Registres trobats: 41
Títol | Analytische Moglichkeiten und Grenzen fur die Bestimmung des geographischen Ursprungs von Weinen |
Autor | WITTKOWSKI, R. KLIMMEK, A. DROB, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 423-443 |
Descriptors | Analisi Origen Geografia Vi Origen geografic |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Ansatze zur Behebung von Garstockungen: Fructophile Hefen, Glucosezusatz und Arginin |
Autor | PULVER, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 185-194 |
Descriptors | Reactivacio de fermentacions lentes Llevats Fructophilic Glucosa Fermentacio lenta |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Applications of lysozyme in vinification |
Autor | GERLAND, CH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 525-537 |
Descriptors | Lisozim Aplicacio Vinificacio Enologia Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Biogene Amine im Wein |
Autor | GAFNER, J. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 95-103 |
Descriptors | Amines biogenes Microorganismes Pediococcus damnosous Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Bockserbildung und/oder untipischer Alterungston: eine mogliche Differenzierung |
Autor | RAUHUT, D. KURBEL, H. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 371-382 |
Descriptors | Envelliment accelerat Aroma Edat atipica Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | ARVIK, T. CONTERNO, L. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494 |
Descriptors | Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | CONTERNO, L. ARVIK, T. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506 |
Descriptors | Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Detection of different grape varieties in must and wine |
Autor | SIRET, R. GIGAUD, O. ROSEC, J.PH. THIS, P. BLAISE, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 447-455 |
Descriptors | Most Vi Varietats de raim Identificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Development of a biosensor for the rapid determination of cell number and activity of wine yeasts |
Autor | GROSSMANN, M.K. JUNGWIRTH, S. PESCHECK, N. SELL, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 33-41 |
Descriptors | Biosensors Nombre de cel?lules Llevats Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Einfluss oenologischer Verfahren auf die Zusammensetzung der Polyphenole im Rotwein |
Autor | FISCHER, U. LOCHNER, M. CLOS, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 701-717 |
Descriptors | Tractament enologic Compostos polifenolics Polifenols Vi negre Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger |
Autor | EDER, R. OSWALD, B. BRANDES, W. SCHMID, H. WENDELIN, S. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697 |
Descriptors | Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Einfluss von Umwelt- und Substrateffekten auf die Bildung von wertbestimmenden Weinnhaltstoffen |
Autor | HUNT, T. CUPERUS, S. PFLIEHINGER, M. SPONHOLZ, W.R. BERNATH, K. PATZWAHL, w. GROSSMANN, M. AMADO, R. GALLI, J. FRIEDMANN, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 313-328 |
Descriptors | Medi ambient Sol Components del vi Qualitat Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Einige neue Tendenzen im Weltweinbau |
Autor | Schultz, H.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 19-29 |
Descriptors | Indicadors de qualitat Sistema de reg Reg Consum d'aigua |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Enological problems associated with uncontrolled Lactobacillus spp. growth |
Autor | EDWARDS, C.G. MILLS, J.M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 199-212 |
Descriptors | Lactobacillus spp. Influencia Fermentacio alcoholica Bacteris Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Genetically modified grape vines to increase endogenous disease resistance |
Autor | VIVIER, M.A. DE BEER, A. CARSTENS, M. DE ASCENSAO, A.R. JOUBERT, D.A. PRETORIUS, I.S. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 387-398 |
Descriptors | Raim Modificacio genetica Malalties de la vinya Resistencia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Interdependances entre la production a la vigne, diverses techniques de vinification et la qualite des vins rouges |
Autor | CUENAT, PH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 635-661 |
Descriptors | Influencia Produccio Tecnologia Qualitat de vi Vi negre |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie |
Autor | DORR, W. HUHN, T. HAMATSCHEK, J. BERNATH, K. PFLIEHINGER, M. BOHM, M. WACHTLER, E. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574 |
Descriptors | Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Korken und andere Weinflaschenverschlusse- physikalische Eigenschaften und Verschlussverhalten |
Autor | JUNG, R. ZURN, f. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 141-152 |
Descriptors | Suro Embotellament Tap de suro Ampolles |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | L'industrie des bouchons en France et dans le monde |
Autor | ARACIL, J.M. SABATE, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 155-167 |
Descriptors | Industria Suro Industria surera Fran?a |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | La formation d'acides volatils par les levures |
