Registres trobats: 136
Títol | ?Produce histamina Oenoccus oeni? |
Autor | GARCIA MORUNO, E. MU?OZ, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2122-2131 |
Descriptors | Industria vitivinicola Bacteris Amines biogenes Oenococcus oeni Histamina |
Títol | Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines |
Autor | DRYSDALE, G. S. FLEET, G. H. |
Dades Font | Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Australia Vi |
Localització | C 11/10 |
Títol | Acetic acid bacteria in winemaking: a review |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 143-154 |
Descriptors | Acetobacter Bacteris Gluconobacter Vi Acid acetic |
Localització | C 9/127 |
Títol | Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics |
Autor | LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria |
Autor | POMBAR, A. GALLARDO, C.S. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 44-49 |
Descriptors | Adherencia bacteriana Industria alimentaria Aliments Contaminacio Bacteris Biofilm Biocapa |
Títol | Agrobacterium tumefaciens (Smith y Town) Conn |
Autor | SALAZAR, D.M. LOPEZ CORTES, I. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2014 - V: - N: 44, Pg: 227-229 |
Descriptors | Olivera Malalties de l'olivera Bacteris Agrobacterium tumefaciens |
Títol | Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras |
Autor | MARCOBAL, A. DE LAS RIVAS, B. MU?OZ, R. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72 |
Descriptors | Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial |
Títol | Analyses microbiologiques du vin |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat |
Localització | FV 910 |
Títol | Aplicaciones de los enterococos en los quesos |
Autor | RODRIGUEZ, J.M. ARROYO, R. RODRIGUES, E. ET.AL. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 67-75 |
Descriptors | Formatge Bacteris Enterococcus |
Títol | Application of electroporation for transfer of plasmid DNA to Lactobacillus, Lactococcus, Leuconostoc, Listeria, Pediococcus, Bacillus, Staphylococcus, Enterococcus and Propionibacterium |
Autor | LUCHANSKY, J.B MURIANA, P.M KLAENHAMMER, T.R |
Dades Font | Molecular Microbiology ISSN: 0950-382X VOL 2 - 1988 - V: - N: 5, Pg: 637-646 |
Descriptors | Electroporacio ADN Lactobacillus Lactobacoccus Bacteris Leuconostoc Bacillus |
Localització | C 7/9 |
Títol | Au-dela de la fermentation malolactique |
Autor | BARTOWSKY, E. COSTELLO, P. KRIEGER, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 61-65 |
Descriptors | Fermantacio Fermentacio malolactica Vi negre Impactet Bacteris Aroma del vi Caracteristiques sensorials |
Títol | Bacillus Thuringiensis en la lucha contra las polillas del racimo |
Autor | SCHMID, A |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 21-27 |
Descriptors | Proteccio dels vegetals Insectes Corc del raim Lobesia botrana Eudemis Clysia ambiguella Productes fitosanitaris Bacteris Malalties de la vinya Bacillus thuringiensis Sucre Tractament fitosanitari |
Títol | Bacterial Sorption of Heavy Metals |
Autor | MULLEN, M.D. WOLF, D.C. FERRIS, F.G. BEVERIGE, T.J. FLEMMING, C.A. BAILEY, G.W. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - desembre 1989 - V: - N: 12, Pg: 3143-3149 |
Descriptors | Metall Bacteris |
Localització | C 8/63 |
Títol | Bacterial Spoilage of Wines with Special References to California Conditions |
Autor | VAUGHN, R. H. |
Dades Font | Advances in Food Research ISSN: 0065-2628 VOL 6 - 1995 - V: - N: , Pg: 67-108 |
Descriptors | Vi Bacteris California |
Localització | C 8/55 |
Títol | Bacterias autoctonas de acebuches contra la Verticilosis del olivo |
Autor | MONTES BORREGO, M. ARANDA OCAMPO, S. LANDA, B. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Maig 2012 - V: 81- N: 951, Pg: 342-346 |
Descriptors | Ullastre Bacteris Verticil.losi Olivera Malalties de l'olivera Control biologic |
Títol | Bacteries non-conventionnelles.Pour plus de fruite et moins de volatile |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 381, Pg: 52-54 |
Descriptors | Bacteris Microorganismes No Oenococcus Lactobacillus plantarum |
Títol | Besoins nutritionnels des bacteries malolactiques |
Autor | SILVANO, A. DELAHERCHE, A, KRIEGER-WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 144, Pg: 15-19 |
Descriptors | Necessitats Bacteris malolactics Bacteris Acid organic Acid malic Acid tartric Fermentacio malolactica |
Títol | Bio, toxicite du cuivre |
Autor | ROLLIN, A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai/Juin 2010 - V: - N: 362, Pg: 24-26 |
Descriptors | Coure Toxicitat Bacteris |
Títol | Characteristics of some bacteria associated with spoilage of California dessert wines. |
Autor | GINI, B. VAUGHN, R.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 20-31 |
Descriptors | Vi California Bacteris Deteriorament Lactobacil Determinacio Identificacio Analisi Composicio |
Localització | C 4/43 |
Títol | Characterization, Cloning, Curing, and Distribution in Lactic Acid Bacteria of pLP1, a Plasmid from Lactobacillus plantarum CCM 1904 and Its Use in Shuttle Vector Construction |
Autor | BRINGEL, F. FREY, L. HUBERT, J. C. |
Dades Font | Plasmid ISSN: 0147-619X - 1989 - V: - N: 22, Pg: 193-202 |
Descriptors | Lactobacillus plantarum Bacteris acidolactics Bacteris |
Localització | C 6/129 |
Títol | Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins? |
Autor | POLO, L. PARDO, I. LANDETE, J.M. FERRER, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio |
Títol | Como el cobre protege las cosechas |
Autor | GARCIA CARVAJAL, D. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2013 - V: - N: 967, Pg: 744-746 |
Descriptors | Collita Proteccio de cultius Fungicides cuprics Fongs Bacteris |
Títol | Contribucion al estudio de vinos ahilados |
Autor | SUAREZ, J. A. AGUDELO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52 |
Descriptors | Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio |
Títol | Control biologico de la fermentacion malolactica |
Autor | PALACIOS, A. NAVASCUES, E. SANTIAGO, L. MACIAS, C. RASINES, G. FUSTER, A. KRIEGER, S. O.JULIEN, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 45-53 |
Descriptors | Bacteris Qualitat Fermentacio malolactica Mercat Control biologic |
Títol | Crown-gall : vigilance des la pepiniere |
Autor | RIDE, Michel |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1993 - V: - N: 174, Pg: 47-49 |
Descriptors | Excrescencia Bacteris Malalties de la vinya Vinya Proteccio biologica Lluita preventiva Prevencio |
Títol | Deteccion de bacterias productoras de fenoles volatiles en vinos. Metodo molecular |
Autor | RIVAS, B. de las [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3256, Pg: 518-523 |
Descriptors | Deteccio Bacteris Fenols volatils Vi Most Vi blanc Bacteris lactics Metode molecular Acid fenolic |
Títol | Determination de l'acide succinique dans les vins et dans les produits de fermentation des levures, moisissures et bacteries. Modifications aux methodes Marignan et Peynaud. |
Autor | PAOLETTI, Celso |
Dades Font | FV - agost 1970 - V: - N: 370, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metode Peynaud Metode Marignan Vi Acid succinic Fermentacio Llevats Bacteris Most Determinacio |
Localització | FV 370 |
Títol | Determination de l'acide succinique dans les vins et dans les produits de fermentation des levures, noisissures et bacteries. Modifications aux methodes Marignan et Peynaud. |
Autor | PAOLETTI, Celso |
Dades Font | FV - abril 1969 - V: - N: 321, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid succinic Metode Peynaud Metode Marignan Vi Fermentacio Llevats Bacteris Determinacio |
Localització | FV 321 |
Títol | Development of an electroporation procedure for gene disruption in "Lactobacillus helveticus CNRZ 32" |
Autor | BHOWMIK, T. STEELE, J.L. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 139 - 1993 - V: - N: , Pg: 1433-1439 |
Descriptors | Bacteris Lactobacillus helveticus CNRZ 32 |
Localització | C 6/125 |
Títol | Differentiation of "Leuconostoc Oenos" from non-acidophilic species of Leuconostoc, and the identification of five strains from the american type culture collection. |
Autor | GARVIE, E. I. FARROW, A. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 154-157 |
Descriptors | Leuconostoc oenos Viniflora oenos Bacteris |
Localització | C 8/3 |
Títol | Eau et bacteries renforcent la gelivite des bourgeons |
Autor | GAIGNARD, J. L. DEVAUX, J. L. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1992 - V: - N: 161, Pg: 40-42 |
Descriptors | Brot Aigua Bacteris Cavall Vinya Humitat Gelada Estat hidric Estadis fenologics |
Títol | Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil |
Localització | C 9/133 |
Títol | Effects of cell concentration of bacteria starter cultures, the time of their inoculation and the supply with fermentation aids on the quality of the malolactic fermentations |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Concentracio Cel?lules Bacteris Inoculacio Fermentacio Fermentacio malolactica |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes |
Autor | DELTEIL, D. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Electrotransformation of meat lactobacilli. Effect of several parameters on their efficiency of transformation. |
Autor | AYMERICH, M.T. HUGAS, M. GARRIGA, M. VOGEL, R.F. MONFORT, J.M. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 75 - 1993 - V: - N: , Pg: 320-325 |
Descriptors | Electrotransformacio Lactobacil Bacteris |
Localització | C 6/127 |
Títol | Els bacteris acetics en enologia |
Autor | POBLET, M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34 |
Descriptors | Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Els bacteris lactics del vi i la fermentacio malolactica |
Autor | BORDONS DE PORRATA-DORIA, A. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 29-40 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio malolactica Vi |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Enological problems associated with uncontrolled Lactobacillus spp. growth |
Autor | EDWARDS, C.G. MILLS, J.M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 199-212 |
Descriptors | Lactobacillus spp. Influencia Fermentacio alcoholica Bacteris Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos |
Autor | FERNANDEZ, L. ARROYO, R. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics |
Títol | Enterococos y alimentos: ?una relacion controvertida? |
Autor | FERNANDEZ, L. JIMENEZ, E. MARTIN, R. RODRIGUEZ, E. MEDINA, M. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 92-108 |
Descriptors | Fermentacio Bacteris lactics Bacteris Enterococcus |
Títol | Estacion Fitopatoloxica do Areeiro, lineas de investigacion |
Autor | VITICULTURA/ENOLOGIA PROFESIONAL |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5679 - 2007 - V: - N: 113, Pg: 99-106 |
Descriptors | Fitosanitaris Control de plagues Plaguicides Plagues Fungicides Nematocides fumigants Nematodes Bacteris Arbres fruiters |
Títol | Estudio de la flora malolactica de los vinos de D.O. Ribeiro |
Autor | GUADANYA, C. BARRIO, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 47-51 |
Descriptors | Flora malolactica Ribeiro DO Vi Bacteris Acid L-lactic Bacteris lactics |
Títol | Etude de la predominance des bacteries selectioinnees sur la flore contaminante de type Brettanomyces |
Autor | CAUCHY-ALVIN, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 13-14 |
Descriptors | Bacteris Flora Contaminacio Brettanomyces |
Títol | Etude du carbamate d'ethyle dans les vins |
Autor | BERTRAND, M. A. INGARGIOLA, M. C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris |
Localització | FV 952 |
Títol | Evaluation of Numerical Analysis of Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD)-PCR as a Method to Differentiate Lactobacillus plantarum and Lactobacillus pentosus |
Autor | VAN REENEN, C. A. DICKS, L. M.T. |
Dades Font | Current Microbiology ISSN: 0343-8651 VOL 32 - 1996 - V: - N: , Pg: 183-187 |
Descriptors | RAPD Lactobacillus plantarum Lactobacillus pentosus Bacteris PCR |
Localització | C 8/56 |
Títol | Evidence fro Plasmid-Associated Lactose Metabolism in Lactobacillus casei subsp. casei |
Autor | CHASSY, B. M. GIBSON, E. M. GIUFFRIDA, A. |
Dades Font | Current Microbiology ISSN: 0343-8651 VOL 1 - 1978 - V: - N: , Pg: 141-144 |
Descriptors | Lactobacillus casei Bacteris Fermentacio |
Localització | C 7/124 |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Evolution populations microbiennes des vins rouges au cours de l'elevage en barriques neuves et du vieillissement en bouteilles |
Autor | MILLET, V |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: Hors serie, Pg: 23-28 |
Descriptors | Crian?a Vi Enologia Poblacio microbiana Bacteris |
Títol | Extractos acuosos de compost para el control de patogenos en horticolas bajo abrigo |
Autor | DIANEZ, F. SANTOS, M. MARIN, F. [et al.] |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Mayo 2008 - V: XV- N: 269, Pg: 20-26 |
Descriptors | Compost Fabricacio Control de malalties Bacteris Sclerotinia sclerotiorum Te Extracte aquos Temps de fermentacio |
Títol | Faire barrage a la maladie de Pierce |
Autor | CARRE, M. A. |
Dades Font | VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 15-17 |
Descriptors | Malaltia de Pierce Bacteris Malalties de la vinya Vinya Proteccio dels vegetals Propagacio Lluita preventiva Prevencio Xylella fastidiosa Control fitosanitari Unio Europea |
Títol | Faisabilite et mise en oeuvre de l'ensemencement bacterien precoce por les mouts de chardonnay |
Autor | GERBAUX, V. BRIFFOX, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 13-15 |
Descriptors | Most Chardonnay Bacteris |
Títol | Fermentacion malolactica con bacterias seleccionadas. Estudio de produccion de histaminas, repercusion en la fraccion aromatica y control de implantacion |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 23-27 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Bacteris Histamina Fraccio aromatica Aroma Analisi de components principals |
Títol | Ficha fitosanitaria : Podredumbres secundarias y podredumbre acida |
Autor | TOLEDO, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 22-24 |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Fongs Podridura acida Bacteris Llevats Raim |
Títol | Ficha fitosanitaria: Tuberculosis de la vid (Agrobacterium tumefaciens Smith y Townsend Conn) |
Autor | GRACIA, M. M. LOPEZ, A. SAMPAYO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 63-64 |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Tuberculosi de la vinya Agrobacterium tumefaciens Bacteris |
Títol | Ficha fitosonitaria : La necrosis bacteriana de la vid (Xanthomonas ampelina Panagopoulos) |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 46-48 |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Necrosi bacteriana Bacteris Xanthomonas ampelina Tractament fitosanitari |
Títol | Flavescencia dorada |
Autor | ESPELTA, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 31-33 |
Descriptors | Flavescencia daurada Malalties de la vinya Vinya Bacteris |
Títol | Function and Stationary-Phase Induction of Periplasmic Copper-Zinc Superoxide Dismutase and Catalase/Peroxidase in Caulobacter crescentus |
Autor | SCHNELL, Stefan STEINMAN, Howard M. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 177 - octubre 1995 - V: - N: 20, Pg: 5924-5929 |
Descriptors | Coure Zinc Bacteris |
Localització | C 8/66 |
Títol | Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105 |
Descriptors | Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol |
Localització | C 24/13 |
Títol | Higiene en la industria vinicola |
Autor | CANET GASCO, J.J. ORIHUEL IRANZO, E.J. BERTO NAVARRO, R. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 48-54 |
Descriptors | Higiene Industria vinicola Llevats Floridura Bacteris |
Títol | I batteriofagi del vino |
Autor | SOZZI, T...[et al.] |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1-2, Pg: 47-50 |
Descriptors | Bacteriofags Fermentacio malolactica Virus Bacteris |
Localització | C 1/36 |
Títol | Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, m.c. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics |
Títol | Importacion de las bacterias psicrotrofas en la leche y en los productos lacteos |
Autor | JASPE RODRIGUEZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 39 |
Descriptors | Llet Productes lactics Bacteris |
Títol | Influencia de la Botrytis Cinerea en algunos componentes del mosto |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 44-50 |
Descriptors | Most Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Podridura acida Podridura noble Podridura Bacteris Llevats Analisi Acid Acidesa Acidificacio Vinya Malalties de la vinya |
Títol | Inhibition of certain lactic acid bacteria by free and sulphur dioxide |
Autor | FORNACHON, J.C.M |
Dades Font | Journal of Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 14 - desembre 1963 - V: - N: , Pg: 857-862 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Bacteris Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio malolactica Vi |
Localització | C 7/122 |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias seleccionadas para inducir la fermentacion malolactica en distintas condiciones para mejorar su implantacion |
Autor | LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. TENORIO RODRIGUEZ, C. GARIJO, O SOTA EGUIZABAL, C OCON, E. PALACIOS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 210-212 |
Descriptors | Inoculacio Bacteris Fermentacio malolactica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Interaccio entre polifenols i bacteris lactics |
Autor | ROZESM N. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63 |
Descriptors | Polifenols Bacteris lactics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 1/2: Caracterisation des interactions entre Saccharomyces cerevisiae et Cenococcus oeni |
Autor | DELERIS BOU, M. KRIEGER WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 15-18 |
Descriptors | Llevats Bacteris Saccharomyces cerevisiae Cenococcus oeni Fermentacio malolactica Etanol Dioxid de sofre Peptid Bacteris malolactics |
Títol | Interactions levures-bacteries et impact sur le deroulement de la fermentation malolactique. Partie 2/2: Evaluation de couples levure/bacterie adaptes au type de vin |
Autor | DELERIS-BOU, M. KRIEGER-WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 21-23 |
Descriptors | Llevats Bacteris Fermentacio malolactica |
Títol | Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking |
Autor | GORINA, V.A. TANASHUK, T.N. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Isolation and characterization of exocellular polysaccharide produced by Lactobacillus bulgaricus. |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. DESMAZEAUD, M. J. LANDON, M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 8 - 1986 - V: - N: 9, Pg: 625-628 |
Descriptors | Lactobacillus bulgaricus Bacteris Polisacarids |
Localització | C 1/83 |
Títol | Isolation and classification of acetic acid bacteria from high percetage vinegar fermentations |
