Registres trobats: 52
Títol | Application de l?analyse multidimensionnelle des donnes a la reconnaissance des vins rouges de La Rioja |
Autor | TAPIAS, R.M. et al. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1987 - V: - N: 1, Pg: 43-57 |
Descriptors | Analisi multidimensional Vi negre Rioja |
Localització | C 21/34 |
Títol | Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l'acide acetique dans les vins |
Autor | SANCHEZ, P. J. DONECHE, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 19 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 161-169 |
Descriptors | Vi Determinacio Acid carboxilic Flux continu |
Localització | C 2/28 |
Títol | Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. DONECHE, B. BLEUZE, D. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217 |
Descriptors | Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims |
Localització | C 19/36 |
Títol | Colloides solubles du vin de champagne relation avec le "remuage", Les |
Autor | PARENTHOEN A. FEUILLAT M. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 177-193 |
Descriptors | Vi Remoguda Col.loide soluble Transvasament |
Localització | C 8/122 |
Títol | Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne. |
Autor | MAUJEAN, A. HAYE, M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290 |
Descriptors | Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya |
Localització | C 3/159 |
Títol | Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins |
Autor | HAYE, B. MAUJEAN, A. JACQUEMIN,C. FEUILLAT, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254 |
Descriptors | Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta |
Localització | C 3/39 |
Títol | Degradation des reserves lipidiques des pepins de raisin au cours de la phase de rehydratation necessaire a leur germination |
Autor | LAVAUD, J.J. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 283-286 |
Descriptors | Lipids Raim Rehidratacio Germinacio |
Localització | C 18/140 |
Títol | Detection de la betaine et recherche de la chaptalisation |
Autor | CHAUVET, S. SUDRAUD, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 339-344 |
Descriptors | Xaptalitzacio |
Localització | C 19/11 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | URETA, F |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge |
Localització | C 3/23 |
Títol | Effets de l?interaction souche de levure/composition du mout sur la production, au cours de la fermentation, de quelques metabolites volatils |
Autor | MARCHETTI, R. GUERZONI, M.E. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 113-125 |
Descriptors | Llevats Compostos Most Fermentacio Metabolits volatils |
Localització | C 21/59 |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Etude comparee des tests de stabilite proteique |
Autor | DUBOURDIEU, D. SERRANO, M. VANNIER, A.C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 261-273 |
Descriptors | Estabilitat proteica Metode d'analisi Estudi comparatiu Vi blanc Analisi |
Localització | C 1/72 |
Títol | Etude de l'influence des porduits de traitement de la vigne sur la microflore des raisins et des vins |
Autor | SAPIS-DOMERCQ |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 155-181 |
Descriptors | Vi Raim Tractament Microflora |
Localització | C 7/65 |
Títol | Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6 |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286 |
Descriptors | Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio |
Localització | C 4/83 |
Títol | Etude des caracteres analytiques des vins moussseux italiens |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 325-337 |
Descriptors | Vi Italia Caracteristiques Analisi |
Localització | C 19/10 |
Títol | Etude par CLHP de la reaction glucoside de malvidine-acetaldehyde-compose phenolique |
Autor | ROGGERO, J.P. et al. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 3, Pg: 163-168 |
Descriptors | CLHP Glucosid Malvidina Acetaldehid Compostos fenolics |
Localització | C 21/52 |
Títol | Evolution de l'acide abscissique lie (Abscissate de B-D-Glucopyranose) et de l'acide abscissique libre au cours du developpement de la baie de raisin |
Autor | BROQUEDIS, M. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0006-3169 - 1983 - V: 17- N: 4, Pg: 247-257 |
Descriptors | Acid abscisic Raim Desenvolupament de la baia |
Localització | C 1/101 |
Títol | Incidence des operations prefermentaires sur la composition chimique et les qualites organoleptiques des vins blancs secs |
Autor | DUBOURDIEU, D. OLLIVIER, CH. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 VOL 20 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 53-76 |
Descriptors | Operacions prefermentatives Composicio quimica Qualitat organoleptica Vi blanc sec Vinificacio |
Localització | C 9/113 |
Títol | Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raisin: consequences sur leurs teneurs en acide abscissique et leurs possibilites de germination |
Autor | BROQUEDIS, M. BOUARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X - 1985 1985 - V: 19- N: 3, Pg: 137-147 |
Descriptors | Raim Qualitat Acid absc?sic Germinacio |
Localització | C 18/49 |
Títol | Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raising: consequences sur leurs teneurs en lipides |
Autor | LAVAUD, J.J. BOUARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1985 - V: 19- N: 2, Pg: 63-71 |
Descriptors | Incisio anular Qualitat del raim Lipids Llavor del raim |
Localització | C 18/41 |
Títol | Influence de la carence ou de l'exces de fer apporte par voie foliaire sur la composition minerale et biochimique et sur les parametres de la production des vignes chlorotiques |
Autor | FREGONI, M. et al. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X - 1984 - V: 18- N: 2, Pg: 95-110 |
Descriptors | Ferro Composicio mineral Composicio bioquimica Vinya clorotica |
Localització | C 18/55 |
Títol | Influence de la charge sur la production et la croissance de la vigne (c.v. Merlot) |
Autor | NIKOV, M. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0006-3169 - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 81-91 |
Descriptors | Vinya Merlot Produccio Creixement de la vinya |
Localització | C 18/5 |
Títol | Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras |
Autor | BERTRAND, A. MIELE, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Clarificacio Most de raim Acids grassos |
Localització | C 12/122 |
Títol | Influence de la suppression des entre-coeurs de souches de vigne sur le microclimat lumineux et la recolte |
Autor | SCHNEIDER, C. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0006-3169 - 1985 - V: 19- N: 1, Pg: 17-30 |
Descriptors | Soca Microclima Llum |
Localització | C 18/25 |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Influence des teneurs en acide malique des mouts sur le dosage de l'acide tartrique par analyse en flux continu par colorimetrie avec le metavanadate |
Autor | TROSSAIS, J. ASSELIN, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 249-259 |
Descriptors | Most Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi Acid malic Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria Metavanadat |
Localització | C 2/29 |
Títol | Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. CHATONNET, P. PONS, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Gust Substancies fragants Aroma Components volatils |
Localització | C 3/36 |
Títol | Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie |
Autor | MARLY-BRUGEROLLE, C. SARRE, C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48 |
Descriptors | Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters |
Localització | C 4/19 |
Títol | La cire cuticulaire des grains de raisin et des feuilles de la vigne (1) |
Autor | RADLER, F. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 10 - 1968 - V: - N: , Pg: 277-292 |
Descriptors | Raim Fulles Cera cuticular |
Localització | C 13/10 |
Títol | La couleur des vins rouges. 2? Partie Mesure, origine et interpretation |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 253-271 |
Descriptors | Color Vi negre |
Localització | C 20/95 |
Títol | La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217 |
Descriptors | Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri |
Localització | C 12/89 |
Títol | La couleur des vins rouges. Mesure, origine et interpretation |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217 |
Descriptors | Color Vi negre Estudi Origen |
Localització | C 12/90 |
Títol | La disposition des grappes sur les rameaux principaux de Vitis Vinifera L. |
Autor | BOUARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X - 1986 - V: 20- N: 4, Pg: 195-206 |
Descriptors | Disposicio del raim Vitis vinifera Raim |
Localització | C 18/75 |
Títol | La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts |
Autor | BAUMES, R. BAYONOVE, C. BARILLERE, J. M. ESCUDIER, J. L. CORDONNIER, R |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most |
Localització | C 3/38 |
Títol | Le carbamate d?ethyle dans les eaux-de-vie de vin observations sur son origine |
Autor | BERTRAND, A. TRIQUET-PISSARD, R. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1986 - V: 20- N: 2, Pg: 131-136 |
Descriptors | Carbamat d'etil |
Localització | C 19/119 |
Títol | Le debourbage des mouts de vendage blanche |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. LAFON-LAFOURCADE, S. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 9 - 1975 - V: - N: , Pg: 117-139 |
Descriptors | Desfangament Most Vi blanc |
Localització | C 9/27 |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82 |
Descriptors | Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica |
Localització | C 15/58 |
Títol | Les previsions de recolte en viticulture |
Autor | BESSELAT, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1987 - V: 21- N: 1, Pg: 1-12 |
Descriptors | Verema Previsio |
Localització | C 18/67 |
Títol | Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages |
Autor | DUBOURDIEU, D. GRASSIN, C. DERUCHE, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252 |
Descriptors | Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase |
Localització | C 7/78 |
Títol | Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin. |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265 |
Descriptors | Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio |
Localització | C 5/89 |
Títol | Mise en evidence d'une production de proteases exocellulaires par les levures au cours de la fermentation alcoolique du mout de raisin |
Autor | FEUILLAT, M. BRILLANT, G. ROCHARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 37-52 |
Descriptors | Most Raim Fermentacio alcoholica Llevats Proteases exocel.lulars |
Localització | C 8/111 |
Títol | Quelques observations sur les conditions de la formation d'anhydride sulfureux en vinification |
Autor | CARUANA, C. PARK, M. K. LARUE, F. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 241-248 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Vi Vinificacio Vi blanc Fermentacio Saccharomyces cerevisiae Xampany Saccharomyces bayanus Aerobiosi |
Localització | C 3/11 |
Títol | Recherche du diethylene-glycol dans les vins |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1985 - V: 19- N: 3, Pg: 191-195 |
Descriptors | Dietile glicol Vi |
Localització | C 19/71 |
Títol | Reglementation communautaire des pratiques et traitements oenologiques |
Autor | SUDRAUD, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1978 - V: - N: 2, Pg: 121-140 |
Descriptors | Practiques enologiques Tractament enologic Reglamentacio comunitaria |
Localització | C 18/125 |
Títol | Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196 |
Descriptors | Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol |
Localització | C 3/1 |
Títol | Role de le levure dans la transformation de certains constituants volatils du bois de chene au cours de l'elaboration en barrique des vins blancs secs |
Autor | MARSAL, F |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 22 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-38 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vinificacio Vi blanc sec Llevats Botes de roure Components volatils Aroma |
Localització | C 3/27 |
Títol | Stimulation de la fermentation malolactique par l'addition au vin d'enveloppes cellulaires de levure et differents adjuvants de nature polysaccharidique et azotee |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. DESENS, C. JOYEUX, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 229-240 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Llevats Adjuvant |
Localització | C 7/63 |
Títol | Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. PEYNAUD, E. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203 |
Descriptors | Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris |
Localització | C 7/64 |
Títol | Teneur des vins en chrome et en nickel. Causes d?enrichissement |
Autor | MEDINA, B. SUDRAUD, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 79, Pg: 79-96 |
Descriptors | Contingut Vi Crom Niquel |
Localització | C 3/60 |
Títol | Variabilite de la microflore levurienne de quelques terroirs viticoles du pays nantais |
Autor | POULARD, A. SIMON, L. CUINIER, C. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 14 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 219-238 |
Descriptors | Microflora Enologia Vinicultura Vinya |
Localització | C 9/39 |