Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux

Resultat de la cerca

Registres trobats: 66


Títol 3-Isobutyl-2-Methoxypyrazine, responsible of vegetative aroma in wines; viticultural and winemaking factors
Autor KOTSERIDIS, Y,   ANOCIBAR BELOQUI, A.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 252-255
Descriptors 3-isobutil 2-metoxipirazina Aroma vegetatiu Viticultura Vinificacio
Localització 663.254 IN V

Títol A new sulfur dioxide measurement by spectrofluometry on grape must from botrytized harvest
Autor DUHAIL, C.   SOUSA, P.   DONECHE, B.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 378-381
Descriptors Sulfur dioxid Espectrofluorometria Most
Localització 663.254 IN V

Títol Aldehydes and methyl ketones organoleptic role
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243
Descriptors Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.254 IN V

Títol Analyse des proteines du vin blanc par FPLC
Autor CANALS, J.M.   AROLA, LL.   ZAMORA, F.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369
Descriptors Proteines Vi blanc FPLC
Localització 663.254 IN V

Títol Analysis of methoxypyrazines in wines by GC
Autor SALA, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 329-332
Descriptors Metoxipirazina Vi GC
Localització 663.254 IN V

Títol Analysis of procyanidins and anthocyanins from various red grapes varieties and it's corresponding wines
Autor SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiriteux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 419-422
Descriptors Procianidins Antocianins Raim negre Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Analytical control of armagnac brandies ageing by carbonyl compounds determination
Autor HERVE, E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 399-402
Descriptors Brandi Armanyac Carbonil
Localització 663.254 IN V

Títol Application of differential pH in the aenological field
Autor CECCHINI, F.   MORASSUT, M  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 407-410
Descriptors pH Enologia
Localització 663.254 IN V

Títol Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits
Autor HAGMAN, G.   ROAERAADE, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273
Descriptors Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Biogenic amines in portuguese wines
Autor MAFRA, I. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 338-340
Descriptors Amines biogeniques Vi Portugal
Localització 663.254 IN V

Títol Capillary electrophoresis separation of wine polyphenols
Autor LAGUNE AMMIRATI, L. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 351-352
Descriptors Electroforesi capil?lar Vi Polifenols
Localització 663.254 IN V

Títol Caracteristiques analytiques des vins Cabernet Sauvignon produits et commercialises au Bresil
Autor ANTENOR RIZZON, L.   MIELE, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 478-481
Descriptors Caracteristiques analitiques Cabernet sauvignon Brasil
Localització 663.254 IN V

Títol Caracterization of the different types of wine spirits using the volatil aldehydes
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 500-503
Descriptors Aldehids volatils Caracteritizacio del vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Carbonyls substances combined with sulfur dioxide in white wines produced from botrytised grapes
Autor GUILLOU, I.   HERVE, E.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 415-418
Descriptors Carbonil Vi blanc
Localització 663.254 IN V

Títol Characterisation of brandies and wood extracts by capillary electrophoresis
Autor BRONZE, R   VILAS BOAS, L.   PEDRO BELCHIOR, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 427-430
Descriptors Brandi Electroforesi capil?lar
Localització 663.254 IN V

Títol Characterization of white wines colouring material through capillary electrophoresis
Autor BIAU, S. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 357-358
Descriptors Electroforesi capil?lar Vi blanc
Localització 663.254 IN V

Títol Characterization of wine peptides using their spectral properties and opa-fluorescence response
Autor BARTOLOME, B. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 347-350
Descriptors Peptid Vi Resposta opa-fluorescent
Localització 663.254 IN V

Títol Chemataxonomy with basic analytical data
Autor KAUFMANN, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 459-467
Descriptors Taxonomia
Localització 663.254 IN V

Títol Chemical alterations provoked by lactobacillus hilgardii and lactobacillus fructivorans in model fortified wines
Autor AZEVEDO, A.   HOGG, T.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 435-438
Descriptors Lactobacillus hilgardii Lactobacillus fructivorans
Localització 663.254 IN V

Títol Colour assessment of some white wines by using the numerical parameters
Autor CAMPEANU,G. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 482-486
Descriptors Color Vi blanc Parametres numerics
Localització 663.254 IN V

Títol Description et specification des vins par un systeme de codification descriptive
Autor FAVIER, J.C.   IRELAND-RIPERT, J.   FEINBERG, M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 474-477
Descriptors Sistema de codificacio Descripcio del vi Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Detection et dosage de solvants organiques dans des vins et des bouchons
Autor LEVEQUE, F.et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 303-305
Descriptors Vi Solvents organics
Localització 663.254 IN V

Títol Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD
Autor KHOSHAB, A et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299
Descriptors Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD
Localització 663.254 IN V

Títol Determination of volatile sulphur compounds in wines
Autor MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328
Descriptors Compostos volatils Sulfur Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Diferentiation varietale des eaux-de-vie de marc de la Galicia
Autor ORRIOLS, I.   BOLLAIN, M.H.   BERTCH, K.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 504-506
Descriptors Diferenciacio varietal Aiguardent Galicia
Localització 663.254 IN V

Títol Effect of postfermentative treatments and storage temperature on the evolution of polyphenols of a rewd wine
Autor GIL MU?OZ, R. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 423-426
Descriptors Tractament postfermentatiu Temperatura Polifenols Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Etude de la composition polyphenolique du cepage grenache noir en Vallee du Rhone
Autor MASSON, G. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 353-356
Descriptors Composicio polifenolica Vinya Vallee du Rhone
Localització 663.254 IN V

Títol Evaluation du comportement de la mousse par vision assistee par ordinateur. Application: Effet de la filtration des vins sur la qualite de la mousse
Autor VIAUX, L.   BRUNET, S.   ROBILLARD, B.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 286-289
Descriptors Filtracio Vi Qualitat del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis
Autor HERBERT, P.   BARROS, P.   ALVES, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473
Descriptors Aminoacid Analisi discriminant
Localització 663.254 IN V

Títol Gas chromatography-olfactometry of the flavour compounds in a cognac spirit
Autor MAIGNIAL, L.   ESTREGUIL, S.   CANTAGREL, R.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 276-281
Descriptors Cromatografia de gasos Olfactometria Compostos del gust Conyac Cognac
Localització 663.254 IN V

Títol Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing
Autor SILVA FERREIRA, A.C.   BARBE, J.C.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414
Descriptors Glicerol Etanal Oxidacio
Localització 663.254 IN V

Títol Identification et dosage de composes volatils responsables des odeurs grillees des vins
Autor CUTZACH, I. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 244-247
Descriptors Compostos volatils Aroma Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Indirect potentiometry in wine analysis
Autor RUVINSKII, O.E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 311-312
Descriptors Analisi del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis
Autor ALEXANDRE, H.   LUBBERS, S.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447
Descriptors Acid fatic Acid toxic Llevats
Localització 663.254 IN V

Títol Investigation of total antioxidant status and phenolic antioxidants in Californian wines
Autor McCUSKER, C.A. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 373-377
Descriptors Antioxidant Antioxidant fenolic Vi California
Localització 663.254 IN V

Títol L'apport de la spectrometrie de masse dans l'analyse des constituants du vin: applications aux glucides complexes
Autor DOCO, Th.   PELLERIN, P.   MOUTOUNET, M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 128-131
Descriptors Espectrometria de massa Glucid Analisi del vi Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Les marcs Orujo de Galicia. Difference entre les types d'elaboracio
Autor ORRIOLS, I.   BOLLAIN, M.H.   BERTCH, K.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 507-511
Descriptors Orujo de Galicia Marques Elaboracio
Localització 663.254 IN V

Títol Microbial biosensor for sucrose in control of fermentation processes
Autor ROTARIU, L.   BALA, C.   MAGEARU, V.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 263-266
Descriptors Biosensor Sucrosa Fermentacio
Localització 663.254 IN V

Títol Modelisation of volatils components distillation in charentaise pot stilltechnique. Application to the potential agricultural contaminant
Autor MONCHATY, A. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 395-398
Descriptors Compostos volatils Destil?lacio
Localització 663.254 IN V

Títol Modification of the quantity of trans-resveratrol in grapes from valpolicella vines (nord of Italy) during ripening and over-ripening
Autor CELOTTI, E. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 389-392
Descriptors Trans-resveratrol Fermentacio
Localització 663.254 IN V

Títol Multi method study of matured distilled alcoholic beverages for brand classification
Autor LEHTONEN, P.   KELLER, L.   ALI-MATTILA, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 455-458
Descriptors Begudes alcoholiques Begudes destil?lades
Localització 663.254 IN V

Títol Nouvelle methode d'evaluation de la stabilite tartrique des vins par le calcul de la sursaturation
Autor GERBAUD, V.   GABAS, N.   BLOUIN, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 448-451
Descriptors Estabilitat tartarica Saturacio
Localització 663.254 IN V

Títol On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines
Autor LINGET, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527
Descriptors HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Polyphenolic characterisation of valpolicella cultivars (North Italy)
Autor CELOTTI, E. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 491-494
Descriptors Caracteritzacio polifenolica Nord d'Italia
Localització 663.254 IN V

Títol Potentiometric determination of the total acidity of wine in terms of gran's procedure
Autor TASIC, D.R.   KLOFUTAR, C.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 313-316
Descriptors Determinacion potenciometrica Acidesa Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Proteins analysis from red wines
Autor DUCRUET, J. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 341-342
Descriptors Analisi Proteines Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS
Autor GARCIA, E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490
Descriptors Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS
Localització 663.254 IN V

Títol Quelques experiences simples afin de determiner l'origine des bules d''un vin effervescent contenu dans un verre
Autor LEHUEDE, P.   ROBILLARD, B.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 282-285
Descriptors Vi efervescent
Localització 663.254 IN V

Títol Relevance of analytical parameters in the characterization of wines from AOC Terra Alta, Tarragona, Conca de Barber? and Priorat
Autor SALA, C. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 495-499
Descriptors Parametres analitics Caracteritzacio del vi Vi Terra Alta DO Tarragona DO Conca de Barbera DO Priorat DO
Localització 663.254 IN V

Títol Role de certains composes soufres dans l'aorme des vins
Autor ANOCIBAR BELOQUI, A.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 248-251
Descriptors Compostos Sofre Aroma Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Simoulaneous quantitative determination of many compounds in wine
Autor RAPP, A.   SPRAUL, M.   HUMPFER, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 359-365
Descriptors Determinacio quantitativa Compostos del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Spectrofluorimetric determination of histamine in hungarian red wines
Autor HORNYAK, I. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 335-337
Descriptors Determinacio espectrofluorimetrica Histamina Hongria Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Study of the aromatic potential of the grenache grapes in the rhone valley vineyards
Autor ORMIERES, J.F. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 319-322
Descriptors Potencial aromatic Grenache Rhone Valley
Localització 663.254 IN V

Títol Study of the proteic fractino of wines by FPLC and CE
Autor LUGUERA, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 343-346
Descriptors Fraccio proteica Vi FPLC CE
Localització 663.254 IN V

Títol The determnation of pyridine and some carbonyl compounds in spirit by gas chromatography method
Autor MILEWSKI, J.A.   ZBIEC, M.A.   ZALEWSKA, T.H.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 306-307
Descriptors Piridina Cromatografia de gasos
Localització 663.254 IN V

Títol The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality
Autor NOWAK, J. CZARNECKI, Z.   KAMINSKI, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434
Descriptors Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi
Localització 663.254 IN V

Títol The influence of some yeast strains isolated from the viticultural region Panciu (Romania) upon the quality of the wines obtained from the indigenous cultivar Feteasca Regala
Autor CAMPEANU, G. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 516-523
Descriptors Llevats Romania Viticultura Qualitat del vi Feteasca regala
Localització 663.254 IN V

Títol The use of trace element data in the characterization of wines
Autor FOURNIER, J.B. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 532-535
Descriptors Caracteritzacio del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Two enzimatic approaches for the determination of glycerol in wine samples applying fia-techniques
Autor KARAYANNIS, M.I. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 267-270
Descriptors Glicerol Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies
Autor MOINE LEDOUX, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442
Descriptors Estabilitat proteica Vi blanc
Localització 663.254 IN V

Títol Use of a glucose biosensor for monitoring of fermentation processes
Autor BALA, C.et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 259-262
Descriptors Biosensor Fermentacio
Localització 663.254 IN V

Títol Use of solid-phase microextraction-capillary-gas chromatography for the varietal characterisation of wines by means of chemomentrical methods
Autor DE LA CALLE GARCIA, D.   REICHENBACHER, M.   DANZER, K.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 528-531
Descriptors Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida Caracteritzacio varietal
Localització 663.254 IN V

Títol Wine analysis by 1D and 2D NMR spectrometry
Autor KOSIR, I.   KOCJANCIC, M   KIDRIC, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 382-385
Descriptors Espectrometria NMR 1D 2D Vi Analisi del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Wine and pesticide residues. Extraction by SPME
Autor URRTY, L.   DOURNEL, J.M.   MONTURY, M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 300-302
Descriptors Vi Pesticides Residus Extraccio SPME
Localització 663.254 IN V

Títol Wine laboratory comparison tests in Switzerland
Autor HESFORD, F.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 468-470
Descriptors Test de laboratori Vi Suissa
Localització 663.254 IN V

Títol Wood ageing of port: changes in headspace oxygen and the effect of aerated racking
Autor HO, P.   SILVA, M.C.M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 403-406
Descriptors Fusta Anyada Oxigen
Localització 663.254 IN V