Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Oxigen

Resultat de la cerca

Registres trobats: 94


Títol <>mise en bouteille. Oxygene
Autor THOMAS, E.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41
Descriptors Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat

Títol A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation
Autor MALCORPS, P.   CHEVAL, J.M.   JAMIL, S.   DUFOUR, J.P.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53
Descriptors Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA
Localització C 13/92

Títol Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene
Autor PIRDEL, A.   KUTMAN, A.   PAUL, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38
Descriptors Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire

Títol Analisis de riesgo de incorporacon de oxigeno al vino rosado
Autor CLIMENT, M.D.   ESTEVE, M.D.   GARCERAN, C.   CORTELL, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 294-296
Descriptors Incorporacio Oxigen Vi rosat
Localització 663.2 JOR

Títol Aplicacion de gases en la elaboracion del vino.
Autor RODRIGUEZ GIRO, Marta  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50
Descriptors Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio

Títol Balan? i perspectives de deu anys de microoxigenacio
Autor ROIG, G.   YERLE, S.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 12-17
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Fermentacio malolactica Oxigenacio Enologia Oxigen

Títol Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio

Títol Bouchons mis au banc d'essai!, Les. Embouteillage
Autor FOUCHOU-LAPEYRADE, M.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2010 - V: 33- N: 2, Pg: 40-46
Descriptors Tap Tap de suro Oxigen Antioxidant Dioxid de sofre Tap sintetic Tap alternatiu

Títol Composicion en oxigeno-18 del agua del mosto en la vendimia. II.. Influencia del portainjerto
Autor TARDAGUILA, M. J.   BERTAMINI, M.   RENIERO, F.   VERSINI, G.   GOMEZ, R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 52-58
Descriptors Portaempelt Vi Most Vitis vinifera Oxigen Isotop

Títol Connaissance et pratique des phenomenes d?oxydoreduction des vins rouges au cours de l?elevage
Autor VIVAS, N.   SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 187-194
Descriptors Potencial d'oxidoreduccio Oxigen Vi negre Oxidoreduccio Crian?a

Títol Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins
Autor FORNAIRON, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312
Descriptors Aroma Vi Vinificacio Oxigen
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   SILVANO, A.   DUMONT, A.   SPECHT, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49
Descriptors Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines

Títol Control de la accion del oxigeno sobre el vino embotellado
Autor RIQUELME, M.T.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3364, Pg: 2096-2098
Descriptors Control Oxigen Vi embotellat Vinificacio Tecnologia Espanya Australia

Títol Decantacion y sedimentos en botella
Autor CENTELLES, F.   MOLINA, D.   PALACIOS, A.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2011 - V: - N: 3359, Pg: 1606-1614
Descriptors Decantacio Sediment Ampolles de vi Consum de vi Servir el vi Vi defectuos Potencial redox Oxigen

Títol Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation
Autor SALMON, J.M.   FORNAIRON, C.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163
Descriptors Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica
Localització C 17/38

Títol Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1).
Autor LITCHEV, V.   GORANOV, N.   ALBERT, H.   YANAKIEV, M.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p.
Descriptors pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio
Localització FV 425

Títol Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures
Autor CARLIEZ, M.   DELTEIL, D.   LOZANO, L  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae

Títol Duree de vie du vin en Bag in box. Maitriser l'oxygene du cone d'air
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2011 - V: - N: 369, Pg: 55-57
Descriptors Envasatge Oxigen

Títol Efecto de la microoxigenacion en la composicion aromatica y parametros cromaticos de vinos tintos de Castilla y Leon
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   ORTEGA HERAS, M.   SANCHEZ IGLESIAS, M.   GONZALEZ HUERTA, C.   GONZALEZ SANJOSE, M.L.  
Dades Font Viticultura y enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 5-14
Descriptors Aroma Oxigen Vi negre Color Castella i Lleo

Títol Efectos de la microoxigenacion en vino tinto
Autor CANO LOPEZ, M.   et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 46-50
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Oxigen

Títol Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.M.   DUBOIS, C.   MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa
Localització C 10/142

Títol Effectiveness of combined ammoniacal nitrogen and oxygen additions for completion of sluggish and struck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.-M.   DUBOIS, C.   MANGINOTR, C.   ROUSTAN, J.-L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 82 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Fermentacio Vi Enologia Aturada fermentativa Oxigen Nitrogen amoniacal
Localització C 14/54

Títol Effects of different enological treatments on dissolved oxygen in wines
Autor CASTELLARI, M. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 387-397
Descriptors Tractament enologic Oxigen Vi Oxigenacio Vinificacio

