Registres trobats: 195
Títol | A Critical process analysis of wine production to improve cost, quality and environmental performance |
Autor | SHERIDAN, C.M. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 31-38 |
Descriptors | Analisi del proces Vinificacio Reduccio de costos Millora de la qualitat Vi Qualitat |
Localització | 504.05 GES |
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | A Plea for Fully Automated Capillary Gas Chromatography -Applications in Food Analysis |
Autor | SANDRA, P. KOT, A TRANG, K. DAVID, F. |
Dades Font | European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 69-75 |
Descriptors | Aliments Analisi Cromatografia capil.lar |
Localització | C 1/80 |
Títol | A Structure-biological activity study based on cluster analysis and the moulinear mapping method of pattern recognition |
Autor | TAKAHASHI, Y |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-247 |
Descriptors | Reconeixement de models |
Localització | C 3/109 |
Títol | A copia-like element in Pisum demostrates the uses of dispersed repeated sequences in genetic analysis. |
Autor | LEE, D. ELLIS, T.H.N. TURNER, L. HELLENS, R.P. CLEARY, W.G. |
Dades Font | Plant Molecular Biology ISSN: 0167-4412 VOL 15 - 1990 - V: - N: , Pg: 707-722 |
Descriptors | ADN Segregacio Cartografia Analisi genetica Pisum |
Localització | C 6/100 |
Títol | A preliminary pricing analysis of Autralian red wine |
Autor | BLAIR, D. BURLEY, H. |
Dades Font | The Australian & New Zealand Wine Industry Journal ISSN: 0819-2421 VOL 13 - November 1998 - V: - N: 4, Pg: 414-416 |
Descriptors | Australia Vi negre Analisi Preu |
Títol | A rapid automated method for wine analysis based upon FT-IR spectroscopy |
Autor | LENDL, B. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 59-68 |
Descriptors | Analisi del vi FT-IR espectroscopia Vi Metode d'analisi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | AFLP fingerprinting for analysis of yeast genetic variation |
Autor | DE BARROS LOPES, M. RAINIERI, S. HENSCHKE, P.A. LANDRIDGE, P. |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 49 - 1999 - V: - N: 2, Pg: 915-924 |
Descriptors | Llevats Variacio genetica AFLP |
Localització | C 14/22 |
Títol | AFLPs in genetic identification and genome analysis of grapevines |
Autor | MARTINEZ ZAPATER, J.M. CABEZAS, J.A. CERVERA, M.T. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 105-110 |
Descriptors | Marcadors moleculars Polimorfisme clonal Varietats de ra?m Clons |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Accumulation of amino acids by Saccharomyces cerevisiaeY185 with phospholipids enriched in different fatty-acyl residues: a statistical analysis of data |
Autor | CALDERBANK, J. KEENAN, M.H.J. ROSE, A.H. HOLMAN, G.D. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 130 - 1984 - V: - N: , Pg: 2817-2824 |
Descriptors | Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Y185 Fosfolipids Llevats |
Localització | C 13/68 |
Títol | Acetaldehyde and accelerated storage of wine : a new rapid method for analysis |
Autor | NELSON, P. E. SADLER, G. D. JONES, J. S. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 229-230 |
Descriptors | Vi Analisi Acetaldehid Determinacio |
Localització | C 2/21 |
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Alcool and cardiovascular disease: an epidemiological analysis |
Autor | EPSTEIN, F.H. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 55-58 |
Descriptors | Alcohol Malalties cardiovasculars Analisi epidemiologica Salut |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Ampelographic characterization of white grapes varieties in Campania (Southern Italy) by multivariate analysis |
Autor | BOSELLI, M. CORSO,C. MONACO, A. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 75-81 |
Descriptors | Parametres ampelografics Analisi Raim Vinya |
Localització | 634.804 INT |
Títol | An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography |
Autor | TROUSDALE, E. RYU, D. McCOORD, J. D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29 |
Descriptors | Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic |
Localització | C 1/59 |
Títol | Analysis and agrometeorological modelling of grapevine responses to different trellising systems |
Autor | ORLANDINI, S. DALLA MARTA, A. MATTII, G.B. |
Dades Font | Vitis. Journal of grapevine research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 89-96 |
Descriptors | Viticultura Emparrat Emparratge Metodes tradicionals Vitis vinifera Canopia Lira Agrometeorologia Poda Poda en lira Treball d'experimentacio Llum Biomassa Fulla de la vinya Modelitzacio Experimentacio Sangiovese |
Títol | Analysis and biogenesis of aromatic compounds in the wine of Petite Arvine- preliminary results |
Autor | FRETZ, C. LUISIER, J.L. AMADO, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and Practical Aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi Biogenesi Compostos aromatics Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Analysis and quantification of halogen substitude phenols and anisols by modern analytical methods |
Autor | RUDIGER, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Fenols Anisols Metodes analitics Substitucio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Analysis of 2,4,6-trichloroanisole in wines using solid-phase microextraction coupled to gas cromatography-mass spectometry |
Autor | EVANS, T. J. BUTZKE, C. E. EBELER, S. E. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 1997 - V: - N: 786, Pg: 293-298 |
Descriptors | Tricloroanisol Vi Microextraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 11/63 |
Títol | Analysis of 41B (Vitis vinifera X Vitis berlandieri) grapevine rootstocks for grapevine fanleaf virus resistance |
Autor | MAURO, M.C. COUTOS-THEVENOT, P. BOULAY, M. BARBIER, P. WALTER, B. VALAT, L. PINCK, L. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 313-319 |
Descriptors | Virus Vitis Transgenic Resistencia Protoplast Nematode |
Localització | 631.804 INT |
Títol | Analysis of B6 vitamers by micellar electrokinetic capillary chromatography with lase-excited fluorescence detection. |
Autor | BURTON, E. D. SEPANIAK, M. J. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 24 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 347-351 |
Descriptors | Analisi Cromatografia capil.lar Vitamina Piridoxina Metabolits Sulfat dodecil de sodi |
Localització | C 4/96 |
Títol | Analysis of Methoxypyrazines in Wines. 1.Development of a Quantitative Procedure |
Autor | HEYMANN, H. NOBLE, A. C. BOULTON, R. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 34 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 268-271 |
Descriptors | Metoxipirazina Vi Analisi |
Localització | C 3/158 |
Títol | Analysis of Molluscan Sterols: Colorimetric Methods |
Autor | SWIFT, M. L. |
Dades Font | LIPIDS ISSN: 0024-4201 VOL 19 - 1994 - V: - N: 8, Pg: 625-630 |
Descriptors | Cromatografia Metode colorimetric Mol.luscs Esterol Colesterol |
Localització | C 11/16 |
Títol | Analysis of Organic Acids |
Autor | |
Dades Font | Waters, The Liquid Chromatography People - May 1982 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Analisi Acid organic |
Localització | C 19/59 |
Títol | Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique |
Autor | CHEN, E.C.H. |
Dades Font | ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31 |
Descriptors | Cervesa Sabor Gust Compostos volatils |
Localització | C 20/62 |
Títol | Analysis of anthocyanins in Vitis vinifera wines and red coulors versus aging by HPLC and spectrophotometry |
Autor | McCLOSKEY, L. P. YENGOYAN, L. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 257-261 |
Descriptors | Analisi Antocians Vi negre Vitis vinifera HPLC Cromatografia de liquids Cabernet sauvignon Espectrofotometria Envelliment |
Localització | C 3/51 |
Títol | Analysis of anthocyanins in foods by liquid chromatography, liquid chromatography-mass spectrometry and capillary electrophoresis |
Autor | COSTA, C. T. DA HORTON, D. MARGOLIS, S. A. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 881, Pg: 403-410 |
Descriptors | Analisi d'aliments Vi Ra?m Fruita Antocianines |
Localització | C 15/106 |
Títol | Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection |
Autor | VERSARI, A. BARBANTI, D. BIESENBRUCH, S. FARNELL, P. J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148 |
Descriptors | Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita |
Títol | Analysis of carbohydrates in sicilian doc wines by high performance liquid chromatography with evaporative light scattering detection |
Autor | LA PERA, L. SI BELLA, G. MAGNISI, R. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 319-328 |
Descriptors | Vi Sicilia Carbohidrats Analisi cromatografica HPLC |
Títol | Analysis of coater-soluble vitamins by micellar electrokinetic capillary chromatography |
Autor | FUJIWARA, S |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 447 - 1988 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Vitamina Soluble Aigua Analisi Electroforesi Composicio |
Localització | C 5/8 |
Títol | Analysis of flavonols in wines by HPLC |
Autor | REVILLA, E. ALONSO, E. ESTRELLA, M.I. |
Dades Font | Frontiers of Flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 711-725 |
Descriptors | Flavonols Vi HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Analysis of grape expressed sequences tags |
Autor | ABLETT, E.M. LEE, L.S. HENRY, R.J. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 273-275 |
Descriptors | cDNA Vitis vinifera DNA Gens |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Analysis of heat shock gene expression in Lactococcus lactis MG1363 |
Autor | ARNAU, J. SORENSEN, K.I. APPEL, K. VOGENSEN, F. HAMMER, K. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 1350-0872 - 1996 - V: - N: 142, Pg: 1685-1691 |
Descriptors | Lactococcus lactis Expressio genetica Analisi de l'impacte de la calor |
Localització | C 15/50 |
Títol | Analysis of large DNA from soybean (Glycine mas L. Merr.) by pulsed-field gel electrophoresis |
Autor | HONEYCUTT, R. J. SOBRAL, B. W. S. MCCLELLAND, M. ATHERLY, A. G. |
Dades Font | The plant journal VOL 2 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 133-135 |
Descriptors | ADN Electroforesi |
Localització | C 9/30 |
Títol | Analysis of methoxypyrazines in wines by GC |
Autor | SALA, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 329-332 |
Descriptors | Metoxipirazina Vi GC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Analysis of off-flavors in cork and polyethylene bottles through direct thermal desorption |
Autor | HOFFMANN, A. SPONHOLZ, W. |
Dades Font | American Laboratory VOL 29 - 1997 - V: - N: 7, Pg: 22-24 |
Descriptors | Polietile Suro |
Localització | C 14/73 |
Títol | Analysis of organic compounds in environmental samples by headspace solid phase microextraction |
Autor | ZHANG, Z PAWLISZYN, J. |
Dades Font | Journal of high resolution chromatography ISSN: 0344-7138 VOL 16 - desembre 1993 - V: - N: , Pg: 689-692 |
Descriptors | Microextraccio en fase solida Analisi Aigua |
Localització | C 9/83 |
Títol | Analysis of pesticide residues in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with electron capture and nitrogen-phosphorus detection |
Autor | JIMENEZ, J.J. BERNAL, J.L. DEL NOZAL, M?.J. TORIBIO, L. ARIAS, E. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2001 - V: - N: 919, Pg: 147-156 |
Descriptors | Analisi de residus de pesticides vi pesticides Extraccio en fase solida Cromatografia de gasos Deteccio de nitrogen-fosfor |
Localització | C 15/138 |
Títol | Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography |
Autor | ANDRADE, PAULA B. OLIVEIRA, BEATRIZ M. SEABRA, ROSA M. FERREIRA, MARGARIDA A. FERRERES, FEDERICO GARCIA-VIGUERA, CRISTINA |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1568-1572 |
Descriptors | Vi blanc Alvari?o Loureira Compostos fenolics Electroforesi de zona capil?lar Cromatografia liquida d'alta resolucio Caracteritzacio Albarinyo |
Localització | C 15/108 |
Títol | Analysis of procyanidinols in white wine resulting from sees enhancement studies |
Autor | RECHT, J. DUVERNAY, J. M. WILLIAMS, R. L. |
Dades Font | Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 38-42 |
Descriptors | Procianidines Vi blanc Polifenols Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | 663.81 Ren |
Títol | Analysis of procyanidins and anthocyanins from various red grapes varieties and it's corresponding wines |
Autor | SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiriteux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 419-422 |
Descriptors | Procianidins Antocianins Raim negre Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Analysis of the expression of anthocyanin pathway genes in developong Vitis vinifera L. cv shiraz grape berries and the implications for pathway regulation |
Autor | BOSS, P. K. DAVIES, C. ROBINSON, S. P. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032-0889 VOL 111 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 1059-1066 |
Descriptors | Biosintesi antocianica Genetica Sira Regulacio |
Localització | C 10/66 |
Títol | Analysis of variability in the Aglianico Grapevine (Vitis vinifera) in Campania |
Autor | BOSELLI, M. IANNINI, C. CORSO, C. MONACO, A. IANNELLI, D. COTTONE, C. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 45-50 |
Descriptors | Vitis vinifera Caracteritzacio Ampelografia Ampelometria |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Analysis of water consumption of various grapevine cultivars |
Autor | BRAVDO, B. LAVEE, S. SAMISH, R.M. |
Dades Font | Vitis: berichte uber rebenforschung ISSN: 0042-7500 VOL 10 - 1972 - V: - N: , Pg: 279-291 |
Descriptors | Consum d'aigua Vinya Vitis vinifera Aigua |
Localització | C 14/41 |
Títol | Analysis of whole barley kernels using near infrared reflectance spectroscopy |
Autor | HALSEY, S.A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - November-December 1987 - V: 93- N: , Pg: 461-464 |
Descriptors | Espectroscopia d'infrarojos reflectants Civada Llavor |
Localització | C 21/56 |
Títol | Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography |
Autor | DE LA CALLE, D. REICHENB DANZER, K. HURLBECK, C. BARTZSCH, C. FELLER, K.H. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377 |
Descriptors | Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida |
Localització | C 13/12 |
Títol | Analysis of wines for metals using. Atomic-absorption spectrophotometry |
Autor | KAI, H. RONKAINEN, P. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 170 - 1980 - V: - N: , Pg: 445-448 |
Descriptors | Metall Vi Analisi Espectrofotometria |
Localització | C 3/112 |
Títol | Analytical parameters in the characterization of three venetian wines. Application of the statistical linear discriminant analysis |
Autor | MORET, I... [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 245-249 |
Descriptors | Vi Estadistiques Analisi discriminant Vi varietal |
Localització | C 3/110 |
Títol | Application of differential display RT-PCR to the analysis of gene expression in a plant-fungus interaction |
Autor | BENITO, E.P. PRINS, T. van KAN, J.A.L. |
Dades Font | Plant molecular biology - 1996 - V: - N: 32, Pg: 947-957 |
Descriptors | Plantes Botrytis cinerea Botritis Defensa |
Localització | C 9/63 |
Títol | Application of formal sensory analysis in a commercial winery |
Autor | ROBICHAUD, J. DE LA PRESA OWENS, C. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 114-117 |
Descriptors | Analisi sensorial |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Application of sensory analysis to champagne wine quality control |
Autor | VANNIER, A. BRUN, O. FEINBERG, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Application of solid-phase microextraction to the headspace gas chromatographic analysis of halogenated volatiles in selected foods |
Autor | PAGE, B.D. LACROIX, G. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1993 - V: - N: 648, Pg: 199-211 |
Descriptors | Microextraccio en fase solida Analisi |
Localització | C 9/84 |
Títol | Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents |
Autor | ACREE, T. E. BARNARD, J. CUNNINGHAM, D. G. |
Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286 |
Descriptors | Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio |
Localització | C 10/103 |
Títol | Aromatic yeast strains in enology. Correlation between sensory and chemical analysis |
Autor | VILA, I. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 228-231 |
Descriptors | Llevats aromatics Enologia Analisi sensorial Analisi quimica |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Assessment of oil contamination in the marine environment by pattem recognition analysis of paraffinic hydrocarbon content of mussels |
Autor | KWAN, P. W. CLARK, R. C. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 133 - 1981 - V: - N: , Pg: 151-168 |
Descriptors | Reconeixement de models |
Localització | C 3/79 |
Títol | Association of Saccharomyces bayanus var.uvarum with some French wines: genetic analysis of yeast populations |
Autor | NAUMOV, G MASNEUF, I NAUMOVA, E AIGLE, M DUBOURDIEU, D |
Dades Font | Research in Microbiology ISSN: 0923-2508 - mar? 2000 - V: - N: 151, Pg: 683-691 |
Descriptors | Saccharomyces bayanus var. uvarum Saccharomyces cerevisiae Llevats criofilics Vi |
Localització | C 15/23 |
Títol | Automated Analysis of Beverages, in Particular Wine. Part II |
Autor | HIEKE, E. KREISEL, A. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1977 - V: - N: , Pg: 39-42 |
Descriptors | Automatitzacio Vi Colorimetria Acid sulfuros Raim Most |
Localització | C 4/138 |
Títol | Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits |
Autor | HAGMAN, G. ROAERAADE, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273 |
Descriptors | Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Automated capillary gas chromatographic analysis of pesticide residues in food |
Autor | STAN, H.J. GOEBEL, H. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 268- N: , Pg: 55-69 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Pesticides Residus Aliments |
Localització | C 20/50 |
Títol | Bacterial phylogeny based on 16s and 23S rRNA sequence analysis |
Autor | LUDWIG, W. SCHLEIFER, K. H. |
Dades Font | FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - 1994 - V: - N: 15, Pg: 155-73 |
Descriptors | 16S rRNA 23S rRNA Identificacio Filogenia Sistematica |
Localització | C 10/148 |
Títol | Carbon Source Requirements for Exopolysaccharide Production by Lactobacillus casei CG11 and Partial Structure Analysis of the Polymer |
Autor | CERNING, J. RENARD, C. M. G. C. THIBAULT, J. F. BOUILLANNE, C. LANDON, M. DESMAZEAUD, M. J. TOPISIROVIC, L |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 60 - octubre 1994 - V: - N: 11, Pg: 3914-3919 |
Descriptors | Lactobacillus casei Bacteris lactics Bacteris acidolactics |
Localització | C 7/67 |
Títol | Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis |
Autor | BARRY, J.L. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282 |
Descriptors | Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats |
Localització | C 4/77 |
Títol | Characterization and DNA Plasmid Analysis of Ropy Pediococcus ssp. Strains Isolated from Basque Country Ciders |
Autor | FERNANDEZ, K. DUENYAS, L. M. IRASTORZA, A. BILBAO, A. CAMPO, G. del |
Dades Font | Journal of Food Protection ISSN: 1996 VOL 59 - - V: - N: 1, Pg: 35-40 |
Descriptors | DNA plasmid ADN plasmid Electroforesi Lactobacil |
Localització | C 8/73 |
Títol | Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | ARVIK, T. CONTERNO, L. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494 |
Descriptors | Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production |
Autor | MARIETTE, I. SCHWARTZ, E. VOGEL, R. F. HAMMES, W. P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138 |
Descriptors | Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre |
Localització | C 10/145 |
Títol | Characterization of natural populations of Nitrobacter spp. using PCR/RFLP analysis of the ribosomal intergenic spacer. |
Autor | NAVARRO, E. SIMONET, P. NORMAND, P. BARDIN, R. |
Dades Font | Archives of microbiology ISSN: 0302-8933 - primavera-estiu 1992 - V: - N: , Pg: 107-115 |
Descriptors | Regio intergenica ADN ribosomal Sol Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Localització | C 8/129 |
Títol | Chromatographic separation of mixtures of polyphenolic acids and aldehydes and qualitative analysis of complex samples (wine) |
Autor | BARROSO, C.G. et al. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 422-424 |
Descriptors | Cromatografia Separacio Acid polifenolic Aldehids Analisi qualitativa Vi |
Localització | C 24/12 |
Títol | Classification and Phylogenetic Analysis of Acetobacter sp. HA by 5 S Ribosomal RNA Sequencing |
Autor | SUNG CHUN, H. SIK YOON, J. YOUNG LEE, S. CHEOL YOO, J. SUB KIM, H. HA PARK, Y. JUN KIM, S. |
Dades Font | Molecular Cells - 1994 - V: - N: , Pg: 399-403 |
Descriptors | Analisi polifenolica Acetobacter Glauconobacter RNA ARN Acid ribonucleic |
Localització | C 10/146 |
Títol | Classification of whiskies by Principal Component Analysis |
Autor | HEADLEY, L. M. HARDY, J. K. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358 |
Descriptors | Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi |
Localització | C 4/117 |
Títol | Comparison of RAPD, AFLP and SSR (Microsatellite) markers for genetic diversity analysis in Vitis vinifera L. |
Autor | MERDINOGLU, D. BUTTERLIN, G. BAUR, C. BALTHAZARD, J. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 193-197 |
Descriptors | Vitis vinifera Diversitat genetica Varietats Clons Marcadors moleculars |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Descriptive Analysis of Pinot noir Wines from Carneros, Napa, and Sonoma |
Autor | GUINARD, J.X. CLIFF, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 3, Pg: 211-215 |
Descriptors | Analisi descriptiva Pinot negre Vi Carneros Napa Sonoma |
Localització | C 21/61 |
Títol | Descriptive analysis of comercial Cabernet Sauvignon wines from California |
Autor | HEYMANN, H. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 41-44 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Vi California Comercialitzacio Analisi sensorial |
Localització | C 10/86 |
Títol | Detection of added alcohol in ciders by means of by-products formed in fermentation. Classification of products by principal component analysis |
Autor | LEHTONEN, P. ALI-MATTILA, E. |
Dades Font | FV - febrer 1998 - V: - N: 1062, Pg: 1-5 |
Descriptors | Productes Sidra Fermentacio |
Localització | FV 1062 |
Títol | Determination of lead, Copper, and cadmium in wine and beer by potentiometric stripping analysis |
Autor | JAGUER, D. WESTERLUND, S. |
Dades Font | Analytica Chimica acta ISSN: 0003-2670 VOL 117 - 1980 - V: - N: , Pg: 159-164 |
Descriptors | Vi Cervesa Analisi Plom Coure Cadmi Metall Potenciometria |
Localització | C 3/111 |
Títol | Determination of sulfite in wine by amperometric flow injection analysis with an immobilized sulfite oxidase reactor |
Autor | MATSUMOTO, Kiyoshi |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 53 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 2347-2353 |
Descriptors | Vi blanc Sulfit Determinacio Compostos polifenolics Analisi |
Localització | C 2/22 |
Títol | Determination of sulphur compounds in beer using headspace solidphase microextraction and gas chromatography analysis with pulsed flame photometric detection |
Autor | HILL, P.G. SMITH, R.M. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 872, Pg: 203-213 |
Descriptors | Cervesa Analisi d'aliments Compostos sulfurosos |
Localització | C 1/70 |
Títol | Developement et distribution of the german wine market - a differenciated analysis |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 3: Vine and wine economy- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Distribucio Desenvolumant Mercat alemany Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Development of fourier transform infrared spectrometry (FTIR) for the analysis of portuguese wines |
Autor | MOREIRA, J.L. MARCOS, A.M. BARROS, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Espectrometria infraroja Vi Portugal |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Developmental and transgenic analysis of two tomato fruit enhanced genes |
Autor | SANTINO, C. G. STANFORD, G. L. CONNER, T. W. |
Dades Font | Plant Molecular Biology - 1997 - V: - N: 33, Pg: 405-416 |
Descriptors | Analisi transgenica Tomaquet Fruit Proteines riques en glicina GUS Proteines riques en prolina Promotor |
Localització | C 23/55 |
Títol | Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques |
Localització | C 3/49 |
Títol | Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography |
Autor | FRAYNE, R.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio |
Localització | C 4/137 |
Títol | Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer |
Autor | CLAPPERTON, J. F. BROWN, D. G. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323 |
Descriptors | Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio |
Localització | C 3/143 |
Títol | Diversity assessment of seedlings from self-pollinated sangiovese grapevines (Vitis vinifera L) by ampelography and microsatellite DNA analysis |
Autor | FILIPPETTI, I. INTRIERI, C. SILVESTRONI, O. THOMAS, M.R. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 147-154 |
Descriptors | Vitis vinifera Ampelografia Microsatel?lit Clons |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Dosage des acides organiques du vin par chromatographie en phase liquide |
Autor | GOIFFON, J.P. BLACHERE, A. REMINIAC, C. |
Dades Font | Analysis - 1985 - V: 13- N: 5, Pg: 218-225 |
Descriptors | Acid organic Cromatografia en fase liquida |
Localització | C 19/77 |
Títol | Electrochemical sensors: disposable strips for o-site metal analysis |
Autor | WANG, J. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 69-70 |
Descriptors | Sensor electroquimic Vi Analisi del vi Metall |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Evaluation and identification of grapevine cultivars by fuzzy C cluster analysis |
Autor | BRINDZA, J. STEHLIKOVA, B. GAZO, J. MIKO, M. HAJDU, S. POSPISILOVA, D. POPIK, P. MITICKA, K. BRINDZA, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio de cultius Analisi Raim Vinya Cultiu |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Evaluation of Capillary Gas Chromatograpy for Pesticide and Industrial Chemical Residue Analysis. II. Comparison of Quantitative Results Obtained on Capillary and Packed Columns |
Autor | FEHRINGER, N.V. WALTERS, S.M. |
Dades Font | Journal of Association of Official Analytical Chemists - 1986 - V: 69- N: 1, Pg: 90-93 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Pesticides Residus quimics |
Localització | C 19/115 |
Títol | Evaluation of Numerical Analysis of Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD)-PCR as a Method to Differentiate Lactobacillus plantarum and Lactobacillus pentosus |
Autor | VAN REENEN, C. A. DICKS, L. M.T. |
Dades Font | Current Microbiology ISSN: 0343-8651 VOL 32 - 1996 - V: - N: , Pg: 183-187 |
Descriptors | RAPD Lactobacillus plantarum Lactobacillus pentosus Bacteris PCR |
Localització | C 8/56 |
Títol | Evaluation of a programmed temperature vaporizer for quantitative analysis by split injection |
Autor | LOYOLA, E. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 398, Pg: 53-61 |
Descriptors | Temperatura Vaporitzacio Analisi quantitativa Injeccio |
Localització | C 21/47 |
Títol | FT-IR spectroscopy and multivariate analysis of wine polysaccharides - calibration curves for mannose. |
Autor | COIMBRA, M.A. BARROS, A. COLHO, E. GON?ALVES, F. DIAS CARDOSO, A. ROCHA, S. DELGADILLO, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Espectroscopia FTIR Analisi multivarietal Polisacarids |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Flavour of wines: towards an understanding by reconstitution experiments and an analysis of ethanol's effect on odour activity of key compounds |
Autor | GUTH, H. SIES, A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 128-139 |
Descriptors | Aroma Gewurztraminer Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis |
Autor | HERBERT, P. BARROS, P. ALVES, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473 |
Descriptors | Aminoacid Analisi discriminant |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines |
Autor | SHINOHARA, T. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi |
Localització | C 19/40 |
Títol | Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212 |
Descriptors | Cromatografia Vi Acid gras |
Localització | C 11/30 |
Títol | General scheme of analysis of phenolic compounds in plant extracts by reversed-phase high-performance liquid chromatography |
Autor | VILLENEUVE, F. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1982 - V: - N: 234, Pg: 131-140 |
Descriptors | Compostos fenolics Analisi Cromatografia en fase liquida |
Localització | C 19/50 |
Títol | Genetic analysis of cryophilic and mesophilic wine yeasts |
Autor | KUSEWICZ, D. JOHNSTON, J. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 86 - 1980 - V: - N: , Pg: 25-27 |
Descriptors | Llevats Vi Criofilic Genetica |
Localització | C 14/1 |
Títol | Genotypic identification of Saccharomyces species using random amplified polymorphic DNA analysis |
Autor | MOLNAR, O. MESSNER, R. PRILLINGER, H. STAHL, U. SLAVIKOVA, E. |
Dades Font | Systematic Applied Microbiology ISSN: 0723-2020 VOL 18 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 136-145 |
Descriptors | Saccharomyces bayanus Saccharomyces sensu stricto Taxonomia Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces paradoxus Saccharomyces pastorianus RAPD-PCR |
Localització | C 10/141 |
Títol | Grape and wine flavour analysis |
Autor | ALLEN MRACI, Malcolm |
Dades Font | Chemistry in Australia - Julio 1995 - V: 7- N: , Pg: 16-17 |
Descriptors | MIBP Aroma Sauvignon blanc Cabernet sauvignon Vi Raim Espectrometria de massa Analisi |
Localització | C 15/97 |
Títol | Head space analysis with capillarity columns in quality control of wines |
Autor | GELSOMINI, N. |
Dades Font | Simposio Internacional de Cromatografia Capilar - Mayo 1985 - V: - N: , Pg: 515519 |
Descriptors | Analisi Vi Qualitat Control |
Localització | C 19/89 |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | ISO 8586-2. International Standard. Sensory analysis- General guidance for the selection, training and monitoring of assessors. Part 2: Experts |
Autor | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION |
Dades Font | International Standard - 1994 - V: - N: , Pg: 10pp |
Descriptors | Analisi sensorial Norma ISO 8586-2 ISO 8586-2 |
Localització | C 6/113 |
Títol | ISO 8589 International Standard. Sensory analysis- General guidance for the design of test rooms |
Autor | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION |
Dades Font | International Standard - 1988 - V: - N: , Pg: 9pp |
Descriptors | Analisi sensorial Norma ISO 8589 Sala de tast Disseny ISO 8589 Tast |
Localització | C 6/114 |
Títol | Identification and analysis of 4-ethylcatechol in wines with Brettanomyces taint |
Autor | HESFORD, F. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 245-251 |
Descriptors | Brettanomyces Vi 4-ethylcatechol |
Títol | Improved chromatographic analysis of volatile sulfur compounds by the static headspace thecnique on water-alcolhol solutions and brandies with chemiluminescence detection |
Autor | NEDJMA, Mustapha MAUJEAN, Alain |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 704 - 1995 - V: - N: , Pg: 495-502 |
Descriptors | Analisi cromatografica Components volatils Brandi |
Localització | C 8/4 |
Títol | Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters |
Autor | BADOUD, R. PRATZ, G. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters |
Localització | C 19/138 |
Títol | Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides |
Autor | LOPEZ BARAJAS, M. LOPEZ TAMANES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347 |
Descriptors | Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 16/24 |
Títol | In Vivo Analysis of Metabolic Dynamics in Sacharoyces cerevisiae: II. Mathematical Model |
Autor | Rizzi, M Baltes, M. Theobald, U. Reuss, M. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 55 - December 1997 - V: - N: 4, Pg: 592-608 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glicolisi |
Localització | C 15/15 |
Títol | In line measurement of beer original gravitiy by NIR analysis |
Autor | REEVE, Peter WHITE, Harry |
Dades Font | Food Science & Technology Today VOL 2 - - V: - N: 2, Pg: 131-146 |
Descriptors | Espectroscopia Analisi per reflexio de l'infraroig proper NIRA Cervesa |
Localització | C 7/127 |
Títol | Indirect potentiometry in wine analysis |
Autor | RUVINSKII, O.E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 311-312 |
Descriptors | Analisi del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Isoenzymatic analysis of differentiated and undiferentiated tissues in vitis vinifera L. |
Autor | VALLANIA, R. MIAJA, M.L. BOTTA, R. VERGANO, G. ME, G. GIANOTTI, C. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 485-488 |
Descriptors | Analisi isoenzimatica Fulles Vitis vinifera L. |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Isolation of high molecular weight DNA from wheat, barley and rye for analysis by pulse-field gel electrophoresis |
Autor | CHEUNG, W.Y. GALE, M.D. |
Dades Font | Plant molecular biology - 1990 - V: - N: 14, Pg: 881-888 |
Descriptors | ADN Electroforesi Cereals |
Localització | C 9/59 |
Títol | Isotopic analysis of wine and wine vinegar: new state of the art |
Autor | JAMIN, E. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi isotopica Vi Vinya Vinagre |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Kinetic analysis and simulation of glucose transport in plasma membrane vesicles of glucose-repressed and derepressed Saccharomyces cerevisiae cells |
Autor | FUHRMANN, G.F. VOLKER, B. SANDER, S. POTTHAST, M. |
Dades Font | Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 5 - 1989 - V: - N: , Pg: 1018-1023 |
Descriptors | Transport Glucosa Saccharomyces cerevisiae Vesicula |
Localització | C 9/6 |
Títol | Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide |
Autor | ERKMEN, O. |
Dades Font | International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438 |
Descriptors | Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats |
Títol | Lactobacillus hilgardii and Lactobacillus brevis DNA analysis buy restriction fragment length polymorphism (RFLP) |
Autor | LE JEUNE, C. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 195-202 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Lactobacillus brevis Bacteris ADN Polimorfisme |
Localització | C 7/2 |
Títol | Life cycle analysis for evaluating the impact of winery activities |
Autor | MATA-ALVAREZ, J. PALAU, J. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 347-353 |
Descriptors | Celler Analisi del cicle de la vida Impacte mediambiental |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization |
Autor | COBB, C. S. RICE, A. C. BURSEY, M. M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma |
Localització | C 4/23 |
Títol | Method for the analysis of ethyl carbamate in alcoholic beverages by capillary gas chromatography |
Autor | DENNIS, M.J. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: - N: , Pg: 369-370 |
Descriptors | Metodes Analisi Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Cromatografia capil?lar de gasos |
Localització | C 19/132 |
Títol | Methods of analysis and characterization of must and wine proteins |
Autor | POLO, M.C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, V. MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 1093, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi Metode d'analisi Vi Proteines Most |
Localització | FV 1093 |
Títol | Molecular and genetic analysis of the yeast flora and botrytized Tokaj wines |
Autor | ANTUNOVICS, Z. CSOMA, H. SIPICZKI, M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi molecular Analisi genetica Llevats Flora Tokaj Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Molecular characterization and expression analysis of alcohol deshydrogenase genes in berries of Vitis Vinifera L. |
Autor | TESNIERE, C. LABAT, E. CALAS, M. VERRIES, C. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 241-246 |
Descriptors | Alcohol dehidrogenasa Expressio Raim |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Monosaccharide and oligosaccharide analysis of proteins trasferred to polyvinylidene fluoride membranes after sodium dodecyl sulfatepolyacrylamide gel electrophoresis |
Autor | WIETZHANDLER, M. KADLECEK, D. AVDALOVIC, N. FORTE, J.G. CHOW, D. REID TOWNSEND, R. |
Dades Font | The journal of biological chemistry - mar? 1993 - V: - N: 7, Pg: 5121-5130 |
Descriptors | Monosacarids Oligosacarids Proteines |
Localització | C 9/10 |
Títol | Multivariate data analysis applied to the definition of two Catalan viticultural regions. I. Cluster analysis |
Autor | LARRECHI, M.S. RIUS, F.X. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1987 - V: 185- N: , Pg: 181-184 |
Descriptors | Catalunya Regio vitivinicola Raim Analisi |
Localització | C 21/71 |
Títol | Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 2/12 |
Títol | Near-Infrared Reflectance Analysis. Slleper Among Spectroscopic Techniques |
Autor | WETZEL, D.L. |
Dades Font | Analytical Chemistry - October 1983 - V: 55- N: 12, Pg: 1165-1176 |
Descriptors | Tecniques espectroscopiques |
Localització | C 20/60 |
Títol | New high-performance analytical procedurefor the voltammetric determination of nickel in routine analysis of waters, biological materials and food |
Autor | PIHLAR, B. VALENTA, P. NURNBERG, H.W. |
Dades Font | Fresenius Zeitschrift fur Analytische Chemie ISSN: 0016-1152 VOL 307 - 1981 - V: - N: , Pg: 337-346 |
Descriptors | Niquel Analisi d'aigua Aliments |
Localització | C 3/59 |
Títol | Numerical Analysis of Phenolic Features and Protein Gel Electropherograms of Gluconobacter |
Autor | GOSSELE, E. SWINGS, J. KERSTERS, K. LEY, J. de |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 33 - gener 1983 - V: - N: 1, Pg: 65-81 |
Descriptors | Gluconobacter Analisi numerica Electroferogram Fenotip |
Localització | C 10/34 |
Títol | Ochratoxin A (OTA) in wines, musts and grape juices: Occurrence, Regulation and Methods of Analysis |
Autor | BELLI, N. MARIN, S. SANCHIS, V. RAMOS, J. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 325-335 |
Descriptors | Ocratoxina A Micotoxina Vi Most Suc de ra?m |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Optimization of the trapping of volatile sulphur compounds in a home made cryotrap device for chromatographic analysis |
Autor | WARDENCKI, W. |
Dades Font | Annali di Chimica ISSN: 003-4592 VOL 87 - 1997 - V: - N: 5-6, Pg: 305-316 |
Descriptors | Analisi Cromatografia Compostos sofrats Trampa criogenica |
Localització | C 13/19 |
Títol | Parentage analysis and characterization of some italian vitis vinifera crosses |
Autor | MALOSSINI, U. GRANDO, M.S. ROCANDOR, I. MATTIVI, F. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 139-145 |
Descriptors | Microsatel?lit Varietats de raim Antocianins HPLC Italia |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Parentage analysis and pedigree reconstruction of vine cultivars using microsatellite markers |
Autor | REGNER, F. SEFC, K. GLOBL, J. STEINKELLNER, H, |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 133-138 |
Descriptors | Vinya Vitis vinifera Microsatel?lit |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Phase partition-A method for purification and analysis of cell organelles and membrane vesicles. |
Autor | ALBERTSSON, P. A. ANDERSSON, B. LARSSON, C. AKERLUND, H. E. |
Dades Font | Methods of biochemical analysis. ISSN: 0076-6941 VOL 28 - 1982 - V: - N: , Pg: 115-150 |
Descriptors | Cel.lula Membrana Analisi Purificacio Sal Cloroplast Bioquimica Mitocondri Microbiologia |
Localització | C 4/64 |
Títol | Phenols HPLC analysis by direct injection of sherry wine vinegar |
Autor | GARCIA PARRILLA, C. HEREDIA, F.J. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 1996 - V: 19- N: 2, Pg: 247-258 |
Descriptors | Fenols HPLC Analisi Vinagre de vi |
Localització | C 17/15 |
Títol | Photometric determination of tartaric acid in wine by flow injection analysis |
Autor | LUQUE, M. D. VALCARCEL, M. LAZARO, F. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 111 - juliol 1986 - V: - N: , Pg: 729-732 |
Descriptors | Vi Analisi Acid tartric Acid tartaric Determinacio Fotometria Vanadat |
Localització | C 2/24 |
Títol | Population analysis in red traminer hybrids |
Autor | HADJU, E. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 645-653 |
Descriptors | Vitis vinifera Hibridacio Herencia Segregacio Produccio Qualitat |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | Proteins analysis from red wines |
Autor | DUCRUET, J. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 341-342 |
Descriptors | Analisi Proteines Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Pulsed flame photometric detector: a modern tool for analysis of low volatile sulfur compounds in wine. |
Autor | RAUHUT, D. KURBEL, H. BEISERT, B. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Fotometria de flama Compostos volatils Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | QTL analysis of disease resistance in interspecific hybrid grapes |
Autor | DALBO, M.A. WEEDEN, N.F. REISCH, B.I. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 215-219 |
Descriptors | Marcadors moleculars RAPD Vitis Uncinula necator Guignardia bidwellii |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Qualitative analysis of multi-component s-triazine herbicides by gas-liquid chromatography |
Autor | MATISOVA, E. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1979 - V: - N: 169, Pg: 261-269 |
Descriptors | Analisi qualitativa s-triazina Herbicides Cromatografia liquida de gasos |
Localització | C 18/132 |
Títol | Qualitative analysis of synthetic sweeteners in wines |
Autor | MOREIRA, M.S. PERDIGAO, M.H. TAVARES, M.J. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 860, Pg: 7 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Millora qualitativa Sucre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge Portugal |
Localització | FV 860 |
Títol | Quantitative analysis of principals ions in armagnac spirits |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytica aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 232-235 |
Descriptors | Vi espirituos Armanyac Analisi quantitativa Ions |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Quantitative analysis of s-triazine herbicides by glass capillary column gas-liquid chromatrography |
Autor | MATISOVA, E. KRUPCIK, J. LISKA, O. |
Dades Font | Jorunal of Chromatography - 1979 - V: - N: 173, Pg: 139-146 |
Descriptors | Analisi quantitativa s-triazina Herbicides Cromatografia liquida de gasos |
Localització | C 18/134 |
Títol | Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS |
Autor | GARCIA, E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490 |
Descriptors | Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS |
Autor | GARCIA-ROMERO, E PEREZ-COELLO, M.S SANZ, J CABEZUDO, M.D |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35 |
Descriptors | Components volatils Vi Fusta Roure |
Localització | C 15/21 |
Títol | Quantitative and Qualitative Analysis Using Near Infrared Reflectance Spectroscopy. |
Autor | TUNNELL, D.A. |
Dades Font | Analytical Proceedings ISSN: 0144-577x VOL 23 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 299-300 |
Descriptors | Espectroscopia NIRA Analisi per reflexio de l'infraroig proper |
Localització | C 7/17 |
Títol | Quantitative and Qualitative Analysis Using Near Infrared Reflectance Spectroscopy |
Autor | TUNNELL, D.A. |
Dades Font | Analytical Proceedings, VOL 23 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 299-300 |
Descriptors | Espectroscopia Analisi per reflexio de l'infraroig proper NIRA |
Localització | C 6/140 |
Títol | Quantitative genetic analysis of root-knot nematode resistance in crosses of vitis rootstocks |
Autor | COUSINS, P.S. WALKER, M.A. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 527-530 |
Descriptors | Meloidogyne incognita Vinya Vitis Nematode Resistencia |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Radioimmunoassays for the Differential and Direct Analysis or Free and Conjugated Abscisic Acid in Plant Extracts |
Autor | WEILER, E.W |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 VOL 148 - 1980 - V: - N: , Pg: p. 262-272 |
Descriptors | Plantes Reguladors de creixement Acid abscisic |
Localització | C 3/28 |
Títol | Radioimmunoassays for the differential and direct analysis of free and conjugated abscisic acid in plant extracts |
Autor | WEILER, Elmar W. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1980 - V: - N: 148, Pg: 262-272 |
Descriptors | Radioimmunoanalisi Acid abscisic Antiserum Acid faseic Cromatografia |
Localització | C 3/164 |
Títol | Rapid identification of bacteria of the Comamonadaceae with amplified ribosomal DNA-restriction analysis (ARDRA) |
Autor | VANEECHOUTTE, M. ROSSAU, R. DE VOS, P. GILLIS, M. JANSSENS, D. PAEPE, N. DE ROUCK, A. FIERS, T. CLAEYS, G. KERSTERS, K. |
Dades Font | Fems Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 93 - 1992 - V: - N: , Pg: 227-234 |
Descriptors | Identificacio ADN Bacteris Amplificacio enzimatica Comamonadaceae |
Localització | C 8/33 |
Títol | Rapid instrumental analysis of comoposition of wine |
Autor | KAFFKA, K.J. NORRIS, K.H |
Dades Font | Acta Alimentaria VOL 5 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 267-279 |
Descriptors | Composicio Vi Analisi instrumental |
Localització | C 7/7 |
Títol | Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural |
Autor | POMPEI, C. ROSSI, M. BAROZZI, E |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural |
Localització | C 2/75 |
Títol | Residue analysis and effects of 17 alfa-methyltestosterone on body composition of rainbow trout, oncorhynchus mykiss |
Autor | GULLU, K. GUZEL, S. EKICI, K. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 357-362 |
Descriptors | Dieta Nutricio Carn Regulacio hormonal Proteines Proteines animals |
Títol | Residue analysis of pesticides in food by two-dimensional gas chromatography with capillary columns and parallel detection with flame-photometric and electron-capture detection |
Autor | STAN, H.J. MROWETZ, D. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 279- N: , Pg: 173-187 |
Descriptors | Pesticides Alimentacio Cromatografia de gasos de dos dimensions |
Localització | C 20/49 |
Títol | Reversed-phase high-performance liquid chromatography of pesticides. VII. Analysis of Vinclozolin, Iprodione, Procymidone, Dichlozolinate and their degradation product 3,5-dichloroaniline on white must and wine extracts |
Autor | CABRAS, P. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 256- N: , Pg: 176-181 |
Descriptors | Cromatografia inversa liquida d'alta resolucio Pesticides Vinclozolin Iprodiona Procimidona 3,5-dicloroanisolina Most blanc Vi Extracte |
Localització | C 20/47 |
Títol | Ripening characterization and modelling of listan negro grape in Spain using a regressin analysis |
Autor | GARCIA FERNANDEZ, M.J. GONZALEZ MENDOZA, L.A. POMAR GARCIA, M. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 1-2 |
Descriptors | Listan negre Caracteritzacio Analisi regressiva Varietats mallorquines Mallorca |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Selective Purge-and-Trap Method for the Analysis of Volatile Pyrazines |
Autor | KUO, M. C. ZHANG, Y. HARTMAN, T. G. ROSEN, R. T. HO, C. T. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 37 - mar? 1989 - V: - N: 4, Pg: 1020-1022 |
Descriptors | Pirazina volatil Analisi Pirazina Purga Metode Trampa |
Localització | C 3/157 |
Títol | Sensory analysis of traditionally produced red wine from the tacoronote-acentejo area of the Canary Islands |
Autor | GONZALEZ HERANDEZ, G. HARDISSON DE LA TORRE, A. ARIAS LEON, J.J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 1, Pg: 35-44 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi negre Tacoronte Acentejo Illes Canaries Components del vi Analisi |
Títol | Sequence Analysis of Leuconostoc oenos DNA: Organization of pLo13, a Cryptic Plasmid |
Autor | FREMAUX, C. AIGLE, M. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Plasmid ISSN: 0147-619X VOL 30 - 1993 - V: - N: , Pg: 212-223 |
Descriptors | Leuconostoc oenos Viniflora oenos ADN Extraccio Plasmid |
Localització | C 7/114 |
Títol | Solid phase extraction of biogenica amines from wine before chromatographic analysis of their aqc derivatives |
Autor | BUSTO, O. MIRACLE, M. GUASCH, J. BORRULL, F. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 VOL 20 - 1997 - V: - N: 5, Pg: 743-755 |
Descriptors | Extraccio en fase solida Amines biogenes Analisi cromatografica |
Localització | C 9/89 |
Títol | Solid phase micro extraction coupled with semi-microcolumn high performance liquid chromatography for the analysis of benzodiazepines in human urine |
Autor | JINNO, K. TANIGUCHI, M. HAYASHIDA, M. |
Dades Font | Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis ISSN: 0731-7085 VOL 6-7 - 1998 - V: - N: 17, Pg: 1081-1091 |
Descriptors | Orina Extraccio en fase solida Benzodiazepines |
Localització | C 14/21 |
Títol | Structural Analysis of Mitochondrial DNA Molecules from Fungi and Plants Using Moving Pictures and PUlsed-field Gel Electrophoresis |
Autor | BENDICH, A. J. |
Dades Font | Journal of Molecular Biology - 1996 - V: - N: 255, Pg: 564-588 |
Descriptors | Llevats DNA mitocondrial ADN mitocondrial Microscopia |
Localització | C 9/23 |
Títol | Study and analysis of metabolites of sensoriel importance produced by non-saccharomyces yeasts |
Autor | ESTELA, W. MELZOCH, K. ONDROUSEK, S. HOSNEDL, T. SINSTOVA,L. RYCHTERA, H. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi Estudi Metabolisme Llevats Saccharomyces |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Surface renewal energy balance analysis to determine evapotranspiration values for grapevines |
Autor | SNYDER, R.L. et al. |
Dades Font | Quaderni della Scuola di specializzazione in scienze viticole ed enologiche ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internatizionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici: studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 127-137 |
Descriptors | Evapotranspiracio Vinya Raim |
Títol | Sustainig grape productivity through nutrients diagnosis of petioles - a survey analysis |
Autor | BHAKARE, B.D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 85-92 |
Descriptors | Produccio Raim Nutrients |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Synthesis of a Fluorescent Derivatizing Reagent, 6-Aminoquinolyl-N-Hydroxysuccinimidyl Carbamate, and Its Application for the Analysis of Hydrolysate Amino Acids via High-Performance Liquid Chromatography. |
Autor | COHEN, S. MICHAUD, Dennis P. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1993 - V: - N: 211, Pg: 279-287 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Cromatografia Aminoacid |
Localització | C 6/65 |
Títol | Taxonomy of Leuconostoc Species, Particularly Leuconsotoc oenos, as revealed by Numerical Analysis of Total Soluble Cell Protein Patterns, DNA Base Compositions, and DNA-DNA Hybridizations |
Autor | DICKS, L. M. T. VAN VUUREN, H. J. J. DELLAGLIO, F. |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 40 - gener 1990 - V: - N: 1, Pg: 83-91 |
Descriptors | Cel.lula Leuconostoc oenos Bacteris acidolactics Taxonomia |
Localització | C 7/28 |
Títol | The Addition of 5'-Coding Information to a 3'-Directed cDNA Library Improves Analysis of Gene Expression |
Autor | MATOBA, R. OKUBO, K. HORI, N. FUKUSHIMA, A. MATSUBARA, K. |
Dades Font | GENE ISSN: 0378-1119 VOL 146 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 199-207 |
Descriptors | Aminoacid DNA ADN Acid desoxiribonucleic Armari |
Localització | C 11/13 |
Títol | The Analysis of Pentoses in Dry Wine by High Performance Liquid Chromatography with Post-Column Derivatization |
Autor | FRANTA, B.D. MATTICK, L.R. SHERBON, J.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 269-274 |
Descriptors | Vi sec Cromatografia liquida d'alta resolucio Analisi Derivatitzacio |
Localització | C 19/139 |
Títol | The Analysis of Wines and Spirits by Capillary Gas Chromatograpy |
Autor | LIDDLE, P.A.P. BOSSARD, A. |
Dades Font | Alcoholic Beverages - 1985 - V: - N: , Pg: 85-96 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Analisi Vi Vi espirituos |
Localització | C 19/74 |
Títol | The analysis of 2,4,6-trichloroanisole and other choloranisoles in tainted wines and corks |
Autor | POLLINITZ, A.P. PARDON, K.H. LIACOPOULOS, D. SKOUROUMOUNIS, G.K. SEFTON, M.A.A |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 184-190 |
Descriptors | Tricloroanisol Analisi Cloroanisols Vi negre Suro Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 16/8 |
Títol | The analysis of non-volatile constituents of wine by glass capillary gas chromatography |
Autor | DE SMEDT, P. LIDDLE, P.A.P. CRESTO, B. BOSSARD, A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 87 - November-December 1981 - V: - N: , Pg: 349-351 |
Descriptors | Compostos no-volatils Vi Cromatografia de capil?lar de gasos |
Localització | C 3/57 |
Títol | The failure of a wine closure innovation: a strategic marketing analysis |
Autor | MORTENSEN, W.J. MARKS, B.K. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 15pp |
Descriptors | Tap Fracas Marqueting Vi |
Localització | C 16/72 |
Títol | The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | The preparation of high-molecular-weight DNA from rice and its analysis by pulsed-field gel electrophoresis |
Autor | HATANO, S. YAMAGUCHI, J. HIRAI, A. |
Dades Font | Plant science ISSN: 0168-9452 - 1992 - V: - N: 83, Pg: 55-64 |
Descriptors | Arros Electroforesi ADN |
Localització | C 9/45 |
Títol | The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer |
Autor | HALSEY, S.A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312 |
Descriptors | Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa |
Localització | C 19/84 |
Títol | Tonoplast intrinsic proteins from cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis): immunological analysis, cDNA cloning and evidence for expression in meristematic tissues |
Autor | BARRIEU, F. THOMAS, D. MARTY-MAZARS, D. CHARBONNIER, M. MARTY, F. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1998 - V: - N: 204, Pg: 335-344 |
Descriptors | Tonoplast Cauliflor Proteines Analisi immunologica cCNA Clonatge Meristema |
Localització | C 11/81 |
Títol | Trace Analysis of Fungicides in Grape Juice and Wine Using Glass Capillary Gas Chromatography |
Autor | SPITZER, T. NICKLESS, G. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography & Chromatography Communications - April 1981 - V: 4- N: , Pg: 151-155 |
Descriptors | Fungicides Most Vi Cromatografia capil?lar de gasos Residus Determinacio |
Localització | C 19/46 |
Títol | Use and limitations of ICPOES in wine analysis |
Autor | ESCHNAVER, H. |
Dades Font | Mikrodrimica Acta ISSN: 0026-3672 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 291-298 |
Descriptors | Vi Analisi Components inorganics Multielements Determinacio Taxonomia |
Localització | C 2/19 |
Títol | Use of Prepacked Cartridges in the Clean-Up of Plant Material in Residual Pesticide Analysis |
Autor | BICCHI, C. D?AMATO, A. TONUTTI, I. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 - April 1985 - V: 20- N: 4, Pg: 219-222 |
Descriptors | Pesticides Residus |
Localització | C 19/68 |
Títol | Use of macroreticular resins in the analysis of water trace organic contaminants |
Autor | JUNK, G.A. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1974 - V: - N: 99, Pg: 745-762 |
Descriptors | Resines macroreticulars Aigua Analisi Contaminants organics |
Localització | C 19/24 |
Títol | Use of reversed-phase chromatography in carbohydrate analysis |
Autor | RAJAKYLA, E. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 353- N: , Pg: 1-12 |
Descriptors | Cromatografia de fase inversa Analisi Carbohidrats |
Localització | C 20/31 |
Títol | Use of slope analysis to characterize consumer preference |
Autor | MONTELEONE, E. CARLUCCI, A. CAPORALE, G. PAGLIARINI, E. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140 |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments |
Títol | Use of various clean-up procedures for the analysis of ochratoxin A in cereals |
Autor | SOLFRIZZO, M. AVANTAGGIATO, G. VISCONTI, A. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: - N: 815, Pg: 67-73 |
Descriptors | Analisi Cereals Analisi d'aliments OTA Ocratoxina A |
Localització | C 12/66 |
Títol | Validation of tne Species Concept in the Genus Dekkera by Restriction Analysis of Genes Coding for rRNA |
Autor | MOLINA, F. I. SHEN, P. JONG, S. C. |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 43 - gener 1990 - V: - N: 1, Pg: 32-35 |
Descriptors | Genus Dekkera Gens |
Localització | C 7/29 |
Títol | Variation in odor detection thresholds determined by charm analysis |
Autor | MARIN, A.B. ACREE. T.E. BARNARD, J. |
Dades Font | Chemical senses - 1988 - V: - N: 3, Pg: 435-444 |
Descriptors | Llindar de percepcio Olfaccio Olfacte |
Localització | C 10/80 |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |
Títol | Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents |
Autor | ETIEVANT, P. MAARSE, H. VAN DEN BERG, F. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386 |
Descriptors | Analisi Vi Components volatils |
Localització | C 3/40 |
Títol | Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography |
Autor | SALAGOITY-AUGUSTE, M.H. BERTRAND, A. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247 |
Descriptors | Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 20/93 |
Títol | Wine analysis by 1D and 2D NMR spectrometry |
Autor | KOSIR, I. KOCJANCIC, M KIDRIC, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 382-385 |
Descriptors | Espectrometria NMR 1D 2D Vi Analisi del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine aroma: challenge for the instrumental analysis |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 17-30 |
Descriptors | Aroma del vi Analisi instrumental Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification |
Autor | FORREY, R. R. FLATH, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353 |
Descriptors | Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling |
Localització | C 3/138 |