Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Yeast

Resultat de la cerca

Registres trobats: 143


Títol A Method for the Determination of Changes of Glycolytic Metabolites in Yeast on a Subsecond Time Scale Using Extraction at Neutral pH
Autor Koning, Wim de   Karel van Dam  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 204 - January 1992 - V: - N: , Pg: 118-123
Descriptors Llevats pH Glicolisi
Localització C 15/14

Títol A Rapid identification technique to differentiate between Saccharomyces cerevisiae strains and other yeast species in the wine industry
Autor MULLER, U. B.   LATEGAN, P. M.   TREDOUX, H. G.   KOCK, J. L. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - abril-juny 1987 - V: - N: 2, Pg: 161-164
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Identificacio Vi
Localització C 2/1

Títol A Simple and Effective Procedure for Selection of Wine Yeast Strains
Autor REGODON, J. A.   PEREZ, F.   VALDES, M. E.   DE MIGUEL, C.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 VOL 14 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 247-254
Descriptors Llevats Vi Analisi Microvinificacio
Localització C 11/9

Títol A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126
Descriptors Calci Etanol Floculacio Llevats
Localització C 13/123

Títol A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements.
Autor JUROSZEK, J. R.   RAIMBAULT, O.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341
Descriptors Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most
Localització C 4/71

Títol A system for identifying spoilage yeast in packaged wine
Autor RODRIGUEZ SUSAN, B  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - octubre-desembre 1987 - V: - N: 4, Pg: 273-276
Descriptors Vi Llevats Identificacio Deteriorament Embotellament
Localització C 1/109

Títol A ten-minute DNA prepartion from yeast efficiently releases autonomous plamids for transformation of Escherichia coli, A
Autor HOFFMAN, C. S.   WINSTON, F.  
Dades Font Gene ISSN: 0378-1119 - 1987 - V: - N: 57, Pg: 267-272
Descriptors DNA recombinant ADN recombinant Llevats Plasmid autonom Saccharomyces cerevisiae Schizosaccharomyces pombe Escherichia coli
Localització C 6/31

Títol AFLP fingerprinting for analysis of yeast genetic variation
Autor DE BARROS LOPES, M.   RAINIERI, S.   HENSCHKE, P.A.   LANDRIDGE, P.  
Dades Font International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 49 - 1999 - V: - N: 2, Pg: 915-924
Descriptors Llevats Variacio genetica AFLP
Localització C 14/22

Títol Active Proton Uptake in Lipid Vesicles Reconstituted with the Purified Yeast Plasma Membrane ATPase
Autor DUFOUR, J. P.   GOFFEAU, A.   YOW TSONG, T.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry - agost 1982 - V: - N: 16, Pg: 9365-9371
Descriptors ATPasa Llevats Membrana plasmatica
Localització C 8/47

Títol Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas
Autor DELFINI, C.   COCITO, C.   BONINO, M.   SCELLINO, R.   GAIA, P.   BAIOCCHI, C.   GENOVESE, A.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Aroma Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIE, S   LESKOVA, V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 041-5492 VOL 21 - January 1999 - V: - N: 3, Pg: 231- 234
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Alcohol deshidrogenasa Aldehids dismutasa
Localització C 15/39

Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIC,S   LESKOVA,V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa
Localització C 15/71

Títol Amino acid replacements at seven different histidines in the yeast plasma membrane H+-ATPase reveal critical positions at His285 and His701
Autor WACH, A.   SUPPLY, P.   DUFOUR, J. P.   GOFFEAU, A.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1996 - V: - N: 35, Pg: 883-890
Descriptors Histidina Llevats H285 H701 Cicle catalitic d'hidrolisi Aminoacid Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Oligonucleotid Mutagenesi Plasma
Localització C 7/108

Títol Aromatic yeast strains in enology. Correlation between sensory and chemical analysis
Autor VILA, I. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 228-231
Descriptors Llevats aromatics Enologia Analisi sensorial Analisi quimica
Localització 663.254 IN V

Títol Association of Saccharomyces bayanus var.uvarum with some French wines: genetic analysis of yeast populations
Autor NAUMOV, G   MASNEUF, I   NAUMOVA, E   AIGLE, M   DUBOURDIEU, D  
Dades Font Research in Microbiology ISSN: 0923-2508 - mar? 2000 - V: - N: 151, Pg: 683-691
Descriptors Saccharomyces bayanus var. uvarum Saccharomyces cerevisiae Llevats criofilics Vi
Localització C 15/23

Títol Biochemical and Physiological effects of sterol alterations in Yeast- A review
Autor PARKS, L.W.   SMITH, S.J.   CROWLEY, J.H.  
Dades Font Lipids ISSN: 0024-4201 - 1995 - V: 30- N: 3, Pg: 227-230
Descriptors Efecte bioquimic Efecte fisiologic Esterol Llevats ERG6 ERG24 ERG3
Localització C 1/75

Títol Biosensor technique: development of a bio-electrochemical fuel cell for fast determination of viability / activity of yeast starter cultures and fermentability of grape must
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 32-39
Descriptors Biosensor Llevats Fermentacio Most
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future.
Autor KIELLAND-BRANDT, M. C.   BACH-HOLM, P.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24
Descriptors Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi
Localització C 5/53

Títol Brettanomyces yeast: Occurrence and Effect on Wine Quality
Autor HENICK-KLING, T. et al.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 221-242
Descriptors Brettanomyces Llevats Qualitat del vi

Títol Cask reconditioning: A process for in situ cleaning and removal of Bretanomyces yeast
Autor DERKITS, P.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 267-275
Descriptors Llevats Brettanomyces Neteja

Títol Changes in antividic nuarimol concentration in the presence of three wine yeast
Autor MARCHETTI, M.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - gener-febrer 1992 - V: - N: 1, Pg: 29-31
Descriptors Vi Llevats Pesticides Residus
Localització C 2/18

Títol Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry
Autor ANTOCE, O.A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284
Descriptors Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Copper media for wild yeast detection
Autor SONDAG, R.   BENDIAK, D.   CELOTTO, G.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 4, Pg: 153-157
Descriptors Diferencial Contaminants Llevats
Localització C 8/96

Títol DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation
Autor DELFINI, C.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47
Descriptors Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Degradation of organic nitrogen compounds by yeasts
Autor LARGE, P.J.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 1-34
Descriptors Llevats Compostos nitrogen organic
Localització C 14/2

Títol Determination of sulphite reductase activity and its response to assimilable nitrogen status in commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeast
Autor JIRANEK, V.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 329-336
Descriptors Sulfit reductasa Nitrogen Llevats Proteliosi Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 12/42

Títol Development of a new method for evaluation of yeast vitality by measuring intracellular pH
Autor IMAI, T.   NAKAJIMA, I   OHNO, T  
Dades Font Technical-Quarterly masters brewer's association VOL 30 - 1993 - V: - N: 4, Pg: 109-113
Descriptors Fermentacio pH intracel.lular Llevats
Localització C 9/3

Títol Development of wine yeast strains with improved ester profiles
Autor PRETORIUS, I.S.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 290-301
Descriptors Vi Llevats
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Differences in crystal violet uptake and cation-induced death among yeast sterol mutants
Autor BARD, M.   LEES, N.D.   BURROWS, L.S.   KLEINHANS, F.W.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 - 1978 - V: - N: 135, Pg: 1146-1148
Descriptors Esterol Llevats
Localització C 13/50

Títol Direct profiling of the yeast dynamics in wine fermentations
Autor L. COCOLIN   L.F BISSON   D.A MILLS  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - may 2000 - V: - N: 89, Pg: 81-87
Descriptors Fermentacio RNA ribosomal RNAr rARN rARN Vi
Localització C 15/43

Títol Distribution of individual cytoplasmic pH values in a population of the yeast Saccharomyces cerevisiae
Autor CIMPRICH, P.   SLAVIK, J.   KOTYK, A.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 130, Pg: 245-252
Descriptors Saccharomyces cerevisiae pH intracel.lular Llevats pH citoplasmic Sonda fluorescent Representacio de ratio
Localització C 24/61

Títol Dynamics and modeling of temperature regulated gene product expression in recombinant yeast fermentation
Autor CHENG, C.   YANG, S.T.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 50 - 1996 - V: - N: , Pg: 663-674
Descriptors Regulacio de la temperatura Regulacio genetica Fermentacio Llevats recombinants Dinamica Saccharomyces cerevisiae Expressio genetica
Localització C 26/1

Títol ESR determination of membrane order parameter in yeast sterol mutants
Autor LEES, N.D.   BARD, M.   KEMPLE, M.D.   HAAK, R.A.   KLEINHANS, F.W.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0006-3002 - 1979 - V: - N: 553, Pg: 469-475
Descriptors Esterol Llevats
Localització C 1342/

Títol ESR determination of membrane permeability in a yeast sterol mutants
Autor KLEINHANS, F.W.   LEES, N.D.   BARD, M.   HAAK, R.A.   WOODS, R.A.  
Dades Font Chemistry and Physics of Lipids ISSN: 0009-3084 - 1979 - V: - N: 23, Pg: 143-154
Descriptors Esterol Llevats Membrana Permeabilitat
Localització C 13/44

Títol Early metabolic effects and mechanism of ammonium transport in yeast
Autor PENYA, A.   PARDO, J.P.   RAMIREZ, J.  
Dades Font Archives of Biochemistry and Biophysics ISSN: 0003-9861 VOL 253 - March 1987 - V: - N: 2, Pg: 431-438
Descriptors Amoni Transport Llevats
Localització C 13/104

Títol Effect of ammonium phosphate and vitamin mixtures on yeast growth in preserved grape juice
Autor MONK, P.R.   COSTELLO, P.J.  
Dades Font Food technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 36 - gener 1984 - V: - N: 1, Pg: 25-28
Descriptors Vitamina Llevats Creixement Most Fosfat d'amoni
Localització C 6/111

Títol Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast
Autor JUROSZEK, J-R.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes
Localització C 12/88

Títol Effect of the growth medium of the protein content of the yeast Saccharomyces cerevisiae
Autor ABRAMOV, Sh.A.   EFENDIEVA, D.A.   KOTENKO, S.Ts.  
Dades Font Applied Biochemistry and Microbiology ISSN: 0003-6838 - 1994 - V: 30- N: 2, Pg: 225-227
Descriptors Proteines Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 18/117

Títol Effect of unsaturated fatty acids on sterol biosynthesis in yeast
Autor BOLL, M.   L?WEL, M.   BERNDT, J.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2760 - 1980 - V: - N: 620, Pg: 429-439
Descriptors Biosintesi d'esterol Esterol Acid gras
Localització C 12/110

Títol Effect of wine yeast monoculture practice on the biodiversity of non-Saccharomyces yeasts
Autor GANGA, M.A.   MARTINEZ, C.  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 76-83
Descriptors Vi Llevats Biodiversitat
Localització C 17/44

Títol Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68
Descriptors Glicerol Llevats Fermentacio Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine
Autor MOIO, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340
Descriptors Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Electron microscopy of the K2 killer effect of Saccharomyces crevisiae T206 on a mesophilic winw yeast
Autor VADASZ, A.S.   JAGGGANATH,D.B.   PRETORIUS, I.S.   GUPTHAR, A.S.  
Dades Font Antonie van Leeuwenhoek - june 2000 - V: - N: 78, Pg: 117-122
Descriptors Efecte Killer Killer Llevats Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 15/70

Títol Expression levels and patterns of glycolytic yeast genes during wine fermentation
Autor PUIG, S.   PEREZ-ORTIN, J.E.  
Dades Font Systematic Applied Microbiology ISSN: 0723-2020 VOL 23 - 2000 - V: - N: , Pg: 300-303
Descriptors Glicolisi Llevats Vi Expressio genetica Fermentacio alcoholica
Localització C 15/12

Títol Factors influencing the growth of malolactic bacteria and malolactic activity in wine -interactions between wine yeast and lactic acid bacteria
Autor MARKIDES, A.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1993 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Vi Bacteris acidolactics Llevats Creixement Fermentacio malolactica
Localització C 7/89

Títol Fed-Batch Cultivation of Bakers? Yeast: Effect of Nutrient Depletion and Heat Stress on Cell Composition
Autor ERTUGAY, N.   HAMAMCI, H.   BAYINDIRLI, A.  
Dades Font Folia Microbiologica VOL 42 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 214-218
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Trehalosa Estres
Localització C 12/30

Títol Fermentation with Saccharomyces bayanus and Candida stellata yeast can increase the aroma diversity of wine
Autor HENSCHKE,P.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 84-94
Descriptors Fermentacio Saccharomyces bayanus Candida stellata Aroma Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness.
Autor CABRERA, M. J.   MORENO, J.   ORTEGA, J. M.   MEDINA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287
Descriptors Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats
Localització C 8/84

Títol Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation
Autor HOCK, R.   BENDA, I.   SCHREIER, P.  
Dades Font Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452
Descriptors Terpens Llevats Fermentacio alcoholica
Localització C 21/11

Títol Formation of hydrogen sulfide from elemental sulfur during fermentation by wine yeast.
Autor SCHULTZ, M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 137-144
Descriptors Sulfur Vi Sulfur d'hidrogen Fermentacio
Localització C 8/86

Títol Functional Comparisons between Plnt Plasma Membrane H+ -ATPase Isoforms Expressed in Yeast.
Autor GJEDDE, M.   CHRISTENSEN, G.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry. ISSN: 0021-9258 VOL 269 - gener 1994 - V: - N: 4, Pg: 3027-3033
Descriptors Plantes ATPasa Llevats
Localització C 6/56

Títol Functional expression of plant plasma membrane H+-ATPase in yeast endoplasmic reticulum
Autor VILLALBA, J.M.   PALMGREN, M.G.   BERBERIAN, G.E.   FERGUSON, C.   SERRANO, R.  
Dades Font The journal of biological chemistry - juny 1992 - V: - N: 17, Pg: 12341-12349
Descriptors Reticle endoplasmatic Llevats PMA1 Membrana plasmatica
Localització C 9/114

Títol Galactose inhibition of the constitutive transport of hexoses in Saccharomyces cerevisiae
Autor NEVADO, J.   NAVARRO, A.   HEREDIA, C.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X - 1993 - V: 9- N: , Pg: 111-119
Descriptors Llevats Hexosa Transport Inhibicio de la galactosa Glicolisi Saccharomyces cerevisiae Galactosa
Localització C 18/60

Títol Genetic and biochemical evidence for Hexokinase PII as a key enzyme involved in carbon catabolite repression in Yeast
Autor ENTIAN, K. D.  
Dades Font Molec. Gen. Genet. - 1980 - V: - N: 178, Pg: 633-637
Descriptors Llevats Hexosa Enzims
Localització C 9/22

Títol Genetic and fermentation propertie of the K2 killer yeast, Saccharomyces crevisisiae T260
Autor FRANKEN, D.B   ARIATTI,M   PRETORIUR,I.S   GUPTHAR,A.S  
Dades Font Antonie van Leeuewnhoek - march 1998 - V: - N: 73, Pg: 263-269
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Fermentacio
Localització C 15/68

Títol Genotypic characterization of wine yeast strains using DNA micro array technology
Autor CANTORAL, J.M.   INFANTE, J.J.   DOMBEK, K.M.   YOUNG, E.T.   RODRIGUEZ, M.E.   REBORDINOS, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Caracteritzacio genotipica Llevats DNA ADN Genotip
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Glycerol Overproduction by Engineered Saccharonyces cereviase Wine Yeast Strains Leads to Substantial Changes in By-Product Formation and to Stimulation of Fermentation Rate in Stationary Phase
Autor REMIZE, F   ROUSTAN, J.L   SABLAYROLLES, J.M   BARRE, P   DEQUIN, S  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 65 - gener 1999 - V: - N: 1, Pg: 143-149
Descriptors Glicerol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/37

Títol Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation?
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/5

Títol Grapevine regional mivroflora dynamism/influence of Saccharomyces cerevisiae yeast on wine quality
Autor BERGER, S.   GAISMAYER, I.   STIERSCHNEIDER, I.   FARDOSSI, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Microflora Dinamisme Influencia Saccharomyces cerevisiae Llevats Qualitat del vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Impact of fructophilic yeast for restarting stuck fermentations
Autor SUTTERLIN, K.A. et al.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 143-156
Descriptors Llevats Fermentacio

Títol Import of sterols into mitochondria of the yeast Saccharomyces cerevisiae
Autor TULLER, G.   DAUM, G.  
Dades Font FEBS Letters ISSN: 0014-5793 - 1995 - V: - N: 372, Pg: 29-32
Descriptors Ergosterol Colesterol Transport de lipids Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 13/49

Títol Importance of the structural zinc atom for the stability of yeast alcohol dehydrogenase
Autor MAGONET, E.   HAYEN, P.   DELFORGE, D.   DELAIVE, E.   REMACLE, J.  
Dades Font Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 287 - 1992 - V: - N: , Pg: 361-365
Descriptors Atom Zinc Llevats Alcohol deshidrogenasa Enzims
Localització C 6/41

Títol In vivo activation of the yeast plasma membrane ATPase during nitrogen starvation. Identification of the regulatory domain that controls activation
Autor BENITO, B.   PORTILLO, F.   LAGUNAS, R.  
Dades Font Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 300 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 271-274
Descriptors ATPasa Regulacio Plasma Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Domini regulador d'ATPasa
Localització C 7/109

Títol In vivo activation of yeast plasma membrane H+-ATPase by ethanol: effect on the kinetic parameters and involvement of the carboxyl-terminus regulatory domain
Autor MONTEIRO, G.A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 VOL 1370 - November 1998 - V: - N: , Pg: 310-316
Descriptors Llevats Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Etanol H+-ATPasa
Localització C 12/6

Títol In vivo glucose activation of the yeast plasma membrane ATPase
Autor SERRANO, R.  
Dades Font Federation of European Biochemical Societies - juny 1983 - V: - N: 1, Pg: 11-14
Descriptors Llevats Enzims ATPasa Membrana plasmatica Regulacio
Localització C 1/84

Títol Influence of nitrogen on yeast and fermentation of grapes
Autor BISSON, L.F.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 78-89
Descriptors Nitrogen Influencia Llevats Fermentacio
Localització 634.817 INT

Títol Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim
Localització C 7/70

Títol Inhibition of Malolactic Fermentation of Wines by Products of Yeast Metabolism
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   DESENS, C.  
Dades Font Journal of Food Science and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 44 - 1988 - V: - N: , Pg: 183- 191
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Bacteris acidolactics Acids grassos
Localització C 7/62

Títol Inhibition of Yeast Growth by Octanoic and Decanoic Acids Produced during Ethanolic Fermentation
Autor VIEGAS, C.   ROSA, M. F.   SA-CORREIA, I.   NOVAIS, J. M.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - gener 1989 - V: - N: 1, Pg: 21-28
Descriptors Llevats Creixement Fermentacio etanolica Acid octanoic Acid decanoic Fermentacio alcoholica
Localització C 6/51

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis
Autor ALEXANDRE, H.   LUBBERS, S.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447
Descriptors Acid fatic Acid toxic Llevats
Localització 663.254 IN V

Títol Interactions Between Wine Yeast and Malolactic Bacteria under Wine Conditions
Autor BEELMAN, R.B.   KEEN, R.M.   BANNER, M.J.   KING, S.W.  
Dades Font Dev. Industry Microbiology VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 107-121
Descriptors Llevats Vi Fermentacio Bacteris malolactics
Localització C 7/92

Títol Intracellular pH of yeast cells measured with flourescent probes
Autor SLAVIK, Jan  
Dades Font Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 140 - abril 1982 - V: - N: 1, Pg: 22-26
Descriptors pH Cel.lula Llevats Sonda fluorescent
Localització C 2/65

Títol Involvement of lipids in solute transport in yeasts
Autor PRASAD, R.   ROSE, A.H.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 205-220
Descriptors Llevats Lipids Transport
Localització C 13/75

Títol Ion transport in yeast
Autor BORST-PAUWELS, G. W. F. H.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 VOL 650 - 1981 - V: - N: , Pg: 88-127
Descriptors Ions Llevats Transport Determinacio pH Membrana Microbiologia
Localització C 6/43

Títol Isolation and sequence of HSP30, a yeast heat-shock gene coding for a hydrophobic membrane protein
Autor REGNACQ, M.   BOUCHERIE, H.  
Dades Font Current Genetics - 1993 - V: - N: 23, Pg: 435-442
Descriptors Xoc de calor ADN recombinant DNA recombinant Hsp30
Localització C 12/137

Títol La teneur en aluminium dans le marc de raisin , la levure et les bourbes.The distribution of aluminium in the marc , yeast and wine deposit
Autor LAY, H.   MEYER, L.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 856, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Raim Alumini Llevats Composicio Analisi
Localització FV 856

Títol Lysis of yeast cells by Oenococcus oeni enzymes
Autor GUILLOUX-BENATIER, M.   PAGEAULT, O.   MAN,A.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2000 - V: 25- N: , Pg: 193-197
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Llevats
Localització C 1/90

Títol MYGP+COPPER, a medium thet detects both Saccharomyces and non- Saccharomyces wild yeast in the presence of culture yeast
Autor TAYLOR, G.   MARSH, A.S.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 90 - maig-juny 1984 - V: - N: , Pg: 134-145
Descriptors Cultiu de llevats Llevats Saccharomyces Contaminacio Deteccio
Localització C 9/119

Títol Maturation of the yeast plasma membrane [H+]ATPase involves phosphorylation during intrecellular transport
Autor CHANG, A.   SLAYMAN, C.W.  
Dades Font Journal of cell biology ISSN: 0021-9525 VOL 115 - octubre 1991 - V: - N: 2, Pg: 289-295
Descriptors Membrana plasmatica Llevats ATPasa Transport intracel.lular Fosforilacio Maduracio
Localització C 10/79

Títol Membrane Transport in an Osmotically Fragile Mutant of Saccharomyces cerevisiae
Autor KOTYK,A.   VENKOV,P.   DVORAKOVA, M  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 4 - 1988 - V: - N: , Pg: 241-247
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acidificacio Mutant fragil
Localització C 3/163

Títol Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae)
Autor WOODWARD, J.R.   KORNBERG, H.L.  
Dades Font The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats
Localització C 10/136

Títol Metabolic modulation of transport coupling ratio in yeast plasma membrane H+-ATPase
Autor VENEMA, K.   PALMGREN, M. G.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry - agost 1995 - V: - N: 33, Pg: 19.659-19.667
Descriptors Bombatge Modulacio metabolica Plasma Membrana plasmatica ATPasa Llevats
Localització C 23/67

Títol Molecular Mechanism of Regulation of Yeast Plasma Membrane H+- ATPase by Glucose
Autor ERASO, P.   PORTILLO, F.  
Dades Font Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 269 - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399
Descriptors Membrana plasmatica Regulacio Llevats Glucosa
Localització C 7/69

Títol Molecular and genetic analysis of the yeast flora and botrytized Tokaj wines
Autor ANTUNOVICS, Z.   CSOMA, H.   SIPICZKI, M.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Analisi molecular Analisi genetica Llevats Flora Tokaj Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Molecular mechanism of regulation of yeast plasma membrane H+-ATPase by glucose. Interaction between domains and identification of new regulation sites
Autor ERASO, P.   PORTILLO, F.  
Dades Font The journal of biological chemistry - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399
Descriptors ATPasa Mecanismes moleculars Regulacio Membrana plasmatica Plasma Llevats Glucosa Domini autoinhibitori d'ATPasa Mutacio Carboxil Aminoacid
Localització C 7/107

Títol Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase
Autor MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics
Localització C 17/21

Títol Nourishment of yeast and bacteria in winemaking
Autor DULAU, L.   KRIEGER, S.   JULIEN-ORTIZ, A.   TRIOLI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282
Descriptors Llevats Bacteris Vinificacio
Localització 663.2 SYM

Títol On the absorption of copper into yeast cell
Autor IMAHARA, H.   KITAMURA, T.   WAKATSUKI, T.   TANAKA, H.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 43 - 1979 - V: - N: 8, Pg: 1687-1692
Descriptors Coure Llevats Cel.lula Absorcio Citologia pH
Localització C 5/57

Títol PCR Differentiation of Commercial Yeast Strains Using Intron Splice Site Primers
Autor BARROS-LOPES, M. de   SODEN, A.   HENSCHKE, P. A.   LANGRIDGE, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - desembre 1996 - V: - N: 12, Pg: 4514-4520
Descriptors Diferenciacio de PCR Llevats Polimorfisme Acoblament Isolacio d'ADN DNA Acid desoxiribonucleic
Localització C 11/6

Títol Physiology of mutants with reduced expression of plasma membrane H+-ATPase
Autor GARCIA VALLEJO, C.   SERRANO, R.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 5 - 1989 - V: - N: , Pg: 307-319
Descriptors Llevats Protons Promotor Gens Membrana plasmatica H+-ATPasa
Localització C 13/76

Títol Plasma membrane ATPase from the yeast Saccharomyces cerevisiae
Autor GOFFEAU, A.   DUFOUR, J.-P.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 157 - 1988 - V: - N: , Pg: 528-533
Descriptors Membrana plasmatica ATPasa Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 10/154

Títol Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase
Autor MILLAN, C.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112
Descriptors Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol
Localització C 4/88

Títol Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines
Autor RAVAGLIA, S.   DELFINI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36
Descriptors Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats
Localització C 11/66

Títol RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria
Autor TOMPKINS, T. A.   STEWART, R.   SAVARD, L.   RUSSELL, I.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96
Descriptors Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR
Localització C 8/65

Títol Re-assessment of the influence of yeast strain and environmental factors on glycerol production in wine
Autor REMIZE, F   SABLAYROLLES, J.M   DEQUIN, S  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 VOL 88 - september 2000 - V: - N: 3, Pg: 371-378
Descriptors Llevats Glicerol Vi
Localització C 15/40

Títol Regulation of Squalene Epoxidase Activity by Membrane Fatty Acid Composition in Yeast
Autor BUTTKE, T. M.   BRINT, S. L.   LOWE, M. R.  
Dades Font Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 23 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 68-71
Descriptors Epoxidasa Llevats Acid gras insaturat Mutant biosintetic Saccharomyces cerevisiae
Localització C 10/33

Títol Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions
Autor TAMAYO, C.   UBEDA, J.   BRIONES, A.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346
Descriptors Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica
Localització C 14/57

Títol Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must.
Autor LARUE, F.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811
Descriptors Esterol Activitat fermentativa Most
Localització C 12/99

Títol Reserve carbohydrates metabolism in the yeast Saccharomyces cervisiae
Autor FRAN?OIS, J.   PARROU, J. L.  
Dades Font FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - september 2001 - V: - N: 25, Pg: 125-145
Descriptors Glicogen Glicolisi Trahalosa Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/74

Títol Role of Phosphatidylinositol (PI) in ethanol production and ethanol tolerance by a high ethanol producing yeast
Autor CHI, Z.   KOHLWEIN, SD.   PALTAUF, F.  
Dades Font Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 22- N: , Pg: 58-63
Descriptors Inositol Etanol Produccio Saccharomyces
Localització C 1/88

Títol Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast
Autor SHEN, BO   HOFMANN, STEFAN   JENSEN, RICHARD G.   BOHNERT, HANS  
Dades Font Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52
Descriptors Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/110

Títol Secretion of B-1,3-Glucanases by the yeast Pichia membranifaciens and its possible role in the biocrontrol of Botrytis cinerea causing grey mold disease of the grapevine
Autor MASIH, E.I.   BERNARD, P.  
Dades Font Current Microbiology ISSN: 0343-8651 - 2002 - V: 44- N: , Pg: 391-395
Descriptors Llevats Pichia membranifaciens Biocontrol Botrytis cinerea Malalties de la vinya Vinya
Localització C 16/23

Títol Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines?
Autor DELFINI, C.   BARDI, L.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530
Descriptors Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi
Localització 634.814 SIM

Títol Signalling Stress in Yeast
Autor IGUAL, J. C.   ESTRUCH, F.  
Dades Font Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - 2000 - V: 38- N: 4, Pg: 263-276
Descriptors Llevats Estres Canvis genetics Sintesi de proteines Integritat cel lular Saccharomyces cerevisia Calor Nutrients
Localització C 12/54

Títol Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice
Autor HERRERO, M. et al.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51
Descriptors Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio
Localització C 2/20

Títol Single point mutations in various domains of a plant plasma membrane H+-ATPase expressed in Saccharomyces cerevisiae increase H+-punping and permit yeast growth at low pH
Autor MORSOMME, P.   KERCHOVE D'EXAERDE, A.   MEESTER, S.   THINES, D.   GOFFEAU, A.   BOUTRY, M.  
Dades Font The EMBO journal ISSN: 0261-4189 VOL 15 - 1996 - V: - N: 20, Pg: 5513-5526
Descriptors Mutacio ATPasa Plasma Membrana plasmatica Nicotiana plumbaginifolia Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 7/105

Títol Specificity of the constitutive hexose transport in yeast
Autor HEREDIA, C.F.   SOLS, A.   DELAFUENTE, G.  
Dades Font European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 5 - 1968 - V: - N: , Pg: 321-328
Descriptors Llevats Transport Hexosa
Localització C 6/109

Títol Steady state kinetic studies of purified yeast plasma membrane proton-translocating ATPase
Autor KOLAND, J. G.   HAMMES, G. G.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry - maig 1986 - V: - N: 13, Pg: 5936-5942
Descriptors Cinesi Membrana plasmatica ATPasa Llevats Translocacio de protons
Localització C 3/131

Títol Sterol content as a character for selecting yeast strains in enology
Autor GIUDICI, P.   GUERZONI, M.E.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 21 - - V: - N: , Pg: 5-14
Descriptors Esterol Llevats Enologia
Localització C 12/144

Títol Sterol uptake in the yeast, saccharomyces cerevisiae
Autor SALERNO, L.F.   PARKS, L.W.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2760 VOL 752 - 1983 - V: - N: , Pg: 240-243
Descriptors Ergosterol Saccharomyces cerevisiae Esterol
Localització C 13/113

Títol Structure of yeast plasma membrane H+-ATPase: comparison of activated and basal-level enzyme forms
Autor TANFANI, F.   LAPATHITIS, G.   BERTOLI, E.   KOTYK, A.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 VOL 1369 - 1998 - V: - N: , Pg: 109-118
Descriptors H+-ATPasa Estructura secundaria Llevats Membrana plasmatica
Localització C 12/5

Títol Targets for wine yeast strain development
Autor PRETORIUS, I.S.   BAUER, F.F.   DU TOIT, M.   VAN RENSBURG, P. VIVIER, M.A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 401-420
Descriptors Objectius Llevats Vi Desenvolupament
Localització 663.2 SYM

Títol The C-terminus of yeast plasma membrane H+-ATPase is essential for the regulation of this enzyme by heat shock protein Hsp30, but not for stress activation
Autor BRALEY, R.   PIPER, P.W.  
Dades Font FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 418 - 1997 - V: - N: , Pg: pp.123-126
Descriptors Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Xoc de calor HATPasa
Localització C 12/149

Títol The Effect of sulphur dioxide on yeast growth during natural and inoculated wine fermentation
Autor HEARD, G. M.   FLEET, G. H.  
Dades Font Australian and New Zealand Wine Industry Journal ISSN: 0819-2421 VOL 3 - novembre 1988 - V: - N: 3, Pg: 57-60
Descriptors Vi Fermentacio Llevats Creixement Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 3/3

Títol The Measurement of yeast flocculence and its significance in brewing
Autor HELM, E.   THORNE, R. S. W.   NOHR, B.  
Dades Font Wallerstein laboratory communication - desembre 1953 - V: - N: , Pg: 315-326
Descriptors Llevats Floculacio Determinacio Cervesa
Localització C 1/7

Títol The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process
Autor CHARPENTIER, M.   ORS, P.   HENNEGUIN, D.   DUTEURTRE, B.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio
Localització C 2/74

Títol The Yeast makes the Wine: Concepts for a market-conform wine style dependent upon vintage
Autor BURGER, K.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 505-523
Descriptors Elaboracio de vi Llevats Vi Vintage Comercialitzacio vitivinicola

Títol The development of non-foaming yeast strains for wine-making
Autor ESCHENBRUCH, R.   RASSELL, J. M.  
Dades Font VITIS ISSN: 0042-7500 - 1975 - V: - N: 14, Pg: 43-47
Descriptors Vinificacio Vi
Localització C 8/81

Títol The effect of altered membrane sterol composition on the temperature dependence of yeast mitochondrial ATPase
Autor COBON, G.S.   HASLAM, J.M.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications - 1973 - V: - N: 52, Pg: 320-326
Descriptors ATPasa Esterol Llevats
Localització C 13/41

Títol The effect of juice clarity and several condictions promoting yeast growth on fermentation rate, the production of aroma components and wine quality
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 2 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 71-81
Descriptors Vi Aroma Fermentacio
Localització C 9/18

Títol The functional importance of structural features of ergosterol in yeast
Autor NES, W.R.   SEKULA, B.C.   NES, W.D.   ADLER, J.H.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 253 - September 1978 - V: - N: 17, Pg: 6218-6225
Descriptors Ergosterol Llevats Estructura
Localització C 13/117

Títol The heat shock and ethanol stress responses of yeast exhibit extensive similarity and functional overlap
Autor PIPER, P. W.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 134, Pg: 121-127
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Estres d'etanol Llevats Tolerancia d'estres Membrana plasmatica H+-ATPasa Proteines Encavalcament Xoc de calor
Localització C 23/75

Títol The impact of yeast addition on the original character of slovak wines
Autor PATKOVA, J.   NOVAKOVOVA, K.   JUNGOVA, O.   KOTES, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Vi Eslovaquia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol The incidence of killer activity of non-Saccharomyces yeasts towards indigenous yeast species of grape must:potential application in wine fermentation
Autor YAP,N.A   DE BARROS LOPES, M   LANGRIDGE,P   HENSCHKE,P.A  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - april 2000 - V: - N: 89, Pg: 381-389
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Raim Most Vi Fermentacio
Localització C 15/72

Títol The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation
Autor TAYLOR, G.T.   THURSTON, P.A.   KISOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227
Descriptors Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt
Localització C 13/48

Títol The influence of some yeast strains isolated from the viticultural region Panciu (Romania) upon the quality of the wines obtained from the indigenous cultivar Feteasca Regala
Autor CAMPEANU, G. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 516-523
Descriptors Llevats Romania Viticultura Qualitat del vi Feteasca regala
Localització 663.254 IN V

Títol The involvement of trehalose in yeast stress tolerance
Autor D?AMORE, T.   CRUMPLEN, R.   STEWART, G.G.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology ISSN: 0169-4146 VOL 7 - 1991 - V: - N: , Pg: 191-196
Descriptors Tolerancia d'estres Llevats Trehalosa
Localització C 12/24

Títol The mechanism of transmembrane glucose transport in yeast: evidence for phosphorylation, associated with transport
Autor VAN STEVENINCK, J  
Dades Font Archives of biochemistry and biophysics - 1969 - V: - N: 130, Pg: 544-252
Descriptors Llevats Transport Glucosa
Localització C 9/2

Títol The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/3

Títol The yeast H+-ATPase gene is controlled by the promoter bindig factor TUF
Autor CAPIEAUX, E.   VIGNAIS, M. L.   SENTENAC, A.   GOFFEAU, A.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry - maig 1989 - V: - N: 13, Pg: 7437-7446
Descriptors Llevats ATPasa Genetica Factor TUF Membrana plasmatica
Localització C 24/55

Títol Thermotolerance and trehalose accumulation induced by heat shock in yeast cells of Candida albicans
Autor ARGUELLES, J.C.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 146 - 1997 - V: - N: , Pg: 65-71
Descriptors Trehalosa Xoc de calor Candida albicans
Localització C 12/13

Títol Transient hyperpolarization of yeast by glucose and ethanol
Autor VAN DER MORTEL, J. B. J.   MULDERS, D.   KORTHOUT, H.   THEUVENET, A. P. R.   BORST-PAUWELS, G. W. F. H.  
Dades Font Biochimica et Biophysica - 1988 - V: - N: 936, Pg: 421-428
Descriptors Hiperpolaritzacio Glucosa Etanol Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 23/70

Títol Trehalose- A stress protectant and stress indicator compound for yeast exposed to adverse conditions.
Autor MAJARA, M.   O?CONNOR-COX, E.S.C.   AXCELL, B.C.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 221-227
Descriptors Llevats Trehalosa
Localització C 12/95

Títol Vinification in Extreme Conditions Using Speciality Wine Yeast
Autor REID, G.C.   LOURENS, K.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 527-537
Descriptors Vinificacio Llevats Condicions ambientals

Títol Why use dried yeast for brewing your beers?
Autor FELS, S.   RECKELBUS, B.   GOSSELIN, Y.  
Dades Font Brewing and distilling international ISSN: 0020-6210 - 1998 - V: 29- N: 5, Pg: 17-19
Descriptors Llevats secs actius Cervesa Elaboracio de cervesa
Localització C 16/96

Títol Wine yeast strain identification
Autor DEGRE, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 309-315
Descriptors Vi Llevats Saccharomyces cerevisiae Identificacio Fermentacio Soques
Localització C 1/108

Títol Yeast Lipids
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.   TAYLOR, G.T.  
Dades Font Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266
Descriptors Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement
Localització C 13/110

Títol Yeast and its Importance to Wine Aroma
Autor LAMBRECHTS, M.G   PRETORIUS, S  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 2000 - V: - N: Special Issue, Pg: 97-129
Descriptors Llevats Vi Aroma Fermentacio

Títol Yeast lipids and membranes
Autor HUNTER, K.   ROSE A.H.  
Dades Font Yeasts - 1971 - V: - N: , Pg: 211-270
Descriptors Llevats Lipids Membrana
Localització C 14/6

Títol Yeast nitrogen demand: Selection criterion for wine yeasts for fermenting low nitrogen musts
Autor JIRANEK, V.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 266-269
Descriptors Nitrogen Llevats Vi Fermentacio Most
Localització 634.817 INT

Títol Yeast plasma membrane ATPase is essential for growth anh has homology with (Na+K), K+- and Ca- ATPases
Autor SERRANO, R.   KIELLAND-BRANDT, M. C.   FINK, G. R.  
Dades Font Nature VOL 319 - febrer 1986 - V: - N: , Pg: 689-693
Descriptors Plasma Membrana ATPasa ATP Enzims Potassi Calci Sodi Genetica Clons Plantes Fongs Cel.lula
Localització C 4/130

Títol Yeast quality: evaluation of the measurement methods.
Autor ISERENTANT, D.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28
Descriptors Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa
Localització C 5/51