Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Microorganismes

Resultat de la cerca

Registres trobats: 56


Títol Analisis microbiologico de vinos y mostos
Autor OIV  
Dades Font Vinifera ISSN: 0328-7157 VOL Anyo 1 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 22-33
Descriptors Analisi microbiologica Vi Most Analisi Microorganismes

Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims

Títol Apparition precoce d?odeurs phenolees dans les vins
Autor MIRAMBEAU, V.   RAFFESTIN, V.   LONDVAUD, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 32-35
Descriptors Vi Fenols Microorganismes Brettanomyces bruxellensis

Títol Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos
Autor MAS, A.   GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30
Descriptors Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica

Títol Bacteries non-conventionnelles.Pour plus de fruite et moins de volatile
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 381, Pg: 52-54
Descriptors Bacteris Microorganismes No Oenococcus Lactobacillus plantarum

Títol Biogene Amine im Wein
Autor GAFNER, J.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 95-103
Descriptors Amines biogenes Microorganismes Pediococcus damnosous Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Botrytis cinerea, un patogeno necrotrofo polifago presente en todos nuestros vi?edos
Autor BENITO, E.P.   MARTINS, T.   COSTA, M.   [et al.]  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Junio 2008 - V: XV- N: 270, Pg: 34-38
Descriptors Estudi Botrytis cinerea Vinya Castella i Lleo Castilla y Leon 2001 2002 2006 2007 Vi Microorganismes Agricultura Patogens Podridura grisa Malalties de la vinya Industria vinicola Tractament quimic Fungicides Control biologic Millora genetica Verema Caracteritzacio genetica Mostres

Títol Calidad microbiologica de productos carnicos destinados al comercio local
Autor PEREZ-APARICIO, J.   DE LA TORRE MOLINA, R.   JURADO PEREZ, R.   HERNANDEZ BIENES, M.   GALVEZ BARBERO, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 37-40
Descriptors Productes carnics Comer? local Microorganismes Industria carnica

Títol Ces micro-organismes qui abiment le vin
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 37-39
Descriptors Microorganismes Vi Bacteris acidolactics Bacteris acetics

Títol Considerations preliminaires a l'inscription au "codex oenologique" des preparations d'enzymes pectolytiques.
Autor MARTEAU, G.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 567, Pg: 7 p.
Descriptors Enzims Additius Produccio Microorganismes
Localització FV 567

Títol Cribado molecular: una alternativa no-transgenica para la mejora de levaduras
Autor GARCIA GONZALEZ, V.M.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 42-43
Descriptors Llevats Microorganismes Variabilitat genetica Mutacio genetica Mutacio Mutagenesi ADN Cervesa Biotecnologia Gens Modificacio genetica

Títol De la bonne gestion de la fermentation malolactique
Autor MURAT, M.   GINDREAU, E.   AUGUSTIN, C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 49-53
Descriptors Fermentacio malolactica Llevats Microorganismes Inoculacio Inoculacio sequencial

Títol Desarrollo de microorganismos para el control de las principales enfermedades de postcosecha
Autor USALL, J. et al.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 107-110
Descriptors Malaties Postcollita Microorganismes Control Control biologic

Títol Diversidad microbiana del olivar y su relacion con el manejo del suelo
Autor BENITEZ, E.   [et al.]  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 40-43
Descriptors Olivera Microorganismes Sol Qualitat del sol Organismes Biodiversitat

Títol Efecto de la cubierta vegetal y de algunos herbicidas sobre la actividad y la diversidad metabolica de las poblaciones microbiologicas en suelos viticolas
Autor MINATI, J.L.   AMBROSOLI, R.   GUIDONI, S.   BOVIO, M.   MORANDO, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 19-29
Descriptors ATP Herbicides Microorganismes Substancies organiques Sol viticola Viticultura

Títol Efecto inhibitorio de la luz ultravioleta en microorganismos asociados al mosto de uva
Autor GALLEGO, A.R.   GONZALEZ, J.A.   GALLARDO, C.S.   REGO, P.   RODRIGUEZ, L.A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - 2002 - V: XXXIX- N: 335 N?Extraordinario, Pg: 139-141
Descriptors Esterilitzacio Temps de reduccio decimal Vi Microorganismes Raigs ultravioleta Most

