Registres trobats: 34
Títol | A mechanistic Study of Alkylpyrazine Formation in Model Systems. |
Autor | RIZZI, G. P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 20 - 1972 - V: - N: 5, Pg: 1081-1085 |
Descriptors | Pirazina Aminoacid Alquilpirazina |
Localització | C 3/8 |
Títol | A model that links growth and secondary metabolite production in plant cell suspension culture |
Autor | GUARDIOLA, J. IBORRA, J.L. CANOVAS, M. |
Dades Font | Biotechnology and bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 46 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 291-297 |
Descriptors | Metabolite Produccio Cel?lules |
Localització | C 10/71 |
Títol | A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation |
Autor | MALCORPS, P. CHEVAL, J.M. JAMIL, S. DUFOUR, J.P. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53 |
Descriptors | Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA |
Localització | C 13/92 |
Títol | Accumulation of volatile oak compounds in a model wine stored in American and Limousin oak barrels |
Autor | SPILLMAN, P.J. ILAND, P.G. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Graper and Wine Research - 1998 - V: 4- N: , Pg: 67-73 |
Descriptors | Roure Vi Extraccio Components volatils Volatilitat Barriques |
Localització | C 12/48 |
Títol | Adsorption of Protein by Bentonite in a Model Wine Solution |
Autor | BLADE, H. BOULTON, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 193-199 |
Descriptors | Bentonita Proteines Vi Absorcio |
Localització | C 4/140 |
Títol | An optimal wine production program model |
Autor | KALANOVIC, B. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 175-176 |
Descriptors | Produccio Vi Model Optimitzacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Application of activated sludge model n?1 to biological treatment of pure winery effluents: case studies |
Autor | STRICKER, A.E. RACAULT, Y. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 387-392 |
Descriptors | Calibracio Efluents vitivinicoles Enologia Celler |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial |
Localització | C 1/60 |
Títol | Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLD, R.A. NOBLE, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi |
Localització | C 18/126 |
Títol | Chemical alterations provoked by lactobacillus hilgardii and lactobacillus fructivorans in model fortified wines |
Autor | AZEVEDO, A. HOGG, T. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 435-438 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Lactobacillus fructivorans |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides |
Autor | RIOU, V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262 |
Descriptors | Comportament coloidal Tanins Polisacarids |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems |
Autor | BURSEY, M. M. COBB, C. S. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199 |
Descriptors | Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi |
Localització | C 4/11 |
Títol | Compartmental redistribution and long-distance transport of abscisic acid (ABA) in plants as influenced by environmental changes in the rhizosphere - a biomathematical model |
Autor | SLOVIK, S. DAETER, W. HARTUNG, W. |
Dades Font | Journal of experimental botany - agost 1995 - V: - N: 289, Pg: 881-894 |
Descriptors | Acid abscisic Redistribucio compartimental Informatica Biomatematica pH Comunicacio peu-arrel Comunicacio arrel-peu |
Localització | C 10/2 |
Títol | Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanins in wine model systems |
Autor | LAUREANO, O. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 9-16 |
Descriptors | SO2 Transformacio Antocianins Proantocianins Vi Anhidrid sulfuros |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Environmental impact rating system for agrochemicals: the South African model |
Autor | ADDISON, M. ALLSOPP, E. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and World demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Impacte mediambiental Sud Africa Mesures Agroquimica Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | First approaches of molecular mapping in a model population derived from the crossing of the grapevine varieties Regent x Lemberger |
Autor | BUCK, S. ZYPRIAN, E. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 203-207 |
Descriptors | Vitis Vinya Mapa genetic Marcadors moleculars Resistencia Malalties de la vinya |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Hydrogen sulfide formation during fermentation: Effect on nitrogen composition in model grape musts |
Autor | HENSCHKE, P.A. JIRANEK, V. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 172-184 |
Descriptors | Sulfur d'hidrogen Fermentacio Compostos del nitrogen Mosts Nitrogen |
Localització | 634.817 INT |
Títol | In Vivo Analysis of Metabolic Dynamics in Sacharoyces cerevisiae: II. Mathematical Model |
Autor | Rizzi, M Baltes, M. Theobald, U. Reuss, M. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 55 - December 1997 - V: - N: 4, Pg: 592-608 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glicolisi |
Localització | C 15/15 |
Títol | Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki BERNHARD, R.A |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614 |
Descriptors | Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid |
Localització | C 6/66 |
Títol | Kinetic model for nitrogen-limited wine fermentations |
Autor | CRAMER, AMANDA C. VLASSIDES, SOPHOCLES BLCK, DAVID E. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - January 2002 - V: 77- N: 1, Pg: 49-60 |
Descriptors | Vi Model matematic Etanol Fermentacio |
Localització | C 12/38 |
Títol | Lactic acid bacteria: model systems for in vivo studies of sugar transport and metabolism in gram-positive organisms |
Autor | THOMPSON, John |
Dades Font | Biochimie - 1988 - V: - N: 70, Pg: 325-336 |
Descriptors | Potencial PEP Cicles futils Bacteriostasi Cicle glicosic 31P-NMR in vivo Acid lactic Metabolisme Regulacio del transport de sucre |
Localització | C 1/77 |
Títol | Les consequencies del model de desenvolupament urbanistic en el consum d'aigua |
Autor | INIESTA GIRONA, J.J. |
Dades Font | Kesse ISSN: 1136-7857 - Desembre 2004 - V: XI- N: 37, Pg: 16-24 |
Descriptors | Desenvolupament urbanistic Consum d'aigua Influencia Tarragona Torredembarra Aigua |
Localització | C 18/115 |
Títol | Metodologia para la zonificacion de areas vitivicolas: apliacion en una area model del Penedes |
Autor | HERRERO, C. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Zonificacio Arees viticoles Penedes |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Model studies on the coordination of copper in biological systems. The deprotonated peptide nitrogen as a potential binding site for copper (II) |
Autor | KRONECK, M.H. VORTISCH, V. HEMMERICH, P. |
Dades Font | European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 109 - 1980 - V: - N: , Pg: 603-612 |
Descriptors | Coure Potenciometria Histidina Cisteina Bioquimica Analisi quimica Peptid Espectrofotometria Nitrogen Proteines |
Localització | C 6/42 |
Títol | New viticultural productive model research in latium relating to the consumer's challenge |
Autor | SPERA, G. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Poster presentations: benefits and risks of alternative viticultural practices, Pg: 292-299 |
Descriptors | Viticultura Produccio Consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Prediction of fermentation behavior by a kinetic model, The |
Autor | BOULTON, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 40-44 |
Descriptors | Fermentacio Control Temperatura Model cinetic |
Localització | C 8/106 |
Títol | Preliminary studies with coated-wire electrodes for malate, lactate and tartrate ions in model solutions |
Autor | BOULTON, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 289-291 |
Descriptors | Ions Ionitzacio Vi Fermentacio malolactica Lactat Tartrat Electrode Analisi Precipitacio |
Localització | C 4/30 |
Títol | Resveratrol, a natural product present in wine, decreases tumour growth in a rat tumour model |
Autor | CRABO, N. COSTELLI, P. BACCINO, F.M. LOPEZ-SORIANO, F.J. ARGILES, J.M. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X - 1999 - V: - N: 254, Pg: 739-743 |
Descriptors | Cancer Resveratrol Vi |
Localització | C 12/126 |
Títol | Stability of anthocyanins from grape (Vitis vinifera L.)skins with tannic acid in a model system |
Autor | FAL?AO, L.D. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 323-332 |
Descriptors | Antocians Raim Vitis vinifera L. Acid tannic Copigmentacio |
Títol | Sustainability scoring systems: the South African model |
Autor | TROMP, A. MARAIS, E. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 184-187 |
Descriptors | Sud Africa Produccio integrada Vi Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines |
Autor | PENG, Z. DUNCAN, B. POCOCK, K.F. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135 |
Descriptors | Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio |
Localització | C 15/13 |
Títol | The importance of the Viticulture Model on the aromatic properties of cv.Sauvignon Blanc |
Autor | COLUGNATI, G. BATTISTUTA, F. BREGANT, F. CRESPAN, G. CELOTTI, E. ZIRONI, R. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 415-426 |
Descriptors | Metoxipirazina Sauvignon blanc Vitis vinifera |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Toxic effects of aluminium on grapevine in model experiments |
Autor | NAGY, E. MIKLOS, E. VARNAI, M. HAYDU, ZS. ERDEI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium internationa de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 481-484 |
Descriptors | Efecte toxic Alumini Vinya Experimentacio |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |