.   CIRY, D.   OLIVELLA BORI, S.   MORENO OLMEDO, S.   GRI?O FUSTE, J.   RABASCALL BESORA, G.   HAHOUN, L.   AROLA FERRER, LL.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 46-49
Descriptors Activitat lipoxigenasa Maduracio Chardonnay Macabeu Lipoxigenasa Varietats de raim

Títol Evolucion de los parametros cromaticos durante la crianza de vinos elaborados con maceracion carbonica de las uvas
Autor NAVARRO, G. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 26-29
Descriptors Parametres cromatics Crian?a Maceracio carbonica

Títol Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica
Autor DUBOURDIEU, D.   TOMINAGA, T.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59
Descriptors Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux

Títol Evolucion del color del vino durante la crianza en barricas de roble
Autor PEREZ PRIETO, L.J.A.   MARTINEZ CUTILLAS, A.B.   LOPEZ ROCA, J.M.A.   PARDO MINGUEZ, F.C.   GOMEZ PLAZA, E.A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 40-45
Descriptors Vi Color Crian?a Barrica de roure

Títol Exaltacion de las propiedades aromaticas del mosto mediante eluso de especies de levadura no-Saccharomyces y Saccharomyces
Autor LANGUETI, P. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 40-43
Descriptors Most Saccharomyces No saccharomyces Llevats Aroma Propietats aromatiques

Títol Extracciones alternativas de polifenoles: estudio del efecto sobre la estabilidad del color de extractos polifenolicos de origen vinico
Autor GONZALEZ-LARA, R.   CARRASCO, D.   GONZALEZ, L.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 13- N: 74, Pg: 32-34
Descriptors Extraccio de polifenols Vi Estabilitat Color Estabilitat polifenolica

Títol Factores que influyen en la calidad aromatica de los vinos
Autor SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 32-40
Descriptors Qualitat aromatica Qualitat del vi Aroma

Títol Facultad de Enologia de la Universidad Rovira i Virgili. Desde 1996 ha formado alrededor de 250 licenciados en Enologia
Autor MONROY, S.G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 16
Descriptors Facultat d'enologia Universitat Rovira i Virgili URV

Títol Filoxera ataca a la mayor region vitivin?cola del mundo, La
Autor LOPEZ VAQUERO, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 6
Descriptors Fil?loxera Regions vitivinicoles 2013 Plagues

Títol Gran Breta?a, vinos de tradicion milenaria
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2011 - V: 13- N: 69, Pg: 64-66
Descriptors Gran Bretanya Vins Historia Produccio de vi

Títol Guia de vinos, interlocutoras con el gran publico
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 64-65
Descriptors Guia de vi Vins Guia

Títol Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una
Autor BIOENOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics

Títol IV Congreso Nacional de Enologos. Comportamiento de la levadura VRB seleccionada en el CIDA de la D.O.Ca.Rioja. Comparacaion con otras
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P.   GUTIERREZ, A.R.   PALACIOS, A.   EPIFANIO, S.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1845-1853
Descriptors Llevats VRB Comportament enologic Llevats Vi

Títol IV Congreso Nacional de Enologos. Maduracion fenolica de las uvas tintas. Relacion con la calidad de los vinos. Comparacion entre los viduenyos merlot y tempranillo.
Autor SAINT-CRIQ DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1999 - V: - N: 2748, Pg: 1126-1136
Descriptors Maduracio fenolica Merlot Tempranillo Qualitat Vi Ull de llebre

Títol IV Congreso Nacional de Enologos. Normas de calidad aplicadas a la Enologia (y II)
Autor ESTEVEZ CUBERO, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 1999 - V: - N: 2744, Pg: 806-810
Descriptors Qualitat Normes Enologia Normalitzacio

Títol IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, R.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163
Descriptors Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi

Títol IV Congreso de enologos. Normas de calidad aplicadas a la enologia
Autor ESTEVEZ CUBERO, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x - Marzo 1999 - V: - N: 2743, Pg: 726-731
Descriptors Normes Qualitat Normalitzacio Enologia

Títol Identida de marca rejuvenecida, Una
Autor OENOBRANDS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador

Títol Importancia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica
Autor PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   NAVASCUES, E.   RODRIGUEZ, P.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 18-20
Descriptors Micronutrients Zinc Magnesi Coure Potassi Biotina Tiamina Fermentacio alcoholica Most

Títol Incidencia de la maceracion prefermentativa a bajas temperaturas y el tiempo de maceracion en el color de vinos tintos de monastrell
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   MARTINEZ BRAVO, F.   GARCIA GIMENEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 30-37
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Temps de maceracio Color Vi negre Monastrell

Títol Incidencia de los residuos de ciprodinil, fludioxonil y primetanil en vinos obtenidos por fermentacion con distintas especies de saccharomyces
Autor OLIVA, J   GARCIA, M.A   NAVARRO, S   PARDO, F   BARBA, A  
Dades Font Enologos - enero-febrero 2001 - V: - N: 9, Pg: 18-25
Descriptors Ciprodinil Fludioxonil Primetanil Vi Saccharomyces Llevats Residus

Títol Infeccion por Botrytis cinerea y sus consecuencias enologicas
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Enologos - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 36-44
Descriptors Botrytis cinerea Malalties de la vinya
Localització C 19/143

Títol Influencia de distintas metodologias de elaboracion de vinos blancos verdejo en la fraccion aromatica
Autor PALACIOS GARCIA, A.   LOSADA ARIAS, M.   GARCIA NOBLEJAS, V.  
Dades Font Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 30-34
Descriptors Vinificacio Vi blanc Verdejo Fraccio aromatica

Títol Influencia de la edad del vi?edo en el perfil de antocianos de vitis vinifera L. CV Tempranillo en la DO Ribera del Duero
Autor MORATA, A. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero - Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 38-41
Descriptors Vinya Antocians Vitis vinifera Tempranillo Ribera del Duero DO Edat Ull de llebre

Títol Influencia de la microoxigenacion en la estabilizacion del color de los vinos tintos
Autor INIESTA ORTIZ, J.A.   RAMIREZ CARRERA, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 40-42
Descriptors Microoxigenacio Estabilitzacio Color Vi negre

Títol Influencia de la poda y el riego en la maduracion fenolica de las variedades de vid tempranillo y cabernet sauvignon
Autor PUERTAS, B. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 52-57
Descriptors Poda Reg Maduracio fenolica Vinya Varietats Tempranillo Cabernet sauvignon

Títol Influencia del origen del roble en la modificacion de la composicion aromatica de los vinos durante la crianza
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 60-63
Descriptors Barrica Crian?a Roure america Roure frances Compostos aromatics

Títol Influencia del riego sobre parametros de calidad del mosto en las variedades Tempranillo, Garnacha Tinta, Graciano y Cabernet Sauvignon
Autor GARCIA ESCUDERO, E. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 34-38
Descriptors Most Qualitat Reg Tempranillo Garnatxa negra Garnacha negra Graciano Cabernet sauvignon

Títol Informe y conclusiones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 16-20
Descriptors Informe Experimentacio Viticultura Enologia Grup de treball

Títol Informe. Reunion del GTVE
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2013 - V: A?o XV- N: 84, Pg: 16-20
Descriptors Experimentacio Viticultura Enologia Tecnologia vinicola Microbiologia enologica Malalties de la vinya

Títol Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas
Autor MAS, A.  
Dades Font Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24
Descriptors Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada

Títol Interpretacion del Diagnostico Foliar de cv. Tempranillo en el ambito de la D.O.Ca. Rioja
Autor GARCIA ESCUDERO, E. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 56-59
Descriptors Tempranillo Diagnostic foliar Rioja DO Fertilitzacio Nutrients

Títol Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion.
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, M.   [ET AL.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46
Descriptors Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol Jose Gracia da a conocer la correlacion entre el Indice de Maduracion Fenolica y los componentes aromaricos del vino
Autor GRACIA ROMEO, J.P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 22
Descriptors Conferencia Index de maduracio fenologica Components aromatics Vi Metode cromoenos

Títol La Mancha, un mar de vi?edos para disfrutar
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: 13- N: 69, Pg: 60-62
Descriptors Castella - la Manxa Superficie de vinya

Títol La OIV aprueba en Bucarest la nueva definicion de la profesion de enologo
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 78-81
Descriptors OIV Professio Enoleg-ologa Nova definicio

Títol La Union Espa?ola de Catadores reconoce los mejores vinos jovenes de la a?ada 2012.
Autor UEC  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 12-13
Descriptors 2012 Premi Unio Espanyola de Catadors

Títol La calidad en el proceso enologico (i). IX Congreso Nacional de Enologos, Bilbao, 15, 16, 17 de Febrero de 2003
Autor GUILLEM RUIZ, J.V.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2003 - V: LVIII- N: 2957, Pg: 1142-1148
Descriptors Qualitat Proces enologic Enologia Industria enologica

Títol La cata del enologo. Marcos Eguren, grande entre los grandes
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 82-85
Descriptors Entrevista Enoleg-ologa URV

Títol La cata del enologo: Raul Bobet. Compromiso con la sostenibilidad.
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 68-71
Descriptors Cata Enoleg/ologa Sostenibilitat

Títol La copigmentacion en vinos tintos. Efecto de la adicion de cofactores
Autor FERNANDEZ IGLESIAS, C.M.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 34-39
Descriptors Copigmentacio Vi negre Addicio de cofactors

Títol La copigmentacion; un factor determinante del color del vino tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 34-38
Descriptors Copigmentacio Color Vi negre Copigment

Títol La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28
Descriptors Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines

Títol La enologia logra el reconocimiento profesional
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 41-55
Descriptors Legislacio Enoleg-ologa Enologia Certificacio Reconeixement professional Reial decret

Títol La espuma del cava un delicado equilibrio
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32
Descriptors Escuma Cava Bombolles

Títol La histamina y otras aminas biogenas en el vino: ?un problema real o una barrera comercial?
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 24-27
Descriptors Histamina Amines biogenes Vi

Títol La informatica, una herramienta basica en la gestion de las bodegas
Autor GONZALEZ, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 52-53
Descriptors Software Tra?abilitat Informatica Gestio de cellers

Títol La investigacion vitivinicola en Australia
Autor VILANOVA, M.   TARDAGUILA, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 30-32
Descriptors Australia Investigacio vitivinicola Viticultura

Títol La lisozima: una nueva herramienta para la vinificacion
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 32-36
Descriptors Lisozim Vinificacio

Títol La maceracion prefermentativa en frio de la uva tinta
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 36-39
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Raim negre

Títol La madurez fenolica: un tema abierto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 24-28
Descriptors Maduracio fenolica Vinificacio

Títol La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP)
Autor GOPAL, CHANDRA   REHMANJI, MUSTAFA   MARTI, JOAN   MOLA, ANDREW   LONG, DENIS   KONSTA, ALEXIA  
Dades Font Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30
Descriptors Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma

Títol La prevision de la vendimia apunta a una calidad optima y un aumento de la produccion.
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 64-71
Descriptors Vi 'Espanya 2013 Previsio Produccio de vi Qualitat de la produccio

Títol La quiebra proteica, una problematica no del todo resuelta
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 28-32
Descriptors Proteines Trenca proteica Enologia Vi Posit Bentonita

Títol La revolucion de los tapones
Autor MONROY, S.G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 52-56
Descriptors Tap Suro Zork Tap de rosca

Títol La tintilla de Rota: variedad tradicional de la provincia de Cadiz y sus perspectivas de futuro
Autor PUERTAS GARCIA, B   CRUZ GARCIA, S   LARA BENITEZ, M   GARCIA DE LUJAN, A  
Dades Font Enologos - novembre-desembre 2000 - V: - N: 8, Pg: 16-28
Descriptors Tintilla de Rota Varietats de raim Ampelografia Cadis Cadiz

Títol Laboratorios y productos enologicos, las claves para la obtencion de un buen vino
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 52-55
Descriptors Enologia Produccio de vi Productes enologics Productes de laboratori

Títol Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73
Descriptors Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris

Títol Las Islas Canarias, un microcosmos vitivinicola. El archipielago ofrece diez denominaciones de origen de calidad
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 44-47
Descriptors Illes Canaries Viticultura Denominacions d'origen Abona DO Tacoronte-Acentejo DO Valle de la Orotava DO Valle de Guimar DO Ycoden-Daute-Isora DO La Palma Lanzarote Gran Canaria El Hierro La Gomera

Títol Las coordenadas cromaticas CIELAB; un mejor sistema para medir el color del vino
Autor SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 24-27
Descriptors Coordenades cromatiques CIELAB Vi Color

Títol Las manoproteinas; origen e interes enologico
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29
Descriptors Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques

Títol Las paradas de fermentacion
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 28-32
Descriptors Fermentacio Aturada fermentativa Vinificacio

Títol Las vitisinas o piranoantocianos; nuevos pigmentos identificados en el vino tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 22-24
Descriptors Vitisina Piranoantocians Pigment Vi negre

Títol Los aromas que el roble aporta al vino; influencia del grado de tostado de las duelas
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 42-45
Descriptors Roure Aroma Tonel Vi

Títol Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada
Autor UGLIANO, M.   DIEVAL, J.B.   VIDAL, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34
Descriptors Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada

Títol Mas Martinet, vinos cum laude
Autor PINTADO VILLEGAS, P.  
Dades Font Enologos - novembre-desembre 2000 - V: - N: 8, Pg: 48-49
Descriptors Cellers Mas Martinet Priorat

Títol Metodo de deteccion directa de Bettanomyces ssp en vinos de crianza en barrica
Autor NAVASCUES, E.   RASINES, G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 24-26
Descriptors Brettanomyces ssp Deteccio Vi Crian?a Barrica Vi de crian?a Llevats

Títol Metodo rapido para el analisis simultaneo de los compuestos volatiles mayoritarios y del acido citrico del vino mediante espectroscopia infrarroja
Autor SORIANO PEREZ, A.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M.   DELGADO SANCHEZ-MIGALLON, J.A.   SANCHEZ-MINGALLON SANCHEZ-GIL, V.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33
Descriptors Analisi simultania Compostos volatils majoritaris Acid citric Espectroscopia d'infrarojos

Títol Microbiologia en tapones de corcho
Autor BEORLEGUI, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 28-31
Descriptors Suro Tap de suro Microbiologia

Títol Microxigenacion de mostos y vinos
Autor YERLE, S   KAMIO,I  
Dades Font Enologos - marzo-abril 2001 - V: - N: 10, Pg: 18-20
Descriptors Microoxigenacio Most Vi

Títol Monografico: Informatica y gesti?n de bodegas, una alianza imprescindible.
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 50-60
Descriptors Bodegues Gestio integral Gestio tecnica Empreses Informatica Informatitzacio

Títol Monografico: Soluciones enologicas y productos de laboratorio. Laboratorios y productos enologicos, la cocina del vino
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 57-59
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Llevats Tecnologia enologica

Títol Navarra, ejemplo de continua reconversion
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 48-49
Descriptors Navarra DO Bodegues Climatologia

Títol Nitrogeno facilmente asimilable. Sorensen vs. PAN / Amonio
Autor MU?OZ, S.   TOBE?A, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 38-41
Descriptors Produccio de vi Compostos nitrogenats Fermentacio Llevats