Títol Effects of Alcohols on Micro-Organisms.
Autor O'NEAL INGRAM, Lonnie  
Dades Font Advances in Microbial Physiology ISSN: ISBN 0-12-027725-4 VOL 25 - 1984 - V: - N: , Pg: 254-300
Descriptors Alcohol Microorganismes Efectes
Localització C 8/2

Títol Effects of inhibitors and microbial growth, studied by calorimetry, (II) Discrimination between bacteriostatic and bactericidal effects of inhibitors on the growth of microorganisms
Autor ANTOCE, O.A.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet the consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 102-108
Descriptors Inhibidor Calorimetria Microorganismes
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque
Autor GROBSON, P.   BRUN, D   MARTIN, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31
Descriptors Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces

Títol Effets du cuivre et de la temperature sur la croissance de moisissures d'alteration de la vigne
Autor CHARPENTIER, C.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 20-25
Descriptors Coure Floridura Microorganismes Microflora Botrytis cinerea Penicillium

Títol El papel de los microorganismos en la elaboracion del vino
Autor MESAS, J.M.   ALEGRE, M.T.  
Dades Font Ciencia y Tecnologia de los Alimentos ISSN: 1135-8122 - 1999 - V: 2- N: 4, Pg: 174-183
Descriptors Vi Vinificacio Propietats organoleptiques Manipulacio genetica Microorganismes
Localització C 16/7

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84
Descriptors Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80
Descriptors Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic

Títol Evaluacion de un medio cromogenico en la deteccion de vibrio parahaemolyticus en alimentos
Autor SERRA, M.   SABATE, S.   TORRENTS, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 93-94
Descriptors Aliments Microorganismes Deteccio

Títol Fitosanitarios a base de microorganismos
Autor MONTESINOS SEGUI, E.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2006 - V: - N: 182, Pg: 40-42
Descriptors Productes fitosanitaris Microorganismes

Títol Identificacion de microorganismos productores de fenoles volatiles en vino tinto de la region portuguesa del Dao
Autor SILVA, L. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 71-74
Descriptors Microorganismes Fenols volatils Vi negre Portugal Dao

Títol In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROSA, M. F.   CORREIA, I. S.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835
Descriptors Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines
Localització C 4/69

Títol Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Autor GUILLOUX-BENATIER, M.   LE FUR, Y.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149
Descriptors Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni
Localització C 14/28

Títol Influencia de la microbiota natural de la uva en la gestion del nicho ecologico mediante microorganismos seleccionados en vinos de variedad Tempranillo de la D.O.C.A. Rioja. Proyecto Tempranillo II
Autor PALACIOS, A.   CARRILLO, D.   PUENTE, V.   MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2012 - V: - N: 437, Pg: 55-60
Descriptors Tempranillo Rioja DOCa Vinificacio Microbiota autoctona Microorganismes Control de fermentacio Propietats organoleptiques Implantacio Llevats Amines biogenes

Títol Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22
Descriptors Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics
Localització 634.814.2 CUR

Títol L'Epifluorescence pour compter les micro-organismes vivants
Autor FROUDIERE, I.   LARNE, F.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1992 - V: - N: 171, Pg: 56-58
Descriptors Vi Microorganismes Fermentacio Microbiologia enologica Control Most Epifluorescencia Llevats

Títol La fisiologia de los microorganismo y su papel en la industria alimentaria
Autor MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J.   RUS MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 153-156
Descriptors Fisiologia Microorganismes Industria alimentaria

Títol La microbiologie des sols a-t-elle une utilite? Partie 2/2. Champignons endo-mycorhiziens et levures, deux populations d'interet agro-viticole
Autor NOUAIM, R.   CHAUSSOD, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 20-22
Descriptors Llevats Xampinyo Sol viticola Qualitat del sol Microorganismes

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol Lipid Metabolism in Anaerobic Ecosystems
Autor MACKIE, R. I.   WHITE, B. A.   BRYANT, M. P.  
Dades Font Critical Reviews in Microbiology ISSN: 1040-841X VOL 17 - 1991 - V: - N: 6, Pg:
Descriptors Ecosistema anaerobi Lipids Microorganismes
Localització C 22/9

Títol Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados
Autor GARRIDO MARTIN, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78
Descriptors Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats

Títol Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78
Descriptors Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio

Títol Mechanism of solute transport in selected eukaryotic microorganisms.
Autor EDDY, A.A.  
Dades Font Advances in microbial physiology. ISSN: 0065-2911 VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 78 p.
Descriptors Fongs Llevats Enzims ATPasa Microbiologia Microorganismes Micronutrients Transport Cel.lula
Localització C 5/97

Títol Micorrizas, una simbiosis de interes para la agricultura, Las. Debemos valorar y aprovechar su presencia en nuestros suelos manejando con respeto el agrosistema
Autor JAIZME-VEGA, M.C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Mayo 2009 - V: XVI- N: 288, Pg: 48-52
Descriptors Micorriza Sol agricola Fongs Microorganismes Micorriza arbuscular

Títol Microorganismos implicados en la alteracion del vino
Autor ANGULO, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53
Descriptors Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs

Títol Perspectives pour la viticulture du decryptage du genome de la vigne. Partie 2/3: Economiser les intrants
Autor ADAM-BLONDON, A-F.   BACILIERI, R.   BAILLIEUL, F.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 9-11
Descriptors Genoma Vinya Viticultura Microorganismes Defensa natural Noves varietats Patogens

Títol Preparations d'enzymes pectolytiques. (Inscription au "codex oenologique").
Autor MARTEAU, G.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 568, Pg: 5 p.
Descriptors Microorganismes Enzims Vi Additius
Localització FV 568

Títol Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos
Autor BENDICHO, S.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44
Descriptors Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments

Títol Production d?aromes par les microorganismes
Autor LATRASSE, A.   DEGORCE-DUMAS, J.R.   LEVEAU, J.Y.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 1-26
Descriptors Aroma Produccio Microorganismes
Localització C 19/96

Títol RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria
Autor TOMPKINS, T. A.   STEWART, R.   SAVARD, L.   RUSSELL, I.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96
Descriptors Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR
Localització C 8/65

Títol Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2
Autor LAFON-LAFOURCADE, S  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora
Localització C 4/91

Títol SO2 et elevage des vins
Autor BLOUIN, J.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des Vins, Pg: 17-21
Descriptors SO2 Microorganismes Vi Crian?a Sulfitatge Anhidrid sulfuros

Títol Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M. et al.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78
Descriptors Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes
Localització 663.252.4 Cur

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi

Títol Structure and function of proton translocating ATPase in plasma membranes of plants and fungi.
Autor SERRANO, R.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 - 1988 - V: - N: 947, Pg: 1-28
Descriptors Fongs Plantes Metode enzimatic Bioquimica Biologia Membrana Cel.lula ATPasa Metabolisme Enzims Plasma Microorganismes Genetica ATP Hidrolisi Clons
Localització C 4/68

Títol Tecnicas independientes de cultivo para la identificacion y cuantificacion de microorganismos en el vino
Autor OLGUIN, N. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 62-67
Descriptors Cultiu Identificacio Quantificacio Microorganismes Vi Tecniques

Títol Temperatura de fermentacion sobre la poblacion microbiana, La. Tecnicas independientes de cultivo
Autor ANDORRA, I.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3304, Pg: 598-603
Descriptors Vi Temperatura de fermentacio Poblacio microbiana Practiques enologiques Dinamica poblacional Macabeu Mas dels Frares Universitat Rovira i Virgili URV Microorganismes Fermentacio ADN Llevats

Títol The impacts of spreading winery wastewaters on microorganisms and earthworms in vineyards
Autor PERES, G. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 73-80
Descriptors Efluents vinicoles Vinya Cuc Microorganismes Residus Aigues residuals Enologia Industria vinicola
Localització 504.05 GES

Títol The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality
Autor NOWAK, J. CZARNECKI, Z.   KAMINSKI, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434
Descriptors Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Uso de pulsos electronicos en la conservacion de alimentos
Autor GARCIA, Y.   GONZALEZ, M.E.   ACOSTA, V.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 17-20
Descriptors Pols electric Aliments Conservacio Microorganismes

Títol Verema de grans recerques
Autor FERNANDEZ, L.  
Dades Font Temps Universitari, El - Setembre 2004 - V: - N: 29, Pg: 4-10
Descriptors Verema Viticultura Enologia Fermentacio Aroma Microorganismes Vi i salut
Localització C 18/118