Registres trobats: 4
Títol | Explorant els principis de la cultura gastronomica |
Autor | MENNELLA, J. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 71-76 |
Descriptors | Cultura gastronomica Principis Sabor Substancies quimiques |
Títol | Principis basics per a embotellar un vi |
Autor | CANYOS, A. |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Vi Embotellament Classificacio Estabilitzacio Higiene Neteja Filtracio Tap Suro |
Títol | Principis de la maceracio carbonica, Els |
Autor | FLANZY, C. SAMSON, A. ESCUDIER, J.-L. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 5-8 |
Descriptors | Maceracio carbonica Vinificacio Metabolisme anaerobic Raim Fermentacio |
Títol | Principis incipients per a la ciencia del sabor |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37 |
Descriptors | Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial |