Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Yeasts

Resultat de la cerca

Registres trobats: 53


Títol A comparative study of the lipid composition of yeasts with different fermentative capacities
Autor NAGAR-LEGMANN, R.   MARGALITH, P.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 49-54
Descriptors Composicio lipidica Llevats
Localització C 14/33

Títol Active dried wine yeasts
Autor SIMPSON, E.   TRACEY, R. P.  
Dades Font VORI Leaflet series - 1986 - V: - N: 207, Pg:
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats secs actius LSA

Títol Alcohol dehydrogenase activities of wine yeasts in relation to higher alcohol formation
Autor SINGH, R.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 32 - novembre 1976 - V: - N: 5, Pg: 666-670
Descriptors Vi Llevats Alcohol Alcohol deshidrogenasa Enzims
Localització C 7/44

Títol Alcohol fermentation by yeasts - the effect of environmental and other variables
Autor JONES, R.P.   PAMMENT, N.   GREENFIELD, P.F.  
Dades Font Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 16 - April/May 1981 - V: - N: , Pg: 42-49
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 13/83

Títol An inverse correlation between stress resistance and stuck fermentations in wine yeasts. A molecular study
Autor IVORRA, C.   PEREZ-ORTIN, J.E.   DEL OLMO, M.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 64 - 1999 - V: - N: 6, Pg: 698-708
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Estres Llevats Vi
Localització C 14/58

Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Comparative Toxicity of Vineyard Pesticides to Wine Yeasts.
Autor CONNER, A.J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 4, Pg: 278-279
Descriptors Pesticides Vi Llevats Vinya
Localització C 7/36

Títol Degradation of organic nitrogen compounds by yeasts
Autor LARGE, P.J.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 1-34
Descriptors Llevats Compostos nitrogen organic
Localització C 14/2

Títol Development of a biosensor for the rapid determination of cell number and activity of wine yeasts
Autor GROSSMANN, M.K.   JUNGWIRTH, S.   PESCHECK, N.   SELL, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 33-41
Descriptors Biosensors Nombre de cel?lules Llevats Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481
Descriptors Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil
Localització C 9/133

Títol Effect of initial substrate concentration on two wine yeasts. Relation between glucose sensitivity and ethanol inhibition
Autor STREHAIANO, P.   GOMA, G.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 1, Pg: 1-5
Descriptors Llevats Concentracio inicial de substrat Inhibicio d'etanol Sensitivitat de glucosa
Localització C 10/17

Títol Effect of wine yeast monoculture practice on the biodiversity of non-Saccharomyces yeasts
Autor GANGA, M.A.   MARTINEZ, C.  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 76-83
Descriptors Vi Llevats Biodiversitat
Localització C 17/44

Títol Effects of Certain Vitamins on Growth and Fermentation Rate of Several Commercial Active Dry Wine Yeasts
Autor OUGH, C.S.   DAVENPORT, M.   JOSEPH, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 208-213
Descriptors Llevats Vitamina Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 8/54

Títol Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts
Autor SOLES, R.M.   OUGH, C.S.   KUNKEE, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98
Descriptors Concentracio Esters Vi Llevats
Localització C 8/26

Títol Ethanol tolerance in yeasts
Autor CASEY, G.P   INGLEDEW, W.M  
Dades Font CRC Critical Reviews in Microbiology ISSN: 0045-6454 VOL 13 - 2000 - V: - N: 3, Pg: 219-280
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Fermentacio Saccharomyces
Localització C 15/27

Títol Evaluation of selective media for enumeration of yeasts during wine fermentation
Autor HEARD, G.M.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1986 - V: - N: 60, Pg: 477-481
Descriptors Llevats Fermentacio Vi
Localització C 8/71

Títol Free SO2 and the petite mutation in wine yeasts
Autor LEHMANN, F.L.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 68-69
Descriptors Vi Llevats Mutacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 9/1

Títol Genetic analysis of cryophilic and mesophilic wine yeasts
Autor KUSEWICZ, D.   JOHNSTON, J.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 86 - 1980 - V: - N: , Pg: 25-27
Descriptors Llevats Vi Criofilic Genetica
Localització C 14/1