Autor | BLONDIN, B. DEQUIN, S. SAINT PRIX, F. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 45-56 |
Descriptors | Acid volatil Llevats |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | La micro-oxygenation a un stade precoce de la vinification |
Autor | DUCOURNAU, P. YERLE, S. GILIS, J.F. FORT, J.PH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 577-592 |
Descriptors | Microoxigenacio Vinificacio Vi Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Le procede de flash-detente |
Autor | MOUTOUNET, M. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 611-632 |
Descriptors | Flash-release Proces Vi negre Vinificacio Polifenols Color |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Les bacteries lactiques- un aper?u |
Autor | LONVAUD FUNEL, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 59-74 |
Descriptors | Bacteris lactics Microflora Lactobacilli Pediococci Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | MaBnahmen gegen den Korkton. Ein Uberblick |
Autor | SPONHOLZ, W.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 119-138 |
Descriptors | Precaucio Suro Gust a suro Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Management des mannoproteines |
Autor | CHARPENTIER, C. ESCOT, S. FEUILLAT, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734 |
Descriptors | Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Microoxigenation bei Rotweinen mit mittlerem polyphenolgehalt- Pinot Noir und Pinot Meunier |
Autor | BERNATH, K. EGLI, T. MANNLE, F. FLUELER, T. HUHN, T. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 595-607 |
Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Compostos fenolics Pinot negre Pinot Meunier |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Mostkonzentration durch Verdampfung / Umkehrosmose im Vergleich zur Zuckerung |
Autor | SIGLER, J. AMANN, R. KREBS, H. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 541-554 |
Descriptors | Concentracio Most Evaporacio Osmosi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Mostkonzentration und andere neue oenologische Verfahren weltweit- die rechtliche Lage (OIV) |
Autor | CHRISTMANN, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 665-671 |
Descriptors | Concentracio Most Tecnologia enologica Situacio legal Legislacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Nitrogen- friend or foe of good wine quality? |
Autor | KELLER, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 251-261 |
Descriptors | Nitrogen Vi Qualitat del vi Influencia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Nourishment of yeast and bacteria in winemaking |
Autor | DULAU, L. KRIEGER, S. JULIEN-ORTIZ, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282 |
Descriptors | Llevats Bacteris Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BLATEYRON, L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182 |
Descriptors | Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Role du glutathion sur l'evolution aromatique defectueuse des vins blancs secs |
Autor | DUBOURDIEU, D. LAVIGNE-CRUEGE, V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 331-347 |
Descriptors | Glutacio Vi blanc sec Sauvignon Defectes aromatics Aroma Evolucio aromatica |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Starter cultures for the malolactic fermentation time of inoculation |
Autor | KRIEGER, S.A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 77-91 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Inoculacio Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Stickstoff, Rebe und Wein ein Problem aus Sudtiroler Sicht |
Autor | KOBLER, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 231-247 |
Descriptors | Nitrogen Vi Tirol Cep |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Targets for wine yeast strain development |
Autor | PRETORIUS, I.S. BAUER, F.F. DU TOIT, M. VAN RENSBURG, P. VIVIER, M.A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 401-420 |
Descriptors | Objectius Llevats Vi Desenvolupament |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | The role of polysaccharides in winemaking products |
Autor | BUXADERAS, S. LOPEZ-BARAJAS, M. RIU-AUMATELL, M. LOPEZ TAMAMES, E. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 753-764 |
Descriptors | Polisacarids Vinificacio Enologia Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes |
Autor | SMITH, C.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522 |
Descriptors | Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Von Baum zur Flasche: Betrachtungen zur Entstehung des Korktons im Wein |
Autor | HESFORD, F. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 107-115 |
Descriptors | Suro Influencia Olor a suro |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick |
Autor | RAPP, A. VERSINI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310 |
Descriptors | Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Wine tannins and their role in astringency perception |
Autor | MOUTOUNET, M. FULCRAND, H. SARNI-MANCHADO, P. SOUQUET, J.M. ATANASOVA, V. LABARBE, B. MAURY, CH. VIDAL, S. CHEYNIER,V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749 |
Descriptors | Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |