Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
13th International Enology Symposium

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol Analytische Moglichkeiten und Grenzen fur die Bestimmung des geographischen Ursprungs von Weinen
Autor WITTKOWSKI, R.   KLIMMEK, A.   DROB, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 423-443
Descriptors Analisi Origen Geografia Vi Origen geografic
Localització 663.2 SYM

Títol Ansatze zur Behebung von Garstockungen: Fructophile Hefen, Glucosezusatz und Arginin
Autor PULVER, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 185-194
Descriptors Reactivacio de fermentacions lentes Llevats Fructophilic Glucosa Fermentacio lenta
Localització 663.2 SYM

Títol Applications of lysozyme in vinification
Autor GERLAND, CH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 525-537
Descriptors Lisozim Aplicacio Vinificacio Enologia Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Biogene Amine im Wein
Autor GAFNER, J.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 95-103
Descriptors Amines biogenes Microorganismes Pediococcus damnosous Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Bockserbildung und/oder untipischer Alterungston: eine mogliche Differenzierung
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 371-382
Descriptors Envelliment accelerat Aroma Edat atipica Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis
Autor ARVIK, T.   CONTERNO, L.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494
Descriptors Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis
Localització 663.2 SYM

Títol Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis
Autor CONTERNO, L.   ARVIK, T.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506
Descriptors Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Detection of different grape varieties in must and wine
Autor SIRET, R.   GIGAUD, O.   ROSEC, J.PH.   THIS, P.   BLAISE, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 447-455
Descriptors Most Vi Varietats de raim Identificacio
Localització 663.2 SYM

Títol Development of a biosensor for the rapid determination of cell number and activity of wine yeasts
Autor GROSSMANN, M.K.   JUNGWIRTH, S.   PESCHECK, N.   SELL, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 33-41
Descriptors Biosensors Nombre de cel?lules Llevats Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Einfluss oenologischer Verfahren auf die Zusammensetzung der Polyphenole im Rotwein
Autor FISCHER, U.   LOCHNER, M.   CLOS, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 701-717
Descriptors Tractament enologic Compostos polifenolics Polifenols Vi negre Enologia
Localització 663.2 SYM

Títol Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger
Autor EDER, R.   OSWALD, B.   BRANDES, W.   SCHMID, H.   WENDELIN, S.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697
Descriptors Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger
Localització 663.2 SYM

Títol Einfluss von Umwelt- und Substrateffekten auf die Bildung von wertbestimmenden Weinnhaltstoffen
Autor HUNT, T.   CUPERUS, S.   PFLIEHINGER, M.   SPONHOLZ, W.R.   BERNATH, K.   PATZWAHL, w. GROSSMANN, M.   AMADO, R.   GALLI, J.   FRIEDMANN, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 313-328
Descriptors Medi ambient Sol Components del vi Qualitat Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Einige neue Tendenzen im Weltweinbau
Autor Schultz, H.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 19-29
Descriptors Indicadors de qualitat Sistema de reg Reg Consum d'aigua
Localització 663.2 SYM

Títol Enological problems associated with uncontrolled Lactobacillus spp. growth
Autor EDWARDS, C.G.   MILLS, J.M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 199-212
Descriptors Lactobacillus spp. Influencia Fermentacio alcoholica Bacteris Enologia
Localització 663.2 SYM

Títol Genetically modified grape vines to increase endogenous disease resistance
Autor VIVIER, M.A.   DE BEER, A.   CARSTENS, M.   DE ASCENSAO, A.R.   JOUBERT, D.A.   PRETORIUS, I.S.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 387-398
Descriptors Raim Modificacio genetica Malalties de la vinya Resistencia
Localització 663.2 SYM

Títol Interdependances entre la production a la vigne, diverses techniques de vinification et la qualite des vins rouges
Autor CUENAT, PH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 635-661
Descriptors Influencia Produccio Tecnologia Qualitat de vi Vi negre
Localització 663.2 SYM

Títol Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie
Autor DORR, W.   HUHN, T.   HAMATSCHEK, J.   BERNATH, K.   PFLIEHINGER, M.   BOHM, M.   WACHTLER, E.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574
Descriptors Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio
Localització 663.2 SYM

Títol Korken und andere Weinflaschenverschlusse- physikalische Eigenschaften und Verschlussverhalten
Autor JUNG, R.   ZURN, f.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 141-152
Descriptors Suro Embotellament Tap de suro Ampolles
Localització 663.2 SYM

Títol L'industrie des bouchons en France et dans le monde
Autor ARACIL, J.M.   SABATE, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 155-167
Descriptors Industria Suro Industria surera Fran?a
Localització 663.2 SYM

Títol La formation d'acides volatils par les levures
Autor BLONDIN, B.   DEQUIN, S.   SAINT PRIX, F.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 45-56
Descriptors Acid volatil Llevats
Localització 663.2 SYM

Títol La micro-oxygenation a un stade precoce de la vinification
Autor DUCOURNAU, P.   YERLE, S.   GILIS, J.F.   FORT, J.PH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 577-592
Descriptors Microoxigenacio Vinificacio Vi Enologia
Localització 663.2 SYM

Títol Le procede de flash-detente
Autor MOUTOUNET, M.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 611-632
Descriptors Flash-release Proces Vi negre Vinificacio Polifenols Color
Localització 663.2 SYM

Títol Les bacteries lactiques- un aper?u
Autor LONVAUD FUNEL, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 59-74
Descriptors Bacteris lactics Microflora Lactobacilli Pediococci Vi
Localització 663.2 SYM

Títol MaBnahmen gegen den Korkton. Ein Uberblick
Autor SPONHOLZ, W.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 119-138
Descriptors Precaucio Suro Gust a suro Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Management des mannoproteines
Autor CHARPENTIER, C.   ESCOT, S.   FEUILLAT, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734
Descriptors Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Microoxigenation bei Rotweinen mit mittlerem polyphenolgehalt- Pinot Noir und Pinot Meunier
Autor BERNATH, K.   EGLI, T.   MANNLE, F.   FLUELER, T.   HUHN, T.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 595-607
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Compostos fenolics Pinot negre Pinot Meunier
Localització 663.2 SYM

Títol Mostkonzentration durch Verdampfung / Umkehrosmose im Vergleich zur Zuckerung
Autor SIGLER, J.   AMANN, R.   KREBS, H.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 541-554
Descriptors Concentracio Most Evaporacio Osmosi
Localització 663.2 SYM

Títol Mostkonzentration und andere neue oenologische Verfahren weltweit- die rechtliche Lage (OIV)
Autor CHRISTMANN, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 665-671
Descriptors Concentracio Most Tecnologia enologica Situacio legal Legislacio
Localització 663.2 SYM

Títol Nitrogen- friend or foe of good wine quality?
Autor KELLER, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 251-261
Descriptors Nitrogen Vi Qualitat del vi Influencia
Localització 663.2 SYM

Títol Nourishment of yeast and bacteria in winemaking
Autor DULAU, L.   KRIEGER, S.   JULIEN-ORTIZ, A.   TRIOLI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282
Descriptors Llevats Bacteris Vinificacio
Localització 663.2 SYM

Títol Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BLATEYRON, L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182
Descriptors Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta
Localització 663.2 SYM

Títol Role du glutathion sur l'evolution aromatique defectueuse des vins blancs secs
Autor DUBOURDIEU, D.   LAVIGNE-CRUEGE, V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 331-347
Descriptors Glutacio Vi blanc sec Sauvignon Defectes aromatics Aroma Evolucio aromatica
Localització 663.2 SYM

Títol Starter cultures for the malolactic fermentation time of inoculation
Autor KRIEGER, S.A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 77-91
Descriptors Fermentacio malolactica Inoculacio Vinificacio
Localització 663.2 SYM

Títol Stickstoff, Rebe und Wein ein Problem aus Sudtiroler Sicht
Autor KOBLER, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 231-247
Descriptors Nitrogen Vi Tirol Cep
Localització 663.2 SYM

Títol Targets for wine yeast strain development
Autor PRETORIUS, I.S.   BAUER, F.F.   DU TOIT, M.   VAN RENSBURG, P. VIVIER, M.A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 401-420
Descriptors Objectius Llevats Vi Desenvolupament
Localització 663.2 SYM

Títol The role of polysaccharides in winemaking products
Autor BUXADERAS, S.   LOPEZ-BARAJAS, M.   RIU-AUMATELL, M.   LOPEZ TAMAMES, E.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 753-764
Descriptors Polisacarids Vinificacio Enologia Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes
Autor SMITH, C.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522
Descriptors Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma
Localització 663.2 SYM

Títol Von Baum zur Flasche: Betrachtungen zur Entstehung des Korktons im Wein
Autor HESFORD, F.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 107-115
Descriptors Suro Influencia Olor a suro
Localització 663.2 SYM

Títol Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick
Autor RAPP, A.   VERSINI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310
Descriptors Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica
Localització 663.2 SYM

Títol Wine tannins and their role in astringency perception
Autor MOUTOUNET, M.   FULCRAND, H.   SARNI-MANCHADO, P.   SOUQUET, J.M.   ATANASOVA, V.   LABARBE, B.   MAURY, CH.   VIDAL, S.   CHEYNIER,V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749
Descriptors Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial
Localització 663.2 SYM

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM