
Registres trobats: 217
| Títol | Los gases y la refrigeracion en la enologia. Los principales actores son el nitrogeno y el dioxido de carbono. |
| Autor | MAGRINYA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 26-27 |
| Descriptors | Enologia Gasos Refrigeracio Nitrogen Dioxid de carboni Verema |
| Títol | ?Son los tapones sinteticos una alternativa al tapon de corcho? |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 42-45 |
| Descriptors | Tap sintetic Tap de suro |
| Títol | ?Son los tapones sinteticos una alternativa al tapon de corcho? |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 58-62 |
| Descriptors | Tap sintetic Tap de suro Alternatives |
| Títol | A debate. La divulgacion de vinos ?responsabilidad del enologo o del sumiller? |
| Autor | Redaccion |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 46-47 |
| Descriptors | Vi Sumiller Enoleg-ologa |
| Títol | Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos |
| Autor | VAL VILLA, P. FERRER SOLER, S. PARDO CUBILLOS, I. |
| Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42 |
| Descriptors | Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic |
| Títol | Acumulacion de aminas biogenas durante el envejecimiento de vinos con diferente turbidez |
| Autor | JIMENEZ MORENO, N. ANCIN AZPILICUETA, C. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 16957296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 50-54 |
| Descriptors | Vins Amines biogenes Envelliment Vi negre Merlot Enterboliment |
| Títol | Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color |
| Autor | LLODRA, D. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47 |
| Descriptors | Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines |
| Títol | Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en corcho |
| Autor | BERBEGAL, M. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 64-67 |
| Descriptors | Fongs Aillament Idetificacio Taca groga Suro |
| Títol | Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en el corcho |
| Autor | BERBEGAL, M. ARMENGOL, J. GARCIA-JIMENEZ, J. ROSELLO, J. MATAS, C. |
| Dades Font | Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 52-58 |
| Descriptors | Tricloroanisol Penicillium Trichoderma Gust de suro Fongs |
| Títol | Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS |
| Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50 |
| Descriptors | Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols |
| Títol | Analisis de metodos rapidos de extraccion para seguir la maduracion fenolica de la uva |
| Autor | IZCARA, E. GONZALEZ-SANJOSE, M.L. |
| Dades Font | Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 14-18 |
| Descriptors | Metodes d'extraccio Maduracio fenolica Color Vi Analisi Extraccio Raim |
| Títol | Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia |
| Autor | ANFIQUIMICA |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
| Descriptors | Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics |
| Títol | Aplicacion de diferentes enzimas de extraccion de color en uvas tintas de Navarra. Estudio del rendimiento y de la componente analitica y organoleptica de los vinos |
| Autor | SUBERVIOLA RIPA, J. JIMENO MENDOZA, K. IZURIAGA, C. [Et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 30-40 |
| Descriptors | Transformacio raim/vi Enzims Raim negre Navarra Component analitic Component organoleptic |
| Títol | Aplicacion de diferentes tecnicas enologicas para mejorar el color de los vinos de Monastrell |
| Autor | BAUTISTA-ORTIN, A.B. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 40-45 |
| Descriptors | Tecniques enologiques Color Vi Monastrell |
| Títol | Aptitud enologica de una cepa de levadura autoctona aislada en Castilla La Mancha para la elaboracion de vinos tintos jovenes cencibel y garnacha. Nueva levadura VN |
| Autor | IZQUIERDO CA?AS, P.M. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 28-34 |
| Descriptors | Aptitut enologica Castilla la Mancha Castella - la Manxa Vi negre jove Cencibel Garnacha Garnatxa Llevats |
| Títol | Argentina, un mundo vitivinicola diferente. El gran pais de hispanoamericano se situa entre el viejo y el nuevo mundo |
| Autor | SANZ DE ALVARO, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 18-21 |
| Descriptors | Argentina Viticultura |
| Títol | Aromatizacion del vino con virutas de roble |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 28-32 |
| Descriptors | Vi Aroma Roure |
| Títol | Australia, los vinos del paraiso |
| Autor | MURCIA, J.L |
| Dades Font | Enologos - novembre-desembre 2000 - V: - N: 8, Pg: 50-55 |
| Descriptors | Australia Vi Viticultura Enologia |
| Títol | Barricas de roble espa?ol ?una realidad? |
| Autor | FERNANDEZ DE SIMON, B. CADAHIA, E. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 40-42 |
| Descriptors | Botes Roure espanyol Crian?a |
| Títol | Biocombustible, ?una salida posible para los excedentes? |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 58-59 |
| Descriptors | Biocombustible Excedent Destil?lacio |
| Títol | Bodegas Murviedro, el CSIC y Lallemand se unen para desarrollar una levadura monovarietal unica de Bobal |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 24-26 |
| Descriptors | Elaboracio de vi Noves metodologies Llevats monovarietals Bobal |
| Títol | Bulgaria, la gran perla balcanica del vino |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 64-66 |
| Descriptors | Bulgaria Denominacio d'origen Regions vitivinicoles Europa |
| Títol | CRDO Binissalem-Mallorca, el esfuerzo balear |
| Autor | S.G.M. |
| Dades Font | Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 22-24 |
| Descriptors | Vi balear Binissalem DO Denominacio d'origen Mallorca Vi |
| Títol | CRDO Monterrei, en datos, El |
| Autor | MENDEZ, A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 66-68 |
| Descriptors | Monterrei DO |
| Títol | CRDO Ribera del Jucar. La ultima denominacion, princesa de los tintos modernos |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 16-17 |
| Descriptors | Denominacio d'origen Ribera del Jucar CDRO Ribera del Jucar Infoden |
| Títol | Cabo Verde: un oasis vitivinicola en el Africa negra |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 50-51 |
| Descriptors | Cabo Verde Africa Regio vitivinicola Vitivinicultura |
| Títol | Calidad microbiologica y esterilidad en tapones de corcho |
| Autor | BEORLEGUI MENDIVE, J.J. |
| Dades Font | Enologos - Septiembre-Noviembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 22-23 |
| Descriptors | Tap de suro Tap Qualitat microbiologica Esterilitat |
| Títol | Capacidad de hongos aislados del corcho y de Botrytis cinerea para transformar 2,4,6-triclorofenol en 2,4,6-tricloroanisol |
| Autor | MAGGI, L. MAZZOLENI, V. FUMIL, M. D. ET AL. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 38-41 |
| Descriptors | Botrytis cinerea Fongs Enologia Suro TCA TCP |
| Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos |
| Autor | GUILLEM, J.V. |
| Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453 |
| Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica |
| Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos |
| Autor | GUILLEM, J.V. |
| Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465 |
| Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio |
| Títol | Caracterizacion de mostos y vinos. Lineas de actuacion para enologos |
| Autor | GUILLEM, J. |
| Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3183, Pg: 2662-2668 |
| Descriptors | Vi Most Enologia Caracteritzacio |
| Títol | Caracterizacion del potencial aromatico del vino de marmajuelo por microextraccion en fase solida: comparacion entre fibras |
| Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 46-52 |
| Descriptors | Fibra Microextraccio Microextraccio en fase solida Analisi qualitatitiva Vi Marmajuelo |
| Títol | Caracterizaciones moleculares en cepas levaduriformes |
| Autor | GARCIA MU?OZ-SECA, M.J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 32-39 |
| Descriptors | Vinya Vinya llevaduriforme Caracteritzacio microbiologica Caracteritzacio molecular |
| Títol | Cata del enologo, La. Cooperativa Jesus del perdon: Jorge Martinez, el epilogo de un gran Yuntero |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 90-93 |
| Descriptors | Enoleg-ologa Cata Castilla la Mancha Vi Castella - la Manxa Vi ecologic |
| Títol | Cata del enologo, La. Jose Alberto Casas, el enologo que embotella el sol de Andalucia |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 74-77 |
| Descriptors | Cata Enoleg-ologa Andalusia |
| Títol | Cata del enologo: Manuel Lozano, el mas generoso |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: , Pg: 58-61 |
| Descriptors | Enoleg-ologa Cata |
| Títol | Catadores. Cantabria tambien existe |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 59-62 |
| Descriptors | Vitivinicultura Cantabria Mildiu |
| Títol | Catadores. FEAE sigue en silencio ane el cierre de la Enologica de Alcazar y el desmantelamineto del Ivicam |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 77-85 |
| Descriptors | Estacio enologica Investigacio enologica Innovacio Castilla la Mancha Gestio |
| Títol | Chile: eden de la vid y el vino |
| Autor | MURCIA, JOSE LUIS |
| Dades Font | Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 42-45 |
| Descriptors | Xile Comer? Vi Viticultura Enologia Vi Varietats de vi |
| Títol | Comparacion del potencial fenolico de uvas en el momento optimo de vendimia y caracteristicas de sus vinos |
| Autor | REYERO, J.R. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-41 |
| Descriptors | Potencial fenolic Raim Verema Caracteristiques Vi Vi negre |
| Títol | Comparacion entre destilaciones en alambique charentais y en columna de platos para la obtencion de aguardientes de vino destinados a la elaboracion de brandy de Jerez |
| Autor | TRILLO, L.M. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 26-28 |
| Descriptors | Destil?lacio Alambi Columna de plats Aiguardent Vi Brandi de Xeres |
| Títol | Comparacion entre modos de ionizacion para seleccionar el mas sensible para la determinacion de compuestos volatiles minoritarios presentes en vinos empleando HS-SPME-CG-MS |
| Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2012 - V: Suplement Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 78, Pg: 24-28 |
| Descriptors | Ionitzacio Compostos volatils minoritaris HS-SPME |
| Títol | Compuestos fenolicos y del aroma diferenciadores de vinos generosos tipo fino y oloroso |
| Autor | MAYEN, M. ET AL |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 30-33 |
| Descriptors | Aroma Compostos fenolics Fino Vi oloros Vi generos Color Envelliment |
| Títol | Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco |
| Autor | ROZES, NICOLAS |
| Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24 |
| Descriptors | Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
| Títol | Contribucion al estudio para la zonificacion de la Denominacion de Origen Valdepe?as: analisis de la uva de la vendimia del 2004 |
| Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 58-66 |
| Descriptors | Valdepe?as DO Valdepenyas DO Zonificacio Verema 2004 Raim Analisi |
| Títol | Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas |
| Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36 |
| Descriptors | Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior |
| Títol | Crianza sobre lias, chips y microoxigenacion, utilizacion conjunta en el envejecimiento de vinos tintos. Ventajas del uso de levaduras seleccionadas |
| Autor | MORATA, A. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 52-56 |
| Descriptors | Crian?a Lies Microoxigenacio Llevats Envelliment Vi negre Botes Crian?a sobre lies |
| Títol | DO Alella, tierra de vi?edos urbanos. Siete bodegas integran el Consejo Regulador que acoge 315 hectareas |
| Autor | MONROY, S.G. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 16 |
| Descriptors | Alella DO |
| Títol | DRDO Tarragona, de origen romano. Se extiende por 73 municipios de las comarcas del Camp de Tarragona y Ribera d'Ebre |
| Autor | MONROY, S.G. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 18-19 |
| Descriptors | Consell regulador Tarragona DO |
| Títol | Desalcoholizacion parcial de vinos durante la fermentacion alcoholica mediante osmosis inversa |
| Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. FELIPE, E. HERNANDO, D. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 82, Pg: 48-56 |
| Descriptors | Desalcoholitzacio Fermentacio alcoholica Osmosi inversa Cinetica fermentativa Concentracio d'alcohol |
| Títol | Desarrollo de un nuevo metodo de elaboracion de vinos tintos dulces a partir de uvas deshidratadas en camara |
| Autor | MARQUEZ, A. SERRATOSA, M.P. MERIDA, J |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 42-49 |
| Descriptors | Enologia Produccio de vi Vi negre dol? Raim deshidratat Nou metode d'elaboracio |
| Títol | Determinacion de azucares residuales en vinos mediante el empleo de un biosensor amperometrico. Comparacion con los metodos mas usuales: metodo de Fehling y metodo enzimatico |
| Autor | GIL, M. KONTOUDAKIS, N. CAMPS, J. [Et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 44-53 |
| Descriptors | Vi Determinacio de sucre residual Biosensor amperometric Metode de Fehling Metode enzimatic |
| Títol | Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas. |
| Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37 |
| Descriptors | Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica |
| Títol | Divulgacion. Pieralisi |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 34-35 |
| Descriptors | Innovacio Equipament Centrifugacio Industria enologica |
| Títol | Efecto de la adicion de serrin y esencia de roble sobre los aromas de un vino tinto monastrell. Resultados preliminares. IV Congreso nacional de enologos. Valladolid, 24, 25 y 26 de abril de 1998 |
| Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ALONSO, G.L. |
| Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 1998 - V: - N: 2727, Pg: 4060-4067 |
| Descriptors | Essencia de roure Serradures Aroma Vi negre monastrell |
| Títol | Efecto del roble americano frances en la calidad y el aroma de vinos de crianza |
| Autor | DIAZ PLAZA, E.M. et al |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 40-43 |
| Descriptors | Roure america Roure frances Qualitat del vi Aroma Vi de crian?a |
| Títol | Efecto del uso de las barricas de roble en la composicion volatil del vino. Optimizacion del tiempo de envejecimiento |
| Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 38-41 |
| Descriptors | Barrica Roure Compostos volatils Envelliment Vi |
| Títol | Efectos de la micro-oxigeracion en vinos tintos de Monastrell. Influencia de la composicion polifenolica del vino y del momento de aplicacion |
| Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 44-52 |
| Descriptors | Produccio de vi Vins negres Monastrell Microoxigenacio Composicio polifenolica |
| Títol | Efectos de la microoxigenacion en vino tinto |
| Autor | CANO LOPEZ, M. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 46-50 |
| Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Oxigen |
| Títol | Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas |
| Autor | PEREZ OLIVERO, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38 |
| Descriptors | Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi |
| Títol | El anhidrido sulfuroso; algunas reflexiones sobre este aditivo |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 28-31 |
| Descriptors | Anhidrid sulfuros Additius |
| Títol | El cambio climatico; una amenaza para nuestra vitivinicultura |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VOOO- N: 39, Pg: 28-31 |
| Descriptors | Canvi climatic Viticultura |
| Títol | El caracter vegetal del vino a nivel sensorial |
| Autor | PALACIOS, A.T. McKAY, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 26-33 |
| Descriptors | Caracter vegetal Pirazina Vinificacio Cata Analisi sensorial Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Series aromatiques Compostos quimics |
| Títol | El concepto de grano en toneleria. Un criterio para clasificar el roble |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 24-28 |
| Descriptors | Toneleria Concepte de gra Roure Classificacio Botes |
| Títol | El control del vi?edo europeo no detiene los excedentes |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 42-45 |
| Descriptors | Control de la vinya Excedent Europa Vinya Plantacio |
| Títol | El delestage, una tecnica muy util para la elaboracion de vinos tintos |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-31 |
| Descriptors | Delestage Extraccio del color Extraccio de components fenolics Vi negre Vinificacio |
| Títol | El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30 |
| Descriptors | Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals |
| Títol | El hierro: los vinos que surgieron de la erupcion |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 60-62 |
| Descriptors | El Hierro Vi Illes Canaries Varietats de ra?m |
| Títol | El roble espa?ol: una alternativa para la crianza de vinos de calidad |
| Autor | MARTINEZ, J. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 46-49 |
| Descriptors | Roure espanyol Vins Crian?a en barrica Crian?a Vi negre Vi negre |
| Títol | El sector vitivinicola en China |
| Autor | LI, Z. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 20-21 |
| Descriptors | Xina Sector vitivinicola Importacio Exportacio Evolucio |
| Títol | El tanino enologico en la vinificacion en tinto |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 26-30 |
| Descriptors | Tanins Vinificacio Vi negre |
| Títol | El vino de Israel biblia y negocio |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos - Mayo-Junio 2001 - V: 3- N: 11, Pg: 50-53 |
| Descriptors | Vi Israel Vi Kosher |
| Títol | El vino sudafricano inunda la Union Europea |
| Autor | MURCIA, J.L |
| Dades Font | Enologos - marzo-abril 2001 - V: - N: 10, Pg: 54-57 |
| Descriptors | Vi Sud Africa Varietats de ra?m Sector vitivinicola Africa del sud |
| Títol | Empresa: Seda Solutions |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 32-33 |
| Descriptors | Entrevista Enoleg/ologa Gestio integral Bodegues Optimitzacio de recursos |
| Títol | Enologa consagrada. Maruja Casaus Marcellan, el prestigio de Cari?ena |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 24 |
| Descriptors | Enoleg-ologa Carinyena Carinyena DO Cari?ena Cari?ena DO |
| Títol | Enologa joven. Pilar Larumbe, la garnacha como se?a de identidad |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 26 |
| Descriptors | Enoleg-ologa |
| Títol | Enologos consagrados. maruja Casaus Marcellan, el prestigio de Cari?ena |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: , Pg: 24 |
| Descriptors | Carinyena Cari?ena Enoleg-ologa Cari?ena DO Carinyena DO |
| Títol | Enologos del siglo XXI. Tom?s Mesa, et reto vitivinicola al limite |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 20 |
| Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista Condicions climatiques Cultiu de la vinya |
| Títol | Enologos del siglo XXI: Jorge Martinez Bruyel, la cencibel como bandera |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 22 |
| Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista Vi ecologic Produccio de vi |
| Títol | Entrevista: Angelina Mondavi, cuando el "vino se lleva en la sangre". |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 24-26 |
| Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa Bodegues Bodegues Mondavi |
| Títol | Entrevista: Miguel Ruescas Lozano. |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 28-30 |
| Descriptors | Entrevista Enoleg/ologa Castella - la Manxa Col?legi d'Enolegs |
| Títol | Estudio comparativo de las distintas Denominaciones de Origen (DD.OO.) |
| Autor | GARCIA MUNOZ-SECA, M.J. FLORES LUQUE, V. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 24-34 |
| Descriptors | Vitis vinifera Denominacio d'origen Consells reguladors de denominacions d'origen Denominacions d'origen Condado de Huelva DO Jerez-Xeres-Sherry DO Manzanilla San Lucar de Barrameda DO Montilla-Moriles DO Malaga DO Sierras de Malaga DO Pasas de Malaga DO |
| Títol | Estudio de la aplicacion de la norma UNE 56930:2005 para la determinacion del 2, 4, 6-tricloroanisol (TCA) transferible |
| Autor | RUSELL, R. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 30-33 |
| Descriptors | Norma UNE 56930:2005 UNE 56930:2005 Determinacio 2,4,6-tricloroanisol transferible TCA |
| Títol | Estudio de la vinificacion en Argentina a partir de los aminoacidos libres en la produccion de vino tinto (Merlot) y blanco (Torrontes) utilizando diferentes levaduras (nativa y cultivadas) |
| Autor | GIRAUDO, M. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 24-29 |
| Descriptors | Argentina Vinificacio Aminoacid lliure Produccio Vi negre Merlot Vi blanc Torrontese Llevats nadius Llevats cultivats |
| Títol | Estudio de las denominaciones de origen vitivinicolas en Andalucia |
| Autor | GARCIA MU?OZ-SECA, M.J. FLORES LUQUE, V. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 24-31 |
| Descriptors | Vitivinicultura Andalusia Denominacio d'origen Segells de qualitat Vitis vinifera Consell regulador |
| Títol | Etiquetado, mallaje codificacion y capsulado |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: 13- N: 69, Pg: 42-48 |
| Descriptors | Etiquetatge Codificacio Imatge Capsula Malla Precintes |
| Títol | Etiquetas, capsulas y mallas: Elementos que ensalzan la belleza. Grupo Argaf, SA. Badalona PAC. Rivercap SA. |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 63-68 |
| Descriptors | Etiqueta Etiquetat Etiquetatge Botelles Marqueting vinicola Imatge de marca Malla Qualitat Innovacio |
| Títol | Evaluacion del comportamiento agronomico de Vitis vinifera variedad Malbec en Mendoza, Argentina en las campa?as 2004/05 y 2005/06 |
| Autor | BARONI, A. FERNANDEZ, C. GIL, F. [et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 40-44 |
| Descriptors | Viticultura Variables enologiques Malbec |
| Títol | Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo |
| Autor | FORT MARSAL, F. CIRY, D. OLIVELLA BORI, S. MORENO OLMEDO, S. GRI?O FUSTE, J. RABASCALL BESORA, G. HAHOUN, L. AROLA FERRER, LL. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 46-49 |
| Descriptors | Activitat lipoxigenasa Maduracio Chardonnay Macabeu Lipoxigenasa Varietats de raim |
| Títol | Evolucion de los parametros cromaticos durante la crianza de vinos elaborados con maceracion carbonica de las uvas |
| Autor | NAVARRO, G. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 26-29 |
| Descriptors | Parametres cromatics Crian?a Maceracio carbonica |
| Títol | Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica |
| Autor | DUBOURDIEU, D. TOMINAGA, T. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59 |
| Descriptors | Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux |
| Títol | Evolucion del color del vino durante la crianza en barricas de roble |
| Autor | PEREZ PRIETO, L.J.A. MARTINEZ CUTILLAS, A.B. LOPEZ ROCA, J.M.A. PARDO MINGUEZ, F.C. GOMEZ PLAZA, E.A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 40-45 |
| Descriptors | Vi Color Crian?a Barrica de roure |
| Títol | Exaltacion de las propiedades aromaticas del mosto mediante eluso de especies de levadura no-Saccharomyces y Saccharomyces |
| Autor | LANGUETI, P. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 40-43 |
| Descriptors | Most Saccharomyces No saccharomyces Llevats Aroma Propietats aromatiques |
| Títol | Extracciones alternativas de polifenoles: estudio del efecto sobre la estabilidad del color de extractos polifenolicos de origen vinico |
| Autor | GONZALEZ-LARA, R. CARRASCO, D. GONZALEZ, L.M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 13- N: 74, Pg: 32-34 |
| Descriptors | Extraccio de polifenols Vi Estabilitat Color Estabilitat polifenolica |
| Títol | Factores que influyen en la calidad aromatica de los vinos |
| Autor | SALINAS FERNANDEZ, M.R. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 32-40 |
| Descriptors | Qualitat aromatica Qualitat del vi Aroma |
| Títol | Facultad de Enologia de la Universidad Rovira i Virgili. Desde 1996 ha formado alrededor de 250 licenciados en Enologia |
| Autor | MONROY, S.G. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 16 |
| Descriptors | Facultat d'enologia Universitat Rovira i Virgili URV |
| Títol | Filoxera ataca a la mayor region vitivin?cola del mundo, La |
| Autor | LOPEZ VAQUERO, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 6 |
| Descriptors | Fil?loxera Regions vitivinicoles 2013 Plagues |
| Títol | Gran Breta?a, vinos de tradicion milenaria |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2011 - V: 13- N: 69, Pg: 64-66 |
| Descriptors | Gran Bretanya Vins Historia Produccio de vi |
| Títol | Guia de vinos, interlocutoras con el gran publico |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 64-65 |
| Descriptors | Guia de vi Vins Guia |
| Títol | Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una |
| Autor | BIOENOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
| Descriptors | Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics |
| Títol | IV Congreso Nacional de Enologos. Comportamiento de la levadura VRB seleccionada en el CIDA de la D.O.Ca.Rioja. Comparacaion con otras |
| Autor | LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. GUTIERREZ, A.R. PALACIOS, A. EPIFANIO, S. |
| Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1845-1853 |
| Descriptors | Llevats VRB Comportament enologic Llevats Vi |
| Títol | IV Congreso Nacional de Enologos. Maduracion fenolica de las uvas tintas. Relacion con la calidad de los vinos. Comparacion entre los viduenyos merlot y tempranillo. |
| Autor | SAINT-CRIQ DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. GLORIES, Y. |
| Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1999 - V: - N: 2748, Pg: 1126-1136 |
| Descriptors | Maduracio fenolica Merlot Tempranillo Qualitat Vi Ull de llebre |
| Títol | IV Congreso Nacional de Enologos. Normas de calidad aplicadas a la Enologia (y II) |
| Autor | ESTEVEZ CUBERO, J.A. |
| Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 1999 - V: - N: 2744, Pg: 806-810 |
| Descriptors | Qualitat Normes Enologia Normalitzacio |
| Títol | IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos |
| Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VARELA, F. COLOMO, R. SUAREZ, J.A. |
| Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163 |
| Descriptors | Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi |
| Títol | IV Congreso de enologos. Normas de calidad aplicadas a la enologia |
| Autor | ESTEVEZ CUBERO, J.A. |
| Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x - Marzo 1999 - V: - N: 2743, Pg: 726-731 |
| Descriptors | Normes Qualitat Normalitzacio Enologia |
| Títol | Identida de marca rejuvenecida, Una |
| Autor | OENOBRANDS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74 |
| Descriptors | Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador |
| Títol | Importancia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica |
| Autor | PALACIOS, A. SANTIAGO, L. MACIAS, C. RASINES, G. NAVASCUES, E. RODRIGUEZ, P. |
| Dades Font | Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 18-20 |
| Descriptors | Micronutrients Zinc Magnesi Coure Potassi Biotina Tiamina Fermentacio alcoholica Most |
| Títol | Incidencia de la maceracion prefermentativa a bajas temperaturas y el tiempo de maceracion en el color de vinos tintos de monastrell |
| Autor | OLIVA ORTIZ, J. BARBA NAVARRO, A. MARTINEZ BRAVO, F. GARCIA GIMENEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 30-37 |
| Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Temps de maceracio Color Vi negre Monastrell |
| Títol | Incidencia de los residuos de ciprodinil, fludioxonil y primetanil en vinos obtenidos por fermentacion con distintas especies de saccharomyces |
| Autor | OLIVA, J GARCIA, M.A NAVARRO, S PARDO, F BARBA, A |
| Dades Font | Enologos - enero-febrero 2001 - V: - N: 9, Pg: 18-25 |
| Descriptors | Ciprodinil Fludioxonil Primetanil Vi Saccharomyces Llevats Residus |
| Títol | Infeccion por Botrytis cinerea y sus consecuencias enologicas |
| Autor | GUILLAMON, J.M. |
| Dades Font | Enologos - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 36-44 |
| Descriptors | Botrytis cinerea Malalties de la vinya |
| Localització | C 19/143 |
| Títol | Influencia de distintas metodologias de elaboracion de vinos blancos verdejo en la fraccion aromatica |
| Autor | PALACIOS GARCIA, A. LOSADA ARIAS, M. GARCIA NOBLEJAS, V. |
| Dades Font | Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 30-34 |
| Descriptors | Vinificacio Vi blanc Verdejo Fraccio aromatica |
| Títol | Influencia de la edad del vi?edo en el perfil de antocianos de vitis vinifera L. CV Tempranillo en la DO Ribera del Duero |
| Autor | MORATA, A. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero - Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 38-41 |
| Descriptors | Vinya Antocians Vitis vinifera Tempranillo Ribera del Duero DO Edat Ull de llebre |
| Títol | Influencia de la microoxigenacion en la estabilizacion del color de los vinos tintos |
| Autor | INIESTA ORTIZ, J.A. RAMIREZ CARRERA, E. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 40-42 |
| Descriptors | Microoxigenacio Estabilitzacio Color Vi negre |
| Títol | Influencia de la poda y el riego en la maduracion fenolica de las variedades de vid tempranillo y cabernet sauvignon |
| Autor | PUERTAS, B. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 52-57 |
| Descriptors | Poda Reg Maduracio fenolica Vinya Varietats Tempranillo Cabernet sauvignon |
| Títol | Influencia del origen del roble en la modificacion de la composicion aromatica de los vinos durante la crianza |
| Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 60-63 |
| Descriptors | Barrica Crian?a Roure america Roure frances Compostos aromatics |
| Títol | Influencia del riego sobre parametros de calidad del mosto en las variedades Tempranillo, Garnacha Tinta, Graciano y Cabernet Sauvignon |
| Autor | GARCIA ESCUDERO, E. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 34-38 |
| Descriptors | Most Qualitat Reg Tempranillo Garnatxa negra Garnacha negra Graciano Cabernet sauvignon |
| Títol | Informe y conclusiones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia |
| Autor | FRANCO ALADREN, E. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 16-20 |
| Descriptors | Informe Experimentacio Viticultura Enologia Grup de treball |
| Títol | Informe. Reunion del GTVE |
| Autor | FRANCO ALADREN, E. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2013 - V: A?o XV- N: 84, Pg: 16-20 |
| Descriptors | Experimentacio Viticultura Enologia Tecnologia vinicola Microbiologia enologica Malalties de la vinya |
| Títol | Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas |
| Autor | MAS, A. |
| Dades Font | Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24 |
| Descriptors | Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada |
| Títol | Interpretacion del Diagnostico Foliar de cv. Tempranillo en el ambito de la D.O.Ca. Rioja |
| Autor | GARCIA ESCUDERO, E. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 56-59 |
| Descriptors | Tempranillo Diagnostic foliar Rioja DO Fertilitzacio Nutrients |
| Títol | Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion. |
| Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, M. [ET AL.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46 |
| Descriptors | Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
| Títol | Jose Gracia da a conocer la correlacion entre el Indice de Maduracion Fenolica y los componentes aromaricos del vino |
| Autor | GRACIA ROMEO, J.P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 22 |
| Descriptors | Conferencia Index de maduracio fenologica Components aromatics Vi Metode cromoenos |
| Títol | La Mancha, un mar de vi?edos para disfrutar |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: 13- N: 69, Pg: 60-62 |
| Descriptors | Castella - la Manxa Superficie de vinya |
| Títol | La OIV aprueba en Bucarest la nueva definicion de la profesion de enologo |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 78-81 |
| Descriptors | OIV Professio Enoleg-ologa Nova definicio |
| Títol | La Union Espa?ola de Catadores reconoce los mejores vinos jovenes de la a?ada 2012. |
| Autor | UEC |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 12-13 |
| Descriptors | 2012 Premi Unio Espanyola de Catadors |
| Títol | La calidad en el proceso enologico (i). IX Congreso Nacional de Enologos, Bilbao, 15, 16, 17 de Febrero de 2003 |
| Autor | GUILLEM RUIZ, J.V. |
| Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2003 - V: LVIII- N: 2957, Pg: 1142-1148 |
| Descriptors | Qualitat Proces enologic Enologia Industria enologica |
| Títol | La cata del enologo. Marcos Eguren, grande entre los grandes |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 82-85 |
| Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa URV |
| Títol | La cata del enologo: Raul Bobet. Compromiso con la sostenibilidad. |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 68-71 |
| Descriptors | Cata Enoleg/ologa Sostenibilitat |
| Títol | La copigmentacion en vinos tintos. Efecto de la adicion de cofactores |
| Autor | FERNANDEZ IGLESIAS, C.M. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 34-39 |
| Descriptors | Copigmentacio Vi negre Addicio de cofactors |
| Títol | La copigmentacion; un factor determinante del color del vino tinto |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 34-38 |
| Descriptors | Copigmentacio Color Vi negre Copigment |
| Títol | La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28 |
| Descriptors | Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines |
| Títol | La enologia logra el reconocimiento profesional |
| Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
| Dades Font | Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 41-55 |
| Descriptors | Legislacio Enoleg-ologa Enologia Certificacio Reconeixement professional Reial decret |
| Títol | La espuma del cava un delicado equilibrio |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32 |
| Descriptors | Escuma Cava Bombolles |
| Títol | La histamina y otras aminas biogenas en el vino: ?un problema real o una barrera comercial? |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 24-27 |
| Descriptors | Histamina Amines biogenes Vi |
| Títol | La informatica, una herramienta basica en la gestion de las bodegas |