Autor | KITTELMANN, M. STAMM, W. W. HEINRICH, F. TRUPER, H. G. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0170-1741 - 1989 - V: - N: 30, Pg: 47-52 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Isolacio Fermentacio Vinagre |
Localització | C 23/73 |
Títol | Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria |
Autor | K?SEBALABAN, F. ?ZILGEN, M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63 |
Descriptors | Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic |
Localització | C 11/1 |
Títol | La Maladie de Pierce : un risque a ne pas negliger |
Autor | MOLOT, B |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 33-35 |
Descriptors | Malaltia de Pierce Malalties de la vinya Vinya Virosi Virus Xylella fastidiosa Bacteris Insectes Tractament fitosanitari Insecticides |
Títol | La Universidad Publica de Navarra aisla nuevas cepas de la bacteria mas utilizada como bioinsecticida |
Autor | RUIZ DE ESCUDERO, I. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 4-9 |
Descriptors | Bacillus thuringiensis Bioinsecticida Bacteris Lepidopters |
Títol | La fermentacio malolactica hoy |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 81-90 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vinificacio Enzims Bacteris |
Localització | 663.1:663.252 Cur |
Títol | La necrose bacterianne: discrete mai presente |
Autor | GALL, D. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 38-40 |
Descriptors | Necrosi bacteriana Xanthomonas ampelina Bacteris Vinya Malalties de la vinya Proteccio biologica |
Títol | La necrosis bacteriana de la vid |
Autor | Ministerio de Agricultura, Ramaderia y Pesca |
Dades Font | Servicio de defensa contra plagas e inspeccion fitopatologica - 1981 - V: - N: , Pg: 8 p. |
Descriptors | Xanthomonas ampelina Necrosi bacteriana Vinya Bacteris Malalties de la vinya Lluita quimica |
Localització | 632.3 Nec |
Títol | Lactobacillus hilgardii and Lactobacillus brevis DNA analysis buy restriction fragment length polymorphism (RFLP) |
Autor | LE JEUNE, C. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 195-202 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Lactobacillus brevis Bacteris ADN Polimorfisme |
Localització | C 7/2 |
Títol | Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73 |
Descriptors | Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris |
Títol | Les Perturbations de la fermentation malolactique par les bacteriophages |
Autor | CAZELLES, O |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 VOL 13 - 1987 - V: - N: 45, Pg: 19-23 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Defectes Bacteris Virus Bacteriofags |
Localització | C 1/35 |
Títol | Les besoins thermiques d'une cave. Principe, base de calcul et exemples |
Autor | MARENGO, D. ROCHARD, J. CAROSSO, E. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 66-70 |
Descriptors | Necessitats termiques Elaboracio de vi Enzims Llevats Bacteris Envelliment |
Títol | Les nouvelles connaissances sur la genetique d'Oenococcus oeni |
Autor | FAVIER, M. LUCAS, P. MOINE, V. RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 28-31 |
Descriptors | Oenococcus oeni Llevats malolactics Biologia molecular Soques Bacteris |
Títol | Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria |
Autor | KISHKOVSKAIA, S.A. IVANOVA, E.V. KOVALCHOUK, E.V. TOKARIEVA, O.I. PIKAR, N.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Bacteris Acid lactic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Maitriser la fermentation malolactique: un moyen efficace pour proteger la qualite et la typicite des vins |
Autor | ESCOT, S. SERGENT, D. PILLET, O. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 19-23 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Ferments lactics Qualitat Vi Vinificacio Merlot Llevats Bacteris Inoculacio |
Títol | Mejora de la calidad y la tipicidad de los vinos con la ayuda de nuevas herramientas biologicas (Craft in fair qual & T project) |
Autor | FUSTER, A. KRIEGER, S. SANTIAGO, L. PALACIOS, A. IZQUIERDO, B. LARREA, M. BARRUECO, I. RODRIGUEZ, E. MADRAZO, J. BONILLA, A. FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2906, Pg: 1206-1212 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Estudi ecologic Bacteris Vinificacio Tipificacio Vi Qualitat |
Títol | Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi |
Autor | RODR?GUEZ, H LANDETE, J.M. DE LAS RIVAS, B. ET.AL. |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica |
Títol | Metabolisme de substrats del most i del vi per bacteris lactics i les seves implicacions en la qualitat del vi |
Autor | PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 5-11 |
Descriptors | Metabolisme Most Vi Bacteris lactics Qualitat del vi |
Títol | Metodo molecular para la deteccion de bacterias productoras de aminas. PCR durante el proceso de vinificacion |
Autor | RIVAS, B. de las MARCOBAL, A. CARRASCOSA, A. V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3225, Pg: 1558-1563 |
Descriptors | PCR Bacteris Vinificacio Amines biogenes Metode molecular Vi |
Títol | Microflora presente in tappi di sughero non sterilizzati: esame al microscopio elettronico |
Autor | FUMI, M.D. COLOMBI, M.G. BIANCHI, F |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 358-364 |
Descriptors | Microflora Microscopia electronica Sucre Tap Bacteris Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Microorganismos implicados en la alteracion del vino |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53 |
Descriptors | Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs |
Títol | Microvinificacicons a l'estacio enologica de Reus. Inoculacio de bacteris malolactics homofermentatius a l'inici de la fermentacio alcoholica. |
Autor | MOLONS PUIG, Judith |
Dades Font | - 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Reus Microvinificacio Fermentacio alcoholica Inoculacio |
Localització | (043) MOLONS PUIG |
Títol | Mobilization and Location of the Genetic Determinant of Chloramphenicol Resistance from Lactobacillus plantarum caTC2R |
Autor | AHN, C. COLLINS-THOMSON, D. |
Dades Font | Plasmid ISSN: 0147-619X VOL 27 - 1992 - V: - N: , Pg: 169-176 |
Descriptors | Bacteris Lactobacillus plantarum Plasmid |
Localització | C 7/111 |
Títol | Multiple Nutritional Requirements of Lactobacilli: Genetic Lesions Affecting Amino Acid Biosynthetic Pathways |
Autor | MORISHITA, Takashi DEGUCHI, Y. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 148 - octubre 1981 - V: - N: 1, Pg: 64-71 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Bacteris Lactobacil Aminoacid |
Localització | C 1/81 |
Títol | Nou metode de PCR (Multiple RAPD) per diferenciar soques d'Oenococcus oeni |
Autor | REGUANT, C. CARRETE, R BORDONS, A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 12-16 |
Descriptors | Metode PCR Oenococcus oeni Fermentacio malolactica PCR RAPD-PCR Bacteris Vi Metode Multiplex RAPD-PCR Multiplex |
Títol | Nourishment of yeast and bacteria in winemaking |
Autor | DULAU, L. KRIEGER, S. JULIEN-ORTIZ, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282 |
Descriptors | Llevats Bacteris Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Objectiu: Oenococcus oeni |
Autor | FERRER, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3 er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 17-19 |
Descriptors | Oenococcus oeni Soca Sequencia Genoma Fermentacio malolactica Bacteris Mutacio malolactica Tipificacio |
Títol | Percepcion del consumo bien informado de defectos organolepticos del vino provocados por fermentacion malolactica sin control |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 29-38 |
Descriptors | Defectes organoleptics Consumidor Bacteris Fermentacio malolactica sense control Vi |
Títol | Performance of malolactic fermentation by inoculation of selected Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains isolated from Rioja red wines |
Autor | LOPEZ, I. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. [et al.] |
Dades Font | Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 123-129 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vins Vi Lactobacillus plantarum Oenococcus oeni Rioja Vi negre Bacteris Bacteris malolactics |
Títol | Periplasmic Copper-Zinc Superoxide Dismutase of Legionella pneumophila: Role in Stationary-Phase Survival |
Autor | ST. JOHN, . Gregory STEINMAN, Howard M. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 178 - mar? 1996 - V: - N: 6, Pg: 1578-1584 |
Descriptors | Coure Zinc Bacteris |
Localització | C 8/67 |
Títol | Polymer production by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
Autor | GARCIA, M. MARSHALL, V. M. E. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 70 - 1991 - V: - N: , Pg: 325-328 |
Descriptors | Bacteris Fermentacio Llet |
Localització | C 7/123 |
Títol | Possible integrated control of grapevine sour rot |
Autor | ZERBETTO, F BISIACH, M. MINERVINI, G. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0175-8292 - 1986 - V: - N: 25, Pg: 118-128 |
Descriptors | Raim Llevats Bacteris Vinya Malalties de la vinya Cendrosa Uncinula necator Botritis Botrytis cinerea Podridura grisa Fongs Fungicides Insectes Insecticides Control Cochylis Cuc del raim Coquilis |
Localització | C 1/66 |
Títol | Pourriture grise : des perspectives de lutte biologique |
Autor | DONECHE, B. MARCANTONI, G. |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 20-21 |
Descriptors | Podridura grisa Botrytis cinerea Fongs Botritis Tractament fitosanitari Proteccio dels vegetals Fisiologia Bacteris Cultiu Sol Azotobacteriacies Fungicides Proteccio biologica |
Títol | Problematica fitosanitaria del vi?edo en Castilla y Le?n |
Autor | GARCIA CALLEJA, A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 abril 2005 - V: - N: 207, Pg: 46-51 |
Descriptors | Plagues Malalties Virosi Bacteris Castella i Lleo Vinya Viticultura Fitosanitaris Castilla y Leon |
Títol | Problematica fitosanitaria del vinyedo en Galicia |
Autor | MANSILLA, J. P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 42-47 |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Galicia Fongs Bacteris Insectes Virus Virosi Nematodes |
Títol | Properties of Wine Lactic Acid Bacteria: Their Potential Enological Significance |
Autor | DAVIS, C. R. WIBOWO, D. FLEET, G. H. LEE, T. H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 137-142 |
Descriptors | Bacteris Lactobacillus Leuconostoc Bacteris acidolactics Vi |
Localització | C 7/74 |
Títol | Prophylaxie est indispensable, La. Botrytis |
Autor | SIMONIN, S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 35-36 |
Descriptors | Profilaxi Botritis Proteccio quimica Vinya Vigor Defoliacio Malalties de la vinya Tractament de la vinya Bacteris Defensa natural |
Títol | Prospects for the genetic manipulation of lactobacilli |
Autor | CHASSY, B. M. |
Dades Font | FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0378-1097 VOL 46 - 1987 - V: - N: , Pg: 297-312 |
Descriptors | Transformacio Enginyeria genetica Liposoma Conjugacio Lactobacillus Bacteris |
Localització | C 7/48 |
Títol | Proteger les plaies de taille |
Autor | GALL, D. le |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 22-25 |
Descriptors | Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Plagues Tractament d'hivern Tractament fitosanitari Apoplexia Arsenit sodic Efectes Lluita preventiva Prevencio Eutipiosi Eutipa Fongs Fran?a Necrosi bacteriana Bacteris Xanthomonas ampelina Vinya Raim Fungicides Eutypa armeniacae |
Títol | RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria |
Autor | TOMPKINS, T. A. STEWART, R. SAVARD, L. RUSSELL, I. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96 |
Descriptors | Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR |
Localització | C 8/65 |
Títol | Randomly amplified polymorphic DNA (RAPD) for rapid typing of Lactobacillus plantarum strains |
Autor | JOHANSSON, M.L. QUEDNAU, M. MOLIN, G. AHRNE, S. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 21 - 1995 - V: - N: , Pg: 155-159 |
Descriptors | RAPD ADN Tipificacio Lactobacillus plantarum Bacteris |
Localització | C 8/59 |
Títol | Rapid Identification of Bacteria on the Basis of Polymerase Chain Reaction-Amplified Ribosomal DNA Spacer Polymorphisms |
Autor | JENSEN, M. A. WEBSTER, J. A. STRAUS, N. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 945-952 |
Descriptors | Bacteris ADN Identificacio Polimorfisme |
Localització | C 8/35 |
Títol | Rapid Mini-Prep Isolation of High-Quality Plasmid DNA from "Lactococcus" and "Lactobacillus" spp.+ |
Autor | O'SULLIVAN, D. J. KLAENHAMMER, T. R. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - agost 1993 - V: - N: 8, Pg: 2730-2733 |
Descriptors | ADN plasmid DNA plasmid Lactobacillus Bacteris Bacteris acidolactics |
Localització | C 7/72 |
Títol | Rapid identification of bacteria of the Comamonadaceae with amplified ribosomal DNA-restriction analysis (ARDRA) |
Autor | VANEECHOUTTE, M. ROSSAU, R. DE VOS, P. GILLIS, M. JANSSENS, D. PAEPE, N. DE ROUCK, A. FIERS, T. CLAEYS, G. KERSTERS, K. |
Dades Font | Fems Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 93 - 1992 - V: - N: , Pg: 227-234 |
Descriptors | Identificacio ADN Bacteris Amplificacio enzimatica Comamonadaceae |
Localització | C 8/33 |
Títol | Recognition of Leuconostoc oenos strains by the use of DNA restriction profiles |
Autor | LAMOUREUX, M. PREVOST, H. CAVIN, J.F. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology - 1993 - V: - N: , Pg: 547-552 |
Descriptors | Leuconostoc oenos Bacteris ADN Viniflora oenos |
Localització | C 7/47 |
Títol | Regulation of Cytoplasmic pH in Bacteria |
Autor | BOOTH, I.R. |
Dades Font | Microbiological Reviews ISSN: 0146-0749 - December 1985 - V: 49- N: 4, Pg: 359-378 |
Descriptors | Regulacio pH citoplasmic Bacteris |
Localització | C 15/53 |
Títol | Replantacion de vi?edo: actuaciones en suelo y planta |
Autor | ALBURQUERQUE, M. V. YUSTE, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Diciembre 2001 - V: VIII- N: 141, Pg: 42-45 |
Descriptors | Replantacio Nematodes Vinya Fongs Bacteris Agrobacterium tumefaciens Armillaria mellea Rosellinia necatrix Phytophtora Cylindrocarpon destructans Desinfeccio del sol |
Títol | Resolution viti 1/92 : Protection contre la maladie de Pierce : (Xylella fastidiosa) |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Malaltia de Pierce Xylella fastidiosa Bacteris Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Rhizobium fredii: las bacterias de crecimiento rapido que forman nodulos fijadores de nitrogeno en la soja |
Autor | BUENDIA, A. M. TEMPRANO, F. ORIVE, R. RUIZ, J. E. |
Dades Font | Comunicaciones agrarias. Serie: produccion vegetal ISSN: 84-505-84329-9 - 1989 - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Soia Soja Noduls fixadors Fixacio biologica de nitrogen FBN DNA Acid desoxiribonucleic Bacteris |
Títol | Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40 |
Descriptors | Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc |
Títol | Sphaeroplast and electroporation-mediated transformation of Lactobacillus plantarum. |
Autor | BADII, R. JONES, S. WARNER, P.J. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 9 - 1989 - V: - N: , Pg: 41-44 |
Descriptors | Electroporacio Lactobacillus plantarum Bacteris |
Localització | C 7/14 |
Títol | Suelo un filtro biologico imprescindible para estabilizar las plagas y enfermedades, El. Algunos ejemplos y recomendaciones para aumentar la biodiversidad en los sistemas agricolas |
Autor | PORCUNA, J.L. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Mayo 2009 - V: XVI- N: 288, Pg: 42-46 |
Descriptors | Sol Sol agricola Filtre biologic Biodiversitat Insectes Fongs Bacteris |
Títol | Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. PEYNAUD, E. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203 |
Descriptors | Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris |
Localització | C 7/64 |
Títol | The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines |
Autor | LAMBRECHTS, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The phylogeny of acetic acid bacteria based on the partial sequences of 16S ribosomal RNA: the elevation of the subgenus Glauconoacetobacter to the generic level |
Autor | YAMADA, Y. HOSINO, K. ISHIKAWA, T. |
Dades Font | Biosci. Biotechnology Biochemistry VOL 8 - 1997 - V: - N: 61, Pg: 1244-1251 |
Descriptors | Taxonomia Glauconoacetobacter Bacteris Acid acetic rRNA ARNr 16S |
Localització | C 23/74 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria |
Autor | GREGORY, P. C. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35 |
Descriptors | Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic |
Localització | C 10/7 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria |
Autor | CASEY, G. P. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45 |
Descriptors | Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus |
Localització | C 10/6 |
Títol | Transfer of Plasmid-Mediated Antibiotic Resistance from Streptococci to Lactobacilli. |
Autor | GIBSON, E. M. CHACE, N. M. LONDON, S. B. LONDON, J. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 137 - gener 1979 - V: - N: 1, Pg: 614-619 |
Descriptors | Lactobacil Bacteris Acid lactic |
Localització | C 6/126 |
Títol | Transformation of Lactobacillus strains used in meat and vegetable fermentations. |
Autor | AUKRUST, T. BLOM, H. |
Dades Font | Food Research International ISSN: 0963-9969 VOL 25 - 1992 - V: - N: , Pg: 253-261 |
Descriptors | Electroporacio Creixement Lactobacillus Fermentacio Bacteris |
Localització | C 7/16 |
Títol | Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas |
Autor | |
Dades Font | Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118 |
Descriptors | Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi |
Títol | Un effet potentiel des residus phyto |
Autor | I.A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2011 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 48-49 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Fermentacio malolactica Bacteris |
Títol | Value of Plasmid Profiles for Strain identification in Lactic Streptococci and the Relationship between Streptoccocus lactis 712, ML3 and C2. |
Autor | DAVIES, F.L. UNDERWOOD, H.M. GASSON, M.J. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 51 - 1981 - V: - N: , Pg: 325-337 |
Descriptors | ADN plasmid DNA plasmid Streptoccocus lactic Identificacio Bacteris |
Localització | C 7/130 |
Títol | Vers de la grappe : faire confiance aux bacteries |
Autor | LE GAT, Y. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 46-47 |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Insectes Bacteris |
Títol | Vinos ahilados: produccion de polisacaridos extracelulares. Alteraciones en el vino |
Autor | MONTERSINO, S. PRIETO, A. MU?OZ, R. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3236, Pg: 2439-2444 |
Descriptors | Vi Bacteris Polisacarids Leuconostoc mesenteroides Most PCR Vinificacio Bacteris lactics Alteracions del vi |
Títol | Vins sans sulfite |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 13-16 |
Descriptors | Sulfit Vins Vinificacio Microbiologia Bacteris |