Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 9

Resultat de la cerca

Registres trobats: 52


Títol Application de l?analyse multidimensionnelle des donnes a la reconnaissance des vins rouges de La Rioja
Autor TAPIAS, R.M. et al.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1987 - V: - N: 1, Pg: 43-57
Descriptors Analisi multidimensional Vi negre Rioja
Localització C 21/34

Títol Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l'acide acetique dans les vins
Autor SANCHEZ, P. J.   DONECHE, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 19 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 161-169
Descriptors Vi Determinacio Acid carboxilic Flux continu
Localització C 2/28

Títol Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DONECHE, B.   BLEUZE, D.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217
Descriptors Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims
Localització C 19/36

Títol Colloides solubles du vin de champagne relation avec le "remuage", Les
Autor PARENTHOEN A.   FEUILLAT M.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 177-193
Descriptors Vi Remoguda Col.loide soluble Transvasament
Localització C 8/122

Títol Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne.
Autor MAUJEAN, A.   HAYE, M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290
Descriptors Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya
Localització C 3/159

Títol Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins
Autor HAYE, B.   MAUJEAN, A.   JACQUEMIN,C.   FEUILLAT, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254
Descriptors Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta
Localització C 3/39

Títol Degradation des reserves lipidiques des pepins de raisin au cours de la phase de rehydratation necessaire a leur germination
Autor LAVAUD, J.J.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 283-286
Descriptors Lipids Raim Rehidratacio Germinacio
Localització C 18/140

Títol Detection de la betaine et recherche de la chaptalisation
Autor CHAUVET, S.   SUDRAUD, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 339-344
Descriptors Xaptalitzacio
Localització C 19/11

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor URETA, F  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291
Descriptors Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge
Localització C 3/23

Títol Effets de l?interaction souche de levure/composition du mout sur la production, au cours de la fermentation, de quelques metabolites volatils
Autor MARCHETTI, R.   GUERZONI, M.E.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 113-125
Descriptors Llevats Compostos Most Fermentacio Metabolits volatils
Localització C 21/59

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Etude comparee des tests de stabilite proteique
Autor DUBOURDIEU, D.   SERRANO, M.   VANNIER, A.C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 261-273
Descriptors Estabilitat proteica Metode d'analisi Estudi comparatiu Vi blanc Analisi
Localització C 1/72

Títol Etude de l'influence des porduits de traitement de la vigne sur la microflore des raisins et des vins
Autor SAPIS-DOMERCQ  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 155-181
Descriptors Vi Raim Tractament Microflora
Localització C 7/65

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Etude des caracteres analytiques des vins moussseux italiens
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 325-337
Descriptors Vi Italia Caracteristiques Analisi
Localització C 19/10

Títol Etude par CLHP de la reaction glucoside de malvidine-acetaldehyde-compose phenolique
Autor ROGGERO, J.P. et al.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 3, Pg: 163-168
Descriptors CLHP Glucosid Malvidina Acetaldehid Compostos fenolics
Localització C 21/52

Títol Evolution de l'acide abscissique lie (Abscissate de B-D-Glucopyranose) et de l'acide abscissique libre au cours du developpement de la baie de raisin
Autor BROQUEDIS, M.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0006-3169 - 1983 - V: 17- N: 4, Pg: 247-257
Descriptors Acid abscisic Raim Desenvolupament de la baia
Localització C 1/101

Títol Incidence des operations prefermentaires sur la composition chimique et les qualites organoleptiques des vins blancs secs
Autor DUBOURDIEU, D.   OLLIVIER, CH.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 VOL 20 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 53-76
Descriptors Operacions prefermentatives Composicio quimica Qualitat organoleptica Vi blanc sec Vinificacio
Localització C 9/113

Títol Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raisin: consequences sur leurs teneurs en acide abscissique et leurs possibilites de germination
Autor BROQUEDIS, M.   BOUARD, J.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X - 1985 1985 - V: 19- N: 3, Pg: 137-147
Descriptors Raim Qualitat Acid absc?sic Germinacio
Localització C 18/49

Títol Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raising: consequences sur leurs teneurs en lipides
Autor LAVAUD, J.J.   BOUARD, J.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1985 - V: 19- N: 2, Pg: 63-71
Descriptors Incisio anular Qualitat del raim Lipids Llavor del raim
Localització C 18/41

Títol Influence de la carence ou de l'exces de fer apporte par voie foliaire sur la composition minerale et biochimique et sur les parametres de la production des vignes chlorotiques
Autor FREGONI, M. et al.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X - 1984 - V: 18- N: 2, Pg: 95-110
Descriptors Ferro Composicio mineral Composicio bioquimica Vinya clorotica
Localització C 18/55

Títol Influence de la charge sur la production et la croissance de la vigne (c.v. Merlot)
Autor NIKOV, M.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0006-3169 - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 81-91
Descriptors Vinya Merlot Produccio Creixement de la vinya
Localització C 18/5

Títol Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras
Autor BERTRAND, A.   MIELE, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297
Descriptors Clarificacio Most de raim Acids grassos
Localització C 12/122

Títol Influence de la suppression des entre-coeurs de souches de vigne sur le microclimat lumineux et la recolte
Autor SCHNEIDER, C.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0006-3169 - 1985 - V: 19- N: 1, Pg: 17-30
Descriptors Soca Microclima Llum
Localització C 18/25

Títol Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec
Autor BISSON, J.   BERTRAND, M. A.   DAULNY, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202
Descriptors Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils
Localització C 3/148

Títol Influence des teneurs en acide malique des mouts sur le dosage de l'acide tartrique par analyse en flux continu par colorimetrie avec le metavanadate
Autor TROSSAIS, J.   ASSELIN, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 249-259
Descriptors Most Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi Acid malic Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria Metavanadat
Localització C 2/29

Títol Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   CHATONNET, P.   PONS, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Gust Substancies fragants Aroma Components volatils
Localització C 3/36

Títol Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie
Autor MARLY-BRUGEROLLE, C.   SARRE, C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48
Descriptors Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters
Localització C 4/19

Títol La cire cuticulaire des grains de raisin et des feuilles de la vigne (1)
Autor RADLER, F.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 10 - 1968 - V: - N: , Pg: 277-292
Descriptors Raim Fulles Cera cuticular
Localització C 13/10

Títol La couleur des vins rouges. 2? Partie Mesure, origine et interpretation
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 253-271
Descriptors Color Vi negre
Localització C 20/95

Títol La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217
Descriptors Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri
Localització C 12/89

Títol La couleur des vins rouges. Mesure, origine et interpretation
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217
Descriptors Color Vi negre Estudi Origen
Localització C 12/90

Títol La disposition des grappes sur les rameaux principaux de Vitis Vinifera L.
Autor BOUARD, J.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X - 1986 - V: 20- N: 4, Pg: 195-206
Descriptors Disposicio del raim Vitis vinifera Raim
Localització C 18/75

Títol La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts
Autor BAUMES, R.   BAYONOVE, C.   BARILLERE, J. M.   ESCUDIER, J. L.   CORDONNIER, R  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most
Localització C 3/38

Títol Le carbamate d?ethyle dans les eaux-de-vie de vin observations sur son origine
Autor BERTRAND, A.   TRIQUET-PISSARD, R.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1986 - V: 20- N: 2, Pg: 131-136
Descriptors Carbamat d'etil
Localització C 19/119

Títol Le debourbage des mouts de vendage blanche
Autor RIBEREAU-GAYON, P.   LAFON-LAFOURCADE, S.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 9 - 1975 - V: - N: , Pg: 117-139
Descriptors Desfangament Most Vi blanc
Localització C 9/27

Títol Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires
Autor DUBOURDIEU, D.   HADJINICOLAU, D.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40
Descriptors Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole
Localització C 4/87

Títol Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82
Descriptors Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica
Localització C 15/58

Títol Les previsions de recolte en viticulture
Autor BESSELAT, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1987 - V: 21- N: 1, Pg: 1-12
Descriptors Verema Previsio
Localització C 18/67

Títol Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages
Autor DUBOURDIEU, D.   GRASSIN, C.   DERUCHE, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252
Descriptors Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase
Localització C 7/78

Títol Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin.
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265
Descriptors Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio
Localització C 5/89

Títol Mise en evidence d'une production de proteases exocellulaires par les levures au cours de la fermentation alcoolique du mout de raisin
Autor FEUILLAT, M.   BRILLANT, G.   ROCHARD, J.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 37-52
Descriptors Most Raim Fermentacio alcoholica Llevats Proteases exocel.lulars
Localització C 8/111

Títol Quelques observations sur les conditions de la formation d'anhydride sulfureux en vinification
Autor CARUANA, C.   PARK, M. K.   LARUE, F.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 241-248
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Vi Vinificacio Vi blanc Fermentacio Saccharomyces cerevisiae Xampany Saccharomyces bayanus Aerobiosi
Localització C 3/11

Títol Recherche du diethylene-glycol dans les vins
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1985 - V: 19- N: 3, Pg: 191-195
Descriptors Dietile glicol Vi
Localització C 19/71

Títol Reglementation communautaire des pratiques et traitements oenologiques
Autor SUDRAUD, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1978 - V: - N: 2, Pg: 121-140
Descriptors Practiques enologiques Tractament enologic Reglamentacio comunitaria
Localització C 18/125

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1

Títol Role de le levure dans la transformation de certains constituants volatils du bois de chene au cours de l'elaboration en barrique des vins blancs secs
Autor MARSAL, F  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 22 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-38
Descriptors Fermentacio alcoholica Vinificacio Vi blanc sec Llevats Botes de roure Components volatils Aroma
Localització C 3/27

Títol Stimulation de la fermentation malolactique par l'addition au vin d'enveloppes cellulaires de levure et differents adjuvants de nature polysaccharidique et azotee
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DESENS, C.   JOYEUX, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 229-240
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Llevats Adjuvant
Localització C 7/63

Títol Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   PEYNAUD, E.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203
Descriptors Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris
Localització C 7/64

Títol Teneur des vins en chrome et en nickel. Causes d?enrichissement
Autor MEDINA, B.   SUDRAUD, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 79, Pg: 79-96
Descriptors Contingut Vi Crom Niquel
Localització C 3/60

Títol Variabilite de la microflore levurienne de quelques terroirs viticoles du pays nantais
Autor POULARD, A.   SIMON, L.   CUINIER, C.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 14 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 219-238
Descriptors Microflora Enologia Vinicultura Vinya
Localització C 9/39