| Autor | GONZALEZ, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 52-53 |
| Descriptors | Software Tra?abilitat Informatica Gestio de cellers |
| Títol | La investigacion vitivinicola en Australia |
| Autor | VILANOVA, M. TARDAGUILA, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 30-32 |
| Descriptors | Australia Investigacio vitivinicola Viticultura |
| Títol | La lisozima: una nueva herramienta para la vinificacion |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 32-36 |
| Descriptors | Lisozim Vinificacio |
| Títol | La maceracion prefermentativa en frio de la uva tinta |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 36-39 |
| Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Raim negre |
| Títol | La madurez fenolica: un tema abierto |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 24-28 |
| Descriptors | Maduracio fenolica Vinificacio |
| Títol | La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP) |
| Autor | GOPAL, CHANDRA REHMANJI, MUSTAFA MARTI, JOAN MOLA, ANDREW LONG, DENIS KONSTA, ALEXIA |
| Dades Font | Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30 |
| Descriptors | Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma |
| Títol | La prevision de la vendimia apunta a una calidad optima y un aumento de la produccion. |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 64-71 |
| Descriptors | Vi 'Espanya 2013 Previsio Produccio de vi Qualitat de la produccio |
| Títol | La quiebra proteica, una problematica no del todo resuelta |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 28-32 |
| Descriptors | Proteines Trenca proteica Enologia Vi Posit Bentonita |
| Títol | La revolucion de los tapones |
| Autor | MONROY, S.G. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 52-56 |
| Descriptors | Tap Suro Zork Tap de rosca |
| Títol | La tintilla de Rota: variedad tradicional de la provincia de Cadiz y sus perspectivas de futuro |
| Autor | PUERTAS GARCIA, B CRUZ GARCIA, S LARA BENITEZ, M GARCIA DE LUJAN, A |
| Dades Font | Enologos - novembre-desembre 2000 - V: - N: 8, Pg: 16-28 |
| Descriptors | Tintilla de Rota Varietats de raim Ampelografia Cadis Cadiz |
| Títol | Laboratorios y productos enologicos, las claves para la obtencion de un buen vino |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 52-55 |
| Descriptors | Enologia Produccio de vi Productes enologics Productes de laboratori |
| Títol | Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos |
| Autor | LALLEMAND |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73 |
| Descriptors | Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris |
| Títol | Las Islas Canarias, un microcosmos vitivinicola. El archipielago ofrece diez denominaciones de origen de calidad |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 44-47 |
| Descriptors | Illes Canaries Viticultura Denominacions d'origen Abona DO Tacoronte-Acentejo DO Valle de la Orotava DO Valle de Guimar DO Ycoden-Daute-Isora DO La Palma Lanzarote Gran Canaria El Hierro La Gomera |
| Títol | Las coordenadas cromaticas CIELAB; un mejor sistema para medir el color del vino |
| Autor | SALINAS FERNANDEZ, M.R. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 24-27 |
| Descriptors | Coordenades cromatiques CIELAB Vi Color |
| Títol | Las manoproteinas; origen e interes enologico |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29 |
| Descriptors | Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques |
| Títol | Las paradas de fermentacion |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 28-32 |
| Descriptors | Fermentacio Aturada fermentativa Vinificacio |
| Títol | Las vitisinas o piranoantocianos; nuevos pigmentos identificados en el vino tinto |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 22-24 |
| Descriptors | Vitisina Piranoantocians Pigment Vi negre |
| Títol | Los aromas que el roble aporta al vino; influencia del grado de tostado de las duelas |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 42-45 |
| Descriptors | Roure Aroma Tonel Vi |
| Títol | Manejo de los aromas de reduccion a traves de tapones a permeabilidad controlada |
| Autor | UGLIANO, M. DIEVAL, J.B. VIDAL, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 32-34 |
| Descriptors | Enologia Tap Aroma de reduccio Permeabilitat controlada |
| Títol | Mas Martinet, vinos cum laude |
| Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
| Dades Font | Enologos - novembre-desembre 2000 - V: - N: 8, Pg: 48-49 |
| Descriptors | Cellers Mas Martinet Priorat |
| Títol | Metodo de deteccion directa de Bettanomyces ssp en vinos de crianza en barrica |
| Autor | NAVASCUES, E. RASINES, G. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 24-26 |
| Descriptors | Brettanomyces ssp Deteccio Vi Crian?a Barrica Vi de crian?a Llevats |
| Títol | Metodo rapido para el analisis simultaneo de los compuestos volatiles mayoritarios y del acido citrico del vino mediante espectroscopia infrarroja |
| Autor | SORIANO PEREZ, A. GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M. DELGADO SANCHEZ-MIGALLON, J.A. SANCHEZ-MINGALLON SANCHEZ-GIL, V. |
| Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
| Descriptors | Analisi simultania Compostos volatils majoritaris Acid citric Espectroscopia d'infrarojos |
| Títol | Microbiologia en tapones de corcho |
| Autor | BEORLEGUI, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 28-31 |
| Descriptors | Suro Tap de suro Microbiologia |
| Títol | Microxigenacion de mostos y vinos |
| Autor | YERLE, S KAMIO,I |
| Dades Font | Enologos - marzo-abril 2001 - V: - N: 10, Pg: 18-20 |
| Descriptors | Microoxigenacio Most Vi |
| Títol | Monografico: Informatica y gesti?n de bodegas, una alianza imprescindible. |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 50-60 |
| Descriptors | Bodegues Gestio integral Gestio tecnica Empreses Informatica Informatitzacio |
| Títol | Monografico: Soluciones enologicas y productos de laboratorio. Laboratorios y productos enologicos, la cocina del vino |
| Autor | ENOLOGOS |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 57-59 |
| Descriptors | Productes enologics Elaboracio de vi Llevats Tecnologia enologica |
| Títol | Navarra, ejemplo de continua reconversion |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 48-49 |
| Descriptors | Navarra DO Bodegues Climatologia |
| Títol | Nitrogeno facilmente asimilable. Sorensen vs. PAN / Amonio |
| Autor | MU?OZ, S. TOBE?A, A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 38-41 |
| Descriptors | Produccio de vi Compostos nitrogenats Fermentacio Llevats |
| Títol | Nueva formulacion para la determinacion, libre de interferencias, de sulfitos totales en vino tinto |
| Autor | TOBE?A, A. MU?OZ, S. DUE?AS, S. [Et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 36-39 |
| Descriptors | Enologia Produccio de vi Vi negre Sulfit Nova formulacio |
| Títol | Nueva levadura para vino blanco de Nueva Zelanda, Una |
| Autor | LEE, S.A. SHEEHAN, H. DEED, R.C. RICHARDS, K.D. GARDNER, R.C. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 26-27 |
| Descriptors | Vi blanc Llevats Llevats vinics Elaboracio de vi Nova Zelanda |
| Títol | Nueva solucion en la fermentacion malolactica |
| Autor | HANSEN, C. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 24 |
| Descriptors | Fermentacio malolactica Solucio Vi d'alta graduacio alcoholica |
| Títol | ORIGINALES. Brettanomyces: Mitos y realidades |
| Autor | CHATONNET, P. MIRANDA, A. PALACIOS,A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 44-60 |
| Descriptors | Brettanomyces Vi Control Prevencio Higiene enologica Desinfeccio Tractament fisic Etilfenol Dekkera |
| Títol | Ocratoxina A: un problema emergente, La |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 42-44 |
| Descriptors | Ocratoxina Vi OTA Fongs Aspergillus ochraceus |
| Títol | Oporto, un vino entre historias y paisajes naturales |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 46-51 |
| Descriptors | Oporto Historia Verema |
| Títol | Pardeamiento de mostos y vinos |
| Autor | FERNANDEZ ZURBANO, P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 30-38 |
| Descriptors | Pardeamiento Most Vi Oxigen Oxidacio del most Tirosinasa Lacasa Glutatio |
| Títol | Pedro Ximenez, el vino del sol |
| Autor | GARCIA NOBLEJAS DAVILA, V. CAMBRALLA DIANA, R. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 22-23 |
| Descriptors | Pedro Ximenez Malaga Montilla-Moriles Jerez Factors abiotics Vinya Varietats Factors biotics Maridatge Vi i gastronomia |
| Títol | Perfil Aromatico y Compuestos Quimicos Presentes en los Vinos Tradicionales de Andalucia Occidental |
| Autor | RIVAS SANCHEZ, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 34-37 |
| Descriptors | Perfil aromatic Compostos quimics Vi Andalucia occidental Andalusia Andalucia Andalusia occidental |
| Títol | Por que emplear bacterias lacticas seleccionadas si mis vinos realizan espontaneamente la fermentacion malolactica? |
| Autor | AGROVIN |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 62 |
| Descriptors | Fermetacio Fermentacio malolactica Bacteris lactics Elaboracio de vi |
| Títol | Portugal mira al futuro desde su historico pasado |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 76-78 |
| Descriptors | Portugal Sector del vi Viticultura |
| Títol | Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular |
| Autor | LALLEMAND |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32 |
| Descriptors | Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi |
| Títol | Prevencion del riesgo de Brettanomyces a traves de la utilizacion de herramientas analiticas innovadoras y de la gestion rigurosa del proceso de elaboracion. |
| Autor | MURAT, M.L. GINDREAU, E. DUMEAU, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 32-36 |
| Descriptors | Brettanomyces Enologia Prevencio Raim |
| Títol | Propiedad de las levaduras autoctonas y de las levaduras comerciales en la vinificacion |
| Autor | GONZALEZ, S. BARRIO, E. QUEROL, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 42-46 |
| Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Llevats autoctons |
| Títol | Propuesta de implantacion de un sistema de gestion de la calidad en una empresa vinicola |
| Autor | CLIMENT, M.D. GARCERA, C. ESTEVE, M.D. |
| Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 34-40 |
| Descriptors | Gestio de la qualitat enologica Sistema APPCC HACCP Manual d'autocontrol Empreses vinicoles Qualitat APPCC |
| Títol | Proyecto. Vinaromas. El aroma del vino se puede estudiar, modifocar y controlar tecnologicamente |
| Autor | LOPEZ, R. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 40-41 |
| Descriptors | Vi Aroma Aroma del vi Control |
| Títol | Pruebas comparativas sobre la fermentacion con dos cepas de levaduras en uvas variedad Tempranillo y Viura tratadas con Pirimetanil |
| Autor | VAQUERO FERNANDEZ, L. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-febrero 2010 - V: 13- N: 69, Pg: 52-56 |
| Descriptors | Fermentacio Llevats Tempranillo Viura Fungicides Analisi de residus de pesticides |
| Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. El laboratorio enologico (I) |
| Autor | GUASCH TORRES, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 30-33 |
| Descriptors | Analisi enologica Laboratori enologic |
| Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. El laboratorio enologico II |
| Autor | GUASCH TORRES, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 26-29 |
| Descriptors | Laboratori enologic Analisi Enologia Analitica Metodes d'analisi Vi |
| Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. El proceso de la medida quimica |
| Autor | GUASCH TORRES, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 56-59 |
| Descriptors | Analisi enologica Mesures quimiques Metode d'analisi Calibracio |
| Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis |
| Autor | GUASCH TORRES, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56 |
| Descriptors | Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa |
| Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 2. El metodo Garcia Tena y su validacion analitica |
| Autor | GUASCH TORRES, J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 62-65 |
| Descriptors | Analisi enologica Acidesa Acidesa volatil Analisi del vi Metode d'analisi |
| Títol | Residuos de plaguicidas en viticultura y enologia |
| Autor | OLIVA ORTIZ, J. BARBA NAVARRO, A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 46-54 |
| Descriptors | Residus Plaguicides Viticultura Enologia |
| Títol | Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos |
| Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44 |
| Descriptors | Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME |
| Títol | Seclin, el secreto de las enzimas |
| Autor | DIAZ PINTADO,P. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 20-25 |
| Descriptors | Industria vinicola Enzims Produccio industrial d'enzims |
| Títol | Sector vitivinicola en Nueva Zelanda, El |
| Autor | TARDAGUILA, J. BRAVO, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 28-31 |
| Descriptors | Sector vitivinicola Nova Zelanda |
| Títol | Seleccion de una cepa enologica con caracter prevalente. Estudio preliminar de los resultados de fermentacion |
| Autor | ALVAREZ, J.M. DE PAOLA, M. PULVIRENTI, A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 32-38 |
| Descriptors | Cep enologic Prevalent Fermentacio alcoholica Fermentacio Seleccio Llevats Tempranillo |
| Títol | Sistemas de cierre de embotellado |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2012 - V: 14- N: 80, Pg: 55-67 |
| Descriptors | Sistema de tancament Tap Empreses Tap sintetic Tap de suro |
| Títol | Sistemas de cierres de embotellado |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 44-57 |