Títol Indigenous yeasts associated with two Vitis vinifera grape varietes cultured in southern Spain
Autor TORRE, M.J. de la   MILLAN, M.C   PEREZ-JUAN, P   MORALES, J   ORTEGA, J.M  
Dades Font Microbios ISSN: 0026-2633 - 1999 - V: - N: 100, Pg: 27-40
Descriptors Vitis vinifera Llevats
Localització C 15/18

Títol Influence des pesticides sur la croissance des levures des raisins et des vins. Influence of pesticides on the growth of yeasts from grapes and wine.
Autor MONTEIL, H.   BLAZY-MAUGEN, F.   MICHEL, G.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 349-360
Descriptors Pesticides Creixement Llevats Raim Vi
Localització C 7/75

Títol Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim
Localització C 7/70

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol Inhibition of malolactic fermentation by cryotolerant yeasts
Autor CARIDI, A.   CORTE, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - August 1997 - V: 19- N: 8, Pg: 723-726
Descriptors Fermentacio malolactica Llevats criotolerants Inhibicio Vi blanc
Localització C 15/52

Títol Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking
Autor GORINA, V.A.   TANASHUK, T.N.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines
Autor RAUHAUT, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106
Descriptors Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Involvement of lipids in solute transport in yeasts
Autor PRASAD, R.   ROSE, A.H.  
Dades Font Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 205-220
Descriptors Llevats Lipids Transport
Localització C 13/75

Títol Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar
Autor VAN VUUREN, H.J.J.   WINGFIELD, B.D.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament
Localització C 9/19

Títol Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments
Autor GUERRA, E.   SORDI, G.   MANNAZZU, I.   CLEMENTI, F.   FATICHENTI, F.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 11 - 1999 - V: - N: 3, Pg: 221-230
Descriptors Llevats Vi Biodiversitat Saccharomyces

Títol Occurrence of wine yeasts on grapes subjected to different pesticide treatments
Autor GUERRA, E.   SORDI, G.   MANNAZZU, I.   CLEMENTI, F.   FATICHENTI, F.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 221-230
Descriptors Biodiversitat Saccharomyces Aillament Llevats Pesticides

Títol Oenological properties of non-Saccharomyces yeasts associated with wine-making
Autor CIANI, M.   MACCARELLI, F.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology ISSN: 0959-3993 VOL 14 - 1998 - V: - N: , Pg: 199-203
Descriptors No saccharomyces Llevats Propietats enologiques Vinificacio
Localització C 14/38

Títol Phosphates as inhibitors of yeasts isolated from food sources
Autor SUAREZ, V.B.   CARRASCO, M.   SIMONETTA, A.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 255-262
Descriptors Llevats Fosfats Efecte inhibitori Inhibicio Aliments

Títol Preliminary evaluation of flow cytometry for detection of yeasts in soft drinks.
Autor PETTIPHER, G.L.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology. ISSN: 0266-8254 VOL 12 - 1991 - V: - N: , Pg: 109-112
Descriptors Llevats Begudes alcoholiques Analisi Determinacio Suc de fruita
Localització C 4/128

Títol Production of sulphite and sulphide by low-and high-sulphite forming wine yeasts.
Autor ESCHENBRUG, R.   BONISH, P.  
Dades Font Archives of Microbiology ISSN: 0302-8933 - 1976 - V: 107- N: , Pg: 299-302
Descriptors Sulfit ATP Llevats Fermentacio Vi
Localització C 12/49

Títol Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria
Autor MCMAHON, H.   ZOECKLEIN, B.W.   FUGELSANG, K.   JASINSKI, Y.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi
Localització C 1/86

Títol Screening and typing of Patagonian wine yeasts for glycosidase activities
Autor RODRIGUEZ, M.E.   LOPES, C.A.   VAN BROOCK, M.   VALLES, S.   RAMON, D.   CABALLERO, A.C.  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 84-95
Descriptors Vi Llevats Patagonia Glicosidasa Antocianasa
Localització C 17/45

Títol Selection and fermentation properties of Cryophilic wine yeasts
Autor KISHIMOTO, M.   SHINOHARA, T.   SOMA, E.   GOTO, S.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 75 - 1993 - V: - N: 6, Pg: 451-453
Descriptors Llevats Vi Fermentacio Propietats Criofilic
Localització C 13/103

Títol Sterol synthesis in relation to growth and fermentation by brewing yeasts inoculated at different concentrations
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 220-223
Descriptors Sintesi d'esterol Esterol Llevats Oxigen
Localització C 12/116

Títol Studies on ergosterol production by yeasts
Autor DULANEY, E.L.   STAPLEY, E.O.   SIMPF, K.  
Dades Font Applied Microbiology and Chemistry VOL 226 - 1954 - V: - N: , Pg: 371-379
Descriptors Ergosterol Llevats
Localització C 13/24

Títol Studies on strong and weak killer phenotypes of wine yeasts:production, activity of toxin in must, and its effect in mixed culture fermentation
Autor MUSMANNO, R.A   DI MAGGIO, T   CORATZA, G  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - september 1999 - V: - N: 87, Pg: 932-938
Descriptors Vi Llevasts Killer Fermentacio Fenotip
Localització C 15/73

Títol Study and analysis of metabolites of sensoriel importance produced by non-saccharomyces yeasts
Autor ESTELA, W.   MELZOCH, K.   ONDROUSEK, S.   HOSNEDL, T.   SINSTOVA,L.   RYCHTERA, H.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Analisi Estudi Metabolisme Llevats Saccharomyces
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Study of enological behaviour of different yeasts involved in the sherry wines aging process: ethanol tolerance, karyotype stability and activity of specific enzymes
Autor CANTORAL, J.M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 48-58
Descriptors Comportament enologic Llevats Crian?a Etanol Enzims
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Temperature adaptation in yeasts: the role of fatty acids
Autor SUUTARI, M.   LIUKKONEN, K.   LAAKSO, S.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 - 1990 - V: 136- N: , Pg: 1469-1474
Descriptors Temperatura Adaptacio Llevats
Localització C 17/36

Títol The effects of ethanol on growth rate and passive proton diffusion in yeasts
Autor KILIAN, S.G.   DU PREEZ, J.C.   GERICKE, M.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 32 - 1989 - V: - N: , Pg: 90-94
Descriptors Etanol Creixement Llevats
Localització C 13/84

Títol The growth kinetics and fermentation behaviour of some non-saccharomyces yeasts associated with-making
Autor CIANI, M.   PICCIOTTI, G.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 17 - November 1995 - V: - N: 11, Pg: 1247-1250
Descriptors Non saccharomyces Llevats Vinificacio
Localització C 10/138

Títol The incidence of killer activity of non-Saccharomyces yeasts towards indigenous yeast species of grape must:potential application in wine fermentation
Autor YAP,N.A   DE BARROS LOPES, M   LANGRIDGE,P   HENSCHKE,P.A  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - april 2000 - V: - N: 89, Pg: 381-389
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Raim Most Vi Fermentacio
Localització C 15/72

Títol The monitoring of the spreading of commercial wine yeasts in the vineyard
Autor LAMBRECHTS, M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 231-239
Descriptors Llevats Comer? Vinya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The role of sterols on growth and fermentation of wine yeasts under vinification conditions
Autor TRAVERSO-RUEDA, S.   KUNKEE, R.E.  
Dades Font Symposium: Microbiology of wines and vines - - V: - N: , Pg: 131-143
Descriptors Esterol Fermentacio LLevats Vi
Localització C 13/4

Títol Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making
Autor FERNANDEZ, M.;   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36
Descriptors No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR
Localització C 16/9

Títol Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica
Autor PALTAUF, F.   KOHLWIEN, S. D.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317
Descriptors Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic
Localització C 23/69

Títol Use of extracellular acidification for the rapid testing of ethanol tolerance in yeasts
Autor JIMENEZ, J.   VAN UDEN, N.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 - 1985 - V: XXVII- N: , Pg: 1596-1598
Descriptors Acidificacio extracel?lular Etanol Llevats
Localització C 18/56

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM

Títol Yeast lipids and membranes
Autor HUNTER, K.   ROSE A.H.  
Dades Font Yeasts - 1971 - V: - N: , Pg: 211-270
Descriptors Llevats Lipids Membrana
Localització C 14/6

Títol Yeast nitrogen demand: Selection criterion for wine yeasts for fermenting low nitrogen musts
Autor JIRANEK, V.   LANGRIDGE, P.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 266-269
Descriptors Nitrogen Llevats Vi Fermentacio Most
Localització 634.817 INT