Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ACE : Revista d'Enologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 63


Títol Analisi d'estire monomer en vins
Autor RIERA, J.   TEIXIDO, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1989 - V: - N: 15, Pg: 24-26
Descriptors Vinificacio Tanc Diposit Estire monomer Vi Qualitat Estratificat de poliester

Títol Aportacio metal.lica durant l'elaboracio del vi
Autor COMAS BARON, J.   COLLDECARRERA, M.   COLL FONT, C.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 4-8
Descriptors Vi Residus Metall Ferro Carinyena negra Garnatxa blanca Coure Zinc Calci Premsatge Magnesi Sodi Potassi Espectrofotometria Catio

Títol Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves
Autor MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32
Descriptors Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO)

Títol Cap a la unio economica i monetaria
Autor ARNAU, E.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 10-14
Descriptors Unio Europea Vi Legislacio Reglament Normes Enologia Vinicultura

Títol Caracteristiques analitiques del most i vi malvasia de Mallorca
Autor FORCEN, M.   BERNA, A.   MULET, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1990 - V: - N: 18, Pg: 24-28
Descriptors Malvasia Mallorca Vi Most Analisi Cromatografia de gasos Malvasia de Banyalbufar

Títol Caracteritzacio de vins varietals : Influencia de la zona de produccio
Autor CALLAO, M.P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 17-21
Descriptors Vi blanc Components volatils Varietats Aroma Analisi Cromatografia

Títol Codi enologic : Alginat de sodi (Natrii alginas)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 33-34
Descriptors Alginat de Sodi Natrii alginas

Títol Codi enologic : Caoli (Kaolinum)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 23
Descriptors Caoli Kaolinum Mineral

Títol Codi enologic : Diatomees (Kieselguhr)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 27
Descriptors Diatomees Mineral Diatomees rentades

Títol Codi enologic : Dioxid de carboni (Carbonei dioxydum, CO2)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 23
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Codi enologic : tani (Acidum tanicum)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 30-31
Descriptors Tanins Acidum tannicum Acid tannic

Títol Comparacio de tres clons de llevats secs actius
Autor POINSAUT, Phillipe  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36
Descriptors Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA

Títol Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic
Autor CASP, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Constitucio de la Fundacio per a la Investigacio del Vi (FIVIN)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 38-40
Descriptors Vi Salut

Títol Determinacio de la relacio isotopica del carboni 13 / carboni 12 en vins blancs del Penedes i influencia de diversos factors sobre la seva variacio
Autor GOL, J.   VILABELLA, M.   MINGUEZ, S.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 15-19
Descriptors Vi Vi blanc Penedes DO Isotop Carboni 13 Carboni 12 Carboni Brandi Raim Most Estadistiques Ensucrament Xaptalitzacio

Títol El Control de qualitat en la industria del cava
Autor VIADER, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8
Descriptors Cava Control de qualitat Elaboracio Cost

Títol El Fluor als vins : problemes comercials de salut actuals
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 8-12
Descriptors Vi Fluor Salut Defectes Analisi Catalunya California Criolita Insecticides

Títol El Primer cultiu malolactic d'inoculacio directa al vi
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 27, Pg: 35
Descriptors Enologia Vinicultura Fermentacio malolactica Vi Vinificacio Cultiu Bacteris lactics Inoculacio directa Viniflora oenos Leuconostoc oenos

Títol El Proces d'elaboracio del marc de cava
Autor VENTURA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31
Descriptors Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava

Títol El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise
Autor HARDY, G.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22
Descriptors Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava

Títol Els efluents vinicoles. Tecniques de reduccio de la carrega contaminant
Autor ROCHARD, J.   VIAUD, M. N.   PLUCHART, D.   DESAUTELS, F.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 6-16
Descriptors Efluents vinicoles Enologia Vinicultura Contaminants Vinificacio Residus Vi Economia Aigua

Títol Estabilitzacio en continu de vi amb coadjuvant de filtracio activa Pessostabyl en l'embotellat
Autor ZINZANI, G.   MANFREDINI, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 13-21
Descriptors Vi Estabilitzacio continua Embotellament Coadjuvant Pressostabyl Filtracio activa Cost Polivinilpirrolidona

Títol Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo
Autor TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.   QUINTANA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18
Descriptors Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi

Títol Estudi de la incidencia de la radioactivitat artificial en els vins de Catalunya despres de l'accident de Txernobil
Autor MINGUEZ, S.   GARCIA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 20-29
Descriptors Vi Catalunya Radioactivitat Txernobil

Títol Estudi de les diferents varietats de raims blancs de la comarca del Bages
Autor QUINTANILLA, M. J.   LAO, C.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 3-8
Descriptors Raim blanc Varietats Catalunya Vinya Viticultura Composicio Constituents

Títol Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs
Autor MINGUEZ, S.   GONZALO, A.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14
Descriptors Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC

Títol Estudi sobre el control de Botrytis Cinerea
Autor OLIVER i SOLA, Sadurni  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 18-27
Descriptors Botrytis cinerea Penedes Macabeu Podridura grisa Malalties de la vinya Fongs Lluita integrada Vinya Botritis

Títol Estudiar enologia : primer informe sobre centres i titulacions de viticultura i enologia a Espa?a
Autor ESTRUCH, J.   LLUSSA, T.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0121-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 20-23
Descriptors Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Estudi Reglament Espanya Escola d'enologia Formacio Titol Ensenyament

Títol Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes
Autor FRANQUET, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23
Descriptors Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi

Títol Evolucio i caracteritzacio de llevats durant el proces de fermentacio espontania de most procedent de carinyena negra de la DO Emporda-Costa Brava
Autor COLLDECARRERA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842-X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 18-26
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Vinificacio Vi Emporda-Costa Brava DO Most Carinyena negre Cari?ena negra

Títol Formacio de tecnics-tastadors especialitzats
Autor SCHOPFER, J. F.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 22-25
Descriptors Analisi sensorial Tastador -a Degustador -a Estudi Vi

Títol Importancia de les superficies en relacio a la higiene de diposits, a l'elaboracio i als estris d'enologia
Autor BOTTA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 10-17
Descriptors Celler Higiene Equipament Maquinaria Enologia Vinicultura Vinificacio Embotellament Emmagatzematge

Títol Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8
Descriptors Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio

Títol Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions
Autor BUJAN, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8
Descriptors Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya

Títol Influencia de la filtracio al buit en la composicio del vi blanc
Autor PUIG-DEU, M.   LAMUELA RAVENTOS, R. M.   BUXADERAS, S.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 11-15
Descriptors Vi blanc Desfangament estatic Desfangament dinamic Compostos polifenolics Embruniment Filtracio al buit Analisi Composicio

Títol Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins
Autor CANTOS, A.   MINGUEZ, S.   BARTRA, E.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12
Descriptors Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol Influencia del desfullat de la vinya i de les tecniques especials de remuntatge sobre el color del vi negre a la regio de Bergerac (Fran?a)
Autor TELLA RODRIGUEZ DE HINOJOSA, Paloma  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 10-16
Descriptors Vi negre Bergerac Color Polifenols Vinya Desfullament Remuntatge

Títol Influencia del medi en l'agregacio de llevats floculants
Autor GRAMONA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 10-15
Descriptors Floculacio Llevats

Títol Innovador proces de desinfeccio del suro de l'empresa Champcork
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 4-7
Descriptors Suro Tap Desinfeccio

Títol Introduccio al pre-envasat i al recipient mesura
Autor MERINO, Javier  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 16-21
Descriptors Envasatge Preenvasatge Recipient mesura Legislacio Unio Europea Vi

Títol L'us de llevats immobilitzats en la presa d'escuma : un trienni de proves
Autor DARIA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 9-17
Descriptors Vi escumos Llevats Immobilitzacio Escuma Ampolla Pressio Aroma

Títol La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats
Autor SILVA, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29
Descriptors Vi escumos Italia Llevats Maduracio

Títol La Llei italiana d'ordenament de la professio d'enoleg : Llei num. 129, de 10 d'Abril de 1991
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 27, Pg: 33-34
Descriptors Enologia Vinicultura Enoleg-ologa Vinicultor-a Reglament Legislacio Titol Estudi Italia

Títol La Ressonancia magnetica nuclear del deuteri a l'enologia
Autor MARTIN, Gerard  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 16-27
Descriptors Vi Isotop Metode SNIF-RMN Ressonancia magnetica nuclear Analisi isotopica Deuteri

Títol La Verema mecanica
Autor LLUSSA, T.  
Dades Font Ace : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 3-5
Descriptors Verema Mecanitzacio Maquinaria Cost

Títol La Viticultura i l'acidesa del most
Autor ZAMBONI, M.   FREGONI, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1992 - V: - N: 22, Pg: 20-26
Descriptors Acidesa Most Raim Vinya Varietats Clima Nutricio Portaempelt Tecniques de conreu Qualitat Vi

Títol La fermentacio malolactica als vins del Penedes
Autor RAFOLS, I.   RIART, C.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 12-18
Descriptors Vi Penedes Fermentacio malolactica

Títol Mario Saraiva Pinto director de marketing de la firma Champconk
Autor
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 34-37
Descriptors Suro Tap Desinfeccio

Títol Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22
Descriptors Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Modificacions al sistema estandarditzat de terminologia de les aromes del vi
Autor NOBLE, A. C...[et al.]  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 31-34
Descriptors Vi Aroma Terminologia Roda d'aromes Analisi sensorial

Títol Nivells residuals d'alguns fungicides sistemics en vins
Autor XIRAU, Maria   RUBI, Natalia  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1989 - V: - N: 15, Pg: 19-22
Descriptors Fungicides sistemics Vi Residus

Títol Precipitacio del KHT (tartrat acid de potasi) en el vi i el cava
Autor RODRIGUEZ CLEMENTE, Rafael  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 3-8
Descriptors Precipitacio KHT Tartrat acid de potassi Vi Cava

Títol Primeres recerques microbiologiques sobre la Malvasia de Banyalbufar (Mallorca)
Autor MULET, A.   BARBA PEREZ, J. I.   MORA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1989 - V: - N: 15, Pg: 13-17
Descriptors Malvasia de Banyalbufar Mallorca Llevats Microbiologia Varietats

Títol Simulacio, prediccio i mesurament del desenvolupament de la fermentacio del vi
Autor BOULTON, R.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 3-10
Descriptors Vi Fermentacio Model matematic

Títol Situacio del sector vitivinicola espanyol en els mercats nacional i internacional
Autor LLUSSA, T.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 02112-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 15-23
Descriptors Consum Mercat Produccio Exportacio Marqueting Oferta Demanda Unio Europea Viticultura Vi Enologia Vinicultura Espanya

Títol Taula rodona sobre titulacio enologica : Les autoritats academiques de Catalunya perfilen la futura Escola d'Enologia
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 6-8
Descriptors Enologia Vinicultura Estudi Titol

Títol Tractament de vins mitjansant electrodialisi per a l'estabilitzacio tartrica
Autor SAINT-PIERRE, B.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 3-5
Descriptors Vi Estabilitzacio tartrica Electrodialisi Acid tartric Acid tartaric Membrana

Títol Utilizacion de Divergan W en Enologia
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34
Descriptors Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color

Títol analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color