Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sabor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 57


Títol 2-Methoxypyrazines and the flavour of green peas (Pisum sativum)
Autor MURRAY, K.E.   SHIPTON, J.   WHITFIELD, F.B.  
Dades Font Chemistry and Industry - July 1970 - V: - N: 4, Pg: 897898
Descriptors Metoxipirazina Gust Sabor Pessols
Localització C 19/17

Títol 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.2. Tendencias y estilos de vinos
Autor TURNER, S.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 189-192
Descriptors Vi Tendencies de consum Tendencies Gust Sabor
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol Aceite con sabor a mil a?os de historia, Un
Autor MILLAN, M.  
Dades Font Diari de Tarragona, El - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 28-29
Descriptors Ulldecona Olivera Edat mitjana Oli d'oliva verge extra Oli
Localització C 24/172

Títol Aceite de oliva: con sabor a Mediterraneo
Autor MURCIA, J.L.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 85-90
Descriptors Historia de l'oli Varietats d'olives Oli d'oliva Espanya Mercat internacional Consum

Títol Aceite de oliva
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 92-99
Descriptors Historia de l'oli Alimentacio Medicina Refranys Aroma Sabor

Títol Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14
Descriptors Analisi instrumental Aliments Gust Sabor
Localització C 19/85

Títol Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique
Autor CHEN, E.C.H.  
Dades Font ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31
Descriptors Cervesa Sabor Gust Compostos volatils
Localització C 20/62

Títol Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava
Autor Institut Catala de la Vinya i del Vi  
Dades Font Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37
Descriptors Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor

Títol Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound
Autor HILTON, M.D.   CAIN, W.J.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor
Localització C 17/37

Títol Bizkaia tiene otro sabor
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bizkaiko Txakolina  
Dades Font - - V: - N: , Pg: [1 mapa]
Descriptors Txacoli Txakoli Historia Mapa Gastronomia Tast Varietats Vi Txacoli de Biscaia DO Bizkaiko Txakolina DO Infoden Denominacio d'origen Vi Varietats Cellers Comercialitzacio
Localització DO 1 Bizkaiko Txakolina 1

Títol Canarias. Capitulo 2. Fruta, lava y oceano, una explosion de sabor
Autor VIDA, L.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 214, Pg: 46-49
Descriptors Canaries Vi negre

Títol Carinyena. Del bino bueno. Colorado & de buen sabor
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Carinyena  
Dades Font - [1997] - V: - N: , Pg: [Quadritpic]
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Carinyena DO Historia Vi Empreses vitivinicoles Cari?ena DO
Localització DO 1 Cari?ena 1

Títol Cervezas artesanas. El sabor de lo genuino
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 20-25
Descriptors Cervesa Cervesa artesana

Títol Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour
Autor ROOYEN, P.C. VAN et al.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7
Descriptors Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud
Localització C 19/55

Títol Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252
Descriptors Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania

Títol Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJENA, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601
Descriptors Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi
Localització C 20/52

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601
Descriptors Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica
Localització C 20/48

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613
Descriptors Gust Sabor Solucio enologica Llum
Localització C 20/53

Títol De la perception sensorielle a la consommation du vin. Partie 1/2: Mecanisme de la perception sensorielle: reflet de la realite
Autor MEILLON, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 51-57
Descriptors Percepcio sensorial Vins Aroma del vi Sabor Psicologia vinicola

Títol Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories
Autor PIGGOTT, J.R. et al.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318
Descriptors Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos
Localització C 17/52

Títol El Tarragona Restaurant Wine deja muy buen sabor de boca
Autor
Dades Font Diari de Tarragona - 18 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 5
Descriptors Tarragona Restaurant Wine 2011 Restaurant Cuina Gastronomia Cellers
Localització C 25/118

Títol El sabor del vino
Autor ETIEVANT, P.   ISSANCHOU, S.  
Dades Font Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45
Descriptors Vi Sabor Gust

Títol Escapada: Porrera, tradicion y futuro con sabor a vino
Autor PINAZO, J.  
Dades Font Diari de Tarragona - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 8-9
Descriptors Porrera Vi Enoturisme Turisme enologic
Localització C 24/231

Títol Especial 32 bodegas con sabor
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font VINOS DE ESPA?A - 2005 - V: - N: 53, Pg: 37-101
Descriptors Cellers Espanya

Títol Explorant els principis de la cultura gastronomica
Autor MENNELLA, J.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 71-76
Descriptors Cultura gastronomica Principis Sabor Substancies quimiques

Títol Flavor Precursors in Food Stuffs
Autor SCHUTTE, L.  
Dades Font Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113
Descriptors Gust Sabor Aliments Compostos
Localització C 19/5

Títol Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines
Autor MARTIN, G.E. et al.  
Dades Font American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149
Descriptors Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi
Localització C 19/2

Títol Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences
Autor WILLIAMS, P.J. et al.  
Dades Font Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116
Descriptors Raim Gust Sabor Precollita Postcollita
Localització C 20/16

Títol High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188
Descriptors Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi
Localització C 19/100

Títol L'Acadie, a cold hardy white wine grape cultivar for low heat unit regions
Autor FISHER, K.H.   JAMIESON, A.R.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 563-567
Descriptors Vitis Raim Crian?a Gust Sabor
Localització 634.804 INT

Títol La cata de jamon
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51
Descriptors Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura

Títol La cata de vino. Principios generales
Autor CASAL DEL REY, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57
Descriptors Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma

Títol La textura dels aliments: un complement al sabor
Autor VINCENT, J.   ELICES, M  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70
Descriptors Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic

Títol Los olores-sabores confusos de ciertos olores
Autor MIJARES, M? ISABEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2000 - V: LV- N: 2809, Pg: 2042-2047
Descriptors Contaminants Clorofenols Cloroanisols Olor Vi Sabor Aroma

Títol Physico-chemical studies on flavour-active compounds
Autor GRAMSHAW, J.W.   WILLIAMS, D.R.  
Dades Font Flavour - 1981 - V: - N: , Pg: 165-178
Descriptors Estudi fisicoquimic Sabor Gust Compostos actius
Localització C 19/39

Títol Principis incipients per a la ciencia del sabor
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37
Descriptors Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial

Títol Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato
Autor STEFANO, R. Di   ANTONACCI, D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320
Descriptors Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor
Localització C 20/1

Títol Pyrazines in flavour
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323
Descriptors Pirazina Sabor Gust Aliments
Localització C 19/60

Títol Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties
Autor FERREIRA, V.   LOPEZ, R.   CACHO, J.F.  
Dades Font Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667
Descriptors Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS
Localització C 19/44

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree
Autor MARCHAL, A.   WAFFO-TEGUO, P.   MERILLON, J.M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43
Descriptors Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure

Títol Revision: Percepcion del gusto.Aspectos fisicoquimicos y psicofisicos
Autor DURAN, L.   COSTELL, E.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 299-309
Descriptors Sabor Gust Olfacte Estimuls

Títol Role of Monoterpenes in Grape and Wine Flavor
Autor STRAUSS, C.R. et al.  
Dades Font Biogeneration of Aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 222-242
Descriptors Monoterpens Raim Vi Gust Sabor
Localització C 20/23

Títol Role of soil physical properties, climate and harvest period on must composition, wine type and flavour (Vitis vinifera L. cv. chenin)
Autor BARBEAU, G.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 105-118
Descriptors Sol Clima Most Sabor Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Rutas con sabor de aceite de oliva
Autor ALMODOVAR, M.A.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 104-113
Descriptors Oli d'oliva Ruta Espanya

Títol Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41
Descriptors Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc

Títol Salinite et mineralite. Le chainon manquant
Autor VIGNON, X.   PILLET, O.   KESSLER. G.   LHOTELLIER, N.   LE BRAS, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 49-53
Descriptors Salinitat Mineral Vins Sabor Anions Catio Analisi sensorial Practiques enologiques

Títol Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation
Autor DE ROSA, T. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102
Descriptors Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil
Localització C 20/82

Títol The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/66

Títol The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines
Autor WILLIAMS, A.A.   LEWIS, M.J.   MAY, H.V.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319
Descriptors Components volatils Sabor Gust Vi
Localització C 20/64

Títol The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/55

Títol The flavour of wines, vermouth and fortified wines
Autor MONTEDORO, G.   BERTUCCIOLI, M.  
Dades Font Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238
Descriptors Vi Gust Sabor Vermut Vi
Localització C 20/33

Títol Un siglo con aroma y sabor a vino
Autor FORNOS, S.  
Dades Font Diari de Tarragona - 9 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Cooperativa agricola Falset-Mar?a Historia
Localització C 24/306

Títol Vinos de Mentrida. Sabor de la tierra
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 22 p.
Descriptors Vi Infoden Denominacio d'origen Mapa Empreses vitivinicoles Marques Mentrida DO
Localització DO 3 Mentrida 1

Títol Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363
Descriptors Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 15/2

Títol Whiskies de malta. El sabor de Escocia
Autor GARCIA TORRENS, L.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 48-51
Descriptors Whisky Whisky de malt Whisky de malta Escocia Cata Destil?lacio alcoholica Cereals