Registres trobats: 53
Títol | A comparative study of the lipid composition of yeasts with different fermentative capacities |
Autor | NAGAR-LEGMANN, R. MARGALITH, P. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 49-54 |
Descriptors | Composicio lipidica Llevats |
Localització | C 14/33 |
Títol | Active dried wine yeasts |
Autor | SIMPSON, E. TRACEY, R. P. |
Dades Font | VORI Leaflet series - 1986 - V: - N: 207, Pg: |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats secs actius LSA |
Títol | Alcohol dehydrogenase activities of wine yeasts in relation to higher alcohol formation |
Autor | SINGH, R. KUNKEE, R. E. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 32 - novembre 1976 - V: - N: 5, Pg: 666-670 |
Descriptors | Vi Llevats Alcohol Alcohol deshidrogenasa Enzims |
Localització | C 7/44 |
Títol | Alcohol fermentation by yeasts - the effect of environmental and other variables |
Autor | JONES, R.P. PAMMENT, N. GREENFIELD, P.F. |
Dades Font | Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 16 - April/May 1981 - V: - N: , Pg: 42-49 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 13/83 |
Títol | An inverse correlation between stress resistance and stuck fermentations in wine yeasts. A molecular study |
Autor | IVORRA, C. PEREZ-ORTIN, J.E. DEL OLMO, M. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 64 - 1999 - V: - N: 6, Pg: 698-708 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Estres Llevats Vi |
Localització | C 14/58 |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Comparative Toxicity of Vineyard Pesticides to Wine Yeasts. |
Autor | CONNER, A.J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 4, Pg: 278-279 |
Descriptors | Pesticides Vi Llevats Vinya |
Localització | C 7/36 |
Títol | Degradation of organic nitrogen compounds by yeasts |
Autor | LARGE, P.J. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 1-34 |
Descriptors | Llevats Compostos nitrogen organic |
Localització | C 14/2 |
Títol | Development of a biosensor for the rapid determination of cell number and activity of wine yeasts |
Autor | GROSSMANN, M.K. JUNGWIRTH, S. PESCHECK, N. SELL, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 33-41 |
Descriptors | Biosensors Nombre de cel?lules Llevats Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil |
Localització | C 9/133 |
Títol | Effect of initial substrate concentration on two wine yeasts. Relation between glucose sensitivity and ethanol inhibition |
Autor | STREHAIANO, P. GOMA, G. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 1, Pg: 1-5 |
Descriptors | Llevats Concentracio inicial de substrat Inhibicio d'etanol Sensitivitat de glucosa |
Localització | C 10/17 |
Títol | Effect of wine yeast monoculture practice on the biodiversity of non-Saccharomyces yeasts |
Autor | GANGA, M.A. MARTINEZ, C. |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 76-83 |
Descriptors | Vi Llevats Biodiversitat |
Localització | C 17/44 |
Títol | Effects of Certain Vitamins on Growth and Fermentation Rate of Several Commercial Active Dry Wine Yeasts |
Autor | OUGH, C.S. DAVENPORT, M. JOSEPH, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 208-213 |
Descriptors | Llevats Vitamina Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 8/54 |
Títol | Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts |
Autor | SOLES, R.M. OUGH, C.S. KUNKEE, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98 |
Descriptors | Concentracio Esters Vi Llevats |
Localització | C 8/26 |
Títol | Ethanol tolerance in yeasts |
Autor | CASEY, G.P INGLEDEW, W.M |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Microbiology ISSN: 0045-6454 VOL 13 - 2000 - V: - N: 3, Pg: 219-280 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Fermentacio Saccharomyces |
Localització | C 15/27 |
Títol | Evaluation of selective media for enumeration of yeasts during wine fermentation |
Autor | HEARD, G.M. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1986 - V: - N: 60, Pg: 477-481 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Vi |
Localització | C 8/71 |
Títol | Free SO2 and the petite mutation in wine yeasts |
Autor | LEHMANN, F.L. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 68-69 |
Descriptors | Vi Llevats Mutacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 9/1 |
Títol | Genetic analysis of cryophilic and mesophilic wine yeasts |
Autor | KUSEWICZ, D. JOHNSTON, J. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 86 - 1980 - V: - N: , Pg: 25-27 |
Descriptors | Llevats Vi Criofilic Genetica |
Localització | C 14/1 |
Títol | Indigenous yeasts associated with two Vitis vinifera grape varietes cultured in southern Spain |
Autor | TORRE, M.J. de la MILLAN, M.C PEREZ-JUAN, P MORALES, J ORTEGA, J.M |
Dades Font | Microbios ISSN: 0026-2633 - 1999 - V: - N: 100, Pg: 27-40 |
Descriptors | Vitis vinifera Llevats |
Localització | C 15/18 |
Títol | Influence des pesticides sur la croissance des levures des raisins et des vins. Influence of pesticides on the growth of yeasts from grapes and wine. |
Autor | MONTEIL, H. BLAZY-MAUGEN, F. MICHEL, G. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 349-360 |
Descriptors | Pesticides Creixement Llevats Raim Vi |
Localització | C 7/75 |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | Inhibition of malolactic fermentation by cryotolerant yeasts |
Autor | CARIDI, A. CORTE, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - August 1997 - V: 19- N: 8, Pg: 723-726 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Llevats criotolerants Inhibicio Vi blanc |
Localització | C 15/52 |
Títol | Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking |
Autor | GORINA, V.A. TANASHUK, T.N. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines |
Autor | RAUHAUT, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106 |
Descriptors | Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Involvement of lipids in solute transport in yeasts |
Autor | PRASAD, R. ROSE, A.H. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 205-220 |
Descriptors | Llevats Lipids Transport |
Localització | C 13/75 |
Títol | Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar |
Autor | VAN VUUREN, H.J.J. WINGFIELD, B.D. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118 |
Descriptors | Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament |
Localització | C 9/19 |
Títol | Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | GUERRA, E. SORDI, G. MANNAZZU, I. CLEMENTI, F. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 11 - 1999 - V: - N: 3, Pg: 221-230 |
Descriptors | Llevats Vi Biodiversitat Saccharomyces |
Títol | Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | GUERRA, E. SORDI, G. MANNAZZU, I. CLEMENTI, F. FATICHENTI, F. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 221-230 |
Descriptors | Biodiversitat Saccharomyces Aillament Llevats Pesticides |
Títol | Oenological properties of non-Saccharomyces yeasts associated with wine-making |
Autor | CIANI, M. MACCARELLI, F. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 0959-3993 VOL 14 - 1998 - V: - N: , Pg: 199-203 |
Descriptors | No saccharomyces Llevats Propietats enologiques Vinificacio |
Localització | C 14/38 |
Títol | Phosphates as inhibitors of yeasts isolated from food sources |
Autor | SUAREZ, V.B. CARRASCO, M. SIMONETTA, A. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 255-262 |
Descriptors | Llevats Fosfats Efecte inhibitori Inhibicio Aliments |
Títol | Preliminary evaluation of flow cytometry for detection of yeasts in soft drinks. |
Autor | PETTIPHER, G.L. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology. ISSN: 0266-8254 VOL 12 - 1991 - V: - N: , Pg: 109-112 |
Descriptors | Llevats Begudes alcoholiques Analisi Determinacio Suc de fruita |
Localització | C 4/128 |
Títol | Production of sulphite and sulphide by low-and high-sulphite forming wine yeasts. |
Autor | ESCHENBRUG, R. BONISH, P. |
Dades Font | Archives of Microbiology ISSN: 0302-8933 - 1976 - V: 107- N: , Pg: 299-302 |
Descriptors | Sulfit ATP Llevats Fermentacio Vi |
Localització | C 12/49 |
Títol | Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria |
Autor | MCMAHON, H. ZOECKLEIN, B.W. FUGELSANG, K. JASINSKI, Y. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi |
Localització | C 1/86 |
Títol | Screening and typing of Patagonian wine yeasts for glycosidase activities |
Autor | RODRIGUEZ, M.E. LOPES, C.A. VAN BROOCK, M. VALLES, S. RAMON, D. CABALLERO, A.C. |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 84-95 |
Descriptors | Vi Llevats Patagonia Glicosidasa Antocianasa |
Localització | C 17/45 |
Títol | Selection and fermentation properties of Cryophilic wine yeasts |
Autor | KISHIMOTO, M. SHINOHARA, T. SOMA, E. GOTO, S. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 75 - 1993 - V: - N: 6, Pg: 451-453 |
Descriptors | Llevats Vi Fermentacio Propietats Criofilic |
Localització | C 13/103 |
Títol | Sterol synthesis in relation to growth and fermentation by brewing yeasts inoculated at different concentrations |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 220-223 |
Descriptors | Sintesi d'esterol Esterol Llevats Oxigen |
Localització | C 12/116 |
Títol | Studies on ergosterol production by yeasts |
Autor | DULANEY, E.L. STAPLEY, E.O. SIMPF, K. |
Dades Font | Applied Microbiology and Chemistry VOL 226 - 1954 - V: - N: , Pg: 371-379 |
Descriptors | Ergosterol Llevats |
Localització | C 13/24 |
Títol | Studies on strong and weak killer phenotypes of wine yeasts:production, activity of toxin in must, and its effect in mixed culture fermentation |
Autor | MUSMANNO, R.A DI MAGGIO, T CORATZA, G |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - september 1999 - V: - N: 87, Pg: 932-938 |
Descriptors | Vi Llevasts Killer Fermentacio Fenotip |
Localització | C 15/73 |
Títol | Study and analysis of metabolites of sensoriel importance produced by non-saccharomyces yeasts |
Autor | ESTELA, W. MELZOCH, K. ONDROUSEK, S. HOSNEDL, T. SINSTOVA,L. RYCHTERA, H. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi Estudi Metabolisme Llevats Saccharomyces |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Study of enological behaviour of different yeasts involved in the sherry wines aging process: ethanol tolerance, karyotype stability and activity of specific enzymes |
Autor | CANTORAL, J.M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 48-58 |
Descriptors | Comportament enologic Llevats Crian?a Etanol Enzims |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Temperature adaptation in yeasts: the role of fatty acids |
Autor | SUUTARI, M. LIUKKONEN, K. LAAKSO, S. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 - 1990 - V: 136- N: , Pg: 1469-1474 |
Descriptors | Temperatura Adaptacio Llevats |
Localització | C 17/36 |
Títol | The effects of ethanol on growth rate and passive proton diffusion in yeasts |
Autor | KILIAN, S.G. DU PREEZ, J.C. GERICKE, M. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 32 - 1989 - V: - N: , Pg: 90-94 |
Descriptors | Etanol Creixement Llevats |
Localització | C 13/84 |
Títol | The growth kinetics and fermentation behaviour of some non-saccharomyces yeasts associated with-making |
Autor | CIANI, M. PICCIOTTI, G. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 17 - November 1995 - V: - N: 11, Pg: 1247-1250 |
Descriptors | Non saccharomyces Llevats Vinificacio |
Localització | C 10/138 |
Títol | The incidence of killer activity of non-Saccharomyces yeasts towards indigenous yeast species of grape must:potential application in wine fermentation |
Autor | YAP,N.A DE BARROS LOPES, M LANGRIDGE,P HENSCHKE,P.A |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - april 2000 - V: - N: 89, Pg: 381-389 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Raim Most Vi Fermentacio |
Localització | C 15/72 |
Títol | The monitoring of the spreading of commercial wine yeasts in the vineyard |
Autor | LAMBRECHTS, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 231-239 |
Descriptors | Llevats Comer? Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The role of sterols on growth and fermentation of wine yeasts under vinification conditions |
Autor | TRAVERSO-RUEDA, S. KUNKEE, R.E. |
Dades Font | Symposium: Microbiology of wines and vines - - V: - N: , Pg: 131-143 |
Descriptors | Esterol Fermentacio LLevats Vi |
Localització | C 13/4 |
Títol | Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making |
Autor | FERNANDEZ, M.; UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR |
Localització | C 16/9 |
Títol | Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica |
Autor | PALTAUF, F. KOHLWIEN, S. D. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic |
Localització | C 23/69 |
Títol | Use of extracellular acidification for the rapid testing of ethanol tolerance in yeasts |
Autor | JIMENEZ, J. VAN UDEN, N. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - 1985 - V: XXVII- N: , Pg: 1596-1598 |
Descriptors | Acidificacio extracel?lular Etanol Llevats |
Localització | C 18/56 |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Yeast lipids and membranes |
Autor | HUNTER, K. ROSE A.H. |
Dades Font | Yeasts - 1971 - V: - N: , Pg: 211-270 |
Descriptors | Llevats Lipids Membrana |
Localització | C 14/6 |
Títol | Yeast nitrogen demand: Selection criterion for wine yeasts for fermenting low nitrogen musts |
Autor | JIRANEK, V. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 266-269 |
Descriptors | Nitrogen Llevats Vi Fermentacio Most |
Localització | 634.817 INT |