Registres trobats: 57
Títol | 2-Methoxypyrazines and the flavour of green peas (Pisum sativum) |
Autor | MURRAY, K.E. SHIPTON, J. WHITFIELD, F.B. |
Dades Font | Chemistry and Industry - July 1970 - V: - N: 4, Pg: 897898 |
Descriptors | Metoxipirazina Gust Sabor Pessols |
Localització | C 19/17 |
Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.2. Tendencias y estilos de vinos |
Autor | TURNER, S. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 189-192 |
Descriptors | Vi Tendencies de consum Tendencies Gust Sabor |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | Aceite con sabor a mil a?os de historia, Un |
Autor | MILLAN, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona, El - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 28-29 |
Descriptors | Ulldecona Olivera Edat mitjana Oli d'oliva verge extra Oli |
Localització | C 24/172 |
Títol | Aceite de oliva: con sabor a Mediterraneo |
Autor | MURCIA, J.L. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 85-90 |
Descriptors | Historia de l'oli Varietats d'olives Oli d'oliva Espanya Mercat internacional Consum |
Títol | Aceite de oliva |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 92-99 |
Descriptors | Historia de l'oli Alimentacio Medicina Refranys Aroma Sabor |
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique |
Autor | CHEN, E.C.H. |
Dades Font | ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31 |
Descriptors | Cervesa Sabor Gust Compostos volatils |
Localització | C 20/62 |
Títol | Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava |
Autor | Institut Catala de la Vinya i del Vi |
Dades Font | Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37 |
Descriptors | Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor |
Títol | Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound |
Autor | HILTON, M.D. CAIN, W.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor |
Localització | C 17/37 |
Títol | Bizkaia tiene otro sabor |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bizkaiko Txakolina |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: [1 mapa] |
Descriptors | Txacoli Txakoli Historia Mapa Gastronomia Tast Varietats Vi Txacoli de Biscaia DO Bizkaiko Txakolina DO Infoden Denominacio d'origen Vi Varietats Cellers Comercialitzacio |
Localització | DO 1 Bizkaiko Txakolina 1 |
Títol | Canarias. Capitulo 2. Fruta, lava y oceano, una explosion de sabor |
Autor | VIDA, L. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 214, Pg: 46-49 |
Descriptors | Canaries Vi negre |
Títol | Carinyena. Del bino bueno. Colorado & de buen sabor |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Carinyena |
Dades Font | - [1997] - V: - N: , Pg: [Quadritpic] |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Carinyena DO Historia Vi Empreses vitivinicoles Cari?ena DO |
Localització | DO 1 Cari?ena 1 |
Títol | Cervezas artesanas. El sabor de lo genuino |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 20-25 |
Descriptors | Cervesa Cervesa artesana |
Títol | Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour |
Autor | ROOYEN, P.C. VAN et al. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7 |
Descriptors | Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 19/55 |
Títol | Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania |
Títol | Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJENA, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601 |
Descriptors | Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi |
Localització | C 20/52 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica |
Localització | C 20/48 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613 |
Descriptors | Gust Sabor Solucio enologica Llum |
Localització | C 20/53 |
Títol | De la perception sensorielle a la consommation du vin. Partie 1/2: Mecanisme de la perception sensorielle: reflet de la realite |
Autor | MEILLON, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 51-57 |
Descriptors | Percepcio sensorial Vins Aroma del vi Sabor Psicologia vinicola |
Títol | Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories |
Autor | PIGGOTT, J.R. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318 |
Descriptors | Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos |
Localització | C 17/52 |
Títol | El Tarragona Restaurant Wine deja muy buen sabor de boca |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 18 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine 2011 Restaurant Cuina Gastronomia Cellers |
Localització | C 25/118 |
Títol | El sabor del vino |
Autor | ETIEVANT, P. ISSANCHOU, S. |
Dades Font | Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi Sabor Gust |
Títol | Escapada: Porrera, tradicion y futuro con sabor a vino |
Autor | PINAZO, J. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 8-9 |
Descriptors | Porrera Vi Enoturisme Turisme enologic |
Localització | C 24/231 |
Títol | Especial 32 bodegas con sabor |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | VINOS DE ESPA?A - 2005 - V: - N: 53, Pg: 37-101 |
Descriptors | Cellers Espanya |
Títol | Explorant els principis de la cultura gastronomica |
Autor | MENNELLA, J. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 71-76 |
Descriptors | Cultura gastronomica Principis Sabor Substancies quimiques |
Títol | Flavor Precursors in Food Stuffs |
Autor | SCHUTTE, L. |
Dades Font | Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113 |
Descriptors | Gust Sabor Aliments Compostos |
Localització | C 19/5 |
Títol | Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines |
Autor | MARTIN, G.E. et al. |
Dades Font | American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi |
Localització | C 19/2 |
Títol | Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences |
Autor | WILLIAMS, P.J. et al. |
Dades Font | Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116 |
Descriptors | Raim Gust Sabor Precollita Postcollita |
Localització | C 20/16 |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | L'Acadie, a cold hardy white wine grape cultivar for low heat unit regions |
Autor | FISHER, K.H. JAMIESON, A.R. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 563-567 |
Descriptors | Vitis Raim Crian?a Gust Sabor |
Localització | 634.804 INT |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | La cata de vino. Principios generales |
Autor | CASAL DEL REY, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma |
Títol | La textura dels aliments: un complement al sabor |
Autor | VINCENT, J. ELICES, M |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic |
Títol | Los olores-sabores confusos de ciertos olores |
Autor | MIJARES, M? ISABEL |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2000 - V: LV- N: 2809, Pg: 2042-2047 |
Descriptors | Contaminants Clorofenols Cloroanisols Olor Vi Sabor Aroma |
Títol | Physico-chemical studies on flavour-active compounds |
Autor | GRAMSHAW, J.W. WILLIAMS, D.R. |
Dades Font | Flavour - 1981 - V: - N: , Pg: 165-178 |
Descriptors | Estudi fisicoquimic Sabor Gust Compostos actius |
Localització | C 19/39 |
Títol | Principis incipients per a la ciencia del sabor |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37 |
Descriptors | Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial |
Títol | Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato |
Autor | STEFANO, R. Di ANTONACCI, D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320 |
Descriptors | Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor |
Localització | C 20/1 |
Títol | Pyrazines in flavour |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323 |
Descriptors | Pirazina Sabor Gust Aliments |
Localització | C 19/60 |
Títol | Quantitative determination of the odorants of young red wines from different grape varieties |
Autor | FERREIRA, V. LOPEZ, R. CACHO, J.F. |
Dades Font | Jorunal of the Science of Food and Agriculture - - V: - N: 80, Pg: 1659-1667 |
Descriptors | Quantificacio Odorants Vi negre jove Varietats Raim Determinacio Aroma Gust Sabor GC-MS |
Localització | C 19/44 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P. MOINE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree |
Autor | MARCHAL, A. WAFFO-TEGUO, P. MERILLON, J.M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43 |
Descriptors | Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure |
Títol | Revision: Percepcion del gusto.Aspectos fisicoquimicos y psicofisicos |
Autor | DURAN, L. COSTELL, E. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 299-309 |
Descriptors | Sabor Gust Olfacte Estimuls |
Títol | Role of Monoterpenes in Grape and Wine Flavor |
Autor | STRAUSS, C.R. et al. |
Dades Font | Biogeneration of Aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 222-242 |
Descriptors | Monoterpens Raim Vi Gust Sabor |
Localització | C 20/23 |
Títol | Role of soil physical properties, climate and harvest period on must composition, wine type and flavour (Vitis vinifera L. cv. chenin) |
Autor | BARBEAU, G. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 105-118 |
Descriptors | Sol Clima Most Sabor Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Rutas con sabor de aceite de oliva |
Autor | ALMODOVAR, M.A. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 104-113 |
Descriptors | Oli d'oliva Ruta Espanya |
Títol | Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41 |
Descriptors | Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc |
Títol | Salinite et mineralite. Le chainon manquant |
Autor | VIGNON, X. PILLET, O. KESSLER. G. LHOTELLIER, N. LE BRAS, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 49-53 |
Descriptors | Salinitat Mineral Vins Sabor Anions Catio Analisi sensorial Practiques enologiques |
Títol | Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation |
Autor | DE ROSA, T. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102 |
Descriptors | Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil |
Localització | C 20/82 |
Títol | The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/66 |
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/55 |
Títol | The flavour of wines, vermouth and fortified wines |
Autor | MONTEDORO, G. BERTUCCIOLI, M. |
Dades Font | Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Vermut Vi |
Localització | C 20/33 |
Títol | Un siglo con aroma y sabor a vino |
Autor | FORNOS, S. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 9 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Cooperativa agricola Falset-Mar?a Historia |
Localització | C 24/306 |
Títol | Vinos de Mentrida. Sabor de la tierra |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 22 p. |
Descriptors | Vi Infoden Denominacio d'origen Mapa Empreses vitivinicoles Marques Mentrida DO |
Localització | DO 3 Mentrida 1 |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |
Títol | Whiskies de malta. El sabor de Escocia |
Autor | GARCIA TORRENS, L. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 48-51 |
Descriptors | Whisky Whisky de malt Whisky de malta Escocia Cata Destil?lacio alcoholica Cereals |