Registres trobats: 136
Títol | Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics |
Autor | LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Acidificatoin des mouts et des vins. L'utilisation des acides L-tartrique, L-lactique et DL-malique |
Autor | CARVALHO, E |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 287-294 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid L-malic Acid L-lactic Acid DL-malic |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | After Seattle: the economics and politics of trade |
Autor | KARP, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 83-90 |
Descriptors | Economia Politica Mercat Sector vinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | An optimal wine production program model |
Autor | KALANOVIC, B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 175-176 |
Descriptors | Produccio Vi Model Optimitzacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Analisis del grado de infeccion de botrytis cinerea en mosto |
Autor | SELLA, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 257-264 |
Descriptors | Infeccio Malalties de la vinya Botrytis cinerea Most |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Analisis prospectivo de la innovacion tecnologica en el sector vitivinicola espa?ol |
Autor | GOMEZ LIMON, J.A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 157-162 |
Descriptors | Innovacio tecnologica Sector vitivinicola Espanya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Analyse objective de la qualite des vendages par spectrometrie infra-rouge a transformee de Fourrier (IRTF) et reseaux de neurones |
Autor | DUBERNET, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 215-222 |
Descriptors | Espectrometria Infraroig Analisi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Anciennes et nouvelles adversites de la vigne en Italie; importance de la protection integree |
Autor | BORGO, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 175-180 |
Descriptors | Proteccio integrada Malalties de la vinya Italia |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Application d'un modele de bilan hydrique et de la mesure de la temperature de couvert au diagnostic du stress hydrique de la vigne a la parcelle |
Autor | RIOU, CH. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Models hidrics Vinya Sol Temperatura Estres hidric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Applications de la spectroscopie FT-IR au controle de qualite des produit oenologiques |
Autor | PALMA, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 437-438 |
Descriptors | Espectrocopia FT-IR Control de qualitat Productes enologics |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Approache qualitative de la conservation des vins rouges fruites |
Autor | LEMPEREUR, V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 331-336 |
Descriptors | Conservacio Vi negre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Aptitud viticola de los suelos del sur del Urugay |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 125-132 |
Descriptors | Qualitat viticola Sol Uruguai Sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Assemblee des Regions Europeennes Viticoles (A.R.E.V.); vers une nouvelle approache des consommateurs |
Autor | MUSSOTTE, H, |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 119-126 |
Descriptors | Regions europees viticoles Consumidor Consum Europa Regions viticoles |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Assessing the global performance of the members of a wine tasting panel |
Autor | ALVELOS, H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 373-378 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Automatic methods as alternative to official methods for total and volatile acidity and reducing sugars determinations |
Autor | MIRANDA, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 429-436 |
Descriptors | Metodes automatics Acidesa volatil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Caracterisation de l'origine des vins par deux methodes d'analyses rapides. Application aux vins du Beaujolais, de Gaillac et de Tourraine |
Autor | BEGNAUD, F. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 379-380 |
Descriptors | Analisi rapid Origen del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Caracterisation de la composition en anthocyanes des principaux cepags de la Valle du Rhone |
Autor | PUECH, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 439-446 |
Descriptors | Composicio Antocians Vall de Rhone |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Caracterisation morphologique, aromatique et moleculaire des cepages de Moscato et reserches sur leurs rapports phylogenetiques |
Autor | COSTACURTA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 11-24 |
Descriptors | Caracteritzacio morfologica Caracteritzacio aromatica Caracteritzacio molecular Filogenesi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Caracterizacion de taninos enologicos disponibles en el mercado chileno y sus efectos sobre un vino c.v Merlot durante la crianza |
Autor | PENA NEIRA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 121-128 |
Descriptors | Tanins enologics Mercat Xile Merlot Crian?a |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Caracterizacion organoleptica de vinos finos de Jerez sometidos a crianza biologica dirigida |
Autor | MESA, J.J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 337-338 |
Descriptors | Caracteristiques organoleptiques Vi Xeres Crian?a biologica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Change of primary aroma components during grape ripening, processing and winemaking |
Autor | PAPARGIRIOU, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 69-74 |
Descriptors | Canvi Components Aroma Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Changes in concentration of procyanidins and antocyanins during the production of the Plavac mali wine from Dingac and Postup localities |
Autor | GRACIN, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 247-254 |
Descriptors | Procianidins Concentracio Antocianins |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Classification de vins par analyse spectroscopique moyen infra rouge a transmission de leur extrait sec |
Autor | PICQUE, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 481-482 |
Descriptors | Analisi espectroscopic Infraroig Classificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides |
Autor | RIOU, V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262 |
Descriptors | Comportament coloidal Tanins Polisacarids |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry |
Autor | ANTOCE, O.A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284 |
Descriptors | Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Competition pour l'usage des sols viticoles sur des terroirs bordelais , exemple de trois communes de l'Entre-Deux Mers |
Autor | CHERY, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 115-116 |
Descriptors | Us del sol Sol viticola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins |
Autor | FORNAIRON, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Oxigen |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Consumer behavior and marketing strategies |
Autor | MOULTON, K. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 127-134 |
Descriptors | Consumidor Comportament Marqueting Consum Vi Estrategies de marketing Sector vitivinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Control y evaluacion economica de la fertilizacion de la vid en la produccion integrada |
Autor | CABALLERO, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 245-252 |
Descriptors | Control Economia Fertilitzacio Vinya Produccio integrada |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Controle de la fermentation malolactique des vins: emploi du lysozyme |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 95-100 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Lisozim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Controle microbiologique des vins: utilisation de l'ATP metrie |
Autor | CAO-THANH, B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 403-408 |
Descriptors | Control microbiologic Vi ATP |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Denominations d'origine: tribut a la valorisation de l'economie regionale |
Autor | RIBEIRO DE ALMEIDA, A. LIMPO FARIA, A. CABRAL, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 35-40 |
Descriptors | Denominacio d'origen Economia regional Sector vitivinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Determination de la quantite d'anthocyanines des raisins Cabernet Sauvignon bresiliens sur cinq systemes de conduite de la vigne |
Autor | ROSIER, J.P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 277-280 |
Descriptors | Antocianins Quantitat Cabernet sauvignon Brasil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Determination of non-volatile organic acids of wine via gas chromatography |
Autor | SKORBANOVA, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 447 |
Descriptors | Acid organic Compostos no volatils Cromatografia de gasos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Diagnostic et evolution du marche bresilien de vin |
Autor | MIELE, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 73-82 |
Descriptors | Evolucio Mercat Vi Brasil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Dosage de l'ocratoxine A dans le vin par chromatographie liquide a haute performance- detection a reseau de photodiodes (CLHP-DRP) et chromatographie en phase gazeuse- discriminateur de masse (CG-DM) |
Autor | SOLEAS, G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 203-214 |
Descriptors | Ocratoxina A Cromatografia liquida Cromatografia de gasos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Efecto del empleo de activadores de fermentacion sobre la cinetica fermentativa y la produccion de compuestos volatiles secundarios |
Autor | VALERA, F. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 349-356 |
Descriptors | Activadors Fermentacio Cinetica fermentativa Compostos volatils secundaris |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Efectode la lisosima com inhibidor de las bacterias lacticas |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 365-371 |
Descriptors | Lisozim Bacteris lactics Inhibidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Efectos de los clarificantes sobre la composicion proteica de mostos y vinos blancos |
Autor | ALVAREZ, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 449-456 |
Descriptors | Clarificant Efectes Composicio proteica Most Vi blanc |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanins in wine model systems |
Autor | LAUREANO, O. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 9-16 |
Descriptors | SO2 Transformacio Antocianins Proantocianins Vi Anhidrid sulfuros |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of soil type and nitrogen fertilization on nitrogen content of mist and fermentation rate |
Autor | CONRADIE, W,J, |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 253-254 |
Descriptors | Sol Nitrogen Fertilitzacio Fermentacio Most |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effecto del nivel de fertilizacion sobre la produccion y la calidad del fruto de Vitis vinifera L. cv. Verdejo |
Autor | MARTIN PENA, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 79-84 |
Descriptors | Fertilitzacio Produccio Qualitat Vitis vinifera L Verdejo Vinya Fruit |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68 |
Descriptors | Glicerol Llevats Fermentacio Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine |
Autor | MOIO, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340 |
Descriptors | Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Efficiency of nitrogen fertilization of grapevine cultivated on sands depending on the time of application |
Autor | SUTEU, G.E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 73-78 |
Descriptors | Nitrogen Fertilitzatio Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El papel de la OIV en materia de practicas enologicas. La heterogeneidad actual del vino como concepto: la necesidad de adaptar la informacion a dar la consumidor |
Autor | LEZA, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 7-12 |
Descriptors | OIV Practiques enologiques Consumidor Informacio Vi Comer? internacional Informacio al consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Elements de la conduite du vignoble favorisant la protection du terroir et l'expression de ses vins |
Autor | CARBONNEAU, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 189-200 |
Descriptors | Proteccio de la vinya Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Essai d'analyse propective des enjeux dans le secteur vitivinicole |
Autor | TRAVERSAC, J.B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 207-208 |
Descriptors | Sector vitivinicola Analisi prospectiu |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Estudio de la madurez fenolica en uvas |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 457-462 |
Descriptors | Maduresa fenolica Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etat actuel du secteur de la vigne et du vin de l'Ukraine |
Autor | AVIDZBA, A.M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 91-96 |
Descriptors | Sector vitivinicola Vi Ucrania Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etat et perspectives du developpement du marche du raisin et du vin en Ukraine |
Autor | AVIDZBA, A.M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 63-68 |
Descriptors | Ucrania Desenvolupament Mercat Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Ethylene (ETU) and propylenethiourea (PTU) residues in wine |
Autor | OTTENEDER, H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 193-200 |
Descriptors | Etile Propilenetioure Residus Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude de l'aptitude du raisin Cabernet Sauvignon a l'obtention de vins rouges bresiliens de qualite |
Autor | CRIVELLARO GUERRA, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 27-32 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Vi negre Brasil Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude des potentialites oenologiques des cepages Marselan et Caladoc en conditions mediterraneennes |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 239-243 |
Descriptors | Marselan Caladoc Pontencials enologics Condicions mediterranies |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude des proprietes antiradicalaires et antioxidantes de differentes substances solubles en milieu hydroalcoolique. comparaison avec les performances de l'anhydride sulfureux |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 107-120 |
Descriptors | Propietats antiradicalaries Propietats antioxidants Substancies solubles Anhidrid sulfuros |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude sur le marche du vin en Suisse: Habitudes de consommation et d'achat, image |
Autor | MIAUTON, M.H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 145-150 |
Descriptors | Mercat viticola Suissa Consumidor Consum |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etudes sur les usages et attitudes des consommateurs envers les vins en Chine: Canton, Shangai et Pekin, Hong-Kong |
Autor | BERGER, J.F. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 97-106 |
Descriptors | Consumidor Xina Vi Consum Pekin Hong Kong Shanghai |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evaluation de la qualite du produit, pur contribuer a rendre les systemes productifs vitivinicoles et leurs itineraires techniques durables, par le biais de la nouvelle methode denommee cimc |
Autor | CARGNELLO, G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 207-214 |
Descriptors | Qualitat Sistemes de produccio vitivinicola Sector vitivinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evaluation et pronostic de la qualite du vin rogue de table |
Autor | KOUDRITSKAIA, T. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 427-428 |
Descriptors | Qualitat Vi negre Vi de taula |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evaluation oenologique et selection de souches de levures issues de l'ile de Santorin en vue d'ameliorer la qualite des vins produits |
Autor | LANARIDIS, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 43-52 |
Descriptors | Avaluacio enologica Llevats Seleccio Qualitat del vi Millora Illa de Santorin |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolution de la qualite des vins blancs et rouges en relation avec plusieurs souches de levures en etat de charge-manque et azote/elevage sur lie |
Autor | BERGER, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 181-186 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Evolucio Qualitat del vi Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Facteurs biochimiques et physico-chimiques influen?ant la liberation des mannoproteines de levures |
Autor | VICHOT, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 263-269 |
Descriptors | Factors bioquimics Factors fisico-quimics Mannoproteines Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Gestion de la production viticole: quels outils d'aide a la decision pour demain? |
Autor | RAYNAL, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 255-256 |
Descriptors | Produccio viticola Gestio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Gestion des eaux de rin?age de pulverisation |
Autor | ROCHARD, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 223-230 |
Descriptors | Gestio de l'aigua Pulveritzacio Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines |
Autor | COIMBRA, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236 |
Descriptors | Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influence of the enzyme treatment in terpenol compounds of Maria Gomes white wines from two different harvests |
Autor | ROCHA, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 471-472 |
Descriptors | Enzims Tractament Vi blanc Terpenol |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influence of water deficit on synthesis and concentration of skin phenolic compounds during the berry growth of Vitis Vinifera L. ev Shiraz |
Autor | OJEDA, H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 69-70 |
Descriptors | Deficit hidric Compostos fenolics Influencia Vitis vinifera L |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de la inoculacion de cepas comerciales de levadura y parametros ambientales en el proceso de eleaboracion de los vinos de Jerez |
Autor | INFANTE, J.J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 417-426 |
Descriptors | Inoculacio Vinya Llevats Vinificacio Vi Xeres |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de la utilizacion de levaduras seleccionadas y enzimas en el contenido de alcoholes superiores y esteres en vino blanco seco de la variedad Moscatel |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 271-276 |
Descriptors | Llevats Enzims Alcohol Vi blanc Moscatell |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia del terruno en la microbiota epifitica de la uva |
Autor | VILA, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 483-488 |
Descriptors | Terruno Microbiota epifitica Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Integrated production of wine (IPW): the South African system as a consumer guarantee |
Autor | TROMP, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 215-222 |
Descriptors | Produccio integrada Vi Sud Africa Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Interet de la cartographie des preferences pour traduire les responses hedoniques des consommaterus en donnees vitivinicoles exploitables |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 69-72 |
Descriptors | Cartografia Regions vitivinicoles Explotacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Introduction et rehabilitation de la vigne dans le Sahara tunisien |
Autor | BEN-SALEM, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 37-44 |
Descriptors | Introduccio de la vinya Rehabilitacio de la vinya Sahara Vinya Africa |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines |
Autor | RAUHAUT, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106 |
Descriptors | Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Investigations on effect of NaC1 and Na"S04 salinity on chlorophyll and proline content in grape genotypes |
Autor | TAMBE, T.B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 45-54 |
Descriptors | NaC1 NaS04 Salinitat Clorofil?la Genotip |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Investigations on the influence of different soil tillage systems on soil erosion and surface runoff in hilly land sites |
Autor | SCHALLER, K. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 107-114 |
Descriptors | Influencia Sol Erosio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Irrigation management for grape quality in Argentina |
Autor | PEREZ PENA, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 61-62 |
Descriptors | Irrigacio Qualitat del raim Argentina Reg Aigua |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Isotopic analyses of wine and of products derived from grape |
Autor | GUILLOU, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 223-228 |
Descriptors | Analisi isotopic Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | L'acidification des vins a l'aide de resines echangeuses de cations forts |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 285-286 |
Descriptors | Acidificacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | L'amelioration du convoyeur pour la creation de nouvelles varietes a raisin de table roumaines |
Autor | OPREA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Varietats Raim de taula Millora |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | L'analyse sensorielle: un nouvel outil pour apprecier la qualite du raisin de table |
Autor | CHARMONT, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 201-206 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat del raim Raim de taula |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La genomique donctionnelle appliquee aux levures oenologiques |
Autor | BLONDIN, B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 53-60 |
Descriptors | Genomica funcional Llevats enologics Enologia Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La necessite et l'importance des analyses previsionnelles et prospectives dans le secteur des boissons spiritueuses d'origine vitivinicole, notamment par rapport a d'autres denrees alimentaires |
Autor | ALBRECHT, W. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 195-202 |
Descriptors | Analisi Sector vinicola Vi espirituos Espirituos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La reflectance du sol et de l'environnement de la vigne sont des parametres importants dans la notion de terroir |
Autor | ROBIN, J.P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 141-154 |
Descriptors | Reflectan?a Sol Medi ambient Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La stabilisation des vins contre les tartrats de calcium avec l'utilisation du sorbet Termoxid-3A |
Autor | TARAN, N. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 25-26 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi Tartrats Calci Termoxid-3A |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La stabilisation tartrique des vins par la carboxymethylcellulose |
Autor | CHACHEREAU, J.C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 17-24 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Carboximeticel?lulosa |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La structure sociale de la production de vin en Italie |
Autor | BUSNENGO, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 13-24 |
Descriptors | Societat Produccio vinicola Italia Estrategies Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La viticulture de montage ou en forte pente |
Autor | FREGONI, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 95-98 |
Descriptors | Viticultura Muntanya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Le facteur culturel dans l'economie vitivinicole du XXIe siecle |
Autor | MALDONADO ROSSO, J |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 203-206 |
Descriptors | Cultura Economia Viticultura Segle XXI |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Le plomb et le cadmium dans les raisins et les vins |
Autor | CATARINO, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 187-192 |
Descriptors | Cadmi Raim Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les arrets de fermentation |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 341-348 |
Descriptors | Fermentacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les aspects sociaux du secteur viticole italien: l'apport des caves cooperatives |
Autor | BUSNENGO, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 25-34 |
Descriptors | Aspectes socials Sector viticola Italia Caves Cooperatives Estrategies |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les methodes d'evaluation de la vie biologique des sols; acquisition de references en vignoble mediterraneen |
Autor | CHANTELOT, E |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 265-266 |
Descriptors | Metode d'avaluacio Biologia Sol |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les outils economiques de pilotage d'une appellation. Comment anticiper les evolutions de la demande pour les AOC de la Valle du Rhone? |
Autor | VILLARET, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 217-218 |
Descriptors | Economia Evolucio Demanda AOC Vall de Rhone Denominacio d'origen Fran?a |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les paysages vitivicoles: un enjeu du 21eme siecle pour la promotion de la filiere viticoles |
Autor | ROCHARD, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 55-62 |
Descriptors | Paisatge viticola Promocio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les polysaccharides du vin |
Autor | DOCO, TH. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 33-41 |
Descriptors | Polisacarids Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Lesproanthocyanidines du raisin |
Autor | SOUQUET, J.M |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Proantocianidins Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Mejora del control de la calidad en la vinificacion de vinos tintos mediante la medina en linea de la densidad |
Autor | DEL ALAMO, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 473-480 |
Descriptors | Control de qualitat Vinificacio Vi negre Linia de densitat |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Menace des ressources naturelles par des AOX |
Autor | MULLER, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 273-276 |
Descriptors | Recursos naturals AOX |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Mise en bouteilles: evaluation de la qualite |
Autor | BRUETSCHY, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 381-388 |
Descriptors | Embotellament Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Modalites d'elevage et qualite des vins rouges de Loire |
Autor | BRUETSCHY, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 389-396 |
Descriptors | Qualitat del vi Vi negre Loire |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | New genetic capacities of the Teinturier type for red wines and nonalcoholic couloured juice |
Autor | AVRAMOV, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 231-238 |
Descriptors | Capacitats genetiques Teinturier Vi negre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | New taxation system on wine in Hungary, economic and social consequencies |
Autor | BOTOS, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 219-222 |
Descriptors | Impostos Hongria Consequencies |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nouveau procede de stabilisation tartrique des vins |
Autor | GABAS, N. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 245-246 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Ochratoxin A content in wines: relationship with grape variety and oenological conditions |
Autor | MOIO, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 201-202 |
Descriptors | Ocratoxina A Vi Varietats de raim Condicions enologiques |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Particularidades del marketing vitivinicola en zonas turisticas. El caso de la denominacion de origen Tacaronte-Acentejo en Tenerife |
Autor | GODENAU, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 135-144 |
Descriptors | Marqueting Sector vitivinicola Tacoronte Acentejo DO Tenerife Turisme Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Phenolic response as berry protection against salicylic acid elicitation |
Autor | KRAEVA, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 93-94 |
Descriptors | Resposta fenolica Acid salicilic Raim Baia |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Planing for sucesss: Organisational life cycles in New Zealand wineries |
Autor | BEVERLAND, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 41-48 |
Descriptors | Nova Zelanda Organitzacio Cellers Industria vinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Preservation et valorisation de la diversite naturelle des souches de levures de vinification en Valle du Rhone |
Autor | COLAS, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 295-302 |
Descriptors | Diversitat natural Llevats Vinificacio Vall de Rhone |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Protection des ressources d'eau a l'aide des stations de traiement a plantes |
Autor | MULLER, D |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 269-272 |
Descriptors | Proteccio Recursos hidrics |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Protection des ressources d'eau par un nettoyage et une desinfection respectueux de l'environnement |
Autor | MULLER, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 181-188 |
Descriptors | Recursos hidrics Aigua Neteja Desinfeccio Medi ambient |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Quelles vins pour le troisieme milleneaire? Equipe de travail, themes etudies, deroulement de l'enquete, liste des experts. Enquete propective: quels vins a l'aube du 3eme millenaire |
Autor | PALY, A. ROUSSEY, S. CABOCHEsEIGLE, R. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 113-118 |
Descriptors | Enquesta Sector vinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Quelques facteurs pour le developpement des prix sur le marche allemand des vins en vrac |
Autor | SEIDEMANN, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 167-174 |
Descriptors | Desenvolupament Preu Alemanya Vi Sector vinicola Alemania |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Recherche sur l'application chez nous d'une nouvelle methode de controle de qualite |
Autor | SPERA, G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 177-186 |
Descriptors | Control de qualitat Metode Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Regards sur la viticulture. Bases prospectives |
Autor | ROUQUIE, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Viticultura Vinya Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura |
Autor | GARIJO, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84 |
Descriptors | Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Ressources genetiques de la vigne du point de vue des differents systemes de sa production |
Autor | MELKONIAN, V.V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 25-28 |
Descriptors | Recursos genetics Sistemes de produccio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Saccharomyces SPP on grapes. Importance of fungicides and natural vectors |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 409-416 |
Descriptors | Saccharomyces spp Raim Fungicides |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Seguimiento de la dinamica poblacional de levaduras en fermentaciones vinicas industriales mediante tecnicas moleculares |
Autor | PUIG PUJOL, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 171-180 |
Descriptors | Dinamica poblacional Llevats Fermentacion industrial Tecniques moleculars |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Soil microbial biomass in vineyard soils with respect to different weed control systems |
Autor | REUTER, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 155-161 |
Descriptors | Sol Biomassa Vinya Control Males herbes |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc) |
Autor | BUDIC-LETO, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402 |
Descriptors | Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Strategie de developpement du secteur vitivinicole de la Republique de Moldavie |
Autor | CIUTAC, N, |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 49-54 |
Descriptors | Republica de Moldavia Sector vitivinicola Desenvolupament |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Sustainig grape productivity through nutrients diagnosis of petioles - a survey analysis |
Autor | BHAKARE, B.D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 85-92 |
Descriptors | Produccio Raim Nutrients |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Sustaining productivity in viticulture under adverse conditions in India |
Autor | TAMBE, T.B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 281-287 |
Descriptors | Productivitat Viticultura Condicions adverses India |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Technological measures against the off-flavour Bockser (formation of hydrogensulphide flavours) during the pocessing of grapes for white wine |
Autor | GOSSINGER, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 463-470 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Raim Hifrogensulfid Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The influence of controlled water inputs on grape quality in warm regions |
Autor | POSSINGHAM, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 63-68 |
Descriptors | Sistema de reg Influencia Qualitat del raim Zones calides |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines |
Autor | LAMBRECHTS, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The sustainable winery and enviro-economic approach to consumer demand |
Autor | DOBELMANN, J.K. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 107-112 |
Descriptors | Consumidor Demanda Mercat vitivinicola Consum |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Tools to improve the effectiveness of segmentation in wine making |
Autor | POMARICI, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 187-194 |
Descriptors | Millora Segmentacio Vinificacio Efectivitat |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Un referentiel national production integree des raisins pour les vignobles fran?ais |
Autor | COULON, T. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 163-174 |
Descriptors | Produccio integrada Raim Fran?a |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Un systeme d'information econimique: un outil prospectif d'aide a la decision pur la filiere vitivinicole |
Autor | DUBOS, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 165-166 |
Descriptors | Informacio Economia Vitivinicultura Sector vitivinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Variations in the fermentation aroma in wines of the Greek white cultivar Savatiano, vinified in barrel or in satinless steel container |
Autor | KARAGIANNIS, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 313-320 |
Descriptors | Fermentacio Aroma Vi blanc Grecia Savatiano Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Vers l'obtention de varietes de vigne resistantes a l'oidium et au mildiou par les methodes conventionnelles et biotechnologiques |
Autor | BOUQUET, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 55-60 |
Descriptors | Varietats de la vinya Resistencia de la vinya Oidium Oidi Mildiu Metodes biotecnologics Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Vinet- reseau transnational pour l'amelioration de la formation environnementale dans la viticulture |
Autor | MULLER, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 209-215 |
Descriptors | Millora Formacio Medi ambient Viticultura |
Localització | 634.8:663.2 CON |