Registres trobats: 2
Títol | Chemical alterations provoked by lactobacillus hilgardii and lactobacillus fructivorans in model fortified wines |
Autor | AZEVEDO, A. HOGG, T. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 435-438 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Lactobacillus fructivorans |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Estudios de toxicidad de Levaduras Saccharomyces frente a No-Saccharomyces durante fermentaciones de mosto |
Autor | PEREZ NEVADO, F. ALBERGARIA, H. HOGG, T. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 133-135 |
Descriptors | LLevats Saccharomyces Cultiu Toxina Killer |
Localització | 663.2 (063) Con |