Registres trobats: 66
Títol | 3-Isobutyl-2-Methoxypyrazine, responsible of vegetative aroma in wines; viticultural and winemaking factors |
Autor | KOTSERIDIS, Y, ANOCIBAR BELOQUI, A. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 252-255 |
Descriptors | 3-isobutil 2-metoxipirazina Aroma vegetatiu Viticultura Vinificacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | A new sulfur dioxide measurement by spectrofluometry on grape must from botrytized harvest |
Autor | DUHAIL, C. SOUSA, P. DONECHE, B. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 378-381 |
Descriptors | Sulfur dioxid Espectrofluorometria Most |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Aldehydes and methyl ketones organoleptic role |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243 |
Descriptors | Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Analyse des proteines du vin blanc par FPLC |
Autor | CANALS, J.M. AROLA, LL. ZAMORA, F. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369 |
Descriptors | Proteines Vi blanc FPLC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Analysis of methoxypyrazines in wines by GC |
Autor | SALA, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 329-332 |
Descriptors | Metoxipirazina Vi GC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Analysis of procyanidins and anthocyanins from various red grapes varieties and it's corresponding wines |
Autor | SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiriteux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 419-422 |
Descriptors | Procianidins Antocianins Raim negre Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Analytical control of armagnac brandies ageing by carbonyl compounds determination |
Autor | HERVE, E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 399-402 |
Descriptors | Brandi Armanyac Carbonil |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Application of differential pH in the aenological field |
Autor | CECCHINI, F. MORASSUT, M |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 407-410 |
Descriptors | pH Enologia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits |
Autor | HAGMAN, G. ROAERAADE, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273 |
Descriptors | Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Biogenic amines in portuguese wines |
Autor | MAFRA, I. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 338-340 |
Descriptors | Amines biogeniques Vi Portugal |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Capillary electrophoresis separation of wine polyphenols |
Autor | LAGUNE AMMIRATI, L. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 351-352 |
Descriptors | Electroforesi capil?lar Vi Polifenols |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracteristiques analytiques des vins Cabernet Sauvignon produits et commercialises au Bresil |
Autor | ANTENOR RIZZON, L. MIELE, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 478-481 |
Descriptors | Caracteristiques analitiques Cabernet sauvignon Brasil |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracterization of the different types of wine spirits using the volatil aldehydes |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 500-503 |
Descriptors | Aldehids volatils Caracteritizacio del vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Carbonyls substances combined with sulfur dioxide in white wines produced from botrytised grapes |
Autor | GUILLOU, I. HERVE, E. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 415-418 |
Descriptors | Carbonil Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Characterisation of brandies and wood extracts by capillary electrophoresis |
Autor | BRONZE, R VILAS BOAS, L. PEDRO BELCHIOR, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 427-430 |
Descriptors | Brandi Electroforesi capil?lar |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Characterization of white wines colouring material through capillary electrophoresis |
Autor | BIAU, S. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 357-358 |
Descriptors | Electroforesi capil?lar Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Characterization of wine peptides using their spectral properties and opa-fluorescence response |
Autor | BARTOLOME, B. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 347-350 |
Descriptors | Peptid Vi Resposta opa-fluorescent |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Chemataxonomy with basic analytical data |
Autor | KAUFMANN, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 459-467 |
Descriptors | Taxonomia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Chemical alterations provoked by lactobacillus hilgardii and lactobacillus fructivorans in model fortified wines |
Autor | AZEVEDO, A. HOGG, T. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 435-438 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Lactobacillus fructivorans |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Colour assessment of some white wines by using the numerical parameters |
Autor | CAMPEANU,G. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 482-486 |
Descriptors | Color Vi blanc Parametres numerics |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Description et specification des vins par un systeme de codification descriptive |
Autor | FAVIER, J.C. IRELAND-RIPERT, J. FEINBERG, M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 474-477 |
Descriptors | Sistema de codificacio Descripcio del vi Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Detection et dosage de solvants organiques dans des vins et des bouchons |
Autor | LEVEQUE, F.et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 303-305 |
Descriptors | Vi Solvents organics |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD |
Autor | KHOSHAB, A et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299 |
Descriptors | Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Determination of volatile sulphur compounds in wines |
Autor | MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328 |
Descriptors | Compostos volatils Sulfur Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Diferentiation varietale des eaux-de-vie de marc de la Galicia |
Autor | ORRIOLS, I. BOLLAIN, M.H. BERTCH, K. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 504-506 |
Descriptors | Diferenciacio varietal Aiguardent Galicia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Effect of postfermentative treatments and storage temperature on the evolution of polyphenols of a rewd wine |
Autor | GIL MU?OZ, R. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 423-426 |
Descriptors | Tractament postfermentatiu Temperatura Polifenols Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Etude de la composition polyphenolique du cepage grenache noir en Vallee du Rhone |
Autor | MASSON, G. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 353-356 |
Descriptors | Composicio polifenolica Vinya Vallee du Rhone |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Evaluation du comportement de la mousse par vision assistee par ordinateur. Application: Effet de la filtration des vins sur la qualite de la mousse |
Autor | VIAUX, L. BRUNET, S. ROBILLARD, B. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 286-289 |
Descriptors | Filtracio Vi Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis |
Autor | HERBERT, P. BARROS, P. ALVES, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473 |
Descriptors | Aminoacid Analisi discriminant |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Gas chromatography-olfactometry of the flavour compounds in a cognac spirit |
Autor | MAIGNIAL, L. ESTREGUIL, S. CANTAGREL, R. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 276-281 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Olfactometria Compostos del gust Conyac Cognac |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing |
Autor | SILVA FERREIRA, A.C. BARBE, J.C. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414 |
Descriptors | Glicerol Etanal Oxidacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Identification et dosage de composes volatils responsables des odeurs grillees des vins |
Autor | CUTZACH, I. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 244-247 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Indirect potentiometry in wine analysis |
Autor | RUVINSKII, O.E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 311-312 |
Descriptors | Analisi del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis |
Autor | ALEXANDRE, H. LUBBERS, S. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447 |
Descriptors | Acid fatic Acid toxic Llevats |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Investigation of total antioxidant status and phenolic antioxidants in Californian wines |
Autor | McCUSKER, C.A. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 373-377 |
Descriptors | Antioxidant Antioxidant fenolic Vi California |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | L'apport de la spectrometrie de masse dans l'analyse des constituants du vin: applications aux glucides complexes |
Autor | DOCO, Th. PELLERIN, P. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 128-131 |
Descriptors | Espectrometria de massa Glucid Analisi del vi Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Les marcs Orujo de Galicia. Difference entre les types d'elaboracio |
Autor | ORRIOLS, I. BOLLAIN, M.H. BERTCH, K. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 507-511 |
Descriptors | Orujo de Galicia Marques Elaboracio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Microbial biosensor for sucrose in control of fermentation processes |
Autor | ROTARIU, L. BALA, C. MAGEARU, V. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 263-266 |
Descriptors | Biosensor Sucrosa Fermentacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Modelisation of volatils components distillation in charentaise pot stilltechnique. Application to the potential agricultural contaminant |
Autor | MONCHATY, A. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 395-398 |
Descriptors | Compostos volatils Destil?lacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Modification of the quantity of trans-resveratrol in grapes from valpolicella vines (nord of Italy) during ripening and over-ripening |
Autor | CELOTTI, E. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 389-392 |
Descriptors | Trans-resveratrol Fermentacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Multi method study of matured distilled alcoholic beverages for brand classification |
Autor | LEHTONEN, P. KELLER, L. ALI-MATTILA, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 455-458 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Begudes destil?lades |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Nouvelle methode d'evaluation de la stabilite tartrique des vins par le calcul de la sursaturation |
Autor | GERBAUD, V. GABAS, N. BLOUIN, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 448-451 |
Descriptors | Estabilitat tartarica Saturacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Polyphenolic characterisation of valpolicella cultivars (North Italy) |
Autor | CELOTTI, E. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 491-494 |
Descriptors | Caracteritzacio polifenolica Nord d'Italia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Potentiometric determination of the total acidity of wine in terms of gran's procedure |
Autor | TASIC, D.R. KLOFUTAR, C. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 313-316 |
Descriptors | Determinacion potenciometrica Acidesa Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Proteins analysis from red wines |
Autor | DUCRUET, J. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 341-342 |
Descriptors | Analisi Proteines Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS |
Autor | GARCIA, E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490 |
Descriptors | Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Quelques experiences simples afin de determiner l'origine des bules d''un vin effervescent contenu dans un verre |
Autor | LEHUEDE, P. ROBILLARD, B. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 282-285 |
Descriptors | Vi efervescent |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Relevance of analytical parameters in the characterization of wines from AOC Terra Alta, Tarragona, Conca de Barber? and Priorat |
Autor | SALA, C. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 495-499 |
Descriptors | Parametres analitics Caracteritzacio del vi Vi Terra Alta DO Tarragona DO Conca de Barbera DO Priorat DO |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Role de certains composes soufres dans l'aorme des vins |
Autor | ANOCIBAR BELOQUI, A. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 248-251 |
Descriptors | Compostos Sofre Aroma Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Simoulaneous quantitative determination of many compounds in wine |
Autor | RAPP, A. SPRAUL, M. HUMPFER, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 359-365 |
Descriptors | Determinacio quantitativa Compostos del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Spectrofluorimetric determination of histamine in hungarian red wines |
Autor | HORNYAK, I. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 335-337 |
Descriptors | Determinacio espectrofluorimetrica Histamina Hongria Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Study of the aromatic potential of the grenache grapes in the rhone valley vineyards |
Autor | ORMIERES, J.F. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 319-322 |
Descriptors | Potencial aromatic Grenache Rhone Valley |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Study of the proteic fractino of wines by FPLC and CE |
Autor | LUGUERA, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 343-346 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi FPLC CE |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The determnation of pyridine and some carbonyl compounds in spirit by gas chromatography method |
Autor | MILEWSKI, J.A. ZBIEC, M.A. ZALEWSKA, T.H. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 306-307 |
Descriptors | Piridina Cromatografia de gasos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality |
Autor | NOWAK, J. CZARNECKI, Z. KAMINSKI, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434 |
Descriptors | Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The influence of some yeast strains isolated from the viticultural region Panciu (Romania) upon the quality of the wines obtained from the indigenous cultivar Feteasca Regala |
Autor | CAMPEANU, G. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 516-523 |
Descriptors | Llevats Romania Viticultura Qualitat del vi Feteasca regala |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The use of trace element data in the characterization of wines |
Autor | FOURNIER, J.B. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 532-535 |
Descriptors | Caracteritzacio del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Two enzimatic approaches for the determination of glycerol in wine samples applying fia-techniques |
Autor | KARAYANNIS, M.I. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 267-270 |
Descriptors | Glicerol Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies |
Autor | MOINE LEDOUX, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442 |
Descriptors | Estabilitat proteica Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Use of a glucose biosensor for monitoring of fermentation processes |
Autor | BALA, C.et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 259-262 |
Descriptors | Biosensor Fermentacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Use of solid-phase microextraction-capillary-gas chromatography for the varietal characterisation of wines by means of chemomentrical methods |
Autor | DE LA CALLE GARCIA, D. REICHENBACHER, M. DANZER, K. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 528-531 |
Descriptors | Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida Caracteritzacio varietal |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine analysis by 1D and 2D NMR spectrometry |
Autor | KOSIR, I. KOCJANCIC, M KIDRIC, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 382-385 |
Descriptors | Espectrometria NMR 1D 2D Vi Analisi del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine and pesticide residues. Extraction by SPME |
Autor | URRTY, L. DOURNEL, J.M. MONTURY, M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 300-302 |
Descriptors | Vi Pesticides Residus Extraccio SPME |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine laboratory comparison tests in Switzerland |
Autor | HESFORD, F. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 468-470 |
Descriptors | Test de laboratori Vi Suissa |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wood ageing of port: changes in headspace oxygen and the effect of aerated racking |
Autor | HO, P. SILVA, M.C.M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 403-406 |
Descriptors | Fusta Anyada Oxigen |
Localització | 663.254 IN V |