Títol Effet de la protection de l'oxidation des rebechages au pressurage sur la teneur en thiols varietaux des vins de colombard
Autor BESSIERE, A.   DUFOURCQ, T.   ROLAND, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 10-16
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Oxidacio Oxigen Tiol

Títol El oxigeno en el vino
Autor VICARIA, MANUEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3169, Pg: 1366-1370
Descriptors Vi Oxigen Buquet

Títol Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49
Descriptors Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control

Títol Embouteillage. En finir avec la variabiblite entre bouteilles d'un meme lot
Autor UGLIANO, M.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 51
Descriptors Embotellament Tap Tapar Tap sintetic Oxidabilitat del vi Oxigen

Títol Envejecimiento oxidativo de un vino para olorosos (I) Oxigeno y potencial redox
Autor LOPEZ ROMASANTA, F. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 38-45
Descriptors Envelliment oxidatiu Vi Aroma Olor Oxigen Potencial redox Fusta Diposit

Títol Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation
Autor GERLAND, C.   BLATEYRON, L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184
Descriptors Oxigen Vi Aturada fermentativa

Títol Gestion del oxigeno en enologia
Autor MARTINEZ, J  
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre-novembre 2000 - V: - N: 124, Pg: 14 -16
Descriptors Oxigen Enologia Gestio Vinificacio Microoxigenacio

Títol Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105
Descriptors Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol
Localització C 24/13

Títol Incidencia del volumen del barril sobre la oxidacion de los vinos durante su crianza. Consideraciones geometricas
Autor PRIDA, A.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 49-53
Descriptors Crian?a Crian?a en fusta Tonel Bota Oxidacio Oxigen Roure Elabiracio de vi Oxidacio

Títol Influence de l'experimentation et du traitement de l'echantillon sur la precision et la justesse des mesures des rapports isotopiques d-2-H et d-18-O d'eaux de vins
Autor ZHANG, B.   FOUREL, F.   NAULET, N.   MARTIN, G. J.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 918, Pg: 8 p.
Descriptors Aigua Isotop Oxigen Hidrogen Vi dol? Vi sec Composicio Espectrometria Aigualit Deuteri
Localització FV 918

Títol Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite
Autor SILVA, A.   LAMBRI, M.   DE FAVERI, D.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28
Descriptors Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio

Títol Influence of oxygen on proline utilization during the wine fermentation
Autor INGLEDEW, W.M.   MAGNUS, C.A.   SOSULSKI, F.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 246-248
Descriptors Fermentacio Oxigen Vi
Localització C 9/42

Títol Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
Autor MAURICIO, J.C.   MILLAN, C.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410
Descriptors Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii
Localització C 12/86

Títol Influencia de botrytis cinerea en la composicion de mostos y vinos. Comparacion de diferentes sistemas de vinificacion.
Autor MARTINEZ, J.   SANTOS, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 42-49
Descriptors Botrytis cinerea Infeccio Laccase Oxigen Podridura grisa Botritis Fongs

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno. Sobre la composicion lipidica de la membrana plasmatica de Saccharomyces cerevisiae y la liberacion de acidos grasos de cadena corta en condiciones reales de vinificacion
Autor ZAMORA, F. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4539-4542
Descriptors Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Temperatura Oxigen Saccharomyces cerevisiae Vinificacio

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961
Descriptors Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre

Títol Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos
Autor ESPINOSA, L. C  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59
Descriptors Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio

Títol Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen
Localització C 1/92

Títol L'O2 dans les chais. Les outils de gestion de l'oxygene entrent dans les chais
Autor BERTIN, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2008 - V: - N: 231, Pg: 10-14
Descriptors Oxigen Celler Bodega Vi Raim Oxidacio Elaboracio de vi Influencia Fermentacio Industria agroalimentaria Recerca

Títol L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques
Autor DIEVAL, J.B.   UGLIANO, M.   SCIACCHITANO, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52
Descriptors Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La influencia del ergosterol y del oxigeno sobre el metabolismo del geraniol, durante la fermentacion alcoholica
Autor VAUDANO, E.   GARCIA MORUNO, E.   DI ESTEFANO, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Ergosterol Oxigen Metabolisme Geraniol Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La recherche du Mouillage des vins par analyse isotopique 2H et 18 O
Autor MARTIN, Gerard J.  
Dades Font FV - maig 1992 - V: - N: 914, Pg: 17 p.
Descriptors Aigua Aigualit Vi Analisi isotopica Hidrogen Oxigen Most
Localització FV 914

Títol Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne
Autor VALADE, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10
Descriptors Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava

Títol Los diferentes roles del oxigeno
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 35-45
Descriptors Vinificacio Oxigen Vi

Títol Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation
Autor FRISSANT, S.   DELMAS, C.   SOUQUET, J.M.   SAMSON, A.   MOUTOUNET, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25
Descriptors Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen

Títol Mas sobre paradas fermentativas. Hacia el equilibrio final que se persigue en la elaboracion de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2182-2187
Descriptors Parada fermentativa Vinificacio Etanol Llevats Oxigen

Títol Micro-oxigenacion de vinos tintos: fundamentos y aplicaciones
Autor GOMEZ PLAZA, E.   CANO LOPEZ, M.   LOPEZ ROCA, J.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2012 - V: - N: 3381, Pg: 1302-1309
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Oxigen

Títol Micro-oxygenation des vins. Un traitement homeopathique qui produit ses effets
Autor CARLIEZ, M  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 33-35
Descriptors Oxigen Addicio Vi blanc Dosificacio Dosatge

Títol Micro-oxygenation en Amerique, La
Autor SMITH, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 61-65
Descriptors Elaboracio de vi Oxigenacio Oxigen Micro-oxigenacio

Títol N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico
Autor PRAXAIR ESPA?A S.L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77
Descriptors Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics

Títol Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes
Autor CACHO, J. F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93
Descriptors Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color

Títol Oxigen i barrica. Estat actual del coneixement
Autor ALAMO, M.   NEVARES, I.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 8-12
Descriptors Oxigen Barrica Envelliment del vi

Títol Oxigen i vins negres
Autor LAURIE, V.F.   PE?A-NEIRA, A.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 4-7
Descriptors Oxigen Vi negre Vinificacio Oxidacio del most Oxidacio del vi Caracteristiques sensorials

Títol Oxigeno en el vino, El. Gases en enologia
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4398-4401
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques escumants Caracteristiques morfologiques Oxigen Dissolucio Buquet Bouquet

Títol Oxigeno y los vinos, El
Autor RUIZ DE PALACIOS, J. I.  
Dades Font Prensa de la Rioja, La - Marzo 2010 - V: - N: 186, Pg: 32-33
Descriptors Oxigen Vi Crian?a Microoxigenacio

Títol Oxygenation et fermentation alcoolique
Autor MASNEUF, I.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 177-179
Descriptors Oxigenacio Oxigen Fermentacio alcoholica Aireacio del most

Títol Oxygene et maitrise des procedes. Principe et utilisation de la desoxygenation
Autor FREMY, B. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 17-19
Descriptors Vi Control de processos Oxigen Oxigenacio Desoxigenacio

Títol Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38
Descriptors Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques

Títol Paradas de fermentacion: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58
Descriptors Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques

Títol Pardeamiento de mostos y vinos
Autor FERNANDEZ ZURBANO, P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 30-38
Descriptors Pardeamiento Most Vi Oxigen Oxidacio del most Tirosinasa Lacasa Glutatio

Títol Potential role of oxidative stress in the recalcitrance of grapevine protoplasts
Autor PAPADAKIS, A.K.   DE MARCO, A.   SIMINIS, C.I.   ROUBELAKIS ANGELAKIS, A.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 317-330
Descriptors Oxigen Superoxid dismutasa Peroxidasa Glutacio reductasa Vinya Vitis vinifera
Localització 634.814 SYM

Títol Potenziale di ossido-riduzione e ossigeno nei mosti e nei vini. Loro importanza in campo practico
Autor MAZZOLENI, V.  
Dades Font Industrie delle bevande - Aprile 1979 - V: - N: , Pg: 89-101
Descriptors Oxigen Reduccio Most Vi Oxidoreduccio
Localització C 18/135

Títol Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BLATEYRON, L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182
Descriptors Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta
Localització 663.2 SYM

Títol Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau
Autor FORSTEL, H.   JULICH, F.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p.
Descriptors Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio
Localització FV 919

Títol Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi
Autor KILMARTIN, P. A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14
Descriptors Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio

Títol Recherche du mouillage dans les vins par spectrometrie de masse des rapports isotopiques (SMRI)
Autor MOUSSA, Issam  
Dades Font FV - maig 1992 - V: - N: 915, Pg: 17 p.
Descriptors Vi Aigualit Espectrometria de massa Analisi isotopica Oxigen Deuteri Hidrogen Most Determinacio Isotop
Localització FV 915

Títol Reduction des doses de sulfites. Prevenir ce que l'on veut combattre
Autor SI, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 29-32
Descriptors Sulfit Vinya Oxigen Pasteuritzacio Riscos microbiologics SO2

Títol Role of oxygen in high-gravity fermentations in the absence of unsaturated lipid biosynthesis
Autor O?CONNOR-COX, E.S.C.   LODOLO, E.J.   AXCELL, B.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists - 1993 - V: - N: 3, Pg: 97-107
Descriptors Oxigen Llevats Saccharomyces cerevisiae Acid gras Membrana plasmatica Mitocondri Acid gras insaturat
Localització DO 6 Toro 1

Títol Root aeration in a deep hydroponic system and ist effect on growth and yield of tomato
Autor ZERONI, M.   GALE, J.   BEN-ASHER, J.  
Dades Font Scientia Horticulturae - 1983 - V: - N: , Pg: 213-220
Descriptors Creixement Tomaquet Aireig Oxigen
Localització C 7/52

Títol SO2 et O2 en vinification il y eut un grand changement
Autor MULLER-SPATH, Helmut  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 27-31
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Oxigen Vinificacio
Localització C 15/41

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol Sterol biosynthesis by strains in saccharomyces, cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1978 - V: - N: , Pg: 118-122
Descriptors Llevats Esterol Oxigen Sintesi
Localització C 12/118

Títol Sterol biosynthesis by strains of saccharomyces cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1977 - V: - N: , Pg: 118-122
Descriptors Llevats Esterol Oxigen Sintesi
Localització C 14/47

Títol Sterol synthesis in relation to growth and fermentation by brewing yeasts inoculated at different concentrations
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 220-223
Descriptors Sintesi d'esterol Esterol Llevats Oxigen
Localització C 12/116

Títol Strategies de gestion de l'oxygene pour l'elaboration de differents profils organoleptiques dans des vins rouges de grenache
Autor CAILLE, S.   [et al]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 16-19
Descriptors Oxigen Perfil organoleptic Garnatxa Tecniques de vinificacio Aroma

Títol Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous
Autor HAYNES, F.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28
Descriptors Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio

Títol Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino
Autor VICARIA, M.   MARTINEZ, S.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics

Títol The Oxygen meter as aid in the wine cellar
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN DER MERWE, C. A.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1978 - V: - N: 62, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Oxigen Recipient

Títol The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis
Autor QUAIN, D. E.   THURSTON, P. A.   TUBB, R. S.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen
Localització C 4/112

Títol The oxygen content of flowing nutrient solutions used for cucumber and tomato culture
Autor KEMPTON, R.J.   GISLEROD, H.R  
Dades Font Scientia Horticulturae - 1983 - V: - N: , Pg: 23-33
Descriptors Oxigen Nutrients Tomaquet Cultiu
Localització C 7/53

Títol Un audit pour la maitrise de l'oxygene
Autor E.T.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Janvier 2011 - V: - N: 367, Pg: 50-51
Descriptors Embotellament Oxigen

Títol Utilisation de l'oxygene au cours de l'elevage des vins rouges
Autor LEMAIRE, T.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des vins, Pg: 47-52
Descriptors Oxigen Crian?a Vi negre Dissolucio Consum d'oxigen Enologia

Títol Variabilidad en las necesidades de oxigeno y nitrogeno asimilabre en funcion de las cepas de levaduras enologicas
Autor JULIEN, A.   ROUSTAN, J.L.   DULAU, L.   SABLAYROLLES, J.M.   PALACIOS, A.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 39-42
Descriptors Fermentacio Llevats Nitrogen Oxigen

Títol Vieillissement des vins blancs: Etat des connaissances actuelles. Partie 1/3-Mecanismes d'oxydation des vins
Autor KARBOWIAK, T.   GOUGEON, R.D.   ALINC, J-B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 19-23
Descriptors Envelliment Vi blanc Oxidacio Mecanismes Oxigen Enzims Oxidacio quimica

Títol Vinification sans sulfites
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 38-41
Descriptors Oxidacio del most Oxidacio Produccio de vi Vi blanc Oxigen Sulfit

Títol White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time
Autor SINGLETON, V. L.   ZAYA, J.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20
Descriptors Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa
Localització C 1/55

Títol Wood ageing of port: changes in headspace oxygen and the effect of aerated racking
Autor HO, P.   SILVA, M.C.M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 403-406
Descriptors Fusta Anyada Oxigen
Localització 663.254 IN V

Títol Yeast Lipids
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.   TAYLOR, G.T.  
Dades Font Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266
Descriptors Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement
Localització C 13/110

Títol Yeast quality: evaluation of the measurement methods.
Autor ISERENTANT, D.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28
Descriptors Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa
Localització C 5/51

Títol l'oxygene, mais en quantite raisonnable, De
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1997 - V: - N: 219, Pg: 48-49
Descriptors Oxigen Fermentacio