Registres trobats: 143
Títol | A Method for the Determination of Changes of Glycolytic Metabolites in Yeast on a Subsecond Time Scale Using Extraction at Neutral pH |
Autor | Koning, Wim de Karel van Dam |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 204 - January 1992 - V: - N: , Pg: 118-123 |
Descriptors | Llevats pH Glicolisi |
Localització | C 15/14 |
Títol | A Rapid identification technique to differentiate between Saccharomyces cerevisiae strains and other yeast species in the wine industry |
Autor | MULLER, U. B. LATEGAN, P. M. TREDOUX, H. G. KOCK, J. L. F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - abril-juny 1987 - V: - N: 2, Pg: 161-164 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Identificacio Vi |
Localització | C 2/1 |
Títol | A Simple and Effective Procedure for Selection of Wine Yeast Strains |
Autor | REGODON, J. A. PEREZ, F. VALDES, M. E. DE MIGUEL, C. RAMIREZ, M. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 VOL 14 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 247-254 |
Descriptors | Llevats Vi Analisi Microvinificacio |
Localització | C 11/9 |
Títol | A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126 |
Descriptors | Calci Etanol Floculacio Llevats |
Localització | C 13/123 |
Títol | A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements. |
Autor | JUROSZEK, J. R. RAIMBAULT, O. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341 |
Descriptors | Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most |
Localització | C 4/71 |
Títol | A system for identifying spoilage yeast in packaged wine |
Autor | RODRIGUEZ SUSAN, B |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - octubre-desembre 1987 - V: - N: 4, Pg: 273-276 |
Descriptors | Vi Llevats Identificacio Deteriorament Embotellament |
Localització | C 1/109 |
Títol | A ten-minute DNA prepartion from yeast efficiently releases autonomous plamids for transformation of Escherichia coli, A |
Autor | HOFFMAN, C. S. WINSTON, F. |
Dades Font | Gene ISSN: 0378-1119 - 1987 - V: - N: 57, Pg: 267-272 |
Descriptors | DNA recombinant ADN recombinant Llevats Plasmid autonom Saccharomyces cerevisiae Schizosaccharomyces pombe Escherichia coli |
Localització | C 6/31 |
Títol | AFLP fingerprinting for analysis of yeast genetic variation |
Autor | DE BARROS LOPES, M. RAINIERI, S. HENSCHKE, P.A. LANDRIDGE, P. |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 49 - 1999 - V: - N: 2, Pg: 915-924 |
Descriptors | Llevats Variacio genetica AFLP |
Localització | C 14/22 |
Títol | Active Proton Uptake in Lipid Vesicles Reconstituted with the Purified Yeast Plasma Membrane ATPase |
Autor | DUFOUR, J. P. GOFFEAU, A. YOW TSONG, T. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry - agost 1982 - V: - N: 16, Pg: 9365-9371 |
Descriptors | ATPasa Llevats Membrana plasmatica |
Localització | C 8/47 |
Títol | Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas |
Autor | DELFINI, C. COCITO, C. BONINO, M. SCELLINO, R. GAIA, P. BAIOCCHI, C. GENOVESE, A. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Aroma Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | TRIVIE, S LESKOVA, V WINSTON, G.W |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 041-5492 VOL 21 - January 1999 - V: - N: 3, Pg: 231- 234 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Alcohol deshidrogenasa Aldehids dismutasa |
Localització | C 15/39 |
Títol | Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | TRIVIC,S LESKOVA,V WINSTON, G.W |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa |
Localització | C 15/71 |
Títol | Amino acid replacements at seven different histidines in the yeast plasma membrane H+-ATPase reveal critical positions at His285 and His701 |
Autor | WACH, A. SUPPLY, P. DUFOUR, J. P. GOFFEAU, A. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1996 - V: - N: 35, Pg: 883-890 |
Descriptors | Histidina Llevats H285 H701 Cicle catalitic d'hidrolisi Aminoacid Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Oligonucleotid Mutagenesi Plasma |
Localització | C 7/108 |
Títol | Aromatic yeast strains in enology. Correlation between sensory and chemical analysis |
Autor | VILA, I. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 228-231 |
Descriptors | Llevats aromatics Enologia Analisi sensorial Analisi quimica |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Association of Saccharomyces bayanus var.uvarum with some French wines: genetic analysis of yeast populations |
Autor | NAUMOV, G MASNEUF, I NAUMOVA, E AIGLE, M DUBOURDIEU, D |
Dades Font | Research in Microbiology ISSN: 0923-2508 - mar? 2000 - V: - N: 151, Pg: 683-691 |
Descriptors | Saccharomyces bayanus var. uvarum Saccharomyces cerevisiae Llevats criofilics Vi |
Localització | C 15/23 |
Títol | Biochemical and Physiological effects of sterol alterations in Yeast- A review |
Autor | PARKS, L.W. SMITH, S.J. CROWLEY, J.H. |
Dades Font | Lipids ISSN: 0024-4201 - 1995 - V: 30- N: 3, Pg: 227-230 |
Descriptors | Efecte bioquimic Efecte fisiologic Esterol Llevats ERG6 ERG24 ERG3 |
Localització | C 1/75 |
Títol | Biosensor technique: development of a bio-electrochemical fuel cell for fast determination of viability / activity of yeast starter cultures and fermentability of grape must |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 32-39 |
Descriptors | Biosensor Llevats Fermentacio Most |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future. |
Autor | KIELLAND-BRANDT, M. C. BACH-HOLM, P. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24 |
Descriptors | Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi |
Localització | C 5/53 |
Títol | Brettanomyces yeast: Occurrence and Effect on Wine Quality |
Autor | HENICK-KLING, T. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 221-242 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Qualitat del vi |
Títol | Cask reconditioning: A process for in situ cleaning and removal of Bretanomyces yeast |
Autor | DERKITS, P. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 267-275 |
Descriptors | Llevats Brettanomyces Neteja |
Títol | Changes in antividic nuarimol concentration in the presence of three wine yeast |
Autor | MARCHETTI, M. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - gener-febrer 1992 - V: - N: 1, Pg: 29-31 |
Descriptors | Vi Llevats Pesticides Residus |
Localització | C 2/18 |
Títol | Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry |
Autor | ANTOCE, O.A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284 |
Descriptors | Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Copper media for wild yeast detection |
Autor | SONDAG, R. BENDIAK, D. CELOTTO, G. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 4, Pg: 153-157 |
Descriptors | Diferencial Contaminants Llevats |
Localització | C 8/96 |
Títol | DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47 |
Descriptors | Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Degradation of organic nitrogen compounds by yeasts |
Autor | LARGE, P.J. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 1-34 |
Descriptors | Llevats Compostos nitrogen organic |
Localització | C 14/2 |
Títol | Determination of sulphite reductase activity and its response to assimilable nitrogen status in commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeast |
Autor | JIRANEK, V. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 329-336 |
Descriptors | Sulfit reductasa Nitrogen Llevats Proteliosi Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 12/42 |
Títol | Development of a new method for evaluation of yeast vitality by measuring intracellular pH |
Autor | IMAI, T. NAKAJIMA, I OHNO, T |
Dades Font | Technical-Quarterly masters brewer's association VOL 30 - 1993 - V: - N: 4, Pg: 109-113 |
Descriptors | Fermentacio pH intracel.lular Llevats |
Localització | C 9/3 |
Títol | Development of wine yeast strains with improved ester profiles |
Autor | PRETORIUS, I.S. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 290-301 |
Descriptors | Vi Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Differences in crystal violet uptake and cation-induced death among yeast sterol mutants |
Autor | BARD, M. LEES, N.D. BURROWS, L.S. KLEINHANS, F.W. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 - 1978 - V: - N: 135, Pg: 1146-1148 |
Descriptors | Esterol Llevats |
Localització | C 13/50 |
Títol | Direct profiling of the yeast dynamics in wine fermentations |
Autor | L. COCOLIN L.F BISSON D.A MILLS |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - may 2000 - V: - N: 89, Pg: 81-87 |
Descriptors | Fermentacio RNA ribosomal RNAr rARN rARN Vi |
Localització | C 15/43 |
Títol | Distribution of individual cytoplasmic pH values in a population of the yeast Saccharomyces cerevisiae |
Autor | CIMPRICH, P. SLAVIK, J. KOTYK, A. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 130, Pg: 245-252 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae pH intracel.lular Llevats pH citoplasmic Sonda fluorescent Representacio de ratio |
Localització | C 24/61 |
Títol | Dynamics and modeling of temperature regulated gene product expression in recombinant yeast fermentation |
Autor | CHENG, C. YANG, S.T. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 50 - 1996 - V: - N: , Pg: 663-674 |
Descriptors | Regulacio de la temperatura Regulacio genetica Fermentacio Llevats recombinants Dinamica Saccharomyces cerevisiae Expressio genetica |
Localització | C 26/1 |
Títol | ESR determination of membrane order parameter in yeast sterol mutants |
Autor | LEES, N.D. BARD, M. KEMPLE, M.D. HAAK, R.A. KLEINHANS, F.W. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0006-3002 - 1979 - V: - N: 553, Pg: 469-475 |
Descriptors | Esterol Llevats |
Localització | C 1342/ |
Títol | ESR determination of membrane permeability in a yeast sterol mutants |
Autor | KLEINHANS, F.W. LEES, N.D. BARD, M. HAAK, R.A. WOODS, R.A. |
Dades Font | Chemistry and Physics of Lipids ISSN: 0009-3084 - 1979 - V: - N: 23, Pg: 143-154 |
Descriptors | Esterol Llevats Membrana Permeabilitat |
Localització | C 13/44 |
Títol | Early metabolic effects and mechanism of ammonium transport in yeast |
Autor | PENYA, A. PARDO, J.P. RAMIREZ, J. |
Dades Font | Archives of Biochemistry and Biophysics ISSN: 0003-9861 VOL 253 - March 1987 - V: - N: 2, Pg: 431-438 |
Descriptors | Amoni Transport Llevats |
Localització | C 13/104 |
Títol | Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice |
Autor | MONK, P.R. COSTELLO, P.J. |
Dades Font | Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28 |
Descriptors | Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni |
Localització | C 6/111 |
Títol | Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast |
Autor | JUROSZEK, J-R. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes |
Localització | C 12/88 |
Títol | Effect of the growth medium of the protein content of the yeast Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ABRAMOV, Sh.A. EFENDIEVA, D.A. KOTENKO, S.Ts. |
Dades Font | Applied Biochemistry and Microbiology ISSN: 0003-6838 - 1994 - V: 30- N: 2, Pg: 225-227 |
Descriptors | Proteines Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 18/117 |
Títol | Effect of unsaturated fatty acids on sterol biosynthesis in yeast |
Autor | BOLL, M. L?WEL, M. BERNDT, J. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2760 - 1980 - V: - N: 620, Pg: 429-439 |
Descriptors | Biosintesi d'esterol Esterol Acid gras |
Localització | C 12/110 |
Títol | Effect of wine yeast monoculture practice on the biodiversity of non-Saccharomyces yeasts |
Autor | GANGA, M.A. MARTINEZ, C. |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 76-83 |
Descriptors | Vi Llevats Biodiversitat |
Localització | C 17/44 |
Títol | Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68 |
Descriptors | Glicerol Llevats Fermentacio Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine |
Autor | MOIO, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340 |
Descriptors | Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Electron microscopy of the K2 killer effect of Saccharomyces crevisiae T206 on a mesophilic winw yeast |
Autor | VADASZ, A.S. JAGGGANATH,D.B. PRETORIUS, I.S. GUPTHAR, A.S. |
Dades Font | Antonie van Leeuwenhoek - june 2000 - V: - N: 78, Pg: 117-122 |
Descriptors | Efecte Killer Killer Llevats Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 15/70 |
Títol | Expression levels and patterns of glycolytic yeast genes during wine fermentation |
Autor | PUIG, S. PEREZ-ORTIN, J.E. |
Dades Font | Systematic Applied Microbiology ISSN: 0723-2020 VOL 23 - 2000 - V: - N: , Pg: 300-303 |
Descriptors | Glicolisi Llevats Vi Expressio genetica Fermentacio alcoholica |
Localització | C 15/12 |
Títol | Factors influencing the growth of malolactic bacteria and malolactic activity in wine -interactions between wine yeast and lactic acid bacteria |
Autor | MARKIDES, A. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1993 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Vi Bacteris acidolactics Llevats Creixement Fermentacio malolactica |
Localització | C 7/89 |
Títol | Fed-Batch Cultivation of Bakers? Yeast: Effect of Nutrient Depletion and Heat Stress on Cell Composition |
Autor | ERTUGAY, N. HAMAMCI, H. BAYINDIRLI, A. |
Dades Font | Folia Microbiologica VOL 42 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 214-218 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Trehalosa Estres |
Localització | C 12/30 |
Títol | Fermentation with Saccharomyces bayanus and Candida stellata yeast can increase the aroma diversity of wine |
Autor | HENSCHKE,P. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 84-94 |
Descriptors | Fermentacio Saccharomyces bayanus Candida stellata Aroma Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness. |
Autor | CABRERA, M. J. MORENO, J. ORTEGA, J. M. MEDINA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287 |
Descriptors | Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats |
Localització | C 8/84 |
Títol | Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation |
Autor | HOCK, R. BENDA, I. SCHREIER, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452 |
Descriptors | Terpens Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | C 21/11 |
Títol | Formation of hydrogen sulfide from elemental sulfur during fermentation by wine yeast. |
Autor | SCHULTZ, M. KUNKEE, R. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 137-144 |
Descriptors | Sulfur Vi Sulfur d'hidrogen Fermentacio |
Localització | C 8/86 |
Títol | Functional Comparisons between Plnt Plasma Membrane H+ -ATPase Isoforms Expressed in Yeast. |
Autor | GJEDDE, M. CHRISTENSEN, G. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry. ISSN: 0021-9258 VOL 269 - gener 1994 - V: - N: 4, Pg: 3027-3033 |
Descriptors | Plantes ATPasa Llevats |
Localització | C 6/56 |
Títol | Functional expression of plant plasma membrane H+-ATPase in yeast endoplasmic reticulum |
Autor | VILLALBA, J.M. PALMGREN, M.G. BERBERIAN, G.E. FERGUSON, C. SERRANO, R. |
Dades Font | The journal of biological chemistry - juny 1992 - V: - N: 17, Pg: 12341-12349 |
Descriptors | Reticle endoplasmatic Llevats PMA1 Membrana plasmatica |
Localització | C 9/114 |
Títol | Galactose inhibition of the constitutive transport of hexoses in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | NEVADO, J. NAVARRO, A. HEREDIA, C. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X - 1993 - V: 9- N: , Pg: 111-119 |
Descriptors | Llevats Hexosa Transport Inhibicio de la galactosa Glicolisi Saccharomyces cerevisiae Galactosa |
Localització | C 18/60 |
Títol | Genetic and biochemical evidence for Hexokinase PII as a key enzyme involved in carbon catabolite repression in Yeast |
Autor | ENTIAN, K. D. |
Dades Font | Molec. Gen. Genet. - 1980 - V: - N: 178, Pg: 633-637 |
Descriptors | Llevats Hexosa Enzims |
Localització | C 9/22 |
Títol | Genetic and fermentation propertie of the K2 killer yeast, Saccharomyces crevisisiae T260 |
Autor | FRANKEN, D.B ARIATTI,M PRETORIUR,I.S GUPTHAR,A.S |
Dades Font | Antonie van Leeuewnhoek - march 1998 - V: - N: 73, Pg: 263-269 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Fermentacio |
Localització | C 15/68 |
Títol | Genotypic characterization of wine yeast strains using DNA micro array technology |
Autor | CANTORAL, J.M. INFANTE, J.J. DOMBEK, K.M. YOUNG, E.T. RODRIGUEZ, M.E. REBORDINOS, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Caracteritzacio genotipica Llevats DNA ADN Genotip |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Glycerol Overproduction by Engineered Saccharonyces cereviase Wine Yeast Strains Leads to Substantial Changes in By-Product Formation and to Stimulation of Fermentation Rate in Stationary Phase |
Autor | REMIZE, F ROUSTAN, J.L SABLAYROLLES, J.M BARRE, P DEQUIN, S |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 65 - gener 1999 - V: - N: 1, Pg: 143-149 |
Descriptors | Glicerol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/37 |
Títol | Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation? |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/5 |
Títol | Grapevine regional mivroflora dynamism/influence of Saccharomyces cerevisiae yeast on wine quality |
Autor | BERGER, S. GAISMAYER, I. STIERSCHNEIDER, I. FARDOSSI, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Microflora Dinamisme Influencia Saccharomyces cerevisiae Llevats Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Impact of fructophilic yeast for restarting stuck fermentations |
Autor | SUTTERLIN, K.A. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 143-156 |
Descriptors | Llevats Fermentacio |
Títol | Import of sterols into mitochondria of the yeast Saccharomyces cerevisiae |
Autor | TULLER, G. DAUM, G. |
Dades Font | FEBS Letters ISSN: 0014-5793 - 1995 - V: - N: 372, Pg: 29-32 |
Descriptors | Ergosterol Colesterol Transport de lipids Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 13/49 |
Títol | Importance of the structural zinc atom for the stability of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | MAGONET, E. HAYEN, P. DELFORGE, D. DELAIVE, E. REMACLE, J. |
Dades Font | Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 287 - 1992 - V: - N: , Pg: 361-365 |
Descriptors | Atom Zinc Llevats Alcohol deshidrogenasa Enzims |
Localització | C 6/41 |
Títol | In vivo activation of the yeast plasma membrane ATPase during nitrogen starvation. Identification of the regulatory domain that controls activation |
Autor | BENITO, B. PORTILLO, F. LAGUNAS, R. |
Dades Font | Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 300 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 271-274 |
Descriptors | ATPasa Regulacio Plasma Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Domini regulador d'ATPasa |
Localització | C 7/109 |
Títol | In vivo activation of yeast plasma membrane H+-ATPase by ethanol: effect on the kinetic parameters and involvement of the carboxyl-terminus regulatory domain |
Autor | MONTEIRO, G.A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 VOL 1370 - November 1998 - V: - N: , Pg: 310-316 |
Descriptors | Llevats Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Etanol H+-ATPasa |
Localització | C 12/6 |
Títol | In vivo glucose activation of the yeast plasma membrane ATPase |
Autor | SERRANO, R. |
Dades Font | Federation of European Biochemical Societies - juny 1983 - V: - N: 1, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats Enzims ATPasa Membrana plasmatica Regulacio |
Localització | C 1/84 |
Títol | Influence of nitrogen on yeast and fermentation of grapes |
Autor | BISSON, L.F. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 78-89 |
Descriptors | Nitrogen Influencia Llevats Fermentacio |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Inhibition of Malolactic Fermentation of Wines by Products of Yeast Metabolism |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. JOYEUX, A. DESENS, C. |
Dades Font | Journal of Food Science and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 44 - 1988 - V: - N: , Pg: 183- 191 |
Descriptors | Vi Fermentacio malolactica Bacteris acidolactics Acids grassos |
Localització | C 7/62 |
Títol | Inhibition of Yeast Growth by Octanoic and Decanoic Acids Produced during Ethanolic Fermentation |
Autor | VIEGAS, C. ROSA, M. F. SA-CORREIA, I. NOVAIS, J. M. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - gener 1989 - V: - N: 1, Pg: 21-28 |
Descriptors | Llevats Creixement Fermentacio etanolica Acid octanoic Acid decanoic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 6/51 |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis |
Autor | ALEXANDRE, H. LUBBERS, S. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447 |
Descriptors | Acid fatic Acid toxic Llevats |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Interactions Between Wine Yeast and Malolactic Bacteria under Wine Conditions |
Autor | BEELMAN, R.B. KEEN, R.M. BANNER, M.J. KING, S.W. |
Dades Font | Dev. Industry Microbiology VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 107-121 |
Descriptors | Llevats Vi Fermentacio Bacteris malolactics |
Localització | C 7/92 |
Títol | Intracellular pH of yeast cells measured with flourescent probes |
Autor | SLAVIK, Jan |
Dades Font | Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 140 - abril 1982 - V: - N: 1, Pg: 22-26 |
Descriptors | pH Cel.lula Llevats Sonda fluorescent |
Localització | C 2/65 |
Títol | Involvement of lipids in solute transport in yeasts |
Autor | PRASAD, R. ROSE, A.H. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 205-220 |
Descriptors | Llevats Lipids Transport |
Localització | C 13/75 |
Títol | Ion transport in yeast |
Autor | BORST-PAUWELS, G. W. F. H. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 VOL 650 - 1981 - V: - N: , Pg: 88-127 |
Descriptors | Ions Llevats Transport Determinacio pH Membrana Microbiologia |
Localització | C 6/43 |
Títol | Isolation and sequence of HSP30, a yeast heat-shock gene coding for a hydrophobic membrane protein |
Autor | REGNACQ, M. BOUCHERIE, H. |
Dades Font | Current Genetics - 1993 - V: - N: 23, Pg: 435-442 |
Descriptors | Xoc de calor ADN recombinant DNA recombinant Hsp30 |
Localització | C 12/137 |
Títol | La teneur en aluminium dans le marc de raisin , la levure et les bourbes.The distribution of aluminium in the marc , yeast and wine deposit |
Autor | LAY, H. MEYER, L. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 856, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Raim Alumini Llevats Composicio Analisi |
Localització | FV 856 |
Títol | Lysis of yeast cells by Oenococcus oeni enzymes |
Autor | GUILLOUX-BENATIER, M. PAGEAULT, O. MAN,A. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2000 - V: 25- N: , Pg: 193-197 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Llevats |
Localització | C 1/90 |
Títol | MYGP+COPPER, a medium thet detects both Saccharomyces and non- Saccharomyces wild yeast in the presence of culture yeast |
Autor | TAYLOR, G. MARSH, A.S. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 90 - maig-juny 1984 - V: - N: , Pg: 134-145 |
Descriptors | Cultiu de llevats Llevats Saccharomyces Contaminacio Deteccio |
Localització | C 9/119 |
Títol | Maturation of the yeast plasma membrane [H+]ATPase involves phosphorylation during intrecellular transport |
Autor | CHANG, A. SLAYMAN, C.W. |
Dades Font | Journal of cell biology ISSN: 0021-9525 VOL 115 - octubre 1991 - V: - N: 2, Pg: 289-295 |
Descriptors | Membrana plasmatica Llevats ATPasa Transport intracel.lular Fosforilacio Maduracio |
Localització | C 10/79 |
Títol | Membrane Transport in an Osmotically Fragile Mutant of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | KOTYK,A. VENKOV,P. DVORAKOVA, M |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 4 - 1988 - V: - N: , Pg: 241-247 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acidificacio Mutant fragil |
Localització | C 3/163 |
Títol | Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae) |
Autor | WOODWARD, J.R. KORNBERG, H.L. |
Dades Font | The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats |
Localització | C 10/136 |
Títol | Metabolic modulation of transport coupling ratio in yeast plasma membrane H+-ATPase |
Autor | VENEMA, K. PALMGREN, M. G. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry - agost 1995 - V: - N: 33, Pg: 19.659-19.667 |
Descriptors | Bombatge Modulacio metabolica Plasma Membrana plasmatica ATPasa Llevats |
Localització | C 23/67 |
Títol | Molecular Mechanism of Regulation of Yeast Plasma Membrane H+- ATPase by Glucose |
Autor | ERASO, P. PORTILLO, F. |
Dades Font | Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 269 - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399 |
Descriptors | Membrana plasmatica Regulacio Llevats Glucosa |
Localització | C 7/69 |
Títol | Molecular and genetic analysis of the yeast flora and botrytized Tokaj wines |
Autor | ANTUNOVICS, Z. CSOMA, H. SIPICZKI, M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi molecular Analisi genetica Llevats Flora Tokaj Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Molecular mechanism of regulation of yeast plasma membrane H+-ATPase by glucose. Interaction between domains and identification of new regulation sites |
Autor | ERASO, P. PORTILLO, F. |
Dades Font | The journal of biological chemistry - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399 |
Descriptors | ATPasa Mecanismes moleculars Regulacio Membrana plasmatica Plasma Llevats Glucosa Domini autoinhibitori d'ATPasa Mutacio Carboxil Aminoacid |
Localització | C 7/107 |
Títol | Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase |
Autor | MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics |
Localització | C 17/21 |
Títol | Nourishment of yeast and bacteria in winemaking |
Autor | DULAU, L. KRIEGER, S. JULIEN-ORTIZ, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282 |
Descriptors | Llevats Bacteris Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | On the absorption of copper into yeast cell |
Autor | IMAHARA, H. KITAMURA, T. WAKATSUKI, T. TANAKA, H. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 43 - 1979 - V: - N: 8, Pg: 1687-1692 |
Descriptors | Coure Llevats Cel.lula Absorcio Citologia pH |
Localització | C 5/57 |
Títol | PCR Differentiation of Commercial Yeast Strains Using Intron Splice Site Primers |
Autor | BARROS-LOPES, M. de SODEN, A. HENSCHKE, P. A. LANGRIDGE, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - desembre 1996 - V: - N: 12, Pg: 4514-4520 |
Descriptors | Diferenciacio de PCR Llevats Polimorfisme Acoblament Isolacio d'ADN DNA Acid desoxiribonucleic |
Localització | C 11/6 |
Títol | Physiology of mutants with reduced expression of plasma membrane H+-ATPase |
Autor | GARCIA VALLEJO, C. SERRANO, R. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 5 - 1989 - V: - N: , Pg: 307-319 |
Descriptors | Llevats Protons Promotor Gens Membrana plasmatica H+-ATPasa |
Localització | C 13/76 |
Títol | Plasma membrane ATPase from the yeast Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GOFFEAU, A. DUFOUR, J.-P. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 157 - 1988 - V: - N: , Pg: 528-533 |
Descriptors | Membrana plasmatica ATPasa Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 10/154 |
Títol | Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase |
Autor | MILLAN, C. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112 |
Descriptors | Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol |
Localització | C 4/88 |
Títol | Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines |
Autor | RAVAGLIA, S. DELFINI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36 |
Descriptors | Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats |
Localització | C 11/66 |
Títol | RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria |
Autor | TOMPKINS, T. A. STEWART, R. SAVARD, L. RUSSELL, I. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96 |
Descriptors | Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR |
Localització | C 8/65 |
Títol | Re-assessment of the influence of yeast strain and environmental factors on glycerol production in wine |
Autor | REMIZE, F SABLAYROLLES, J.M DEQUIN, S |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 VOL 88 - september 2000 - V: - N: 3, Pg: 371-378 |
Descriptors | Llevats Glicerol Vi |
Localització | C 15/40 |
Títol | Regulation of Squalene Epoxidase Activity by Membrane Fatty Acid Composition in Yeast |
Autor | BUTTKE, T. M. BRINT, S. L. LOWE, M. R. |
Dades Font | Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 23 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 68-71 |
Descriptors | Epoxidasa Llevats Acid gras insaturat Mutant biosintetic Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 10/33 |
Títol | Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions |
Autor | TAMAYO, C. UBEDA, J. BRIONES, A. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346 |
Descriptors | Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica |
Localització | C 14/57 |
Títol | Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must. |
Autor | LARUE, F. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811 |
Descriptors | Esterol Activitat fermentativa Most |
Localització | C 12/99 |
Títol | Reserve carbohydrates metabolism in the yeast Saccharomyces cervisiae |
Autor | FRAN?OIS, J. PARROU, J. L. |
Dades Font | FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - september 2001 - V: - N: 25, Pg: 125-145 |
Descriptors | Glicogen Glicolisi Trahalosa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/74 |
Títol | Role of Phosphatidylinositol (PI) in ethanol production and ethanol tolerance by a high ethanol producing yeast |
Autor | CHI, Z. KOHLWEIN, SD. PALTAUF, F. |
Dades Font | Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 22- N: , Pg: 58-63 |
Descriptors | Inositol Etanol Produccio Saccharomyces |
Localització | C 1/88 |
Títol | Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast |
Autor | SHEN, BO HOFMANN, STEFAN JENSEN, RICHARD G. BOHNERT, HANS |
Dades Font | Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52 |
Descriptors | Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/110 |
Títol | Secretion of B-1,3-Glucanases by the yeast Pichia membranifaciens and its possible role in the biocrontrol of Botrytis cinerea causing grey mold disease of the grapevine |
Autor | MASIH, E.I. BERNARD, P. |
Dades Font | Current Microbiology ISSN: 0343-8651 - 2002 - V: 44- N: , Pg: 391-395 |
Descriptors | Llevats Pichia membranifaciens Biocontrol Botrytis cinerea Malalties de la vinya Vinya |
Localització | C 16/23 |
Títol | Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines? |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530 |
Descriptors | Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Signalling Stress in Yeast |
Autor | IGUAL, J. C. ESTRUCH, F. |
Dades Font | Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - 2000 - V: 38- N: 4, Pg: 263-276 |
Descriptors | Llevats Estres Canvis genetics Sintesi de proteines Integritat cel lular Saccharomyces cerevisia Calor Nutrients |
Localització | C 12/54 |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | Single point mutations in various domains of a plant plasma membrane H+-ATPase expressed in Saccharomyces cerevisiae increase H+-punping and permit yeast growth at low pH |
Autor | MORSOMME, P. KERCHOVE D'EXAERDE, A. MEESTER, S. THINES, D. GOFFEAU, A. BOUTRY, M. |
Dades Font | The EMBO journal ISSN: 0261-4189 VOL 15 - 1996 - V: - N: 20, Pg: 5513-5526 |
Descriptors | Mutacio ATPasa Plasma Membrana plasmatica Nicotiana plumbaginifolia Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 7/105 |
Títol | Specificity of the constitutive hexose transport in yeast |
Autor | HEREDIA, C.F. SOLS, A. DELAFUENTE, G. |
Dades Font | European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 5 - 1968 - V: - N: , Pg: 321-328 |
Descriptors | Llevats Transport Hexosa |
Localització | C 6/109 |
Títol | Steady state kinetic studies of purified yeast plasma membrane proton-translocating ATPase |
Autor | KOLAND, J. G. HAMMES, G. G. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry - maig 1986 - V: - N: 13, Pg: 5936-5942 |
Descriptors | Cinesi Membrana plasmatica ATPasa Llevats Translocacio de protons |
Localització | C 3/131 |
Títol | Sterol content as a character for selecting yeast strains in enology |
Autor | GIUDICI, P. GUERZONI, M.E. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 21 - - V: - N: , Pg: 5-14 |
Descriptors | Esterol Llevats Enologia |
Localització | C 12/144 |
Títol | Sterol uptake in the yeast, saccharomyces cerevisiae |
Autor | SALERNO, L.F. PARKS, L.W. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2760 VOL 752 - 1983 - V: - N: , Pg: 240-243 |
Descriptors | Ergosterol Saccharomyces cerevisiae Esterol |
Localització | C 13/113 |
Títol | Structure of yeast plasma membrane H+-ATPase: comparison of activated and basal-level enzyme forms |
Autor | TANFANI, F. LAPATHITIS, G. BERTOLI, E. KOTYK, A. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 VOL 1369 - 1998 - V: - N: , Pg: 109-118 |
Descriptors | H+-ATPasa Estructura secundaria Llevats Membrana plasmatica |
Localització | C 12/5 |
Títol | Targets for wine yeast strain development |
Autor | PRETORIUS, I.S. BAUER, F.F. DU TOIT, M. VAN RENSBURG, P. VIVIER, M.A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 401-420 |
Descriptors | Objectius Llevats Vi Desenvolupament |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | The C-terminus of yeast plasma membrane H+-ATPase is essential for the regulation of this enzyme by heat shock protein Hsp30, but not for stress activation |
Autor | BRALEY, R. PIPER, P.W. |
Dades Font | FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 418 - 1997 - V: - N: , Pg: pp.123-126 |
Descriptors | Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Xoc de calor HATPasa |
Localització | C 12/149 |
Títol | The Effect of sulphur dioxide on yeast growth during natural and inoculated wine fermentation |
Autor | HEARD, G. M. FLEET, G. H. |
Dades Font | Australian and New Zealand Wine Industry Journal ISSN: 0819-2421 VOL 3 - novembre 1988 - V: - N: 3, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi Fermentacio Llevats Creixement Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 3/3 |
Títol | The Measurement of yeast flocculence and its significance in brewing |
Autor | HELM, E. THORNE, R. S. W. NOHR, B. |
Dades Font | Wallerstein laboratory communication - desembre 1953 - V: - N: , Pg: 315-326 |
Descriptors | Llevats Floculacio Determinacio Cervesa |
Localització | C 1/7 |
Títol | The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process |
Autor | CHARPENTIER, M. ORS, P. HENNEGUIN, D. DUTEURTRE, B. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15 |
Descriptors | Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio |
Localització | C 2/74 |
Títol | The Yeast makes the Wine: Concepts for a market-conform wine style dependent upon vintage |
Autor | BURGER, K. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 505-523 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats Vi Vintage Comercialitzacio vitivinicola |
Títol | The development of non-foaming yeast strains for wine-making |
Autor | ESCHENBRUCH, R. RASSELL, J. M. |
Dades Font | VITIS ISSN: 0042-7500 - 1975 - V: - N: 14, Pg: 43-47 |
Descriptors | Vinificacio Vi |
Localització | C 8/81 |
Títol | The effect of altered membrane sterol composition on the temperature dependence of yeast mitochondrial ATPase |
Autor | COBON, G.S. HASLAM, J.M. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications - 1973 - V: - N: 52, Pg: 320-326 |
Descriptors | ATPasa Esterol Llevats |
Localització | C 13/41 |
Títol | The effect of juice clarity and several condictions promoting yeast growth on fermentation rate, the production of aroma components and wine quality |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 2 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 71-81 |
Descriptors | Vi Aroma Fermentacio |
Localització | C 9/18 |
Títol | The functional importance of structural features of ergosterol in yeast |
Autor | NES, W.R. SEKULA, B.C. NES, W.D. ADLER, J.H. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 253 - September 1978 - V: - N: 17, Pg: 6218-6225 |
Descriptors | Ergosterol Llevats Estructura |
Localització | C 13/117 |
Títol | The heat shock and ethanol stress responses of yeast exhibit extensive similarity and functional overlap |
Autor | PIPER, P. W. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 134, Pg: 121-127 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Estres d'etanol Llevats Tolerancia d'estres Membrana plasmatica H+-ATPasa Proteines Encavalcament Xoc de calor |
Localització | C 23/75 |
Títol | The impact of yeast addition on the original character of slovak wines |
Autor | PATKOVA, J. NOVAKOVOVA, K. JUNGOVA, O. KOTES, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Vi Eslovaquia |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | The incidence of killer activity of non-Saccharomyces yeasts towards indigenous yeast species of grape must:potential application in wine fermentation |
Autor | YAP,N.A DE BARROS LOPES, M LANGRIDGE,P HENSCHKE,P.A |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - april 2000 - V: - N: 89, Pg: 381-389 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Raim Most Vi Fermentacio |
Localització | C 15/72 |
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |
Títol | The influence of some yeast strains isolated from the viticultural region Panciu (Romania) upon the quality of the wines obtained from the indigenous cultivar Feteasca Regala |
Autor | CAMPEANU, G. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 516-523 |
Descriptors | Llevats Romania Viticultura Qualitat del vi Feteasca regala |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The involvement of trehalose in yeast stress tolerance |
Autor | D?AMORE, T. CRUMPLEN, R. STEWART, G.G. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology ISSN: 0169-4146 VOL 7 - 1991 - V: - N: , Pg: 191-196 |
Descriptors | Tolerancia d'estres Llevats Trehalosa |
Localització | C 12/24 |
Títol | The mechanism of transmembrane glucose transport in yeast: evidence for phosphorylation, associated with transport |
Autor | VAN STEVENINCK, J |
Dades Font | Archives of biochemistry and biophysics - 1969 - V: - N: 130, Pg: 544-252 |
Descriptors | Llevats Transport Glucosa |
Localització | C 9/2 |
Títol | The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/3 |
Títol | The yeast H+-ATPase gene is controlled by the promoter bindig factor TUF |
Autor | CAPIEAUX, E. VIGNAIS, M. L. SENTENAC, A. GOFFEAU, A. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry - maig 1989 - V: - N: 13, Pg: 7437-7446 |
Descriptors | Llevats ATPasa Genetica Factor TUF Membrana plasmatica |
Localització | C 24/55 |
Títol | Thermotolerance and trehalose accumulation induced by heat shock in yeast cells of Candida albicans |
Autor | ARGUELLES, J.C. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 146 - 1997 - V: - N: , Pg: 65-71 |
Descriptors | Trehalosa Xoc de calor Candida albicans |
Localització | C 12/13 |
Títol | Transient hyperpolarization of yeast by glucose and ethanol |
Autor | VAN DER MORTEL, J. B. J. MULDERS, D. KORTHOUT, H. THEUVENET, A. P. R. BORST-PAUWELS, G. W. F. H. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica - 1988 - V: - N: 936, Pg: 421-428 |
Descriptors | Hiperpolaritzacio Glucosa Etanol Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 23/70 |
Títol | Trehalose- A stress protectant and stress indicator compound for yeast exposed to adverse conditions. |
Autor | MAJARA, M. O?CONNOR-COX, E.S.C. AXCELL, B.C. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 221-227 |
Descriptors | Llevats Trehalosa |
Localització | C 12/95 |
Títol | Vinification in Extreme Conditions Using Speciality Wine Yeast |
Autor | REID, G.C. LOURENS, K. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 527-537 |
Descriptors | Vinificacio Llevats Condicions ambientals |
Títol | Why use dried yeast for brewing your beers? |
Autor | FELS, S. RECKELBUS, B. GOSSELIN, Y. |
Dades Font | Brewing and distilling international ISSN: 0020-6210 - 1998 - V: 29- N: 5, Pg: 17-19 |
Descriptors | Llevats secs actius Cervesa Elaboracio de cervesa |
Localització | C 16/96 |
Títol | Wine yeast strain identification |
Autor | DEGRE, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 309-315 |
Descriptors | Vi Llevats Saccharomyces cerevisiae Identificacio Fermentacio Soques |
Localització | C 1/108 |
Títol | Yeast Lipids |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. TAYLOR, G.T. |
Dades Font | Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement |
Localització | C 13/110 |
Títol | Yeast and its Importance to Wine Aroma |
Autor | LAMBRECHTS, M.G PRETORIUS, S |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 2000 - V: - N: Special Issue, Pg: 97-129 |
Descriptors | Llevats Vi Aroma Fermentacio |
Títol | Yeast lipids and membranes |
Autor | HUNTER, K. ROSE A.H. |
Dades Font | Yeasts - 1971 - V: - N: , Pg: 211-270 |
Descriptors | Llevats Lipids Membrana |
Localització | C 14/6 |
Títol | Yeast nitrogen demand: Selection criterion for wine yeasts for fermenting low nitrogen musts |
Autor | JIRANEK, V. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 266-269 |
Descriptors | Nitrogen Llevats Vi Fermentacio Most |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Yeast plasma membrane ATPase is essential for growth anh has homology with (Na+K), K+- and Ca- ATPases |
Autor | SERRANO, R. KIELLAND-BRANDT, M. C. FINK, G. R. |
Dades Font | Nature VOL 319 - febrer 1986 - V: - N: , Pg: 689-693 |
Descriptors | Plasma Membrana ATPasa ATP Enzims Potassi Calci Sodi Genetica Clons Plantes Fongs Cel.lula |
Localització | C 4/130 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |