Registres trobats: 56
Títol | Analisis microbiologico de vinos y mostos |
Autor | OIV |
Dades Font | Vinifera ISSN: 0328-7157 VOL Anyo 1 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 22-33 |
Descriptors | Analisi microbiologica Vi Most Analisi Microorganismes |
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims |
Títol | Apparition precoce d?odeurs phenolees dans les vins |
Autor | MIRAMBEAU, V. RAFFESTIN, V. LONDVAUD, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 32-35 |
Descriptors | Vi Fenols Microorganismes Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos |
Autor | MAS, A. GONZALEZ, A. HIERRO, N. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30 |
Descriptors | Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica |
Títol | Bacteries non-conventionnelles.Pour plus de fruite et moins de volatile |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 381, Pg: 52-54 |
Descriptors | Bacteris Microorganismes No Oenococcus Lactobacillus plantarum |
Títol | Biogene Amine im Wein |
Autor | GAFNER, J. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 95-103 |
Descriptors | Amines biogenes Microorganismes Pediococcus damnosous Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Botrytis cinerea, un patogeno necrotrofo polifago presente en todos nuestros vi?edos |
Autor | BENITO, E.P. MARTINS, T. COSTA, M. [et al.] |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Junio 2008 - V: XV- N: 270, Pg: 34-38 |
Descriptors | Estudi Botrytis cinerea Vinya Castella i Lleo Castilla y Leon 2001 2002 2006 2007 Vi Microorganismes Agricultura Patogens Podridura grisa Malalties de la vinya Industria vinicola Tractament quimic Fungicides Control biologic Millora genetica Verema Caracteritzacio genetica Mostres |
Títol | Calidad microbiologica de productos carnicos destinados al comercio local |
Autor | PEREZ-APARICIO, J. DE LA TORRE MOLINA, R. JURADO PEREZ, R. HERNANDEZ BIENES, M. GALVEZ BARBERO, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 37-40 |
Descriptors | Productes carnics Comer? local Microorganismes Industria carnica |
Títol | Ces micro-organismes qui abiment le vin |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 37-39 |
Descriptors | Microorganismes Vi Bacteris acidolactics Bacteris acetics |
Títol | Considerations preliminaires a l'inscription au "codex oenologique" des preparations d'enzymes pectolytiques. |
Autor | MARTEAU, G. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 567, Pg: 7 p. |
Descriptors | Enzims Additius Produccio Microorganismes |
Localització | FV 567 |
Títol | Cribado molecular: una alternativa no-transgenica para la mejora de levaduras |
Autor | GARCIA GONZALEZ, V.M. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 42-43 |
Descriptors | Llevats Microorganismes Variabilitat genetica Mutacio genetica Mutacio Mutagenesi ADN Cervesa Biotecnologia Gens Modificacio genetica |
Títol | De la bonne gestion de la fermentation malolactique |
Autor | MURAT, M. GINDREAU, E. AUGUSTIN, C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 49-53 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Llevats Microorganismes Inoculacio Inoculacio sequencial |
Títol | Desarrollo de microorganismos para el control de las principales enfermedades de postcosecha |
Autor | USALL, J. et al. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 107-110 |
Descriptors | Malaties Postcollita Microorganismes Control Control biologic |
Títol | Diversidad microbiana del olivar y su relacion con el manejo del suelo |
Autor | BENITEZ, E. [et al.] |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 40-43 |
Descriptors | Olivera Microorganismes Sol Qualitat del sol Organismes Biodiversitat |
Títol | Efecto de la cubierta vegetal y de algunos herbicidas sobre la actividad y la diversidad metabolica de las poblaciones microbiologicas en suelos viticolas |
Autor | MINATI, J.L. AMBROSOLI, R. GUIDONI, S. BOVIO, M. MORANDO, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 19-29 |
Descriptors | ATP Herbicides Microorganismes Substancies organiques Sol viticola Viticultura |
Títol | Efecto inhibitorio de la luz ultravioleta en microorganismos asociados al mosto de uva |
Autor | GALLEGO, A.R. GONZALEZ, J.A. GALLARDO, C.S. REGO, P. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - 2002 - V: XXXIX- N: 335 N?Extraordinario, Pg: 139-141 |
Descriptors | Esterilitzacio Temps de reduccio decimal Vi Microorganismes Raigs ultravioleta Most |
Títol | Effects of Alcohols on Micro-Organisms. |
Autor | O'NEAL INGRAM, Lonnie |
Dades Font | Advances in Microbial Physiology ISSN: ISBN 0-12-027725-4 VOL 25 - 1984 - V: - N: , Pg: 254-300 |
Descriptors | Alcohol Microorganismes Efectes |
Localització | C 8/2 |
Títol | Effects of inhibitors and microbial growth, studied by calorimetry, (II) Discrimination between bacteriostatic and bactericidal effects of inhibitors on the growth of microorganisms |
Autor | ANTOCE, O.A. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet the consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 102-108 |
Descriptors | Inhibidor Calorimetria Microorganismes |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque |
Autor | GROBSON, P. BRUN, D MARTIN, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31 |
Descriptors | Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces |
Títol | Effets du cuivre et de la temperature sur la croissance de moisissures d'alteration de la vigne |
Autor | CHARPENTIER, C. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 20-25 |
Descriptors | Coure Floridura Microorganismes Microflora Botrytis cinerea Penicillium |
Títol | El papel de los microorganismos en la elaboracion del vino |
Autor | MESAS, J.M. ALEGRE, M.T. |
Dades Font | Ciencia y Tecnologia de los Alimentos ISSN: 1135-8122 - 1999 - V: 2- N: 4, Pg: 174-183 |
Descriptors | Vi Vinificacio Propietats organoleptiques Manipulacio genetica Microorganismes |
Localització | C 16/7 |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84 |
Descriptors | Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80 |
Descriptors | Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic |
Títol | Evaluacion de un medio cromogenico en la deteccion de vibrio parahaemolyticus en alimentos |
Autor | SERRA, M. SABATE, S. TORRENTS, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 93-94 |
Descriptors | Aliments Microorganismes Deteccio |
Títol | Fitosanitarios a base de microorganismos |
Autor | MONTESINOS SEGUI, E. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2006 - V: - N: 182, Pg: 40-42 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Microorganismes |
Títol | Identificacion de microorganismos productores de fenoles volatiles en vino tinto de la region portuguesa del Dao |
Autor | SILVA, L. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 71-74 |
Descriptors | Microorganismes Fenols volatils Vi negre Portugal Dao |
Títol | In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROSA, M. F. CORREIA, I. S. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835 |
Descriptors | Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines |
Localització | C 4/69 |
Títol | Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni |
Autor | GUILLOUX-BENATIER, M. LE FUR, Y. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149 |
Descriptors | Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni |
Localització | C 14/28 |
Títol | Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22 |
Descriptors | Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics |
Localització | 634.814.2 CUR |
Títol | L'Epifluorescence pour compter les micro-organismes vivants |
Autor | FROUDIERE, I. LARNE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1992 - V: - N: 171, Pg: 56-58 |
Descriptors | Vi Microorganismes Fermentacio Microbiologia enologica Control Most Epifluorescencia Llevats |
Títol | La fisiologia de los microorganismo y su papel en la industria alimentaria |
Autor | MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J. RUS MARTINEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 153-156 |
Descriptors | Fisiologia Microorganismes Industria alimentaria |
Títol | La microbiologie des sols a-t-elle une utilite? Partie 2/2. Champignons endo-mycorhiziens et levures, deux populations d'interet agro-viticole |
Autor | NOUAIM, R. CHAUSSOD, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 20-22 |
Descriptors | Llevats Xampinyo Sol viticola Qualitat del sol Microorganismes |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | Lipid Metabolism in Anaerobic Ecosystems |
Autor | MACKIE, R. I. WHITE, B. A. BRYANT, M. P. |
Dades Font | Critical Reviews in Microbiology ISSN: 1040-841X VOL 17 - 1991 - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Ecosistema anaerobi Lipids Microorganismes |
Localització | C 22/9 |
Títol | Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados |
Autor | GARRIDO MARTIN, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78 |
Descriptors | Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats |
Títol | Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78 |
Descriptors | Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio |
Títol | Mechanism of solute transport in selected eukaryotic microorganisms. |
Autor | EDDY, A.A. |
Dades Font | Advances in microbial physiology. ISSN: 0065-2911 VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 78 p. |
Descriptors | Fongs Llevats Enzims ATPasa Microbiologia Microorganismes Micronutrients Transport Cel.lula |
Localització | C 5/97 |
Títol | Micorrizas, una simbiosis de interes para la agricultura, Las. Debemos valorar y aprovechar su presencia en nuestros suelos manejando con respeto el agrosistema |
Autor | JAIZME-VEGA, M.C. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Mayo 2009 - V: XVI- N: 288, Pg: 48-52 |
Descriptors | Micorriza Sol agricola Fongs Microorganismes Micorriza arbuscular |
Títol | Microorganismos implicados en la alteracion del vino |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53 |
Descriptors | Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs |
Títol | Perspectives pour la viticulture du decryptage du genome de la vigne. Partie 2/3: Economiser les intrants |
Autor | ADAM-BLONDON, A-F. BACILIERI, R. BAILLIEUL, F. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 9-11 |
Descriptors | Genoma Vinya Viticultura Microorganismes Defensa natural Noves varietats Patogens |
Títol | Preparations d'enzymes pectolytiques. (Inscription au "codex oenologique"). |
Autor | MARTEAU, G. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 568, Pg: 5 p. |
Descriptors | Microorganismes Enzims Vi Additius |
Localització | FV 568 |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos |
Autor | BENDICHO, S. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44 |
Descriptors | Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments |
Títol | Production d?aromes par les microorganismes |
Autor | LATRASSE, A. DEGORCE-DUMAS, J.R. LEVEAU, J.Y. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 1-26 |
Descriptors | Aroma Produccio Microorganismes |
Localització | C 19/96 |
Títol | RAPD-PCR Characterization of Brewery Yeast and Beer Spoilage Bacteria |
Autor | TOMPKINS, T. A. STEWART, R. SAVARD, L. RUSSELL, I. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 91-96 |
Descriptors | Microorganismes Cervesa Bacteris RAPD PCR |
Localització | C 8/65 |
Títol | Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2 |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora |
Localització | C 4/91 |
Títol | SO2 et elevage des vins |
Autor | BLOUIN, J. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des Vins, Pg: 17-21 |
Descriptors | SO2 Microorganismes Vi Crian?a Sulfitatge Anhidrid sulfuros |
Títol | Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular |
Autor | CONSTANTI, M. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. et al. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78 |
Descriptors | Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos |
Autor | POBLET, M. ROZES, N. RUIZ, A. REGUANT, C. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. GUILLAMON, J.M. BORDONS, A. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100 |
Descriptors | Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi |
Títol | Structure and function of proton translocating ATPase in plasma membranes of plants and fungi. |
Autor | SERRANO, R. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 - 1988 - V: - N: 947, Pg: 1-28 |
Descriptors | Fongs Plantes Metode enzimatic Bioquimica Biologia Membrana Cel.lula ATPasa Metabolisme Enzims Plasma Microorganismes Genetica ATP Hidrolisi Clons |
Localització | C 4/68 |
Títol | Tecnicas independientes de cultivo para la identificacion y cuantificacion de microorganismos en el vino |
Autor | OLGUIN, N. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 62-67 |
Descriptors | Cultiu Identificacio Quantificacio Microorganismes Vi Tecniques |
Títol | Temperatura de fermentacion sobre la poblacion microbiana, La. Tecnicas independientes de cultivo |
Autor | ANDORRA, I. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3304, Pg: 598-603 |
Descriptors | Vi Temperatura de fermentacio Poblacio microbiana Practiques enologiques Dinamica poblacional Macabeu Mas dels Frares Universitat Rovira i Virgili URV Microorganismes Fermentacio ADN Llevats |
Títol | The impacts of spreading winery wastewaters on microorganisms and earthworms in vineyards |
Autor | PERES, G. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 73-80 |
Descriptors | Efluents vinicoles Vinya Cuc Microorganismes Residus Aigues residuals Enologia Industria vinicola |
Localització | 504.05 GES |
Títol | The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality |
Autor | NOWAK, J. CZARNECKI, Z. KAMINSKI, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434 |
Descriptors | Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Uso de pulsos electronicos en la conservacion de alimentos |
Autor | GARCIA, Y. GONZALEZ, M.E. ACOSTA, V. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 17-20 |
Descriptors | Pols electric Aliments Conservacio Microorganismes |
Títol | Verema de grans recerques |
Autor | FERNANDEZ, L. |
Dades Font | Temps Universitari, El - Setembre 2004 - V: - N: 29, Pg: 4-10 |
Descriptors | Verema Viticultura Enologia Fermentacio Aroma Microorganismes Vi i salut |
Localització | C 18/118 |