Títol Nueva formulacion para la determinacion, libre de interferencias, de sulfitos totales en vino tinto
Autor TOBE?A, A.   MU?OZ, S.   DUE?AS, S.   [Et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 36-39
Descriptors Enologia Produccio de vi Vi negre Sulfit Nova formulacio

Títol Nueva levadura para vino blanco de Nueva Zelanda, Una
Autor LEE, S.A.   SHEEHAN, H.   DEED, R.C.   RICHARDS, K.D.   GARDNER, R.C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 26-27
Descriptors Vi blanc Llevats Llevats vinics Elaboracio de vi Nova Zelanda

Títol Nueva solucion en la fermentacion malolactica
Autor HANSEN, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 24
Descriptors Fermentacio malolactica Solucio Vi d'alta graduacio alcoholica

Títol ORIGINALES. Brettanomyces: Mitos y realidades
Autor CHATONNET, P.   MIRANDA, A.   PALACIOS,A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 44-60
Descriptors Brettanomyces Vi Control Prevencio Higiene enologica Desinfeccio Tractament fisic Etilfenol Dekkera

Títol Ocratoxina A: un problema emergente, La
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 42-44
Descriptors Ocratoxina Vi OTA Fongs Aspergillus ochraceus

Títol Oporto, un vino entre historias y paisajes naturales
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 46-51
Descriptors Oporto Historia Verema

Títol Pardeamiento de mostos y vinos
Autor FERNANDEZ ZURBANO, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 30-38
Descriptors Pardeamiento Most Vi Oxigen Oxidacio del most Tirosinasa Lacasa Glutatio

Títol Pedro Ximenez, el vino del sol
Autor GARCIA NOBLEJAS DAVILA, V.   CAMBRALLA DIANA, R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 22-23
Descriptors Pedro Ximenez Malaga Montilla-Moriles Jerez Factors abiotics Vinya Varietats Factors biotics Maridatge Vi i gastronomia

Títol Perfil Aromatico y Compuestos Quimicos Presentes en los Vinos Tradicionales de Andalucia Occidental
Autor RIVAS SANCHEZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 34-37
Descriptors Perfil aromatic Compostos quimics Vi Andalucia occidental Andalusia Andalucia Andalusia occidental

Títol Por que emplear bacterias lacticas seleccionadas si mis vinos realizan espontaneamente la fermentacion malolactica?
Autor AGROVIN  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 62
Descriptors Fermetacio Fermentacio malolactica Bacteris lactics Elaboracio de vi

Títol Portugal mira al futuro desde su historico pasado
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 76-78
Descriptors Portugal Sector del vi Viticultura

Títol Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32
Descriptors Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi

Títol Prevencion del riesgo de Brettanomyces a traves de la utilizacion de herramientas analiticas innovadoras y de la gestion rigurosa del proceso de elaboracion.
Autor MURAT, M.L.   GINDREAU, E.   DUMEAU, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 32-36
Descriptors Brettanomyces Enologia Prevencio Raim

Títol Propiedad de las levaduras autoctonas y de las levaduras comerciales en la vinificacion
Autor GONZALEZ, S.   BARRIO, E.   QUEROL, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 42-46
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Llevats autoctons

Títol Propuesta de implantacion de un sistema de gestion de la calidad en una empresa vinicola
Autor CLIMENT, M.D.   GARCERA, C.   ESTEVE, M.D.  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 34-40
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Sistema APPCC HACCP Manual d'autocontrol Empreses vinicoles Qualitat APPCC

Títol Proyecto. Vinaromas. El aroma del vino se puede estudiar, modifocar y controlar tecnologicamente
Autor LOPEZ, R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 40-41
Descriptors Vi Aroma Aroma del vi Control

Títol Pruebas comparativas sobre la fermentacion con dos cepas de levaduras en uvas variedad Tempranillo y Viura tratadas con Pirimetanil
Autor VAQUERO FERNANDEZ, L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-febrero 2010 - V: 13- N: 69, Pg: 52-56
Descriptors Fermentacio Llevats Tempranillo Viura Fungicides Analisi de residus de pesticides

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. El laboratorio enologico (I)
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 30-33
Descriptors Analisi enologica Laboratori enologic

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. El laboratorio enologico II
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 26-29
Descriptors Laboratori enologic Analisi Enologia Analitica Metodes d'analisi Vi

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. El proceso de la medida quimica
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 56-59
Descriptors Analisi enologica Mesures quimiques Metode d'analisi Calibracio

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56
Descriptors Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 2. El metodo Garcia Tena y su validacion analitica
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 62-65
Descriptors Analisi enologica Acidesa Acidesa volatil Analisi del vi Metode d'analisi

Títol Residuos de plaguicidas en viticultura y enologia
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 46-54
Descriptors Residus Plaguicides Viticultura Enologia

Títol Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44
Descriptors Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME

Títol Seclin, el secreto de las enzimas
Autor DIAZ PINTADO,P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 20-25
Descriptors Industria vinicola Enzims Produccio industrial d'enzims

Títol Sector vitivinicola en Nueva Zelanda, El
Autor TARDAGUILA, J.   BRAVO, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 28-31
Descriptors Sector vitivinicola Nova Zelanda

Títol Seleccion de una cepa enologica con caracter prevalente. Estudio preliminar de los resultados de fermentacion
Autor ALVAREZ, J.M.   DE PAOLA, M.   PULVIRENTI, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 32-38
Descriptors Cep enologic Prevalent Fermentacio alcoholica Fermentacio Seleccio Llevats Tempranillo

Títol Sistemas de cierre de embotellado
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2012 - V: 14- N: 80, Pg: 55-67
Descriptors Sistema de tancament Tap Empreses Tap sintetic Tap de suro

Títol Sistemas de cierres de embotellado
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 44-57
Descriptors Envasat Vi Sistema de tancament Suro Suro sintetic Disseny Suro natural

Títol Sistemas de cierres de embotellado
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 13- N: 74, Pg: 37-48
Descriptors Sistema de tancament Ampolles de vi Suro Suro sintetic Tap

Títol Soluciones de acero inoxidable, prensas y maquinaria para bodegas
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 55-74
Descriptors Cellers Maquinaria enologica Tanc Refrigeracio Industria alimentaria

Títol Soluciones de acero inoxidable. Prensas y maquinaria para bodegas
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2012 - V: - N: 78, Pg: 32-55
Descriptors Acer inoxidable Premsa Maquinaria Celler Empreses Filtracio tangencial Diposit Refrigeracio Emmagatzematge Industria agroalimentaria

Títol Soluciones enologicas y productos de laboratorio
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 35-65
Descriptors Laboratori Productes enologics Llevats Industria vitivinicola Biotecnologia Desfangament estatic Most Vinificacio

Títol Soluciones para la guarda y envasado del vino
Autor GONZALEZ, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 42-46
Descriptors Envasat Vi Conservacio Bag-in-box Tetra brick Bota Vidre Envas PET Ampolles de vi

Títol Soluciones para la guarda y envasado del vino
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 48-50
Descriptors Envasat Emmagatzematge de vins Barrica Vidre Tetra brick Bag-in-box PET Tetra glax Encenalls de roure

Títol Tokay: un vino de reyes que denigro el comunismo
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 50-52
Descriptors Tokay Hongria Vi

Títol Tratamiento de vinos tintos espa?oles con carbon activado preparado a partir de sarmientos de vid: evaluacion del efecto sobre el contenido en OTA y la composicion polifenolica
Autor VALDES SANCHEZ, E. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 46-50
Descriptors Vi negre Espanya Carbo actiu Sarment OTA Composicio polifenolica Ocratoxina A

Títol Txakoli, la recuperacion de un vino con tradicion
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 42-45
Descriptors Txakoli Txacoli Pais Basc Vi Bizkaiko Txakolina DO Txacoli de Biscaia DO

Títol Uruguay, tannat y nuevos argumentos
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 64-66
Descriptors Tannat Uruguai Produccio de vi

Títol Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40
Descriptors Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma

Títol Validacion de los Ltd's (dendometros) como se?al de alarma del estres hidrico en cepas de Cabernet Sauvignon (Vitis vinifera L.) en Morata de Taju?a (Madrid)
Autor HERNANDO, C.   [ et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo/Abril 2011 - V: 13- N: 70, Pg: 28-35
Descriptors Dendometre Estres hidric Cabernet sauvignon Vitis vinifera L.