| Descriptors | Envasat Vi Sistema de tancament Suro Suro sintetic Disseny Suro natural |
| Títol | Sistemas de cierres de embotellado |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 13- N: 74, Pg: 37-48 |
| Descriptors | Sistema de tancament Ampolles de vi Suro Suro sintetic Tap |
| Títol | Soluciones de acero inoxidable, prensas y maquinaria para bodegas |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 55-74 |
| Descriptors | Cellers Maquinaria enologica Tanc Refrigeracio Industria alimentaria |
| Títol | Soluciones de acero inoxidable. Prensas y maquinaria para bodegas |
| Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2012 - V: - N: 78, Pg: 32-55 |
| Descriptors | Acer inoxidable Premsa Maquinaria Celler Empreses Filtracio tangencial Diposit Refrigeracio Emmagatzematge Industria agroalimentaria |
| Títol | Soluciones enologicas y productos de laboratorio |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 35-65 |
| Descriptors | Laboratori Productes enologics Llevats Industria vitivinicola Biotecnologia Desfangament estatic Most Vinificacio |
| Títol | Soluciones para la guarda y envasado del vino |
| Autor | GONZALEZ, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 42-46 |
| Descriptors | Envasat Vi Conservacio Bag-in-box Tetra brick Bota Vidre Envas PET Ampolles de vi |
| Títol | Soluciones para la guarda y envasado del vino |
| Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 48-50 |
| Descriptors | Envasat Emmagatzematge de vins Barrica Vidre Tetra brick Bag-in-box PET Tetra glax Encenalls de roure |
| Títol | Tokay: un vino de reyes que denigro el comunismo |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 50-52 |
| Descriptors | Tokay Hongria Vi |
| Títol | Tratamiento de vinos tintos espa?oles con carbon activado preparado a partir de sarmientos de vid: evaluacion del efecto sobre el contenido en OTA y la composicion polifenolica |
| Autor | VALDES SANCHEZ, E. et al. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 46-50 |
| Descriptors | Vi negre Espanya Carbo actiu Sarment OTA Composicio polifenolica Ocratoxina A |
| Títol | Txakoli, la recuperacion de un vino con tradicion |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2006 - V: VII- N: 42, Pg: 42-45 |
| Descriptors | Txakoli Txacoli Pais Basc Vi Bizkaiko Txakolina DO Txacoli de Biscaia DO |
| Títol | Uruguay, tannat y nuevos argumentos |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 64-66 |
| Descriptors | Tannat Uruguai Produccio de vi |
| Títol | Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma |
| Autor | SALINAS, M.R. GARIJO, J. PARDO, F. ZALACAIN, A. ALONSO, G.L. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40 |
| Descriptors | Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma |
| Títol | Validacion de los Ltd's (dendometros) como se?al de alarma del estres hidrico en cepas de Cabernet Sauvignon (Vitis vinifera L.) en Morata de Taju?a (Madrid) |
| Autor | HERNANDO, C. [ et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo/Abril 2011 - V: 13- N: 70, Pg: 28-35 |
| Descriptors | Dendometre Estres hidric Cabernet sauvignon Vitis vinifera L. |
| Títol | Valle de Cafaye y Luj?n de Cuyo, vinos de altura |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 56-58 |
| Descriptors | Lujan de Cuyo Valle de Cafaye Vi |
| Títol | Valoracion de la actividad odorifica en vinos de la variedad Albari?o cultivada en la Denominacion de Origen Rias Baixas |
| Autor | ZAMUZ, S. DIAZ, R. VILANOVA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 66-69 |
| Descriptors | Vi DO Rias Baixas DO Denominacio d'origen Albarinyo Albari?o Propietats olfactives |
| Títol | Variedades de vid para la produccion de vinos de calidad |
| Autor | YA?EZ, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre - Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 28-35 |
| Descriptors | Varietats Vi Qualitat Vi de qualitat |
| Títol | Variedades y patrones de vid incluidos en el registro viticola espa?ol |
| Autor | DUQUE, M?.C. YA?EZ, F. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 64-77 |
| Descriptors | Vinya Varietats Patrons Sinonimia Homonimia Recursos fitogenetics |
| Títol | Vendimia manual - vendimia mecanizada, comparacion analitica y organoleptica de los vinos de la variedad Cabernet Franco |
| Autor | PUERTAS, B. VALGARCEL, M.C. BUSTILLO, J.M. GARCIA DE LUJAN, A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 34-36 |
| Descriptors | Verema manual Verema mecanica Cabernet franc Vinificacio Most Vi Analisi organoleptica |
| Títol | Vinos de Tunez: de la Biblia a la colonizacion francesa |
| Autor | MURCIA, J.L. |
| Dades Font | Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 72-74 |
| Descriptors | Vi Tunisia Historia |
| Títol | Vinos en Iberia y en Andalucia |
| Autor | GARCIA MU?OZ-SECA, M.J. FLORES LUQUE, V. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2011 - V: 13- N: 70, Pg: 22-27 |
| Descriptors | Vitis vinifera Andalusia Historia del vi Denominacio d'origen Consells reguladors de denominacions d'origen Grau alcoholic |
| Títol | Vinos macerados con material de roble americano. Discriminacion analitica y organoleptica de los vinos criados en barrica |
| Autor | FRANCO, E. ESTELLA, C. HABA, E. [et al.] |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 32-39 |
| Descriptors | Vi Roure america Envelliment Envelliment en barrica Caracteristiques organoleptiques Crian?a |
| Títol | Vinos naturalmente dulces. Caracterizacion organoleptica |
| Autor | CLIMENT, M.D. ESTEVE, M.D. MORANT, J.J. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: 12- N: 67, Pg: 36-39 |
| Descriptors | Caracteritzacio organoleptica Podridura noble Botrytis Cinerea Barsac Sauternes Vi dol? |
| Títol | Vinos polivarietales versus vinos monovarietales |
| Autor | |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 38-39 |
| Descriptors | Vi Polivarietal Vi monovarietal |
| Títol | Viticultura de precision para una Enologia de precision. Interes y aplicacion de la cartografia de la riqueza de antocianos en el vi?edo para la produccion de grandes vinos |
| Autor | CHATONNET, P. PALACIOS, A. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 28-37 |
| Descriptors | Viticultura de precisio Enologia de precisio Riquesa d'antocians Produccio viticola |
| Títol | Viticultura heroica, la vendimia de los funambulos |
| Autor | PITA, M. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 86-89 |
| Descriptors | Viticultura heroica Verema Bierzo DO |
| Títol | Viveros e investigacion viticola: la clave esta bajo nuestros pies |
| Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 34-37 |
| Descriptors | Investigacio vitivinicola Vivers Qualitat de la vinya |
| Títol | pH y equilibrio ionico en mostos y vinos. Su importancia y factores que influyen |
| Autor | FRANCO ALADREN, E. |
| Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 70-76 |
| Descriptors | pH Most Vi Equilibri ionic Vinificacio Material vegetal Potassi Acidesa Sol |