Registres trobats: 94
Títol |
< |
Autor | THOMAS, E. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat |
Títol | A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation |
Autor | MALCORPS, P. CHEVAL, J.M. JAMIL, S. DUFOUR, J.P. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53 |
Descriptors | Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA |
Localització | C 13/92 |
Títol | Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene |
Autor | PIRDEL, A. KUTMAN, A. PAUL, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38 |
Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire |
Títol | Analisis de riesgo de incorporacon de oxigeno al vino rosado |
Autor | CLIMENT, M.D. ESTEVE, M.D. GARCERAN, C. CORTELL, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 294-296 |
Descriptors | Incorporacio Oxigen Vi rosat |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Balan? i perspectives de deu anys de microoxigenacio |
Autor | ROIG, G. YERLE, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 12-17 |
Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Fermentacio malolactica Oxigenacio Enologia Oxigen |
Títol | Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio |
Títol | Bouchons mis au banc d'essai!, Les. Embouteillage |
Autor | FOUCHOU-LAPEYRADE, M. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2010 - V: 33- N: 2, Pg: 40-46 |
Descriptors | Tap Tap de suro Oxigen Antioxidant Dioxid de sofre Tap sintetic Tap alternatiu |
Títol | Composicion en oxigeno-18 del agua del mosto en la vendimia. II.. Influencia del portainjerto |
Autor | TARDAGUILA, M. J. BERTAMINI, M. RENIERO, F. VERSINI, G. GOMEZ, R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 52-58 |
Descriptors | Portaempelt Vi Most Vitis vinifera Oxigen Isotop |
Títol | Connaissance et pratique des phenomenes d?oxydoreduction des vins rouges au cours de l?elevage |
Autor | VIVAS, N. SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 187-194 |
Descriptors | Potencial d'oxidoreduccio Oxigen Vi negre Oxidoreduccio Crian?a |
Títol | Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins |
Autor | FORNAIRON, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Oxigen |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. SILVANO, A. DUMONT, A. SPECHT, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49 |
Descriptors | Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines |
Títol | Control de la accion del oxigeno sobre el vino embotellado |
Autor | RIQUELME, M.T. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3364, Pg: 2096-2098 |
Descriptors | Control Oxigen Vi embotellat Vinificacio Tecnologia Espanya Australia |
Títol | Decantacion y sedimentos en botella |
Autor | CENTELLES, F. MOLINA, D. PALACIOS, A. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2011 - V: - N: 3359, Pg: 1606-1614 |
Descriptors | Decantacio Sediment Ampolles de vi Consum de vi Servir el vi Vi defectuos Potencial redox Oxigen |
Títol | Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation |
Autor | SALMON, J.M. FORNAIRON, C. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163 |
Descriptors | Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica |
Localització | C 17/38 |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures |
Autor | CARLIEZ, M. DELTEIL, D. LOZANO, L |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Duree de vie du vin en Bag in box. Maitriser l'oxygene du cone d'air |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2011 - V: - N: 369, Pg: 55-57 |
Descriptors | Envasatge Oxigen |
Títol | Efecto de la microoxigenacion en la composicion aromatica y parametros cromaticos de vinos tintos de Castilla y Leon |
Autor | PEREZ MAGARI?O, S. ORTEGA HERAS, M. SANCHEZ IGLESIAS, M. GONZALEZ HUERTA, C. GONZALEZ SANJOSE, M.L. |
Dades Font | Viticultura y enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 5-14 |
Descriptors | Aroma Oxigen Vi negre Color Castella i Lleo |
Títol | Efectos de la microoxigenacion en vino tinto |
Autor | CANO LOPEZ, M. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 46-50 |
Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Oxigen |
Títol | Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. DUBOIS, C. MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381 |
Descriptors | Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa |
Localització | C 10/142 |
Títol | Effectiveness of combined ammoniacal nitrogen and oxygen additions for completion of sluggish and struck wine fermentations |
Autor | SABLAYROLLES, J.-M. DUBOIS, C. MANGINOTR, C. ROUSTAN, J.-L. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 82 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 377-381 |
Descriptors | Fermentacio Vi Enologia Aturada fermentativa Oxigen Nitrogen amoniacal |
Localització | C 14/54 |
Títol | Effects of different enological treatments on dissolved oxygen in wines |
Autor | CASTELLARI, M. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 387-397 |
Descriptors | Tractament enologic Oxigen Vi Oxigenacio Vinificacio |
Títol | Effet de la protection de l'oxidation des rebechages au pressurage sur la teneur en thiols varietaux des vins de colombard |
Autor | BESSIERE, A. DUFOURCQ, T. ROLAND, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 10-16 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Oxidacio Oxigen Tiol |
Títol | El oxigeno en el vino |
Autor | VICARIA, MANUEL |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3169, Pg: 1366-1370 |
Descriptors | Vi Oxigen Buquet |
Títol | Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control |
Títol | Embouteillage. En finir avec la variabiblite entre bouteilles d'un meme lot |
Autor | UGLIANO, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 51 |
Descriptors | Embotellament Tap Tapar Tap sintetic Oxidabilitat del vi Oxigen |
Títol | Envejecimiento oxidativo de un vino para olorosos (I) Oxigeno y potencial redox |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Envelliment oxidatiu Vi Aroma Olor Oxigen Potencial redox Fusta Diposit |
Títol | Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation |
Autor | GERLAND, C. BLATEYRON, L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184 |
Descriptors | Oxigen Vi Aturada fermentativa |
Títol | Gestion del oxigeno en enologia |
Autor | MARTINEZ, J |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre-novembre 2000 - V: - N: 124, Pg: 14 -16 |
Descriptors | Oxigen Enologia Gestio Vinificacio Microoxigenacio |
Títol | Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105 |
Descriptors | Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol |
Localització | C 24/13 |
Títol | Incidencia del volumen del barril sobre la oxidacion de los vinos durante su crianza. Consideraciones geometricas |
Autor | PRIDA, A. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 49-53 |
Descriptors | Crian?a Crian?a en fusta Tonel Bota Oxidacio Oxigen Roure Elabiracio de vi Oxidacio |
Títol | Influence de l'experimentation et du traitement de l'echantillon sur la precision et la justesse des mesures des rapports isotopiques d-2-H et d-18-O d'eaux de vins |
Autor | ZHANG, B. FOUREL, F. NAULET, N. MARTIN, G. J. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 918, Pg: 8 p. |
Descriptors | Aigua Isotop Oxigen Hidrogen Vi dol? Vi sec Composicio Espectrometria Aigualit Deuteri |
Localització | FV 918 |
Títol | Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite |
Autor | SILVA, A. LAMBRI, M. DE FAVERI, D.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28 |
Descriptors | Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio |
Títol | Influence of oxygen on proline utilization during the wine fermentation |
Autor | INGLEDEW, W.M. MAGNUS, C.A. SOSULSKI, F.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 246-248 |
Descriptors | Fermentacio Oxigen Vi |
Localització | C 9/42 |
Títol | Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii |
Autor | MAURICIO, J.C. MILLAN, C. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410 |
Descriptors | Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii |
Localització | C 12/86 |
Títol | Influencia de botrytis cinerea en la composicion de mostos y vinos. Comparacion de diferentes sistemas de vinificacion. |
Autor | MARTINEZ, J. SANTOS, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 42-49 |
Descriptors | Botrytis cinerea Infeccio Laccase Oxigen Podridura grisa Botritis Fongs |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno. Sobre la composicion lipidica de la membrana plasmatica de Saccharomyces cerevisiae y la liberacion de acidos grasos de cadena corta en condiciones reales de vinificacion |
Autor | ZAMORA, F. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4539-4542 |
Descriptors | Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Temperatura Oxigen Saccharomyces cerevisiae Vinificacio |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio |
Títol | Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen |
Localització | C 1/92 |
Títol | L'O2 dans les chais. Les outils de gestion de l'oxygene entrent dans les chais |
Autor | BERTIN, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2008 - V: - N: 231, Pg: 10-14 |
Descriptors | Oxigen Celler Bodega Vi Raim Oxidacio Elaboracio de vi Influencia Fermentacio Industria agroalimentaria Recerca |
Títol | L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques |
Autor | DIEVAL, J.B. UGLIANO, M. SCIACCHITANO, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52 |
Descriptors | Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La influencia del ergosterol y del oxigeno sobre el metabolismo del geraniol, durante la fermentacion alcoholica |
Autor | VAUDANO, E. GARCIA MORUNO, E. DI ESTEFANO, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Ergosterol Oxigen Metabolisme Geraniol Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | La recherche du Mouillage des vins par analyse isotopique 2H et 18 O |
Autor | MARTIN, Gerard J. |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 914, Pg: 17 p. |
Descriptors | Aigua Aigualit Vi Analisi isotopica Hidrogen Oxigen Most |
Localització | FV 914 |
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |
Títol | Los diferentes roles del oxigeno |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 35-45 |
Descriptors | Vinificacio Oxigen Vi |
Títol | Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation |
Autor | FRISSANT, S. DELMAS, C. SOUQUET, J.M. SAMSON, A. MOUTOUNET, M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25 |
Descriptors | Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen |
Títol | Mas sobre paradas fermentativas. Hacia el equilibrio final que se persigue en la elaboracion de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2182-2187 |
Descriptors | Parada fermentativa Vinificacio Etanol Llevats Oxigen |
Títol | Micro-oxigenacion de vinos tintos: fundamentos y aplicaciones |
Autor | GOMEZ PLAZA, E. CANO LOPEZ, M. LOPEZ ROCA, J.M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2012 - V: - N: 3381, Pg: 1302-1309 |
Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Oxigen |
Títol | Micro-oxygenation des vins. Un traitement homeopathique qui produit ses effets |
Autor | CARLIEZ, M |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 33-35 |
Descriptors | Oxigen Addicio Vi blanc Dosificacio Dosatge |
Títol | Micro-oxygenation en Amerique, La |
Autor | SMITH, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 61-65 |
Descriptors | Elaboracio de vi Oxigenacio Oxigen Micro-oxigenacio |
Títol | N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico |
Autor | PRAXAIR ESPA?A S.L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77 |
Descriptors | Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics |
Títol | Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes |
Autor | CACHO, J. F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color |
Títol | Oxigen i barrica. Estat actual del coneixement |
Autor | ALAMO, M. NEVARES, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 8-12 |
Descriptors | Oxigen Barrica Envelliment del vi |
Títol | Oxigen i vins negres |
Autor | LAURIE, V.F. PE?A-NEIRA, A. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 4-7 |
Descriptors | Oxigen Vi negre Vinificacio Oxidacio del most Oxidacio del vi Caracteristiques sensorials |
Títol | Oxigeno en el vino, El. Gases en enologia |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4398-4401 |
Descriptors | Elaboracio de vi Caracteristiques escumants Caracteristiques morfologiques Oxigen Dissolucio Buquet Bouquet |
Títol | Oxigeno y los vinos, El |
Autor | RUIZ DE PALACIOS, J. I. |
Dades Font | Prensa de la Rioja, La - Marzo 2010 - V: - N: 186, Pg: 32-33 |
Descriptors | Oxigen Vi Crian?a Microoxigenacio |
Títol | Oxygenation et fermentation alcoolique |
Autor | MASNEUF, I. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 177-179 |
Descriptors | Oxigenacio Oxigen Fermentacio alcoholica Aireacio del most |
Títol | Oxygene et maitrise des procedes. Principe et utilisation de la desoxygenation |
Autor | FREMY, B. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 17-19 |
Descriptors | Vi Control de processos Oxigen Oxigenacio Desoxigenacio |
Títol | Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques |
Títol | Paradas de fermentacion: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58 |
Descriptors | Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques |
Títol | Pardeamiento de mostos y vinos |
Autor | FERNANDEZ ZURBANO, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VIII- N: 43, Pg: 30-38 |
Descriptors | Pardeamiento Most Vi Oxigen Oxidacio del most Tirosinasa Lacasa Glutatio |
Títol | Potential role of oxidative stress in the recalcitrance of grapevine protoplasts |
Autor | PAPADAKIS, A.K. DE MARCO, A. SIMINIS, C.I. ROUBELAKIS ANGELAKIS, A. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 317-330 |
Descriptors | Oxigen Superoxid dismutasa Peroxidasa Glutacio reductasa Vinya Vitis vinifera |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Potenziale di ossido-riduzione e ossigeno nei mosti e nei vini. Loro importanza in campo practico |
Autor | MAZZOLENI, V. |
Dades Font | Industrie delle bevande - Aprile 1979 - V: - N: , Pg: 89-101 |
Descriptors | Oxigen Reduccio Most Vi Oxidoreduccio |
Localització | C 18/135 |
Títol | Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BLATEYRON, L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182 |
Descriptors | Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau |
Autor | FORSTEL, H. JULICH, F. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p. |
Descriptors | Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio |
Localització | FV 919 |
Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
Autor | KILMARTIN, P. A. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
Descriptors | Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio |
Títol | Recherche du mouillage dans les vins par spectrometrie de masse des rapports isotopiques (SMRI) |
Autor | MOUSSA, Issam |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 915, Pg: 17 p. |
Descriptors | Vi Aigualit Espectrometria de massa Analisi isotopica Oxigen Deuteri Hidrogen Most Determinacio Isotop |
Localització | FV 915 |
Títol | Reduction des doses de sulfites. Prevenir ce que l'on veut combattre |
Autor | SI, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 29-32 |
Descriptors | Sulfit Vinya Oxigen Pasteuritzacio Riscos microbiologics SO2 |
Títol | Role of oxygen in high-gravity fermentations in the absence of unsaturated lipid biosynthesis |
Autor | O?CONNOR-COX, E.S.C. LODOLO, E.J. AXCELL, B. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists - 1993 - V: - N: 3, Pg: 97-107 |
Descriptors | Oxigen Llevats Saccharomyces cerevisiae Acid gras Membrana plasmatica Mitocondri Acid gras insaturat |
Localització | DO 6 Toro 1 |
Títol | Root aeration in a deep hydroponic system and ist effect on growth and yield of tomato |
Autor | ZERONI, M. GALE, J. BEN-ASHER, J. |
Dades Font | Scientia Horticulturae - 1983 - V: - N: , Pg: 213-220 |
Descriptors | Creixement Tomaquet Aireig Oxigen |
Localització | C 7/52 |
Títol | SO2 et O2 en vinification il y eut un grand changement |
Autor | MULLER-SPATH, Helmut |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 27-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Oxigen Vinificacio |
Localització | C 15/41 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | Sterol biosynthesis by strains in saccharomyces, cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1978 - V: - N: , Pg: 118-122 |
Descriptors | Llevats Esterol Oxigen Sintesi |
Localització | C 12/118 |
Títol | Sterol biosynthesis by strains of saccharomyces cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1977 - V: - N: , Pg: 118-122 |
Descriptors | Llevats Esterol Oxigen Sintesi |
Localització | C 14/47 |
Títol | Sterol synthesis in relation to growth and fermentation by brewing yeasts inoculated at different concentrations |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 220-223 |
Descriptors | Sintesi d'esterol Esterol Llevats Oxigen |
Localització | C 12/116 |
Títol | Strategies de gestion de l'oxygene pour l'elaboration de differents profils organoleptiques dans des vins rouges de grenache |
Autor | CAILLE, S. [et al] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 16-19 |
Descriptors | Oxigen Perfil organoleptic Garnatxa Tecniques de vinificacio Aroma |
Títol | Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous |
Autor | HAYNES, F. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28 |
Descriptors | Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio |
Títol | Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino |
Autor | VICARIA, M. MARTINEZ, S. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics |
Títol | The Oxygen meter as aid in the wine cellar |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN DER MERWE, C. A. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1978 - V: - N: 62, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Oxigen Recipient |
Títol | The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis |
Autor | QUAIN, D. E. THURSTON, P. A. TUBB, R. S. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen |
Localització | C 4/112 |
Títol | The oxygen content of flowing nutrient solutions used for cucumber and tomato culture |
Autor | KEMPTON, R.J. GISLEROD, H.R |
Dades Font | Scientia Horticulturae - 1983 - V: - N: , Pg: 23-33 |
Descriptors | Oxigen Nutrients Tomaquet Cultiu |
Localització | C 7/53 |
Títol | Un audit pour la maitrise de l'oxygene |
Autor | E.T. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Janvier 2011 - V: - N: 367, Pg: 50-51 |
Descriptors | Embotellament Oxigen |
Títol | Utilisation de l'oxygene au cours de l'elevage des vins rouges |
Autor | LEMAIRE, T. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des vins, Pg: 47-52 |
Descriptors | Oxigen Crian?a Vi negre Dissolucio Consum d'oxigen Enologia |
Títol | Variabilidad en las necesidades de oxigeno y nitrogeno asimilabre en funcion de las cepas de levaduras enologicas |
Autor | JULIEN, A. ROUSTAN, J.L. DULAU, L. SABLAYROLLES, J.M. PALACIOS, A. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 39-42 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Nitrogen Oxigen |
Títol | Vieillissement des vins blancs: Etat des connaissances actuelles. Partie 1/3-Mecanismes d'oxydation des vins |
Autor | KARBOWIAK, T. GOUGEON, R.D. ALINC, J-B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 19-23 |
Descriptors | Envelliment Vi blanc Oxidacio Mecanismes Oxigen Enzims Oxidacio quimica |
Títol | Vinification sans sulfites |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 38-41 |
Descriptors | Oxidacio del most Oxidacio Produccio de vi Vi blanc Oxigen Sulfit |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |
Títol | Wood ageing of port: changes in headspace oxygen and the effect of aerated racking |
Autor | HO, P. SILVA, M.C.M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 403-406 |
Descriptors | Fusta Anyada Oxigen |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Yeast Lipids |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. TAYLOR, G.T. |
Dades Font | Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement |
Localització | C 13/110 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |
Títol | l'oxygene, mais en quantite raisonnable, De |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1997 - V: - N: 219, Pg: 48-49 |
Descriptors | Oxigen Fermentacio |