Títol Valle de Cafaye y Luj?n de Cuyo, vinos de altura
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 56-58
Descriptors Lujan de Cuyo Valle de Cafaye Vi

Títol Valoracion de la actividad odorifica en vinos de la variedad Albari?o cultivada en la Denominacion de Origen Rias Baixas
Autor ZAMUZ, S.   DIAZ, R.   VILANOVA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 66-69
Descriptors Vi DO Rias Baixas DO Denominacio d'origen Albarinyo Albari?o Propietats olfactives

Títol Variedades de vid para la produccion de vinos de calidad
Autor YA?EZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre - Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 28-35
Descriptors Varietats Vi Qualitat Vi de qualitat

Títol Variedades y patrones de vid incluidos en el registro viticola espa?ol
Autor DUQUE, M?.C.   YA?EZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 64-77
Descriptors Vinya Varietats Patrons Sinonimia Homonimia Recursos fitogenetics

Títol Vendimia manual - vendimia mecanizada, comparacion analitica y organoleptica de los vinos de la variedad Cabernet Franco
Autor PUERTAS, B.   VALGARCEL, M.C.   BUSTILLO, J.M.   GARCIA DE LUJAN, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 34-36
Descriptors Verema manual Verema mecanica Cabernet franc Vinificacio Most Vi Analisi organoleptica

Títol Vinos de Tunez: de la Biblia a la colonizacion francesa
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 72-74
Descriptors Vi Tunisia Historia

Títol Vinos en Iberia y en Andalucia
Autor GARCIA MU?OZ-SECA, M.J.   FLORES LUQUE, V.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2011 - V: 13- N: 70, Pg: 22-27
Descriptors Vitis vinifera Andalusia Historia del vi Denominacio d'origen Consells reguladors de denominacions d'origen Grau alcoholic

Títol Vinos macerados con material de roble americano. Discriminacion analitica y organoleptica de los vinos criados en barrica
Autor FRANCO, E.   ESTELLA, C.   HABA, E.   [et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 32-39
Descriptors Vi Roure america Envelliment Envelliment en barrica Caracteristiques organoleptiques Crian?a

Títol Vinos naturalmente dulces. Caracterizacion organoleptica
Autor CLIMENT, M.D.   ESTEVE, M.D.   MORANT, J.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: 12- N: 67, Pg: 36-39
Descriptors Caracteritzacio organoleptica Podridura noble Botrytis Cinerea Barsac Sauternes Vi dol?

Títol Vinos polivarietales versus vinos monovarietales
Autor
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 38-39
Descriptors Vi Polivarietal Vi monovarietal

Títol Viticultura de precision para una Enologia de precision. Interes y aplicacion de la cartografia de la riqueza de antocianos en el vi?edo para la produccion de grandes vinos
Autor CHATONNET, P.   PALACIOS, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 28-37
Descriptors Viticultura de precisio Enologia de precisio Riquesa d'antocians Produccio viticola

Títol Viticultura heroica, la vendimia de los funambulos
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 86-89
Descriptors Viticultura heroica Verema Bierzo DO

Títol Viveros e investigacion viticola: la clave esta bajo nuestros pies
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 34-37
Descriptors Investigacio vitivinicola Vivers Qualitat de la vinya

Títol pH y equilibrio ionico en mostos y vinos. Su importancia y factores que influyen
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 70-76
Descriptors pH Most Vi Equilibri ionic Vinificacio Material vegetal Potassi Acidesa Sol